hits
menu

3 IN 1 PINK CURLER SET - ROSA KRØLLTANG

 • 30.11.2016, 22:38Jeg gikk for rosa denne gangen. Hvorfor kan ikke varme tanger være fargerikt? Enn at det hele tiden skal produseres i svart. Det er så mye finere og mer fristrende å bruke når det er i flotte farger. 3 in 1 curler set + varme beskyttende hanske.

Instagram/Snapchat @nicoletouch

Hello Kitty - Face

 • 30.11.2016, 19:49My hello kitty's brushes. LOL. Jeg bestilte egentlig de fordi de var så søte, og fordi det står Hello Kitty på alle de. Søtt, men det er ikke meg. Når man snur rundt børstene, så står det hvor i ansiktet du kan bruke de til. Kjøpte flere pakker med sminke koster, og dette ble en av de pakkene med koster. Noen steder så er pris forskjellen så mye. Husker ikke hvor mye jeg betalte for disse kostene og de andre jeg har liggende på sminke bordet mitt. Men det ble mye billigere, enn det hva man får kjøpt på butikken. Jeg trengte NYE sminke koster, og når har jeg ALT til ansiktet. 
 

Dette er min rosa DILDO, som jeg har liggende i skuffa.

 • 30.11.2016, 07:35Dette er min rosa DILDO, som jeg har liggende i skuffa. Om jeg en kveld er i en nød krise og trenger den. Så finner jeg frem min rosa dildo. Den har en kraftig vibrator, så det er bare å putte den inn i stikk kontakten, så rister den som bare pokker. Da er det bare å begynne å leke med den, så den treffer de riktige punktene for å si det mildt. KIDDING!

Ser ut som om jeg skal få en skikkelig orgasme på dette bildet her, MOHA. Litt selvironi er lov. Fikk denne teite kommentaren: "Det er ikke en krølltang, det er en rosa DILDO.." Dette er en krølltang, og ikke en dildo. Men vist du vil bruke den som det, så er det bare å bestille den samme rosa tangen. DAFUUUUG 

WINE AND DINE

 • 30.11.2016, 07:20

Klar for å ta dagen med en "storm". Men jeg våknet opp for tidlig enn det skulle av en drøm. Husker ikke drømmen, men i hvert fall så har jeg HODE PINNE. Og det trengte jeg ikke få i dag for å si det sånt. Må jeg avbryte møter og avtaler idag montro? Nå som jeg var på vei til å bli frisk etter de 2 ukers med feber, forskjølelse og det jeg var dårlig i fomen for. Så skjer det igjen..

...

I går kvedl så fikk jeg en koselig telefon fra Vendøl jenta mi :) Ei god venninne av meg inviterte meg til wine and dine hos henne om ikke lenge til. Det blir en liten julebord med jentene. Og vi får ikke LOV til å spise i mange timer på forkant, fordi ho skal lage masse mat til oss. Som jeg gleder meg til å samles med kun jenter. No boys allowed!
 

TESTER UT DEN NYE KRØLL TANGEN - PINKIE

 • 29.11.2016, 21:54

Piiiiiiiiink!

Endelig så var krølltangen min ankommet. De måtte sende en ny pakke til meg, grunnen pakken kom til en helt annen verden og adresse. Hvor og hvem den kom til har jeg ikke peiling på, og jeg bryr meg heller ikke. Må den personen som fikk den uforventet, kose seg med den pakken som ble sendt gratis for vedkommende. HAHA.  De sendte en ny pakke til meg da, så det tok litt lengre tid en annkoms datoen. Men men, sånn kan det gå. Mange som bestiller den glemmer å trykke på enten Europeisk stikk kontakt eller Amerikansk stikk kontakt. Jeg holdt på å glemme det, men så husket jeg det på den siste liten.

Jeg testet den for første gang, for å se om den var like god som anbefalingene fra folk som har akkurat samme. og den var BRA. Tangen ble fort varm! Etter 2 sekunder, så kom varmen på full guffe. Så jeg trengte ikke å vente lenge, for å starte å krølle håret mitt.  

Snapchat & Instagram @nicoletouch

 

 

LEOPARD SMINKE VESKE

 • 29.11.2016, 17:11

Min nye smine veske. Trengte en splitter ny en til sminkene mine. Den har en liten speil hengene inni veska. Ikke feil det.. Skal sminke shoppe i morgen, på Mac. Skal se hvor mye sminke jeg får fylt pungen med da. Kanskje det bare blir en lipgloss i morgen? hehe!

TIL VERDENS BESTE NÅR JEG STÅR OPP IMORGEN + krøller

 • 29.11.2016, 01:52Når jeg står opp tidlig imorgen, så skal jeg pakke meg med toalett saker og tøy. Jeg skal sove over hos verdens beste mamma, i 2 dager om ikke mer eller mindre. Må bare nevne at jeg savner disse krøllene mine så mye. Når jeg ser på bildet, så var det faktisk veldig fint. Elsker krøllene! Den tiden jeg publiserte bildene ut, så synes jeg ikke noe særlig om håret. Men jo mer jeg ser på det, jo mer liker jeg det jeg ser. go CURLY. Hvilket krøll tang jeg brukte for å lage det, var gorgeous wand. Den har jeg ikke lenger, grunnen jeg solgte den bort. Jeg brukte den så og si ikke, så derfor valgte jeg å selge den. Men jeg angrer litt.. Men det går bra. Kan bare kjøpe en NY en, eller så har jeg MASSE krølltanger liggende her hjemme. Har fått 3 nye rosa tanger med meg hjem idag. Jeg ble så glad, endelig kom de frem. YAY

EI STYKK FORNØYD JENTE - NYTER LIVET.

 • 28.11.2016, 04:06

Jeg har ikke vært så GLAD på lenge, som det jeg er nå! Suksessen min går bare oppover og oppover for hver dag som går. Jeg har så mye i vente og som jeg ikke kan røpe alt til dere enda, men det kommer. Jeg lover dere, jeg skal fortelle min "hemmelighet" til dere som er nysgjerrige på hva jeg mener. Jeg prøver å nyte livet mitt for hvert sekund som går forbi, fordi jeg fortjener det. Ei stykk glad jente som sitter her i skrivende stund. Til dere som leser bloggen min fast, og helst ikke vil gå glipp av noen hår innlegger, eller alle innleggene mine generelt sett.  Grunnen til at jeg nevner hår innlegger, så handler denne bloggen om alt og ingenting. Fra A til Å. Men kategorier er innen, HÅR, mote, outfit, og hverdag. Jaa, you name it. Dere kommer til å skjønne hva jeg mener etterhvert.. Om dere ikke har tid, gidder, eller åssen grunn det enn måtte være til å ikke rekke å lese blogg innleggene mine. Jeg har noe i vente til dere.. Følg med videre.

Instagram @nicoletouch

WATCH ME, haters...

 

A YEAR FROM NOW

 • 27.11.2016, 18:53

A year from now, you will wish you had started TODAY.

NIGTH CLUB + OUTFIT

 • 27.11.2016, 04:28

Turen gikk Til Kick og Havreys! For pokker, jeg føler meg så dårlig. Har ikke drukket alkohol, kun VANN. Men jeg er så kvalm.. Og sulten. Men orker ikke å lage mat. Skal legge meg! Kveldens outfit og ut med min bestis. Glad i deg, Cooper!

<3

tonight's gonna be a good night

 • 26.11.2016, 22:29Jeg er snart ferdig med å DOLLE meg opp, og nå er det bare å ta på kveldens antrekk! Noen som skal ut i Kristiansand ikveld? Ha en god kveld yaaaaaall.

Jeg går ALDRI ut på byen lenger!

 • 26.11.2016, 17:45Jeg går aldri ut på byen lenger, det er bare ikke meg lenger. Jeg er faktisk ei hjemme jente, og ikke en party jente som de fleste sikkert tror om meg. I de siste årene tilbake, så kan jeg si jeg har drukket masse og jeg gikk ofte ut på byen i helgene. Men det var forsatt ikke meg! Hva er det å finne på når man kjeder seg liksom? Ikke så noe sort, så det ble ofte byen på meg. 

Nå straks så får jeg besøk av jentene mine. Vi  skal ut å sjekke ute livet. Det har nok ikke forandret seg, men Laura skal dra meg med ut ikveld. Siden det er en evighet siden meg og min bestis har dratt ut sammen. Altfor lenge siden! Så jeg sa ja for denne gangen. Jeg drikker ikke alkohol, men har kjøpt inn noe til jentene  mine. Jeg kan ha det gøy uten å være drita full. 

SEE YAAAAAH K- TOWN

JEG BLIR GAL, 10.000 kroner er SLØST bort!

 • 26.11.2016, 05:33Det er ikke lett å være shopholic.. Jeg har "sløst" bort 10.000 kroner på min favoritt netthandel. Jeg klarte ikke å DY meg, men det var verdt det. Jeg har brukt timer på finne ting jeg vil ha, så legge det i handlekurven for så å bestille all tingene med meg hjem. Det er snart morgen og jeg glaner fortsatt på nettsiden. Nå er  bestillingen på 10.000 kroner på vei til meg. Og jeg sier god natt til alle. Gjett om jeg skal sove godt med en god samvittighet. Natta!

NANNY NICOLE

 • 25.11.2016, 22:12

Nanny Nicole har sittet barnevakt for denne lille kjekkasen for en dag! Hva gjør man ikke for sine gode venner?.. <3Fortsettelsen følger.. Jeg har lest noen sider av denne boka, og den skal jeg fortsette på NU.

SHOPPINGS RUNDE DEL 3

 • 24.11.2016, 23:54

Shopping runde del 3 er AVSLUTTET. Jeg lovte å lage del 3, men jeg orker ikke den treige opplastningen. Så jeg får vel knipset noen bilder til dere, så slipper dere å høre meg snakke eller hur? eller liker dere det bare? moha! Måtte komme innom for å si ifra, fordi det er folk som har spurt om del 3 kommer snart. Men nei, det kommer ikke flere video av shoppings kurven min for denne gangen! Kan vel sikkert få knipset til noen bilder. Mye enklere og det går så sykt mye raskere. Ellers så gleder jeg så mye til reisen min, om det blir noe av det.. Så typisk meg, det er alltid noe som skal komme i veien! Håper på det beste for denne gangen. Fortjener noen ukers ferie i varmen, bare nyte livet og bruke tiden min på å SHOPPE masse. Da blir jeg livsglad. Muaaah :*

ALLOW YOURSELF

 • 24.11.2016, 22:02Allow yourself a little bit of dignity and enough respect to walk away from anything or anyone that brings you nothing but drama. 

FLOTTE KJOLER TIL JULEBORD/FEST

 • 23.11.2016, 23:10

annonse
Versus Versace Jerseykjole black / Versus Versace Jerseykjole black / Zalando Essentials Jerseykjole dark blue / Zalando Essentials Jerseykjole dark blue / Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole marine / Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole marine / Kjole / Kjole / Kjole Ulika / Kjole Ulika / Kjole Ulika / Kjole Ulika / Kjole / Kjole / Kjole Quang / Kjole Quang
 
Sjekk ut disse flotte kjolene! Mange skal på julebord og fest. Her er noen kjoler dere kan klikke innom og titte. Det er flere på nettsidene, klikk i vei for å velge med din favoritt hjem. Julen er rundt hjørnet også, kanskje du finner en fin kjole til julaften? Jeg har kjøpt den svarte kjolen som ligger øverst til høyre.
 
<3
 

KOSELIG Å TREFFE PÅ BLOGG LESERENE MINE

 • 23.11.2016, 22:35Var innom en raskt tur for å kjøp noe godt noe, mens jeg leser boka min jeg holder på med. Da er det godt å knaske på noe søtt noe imenst. Når jeg har betaler og går mot utgangen, så er det 3 skjønne jenter som stopper og snakker med meg. De er en av de mange som leser bloggen min.  De spurte om de kunne ta bilder, og jeg såklart ja.

Jeg elsker å bli tatt bilder av, så hvorfor ikke. Og de var jo så innmari skjønne, så jeg klarer ikke å si nei. Kjøpte meg kokosboller, og jeg ga de en stykk hver. Jeg sa de kan gjerne ta flere om de vil, men det holdt med 1 for dem. Så skjønn! Jeg gleder meg til å treffe på dere igjen, uansett om det ikke blir på butikken denne gangen. Dere er HERLIGE <3 stor klem fra meg, til dere. 

HENNES PERFEKTE LIV, ER EN PERFEKT LØGN

 • 23.11.2016, 17:54

Sett utenfra lever Ani FaNelli det perfekte liv - et liv hun har jobbet hardt for å oppnå. Hun har en glamorøs jobb, en dyr garderobe, og er forlovet med en kjekk mann. Men Ani bærer på en hemmelighet. Det skjedde noe forferdelig da hun gikk på high school, og som fremdeles hjemsøker henne - flere år etterpå. Nå truer det med å komme opp til overflaten og ødelegge alt hun har bygget opp.

Verdens heldigste jente skildrer det uutholdelige presset mange kvinner føler for å lykkes i alt. Ani må ha skarpe kanter og store ambisjoner for å klare å beskytte den skandaløse sannheten, samtidig som hun har et større hjerte enn man først skulle tro. 

JEG TENKTE MEG FLERE GANGER OM DET VAR LURT..

 • 23.11.2016, 16:55Skal, skal ikke? Jeg er ikke den type jenta som pleier å kjøpe bok fra butikken, eller hvor det enn måtte være. Har kjøpt noen bøker med meg hjem, men det er ikke ofte. Når jeg vil være hjemme, så pleier jeg som regel å slappe av foran pc'en. Og det kan fort bli til mange timer det. Jeg har i de siste fem dagene gått forbi en bok som jeg synes virket veldig spennende. Jeg skikket på bok hyllet hvor de selge noen bøker, og jeg leste overskriften på den eneste boken og jeg leste tittelen om hva boka handlet om. Den virket som om jeg kan lese ferdig, jeg la den tilbake.. Og betalte for maten min. De neste dagene jeg gikk til butikken, så stirret jeg på boka igjen. Skal jeg kjøpe den, eller skal jeg la vær? Til slutt, så måtte jeg bare ha den. Ser frem til å begynne å lese på den..

WORK OUT TRENINGSTIGHTS

 • 23.11.2016, 15:29

Work out!

PEOPLE WOULD KILL TO SEE YOU FALL

 • 23.11.2016, 01:02People would KILL to see you fall. Ikke noen gang la noen ødelegge din sjel. Du må stå på egne ben og kamp. Det er de som vil gi alt for å se deg falle, aldri gi dem tilfredsstillelse, holde hodet høyt, sette et smil på ansiktet og stå på bakken. Noen unner virkelig ikke andre suksess. Det er så mye sjalusi som er ute å går. Jeg har vært omkring folk der de elsker å se meg falle. Men har jeg en drøm, så gir jeg ikke opp drømmen min så lett. Man faller, og man lærer fra sine egne feil. Det tar man med seg videre.. Når du begynner å arbeide på noe, ikke vær redd for å mislykkes og ikke forlate det på noe punkt. Arbeid oppriktig og følge dine drømmer. Ikke la noen som ga opp sine drømmer, snakke deg ut av å gå etter din. 

Instagram: nicoletouch

BOK ANBEFALINGER

 • 22.11.2016, 23:37

Hei og god kveld! Har noen av dere en god bok å anbefale? Jeg skal faktisk jakte på noen spennende bøker å lese. Har dere noen dere vil anbefale til meg? Gjerne hyl. Jeg kan si jeg liker å lese bøker som er basert på sann historie! #bok #bøker #lese

ROLL YOUR WEED ON IT

 • 22.11.2016, 23:23Roll your weed on it! HAH
 

HERMETIKKBOKSER FOR SMINKE KOSTER

 • 22.11.2016, 21:00

En tips til dere! Skal pynte litt på hermetikkboksene, så det ser litt penere ut.

 

ALL BLACK EVERYTHING - MY HAIR COLOR

 • 22.11.2016, 17:12

Nei altså, det ble ikke en stor forandring altså. Jeg farget bare håret svart, knall svart. Jeg digger når håret er skikkelig knall svart. Og håret mitt hadde lysnet seg til brunt noen steder i håret, etter all hår vaskene. For dere som lurte på hvilket hår farge jeg brukte, så var det "million color" sin farge pakke.  All black evertything!

 

ENERGY DRINK/TRENING

 • 22.11.2016, 16:55


 

 •  


 • Si hei til min trenings partner, Maria! Vi trente sammen i dag for første gang, hehe. Dette var en spontant trening. Jeg ringte til Maria for å spørre hva ho skulle i dag, og ho skulle gå på trening om noen minutter. Så jeg fant frem trenings tøyene mine, og gikk ut døra i full fart for å rekke å trene sammen med venninna. Det var deilig å få kommet i gang med treningen. Jeg ønsker ikke å gå NED i vekt, men opp. I mitt hele liv, så har jeg alltid prøvd å legge på meg. Men tro meg, det er ikke så lett som det kanskje høres ut som. Så jeg må begynne å bygge muskler, for å legge på meg. Også trener jeg mot STRESS og TENKING. Takk for dagens økt snupp. Ser frem til neste trenings time sammen. High five!

BE RIGTH BACK

 • 21.11.2016, 21:43

Idag har jeg vært hos naboen min og vært der siden formiddagen. Vi hørte på musikk og spilte inn vår egen danse video, LOL. Bare for gøy, den skal jeg ikke publiseres for å si det sånt. Haha, det er vel lov å ta det litt av når vi er alene. Er hjemme hos meg selv nå, og sove det skal ikke. Jeg tenkte å farge håret mitt nå eller skal jeg vente med det til imorgen? Kan dere gjette åssen farge det blir?

 

I LEARNED THE VALUE OF HARD WORK BY WORKING HARD.

 • 20.11.2016, 12:17

I changed my thinking. It changed my life.

 

Jeg takket NEI til blogg pengene på over 100.000 kroner!

 • 19.11.2016, 20:22Jeg takket NEI til blogg pengene på over 100.000 kroner! Alle sammen vet at man kan tjene MYE penger ved å blogge. Det finnes flere muligheter å tjene penger på. Alt fra klikkbare lenker, til reklame OSV..  Folk som jobber som noe annet utenfor bloggingen, tjener kun time lønner. Ikke alle, men generelt sett. Så lenge man liker jobben sin, så er det ikke et problem. Men ja..

Til sammen på en dag så takket jeg NEI til så mange tusen lapper. Grunnen til det, var fordi jeg var veldig skeptisk til produktene selv. Selvfølgelig hadde det vært helt fantastisk å få så mye penger rett på kontoen, men jeg klarte ikke å si ja . På kun 1 dag, så hadde jeg vært "rik" om jeg ville reklamere for alle de produktene jeg fikk forespørsmål om. Selvfølgelig er det fristende med så masse penger, men jeg vil prøve å være troverdig med mine lesere. Mange er skeptiske til reklame lesing fra folk som blogger, fordi de tenker kun på pengene . Så de har baller til å ta en "hvit løgn" så lenge de får penger ved å reklamere om det.

Med mine faste lesere, så vil jeg være mest mulig ærlig med dere. Så der takket jeg pent NEI, til blogg pengene. Ha en fin dag!

Snapchat: Nicoletouch

Instagram: Trykk HER

Facebook: Trykk HER

Jeg prøvde å holde det skjult fra mine blogg lesere, men jeg skal være ÆRLIG.

 • 19.11.2016, 19:43Overskriften sier sitt.. Jeg prøvde å holde det skjult fra mine blogg lesere, men jeg skal være ÆRLIG. Det har jeg bestemt meg for. Har tenkt litt mye på det i de siste dagene om det er noe vits å skrive ett innlegg om det eller ei. Men innlegget kommer.. 

Snapchat: nicoletouch 

MER HÅR GREIER..

 • 18.11.2016, 21:54Bestilte flere sånne hår greier. Genialt for å lage krøller med, uten at det SLITER på håret! Hvem er det som vil ha slitt hår egentlig? Ofte så ser jeg jenter med langt hår, men det er ikke noe særlig pent. Misforstå meg rett, jeg elsker jenter med langt hår. MEN dessverre så klarer de ikke å ta vare på håret. Det er langt, men håret ser enten fettete ut, eller bare så henger det og slenger uten at det er stylet.  

CHOKERS

 • 18.11.2016, 18:55Jeg liker chokers hals skjeder veldig godt. Jeg har kjøpt en chokers i svart, og flere er jeg på utskikk etter. love love!  

#chokers

 

JEG HOLDT PÅ Å RINGE TIL AMBULANSEN, DET VAR BLOD PÅ TEPPET!

 • 17.11.2016, 22:04

Jeg holdt på å ringe til ambulansen for noen dager siden! Det var natta og jeg sov, med hunden min ved siden av meg. Plutselig våknet jeg opp til en stor DUNKE lyd. Jeg hører hele tiden lyder her hvor jeg bor. Enten det er trafikken eller naboene som alltid har noe å drive med uansett hvor mye klokka er. Jeg våkner opp og skvetter. Det samme gjør hunden min. Jeg blir liggende stille i sengen for å lytte til hva det kunne ha vært. Det var en sjeldent lyd jeg har hørt. Først tenkte jeg noe har falt ned, men etter hvert så tenkte jeg det kan ha vært naboen som har skadet seg på et eller annen måte. Jeg har øynene mine oppe, helt til jeg slutter å høre noen lyder. Når det blir stille igjen, så legger meg igjen for å sove. Jeg begynte å lure på hvor mye klokka var, og det var ca klokka 3 på natta jeg hørte en stor smell.

Når det ble morgen, så var jeg fortsatt nysjerig på hvor den lyden kom fra. Det var en sjeldent lyd jeg har hørt, helt siden jeg har flyttet hit. Jeg bestemmer meg for å sende en sms til naboen min for å høre.

Jeg: Hei, går det bra med deg? Hørte en stor dunke lyd i går. Er alt bra?

Naboen: Hei, tusen takk for at du spør. Ja jeg hadde vist falt og slått meg i går, men tror det går sånn passe greit nå.

Så det var AKKURAT det jeg tenkte som hadde skjedd med naboen min. Grunnen er fordi, den første dagen jeg flyttet inn hit. Så banket ho på døra mi for å hilse på meg. Vi pratet i noen minutter og ho fortalte til meg grunnen til ho bor alene er fordi ho har, Eplisi. Plutselig kan ho besvime av. Det var derfor jeg ikke klarte få den tanken bort når jeg stod opp.

Jeg fikk til butikken for å handle inn mat, og da jeg kom hjem igjen så fikk jeg den meldingen av henne. Vist ho ikke svarte på meldingen jeg sendte etter mange timer hadde gått. Så tenkte jeg å ringe ambulansen, fordi jeg følte meg dårlig og det hadde hendt noe med naboen.

Dagen etter, så får jeg besøk av ei venninne av meg. Jeg skulle følge henne ut døra, siden ho skulle hjemover. Plutselig åpner naboen min døra si for å gå ut selv. Så stod vi der å snakket med henne og lurte på hvordan det gikk. Ho sa det gikk bra, og at ho ikke husker at ho hadde falt seg. Det var blod på teppet, og ho hadde en kraftig blåmerke rundt øynene, stakkars. Det eneste ho husker er at ho gikk mot sofaen for å hvile seg. Da ho stod opp igjen, så kunne ho kjenne smerten. Ho fortalte at ho må ha falt ned, så våknet opp for å legge seg ved sofaen. Etter det husker ho ikke noe mer..

Meg og venninna mi forsetter og prate med henne. Plutselig begynner ho å riste, går fram og tilbake. Og ho lager rare lyder.. Vi ble så skremte! Jeg viste ikke hva som "feilet" henne og jeg spurte går det bra? går det bra med deg?.. Venninna mi hvisker stille til meg: jeg tror ho har panikk angst. Jeg har faktisk lest om folk som har panikk angst, og folk blir skremte av det. De blir ikke farlige, men vi som ikke har opplevd dette.. Vi reagerer med å bli redde. Nå tørr jeg ikke å snakke med naboen, jeg tenker jeg vet ikke når ho kommer til å få sånn anfall igjen. Jeg må snakke med henne, hva jeg faktisk kan gjøre eller si vist jeg ser henne sånn igjen. #panikkangst

Så jeg lurer på.. Hva skal man gjøre i en slik situasjon der personen får panikk angst? Noen som har peiling?

 

ALL BLACK OUTFIT

 • 17.11.2016, 20:08

GOOD MORNING NORWAY

 • 17.11.2016, 13:07

God morgen Norge! Får besøk om 2 timer til. Første gangen Channi og mannen skal komme på besøk til meg, Skal lære ho hvordan man bruker de magic hair krøllene, som er så populært over hele verden! Jeg skal ta meg en deilig varm dusj nå, vi preikas. 

 

JEG HAR IKKE TID TIL Å SVARE PÅ ALLE SPØRSMÅLENE

 • 16.11.2016, 20:24

Forstå det! Det er ikke noe vondt mot noen av dere.. Jeg får stadig spørsmål på Facebook, Snap  osv. Ja, der jeg rett og slett er tilgjengelig. Jeg er ikke en robot, jeg er et menneske jeg og. Mange blir "sure" på meg, fordi jeg ikke svarer de eller så svarer jeg de engang og ikke mer. Så da vet dere det. Jeg prøver så godt jeg kan å svare på alt og ingenting, men det er ikke lett når man får hundre spørsmåler daglig. Jeg sitter liksom ikke bare hjemme og bare tenker på å svare. Jeg har et liv jeg også. Orker det jeg orker.  

Har gitt klart og tydelig beskjed til noen visse personer om dette. Hvorfor jeg stopper opp og slutter og svare. Jeg sier ifra til dere om hvorfor det skjer. Og dere tar det pent, men til slutt så slutter dere kontakten med meg.. Fordi det skjer igjen. Haha, sånn kan det gå. Ikke mine venner, som jeg er glad i. Så det går så bra atte. 

stor klem fra meg, til deg!

Every struggle in your life

 • 16.11.2016, 15:38

 

Every struggle in your life, has shaped you into the person you are today. BE THANKFUL for the hard times, they can only make you STRONGER..

NOEN PAKKER IGJEN SOM SKAL ANKOMME

 • 16.11.2016, 10:10

Video del 3 kommer.. Venter på de siste pakkene skal komme, så lager jeg den siste shoppings videoen for denne gangen! Resten knipser jeg bare bilder av. Det tar sin tid å redigere + opplastningen. Ellers ønsker jeg alle dere en fin dag videre! 

 

SHOPPINGS RUNDE DEL 2

 • 14.11.2016, 19:08

flOsnlsD0Fw
 
Shoppings runde del 2 :*


 

HVORDAN JEG FÅR HÅRET MITT BLANKT OG SILKE MYKT

 • 14.11.2016, 15:45

long and shiny hair

Er det mulig å få silke mykt og blankt hår? Ja, det er det. Det handler om å bruke riktige hår produkter. Alle sammen har forskjellige hår typer og hår kvaliteter. Så ikke alle kan bruke den SAMME produkten, bare fordi det virker perfekt på den ene personen, så betyr det ikke at det gjør for den andre.

Som foreksempel.. DU kjenner huden din, mye bedre enn det noen andre gjør. Selv om en person som er utdannet hudpleier som har mange års erfaring, gir deg råd og veiledning om hvilket hud produkter som anbefales til akkurat din hud, så er det forsatt DU selv som kjenner huden din bede!

Jeg har alltid vært en hår "FREAK". Det skal være langt og det skal ikke være slitt! Da jeg var 16 år gammel, så overdrev jeg egentlig veldig mye. Det var fordi jeg var livredd slitt hår. Ingenting varmt skulle nærme seg håret mitt, ingenting. Jeg var så streng mot meg selv. Ikke skulle jeg bruke noe form for krølltang, eller rettetang. Heller tilott jeg ikke å føne håret mitt. Vist jeg ville få krøllete hår, så flettet jeg det bare og sov med det. Så våknet jeg opp med flotte krøller. 

Så gikk det ca 3 år, og jeg var gått lei av å være så forsiktig med håret mitt. Husker jeg satt hjemme på rommet og så på Youtube. Vet ikke hvordan jeg kom fram til videoene, men jeg søkte på de samme videoene om og om igjen. Det var jenter med langt og SILKE MYKT hår. Wow, jeg ble helt fasinert. Klarte ikke ta øynene mine vekk fra det lange svarte skinnende hårene. Det var den tiden jeg begynte å prøve meg fram med hår produkter, for å få håret mitt til å se sunt og skinnende ut.

Jeg har testet og funnet frem hva som faktisk er bra for mitt hår. Det jeg bruker for å få skinnende hår er: Shampo & Balsam som inneholder olje i, og som ikke skummer seg. En god hår olje, og en hår maske/hårolje. Som jeg pleier å ha i håret i 1 time, eller så sover jeg med den. Pleier som oftest å sove med den, så masken trekker seg godt inn i håret.

Instagram: trykk HER

MIN REDIGERTE VIDEO

 • 14.11.2016, 15:27Det er ikke bare å spille inn video og redigere. Det tar sin tid å laste opp.. Det som stopper meg for å lage mange videoer. Fordi det er typisk bærbaren min klikker, så må jeg laste filmen enda en gang til. Så tar det lengre tid. ARGH. Del 2 er snart ferdig, så dere vet.

THIS LIFE

 • 14.11.2016, 00:23

Bilderesultat for life quote

SØNDAGEN I KIRKA

 • 13.11.2016, 23:53På lørdagen sov ei venninne hos meg, Maria. Det er alltid koselig å ha overnatting besøk av ho! Ei god jente, som alltid er så gøy å henge sammen med. Er veldig glad i deg, Maria. Selv om det er dager der du kan irritere meg så mye! :* Søndagen idag, så ble jeg med til kirka. Hadde ingen planer idag, og heller ville jeg ikke sitte inne og klage på at jeg er syk. Så jeg ble med for første gang, og jeg stor trivdes. Hyggelig folk! Så ble jeg kjent med 2 gutter. De som er med på bildet. Abraham og Thomas. Takk for dagen!

snx
 

JUST NEED SUMMER

 • 13.11.2016, 23:44

Så kaaaaaaldt! For pokker da, jeg er enda ikke blitt frisk. Jeg som ble så glad for at snøen kom, så ble det bare helt nedtur. Kroppen min takler ikke denne kulden tydeligvis. Men men, skal ikke klage. Jeg reiser snart til Asia, og der nede er det nok GLO varmt. Da blir tanke gangen den samme.. Kommer til å savne vinteren da, fordi det blir for varmt. Typisk, men sant!

 

JEG FIKK GRATIS KLÆR, ALT DETTE FIKK JEG SPONSET!

 • 12.11.2016, 17:51

  

Vil dere se hva jeg fikk? Alt dette fikk jeg sponset fra min godeste venninne, Laura <3 Ho kjøpte alt dette KUN til meg. Ho sa: dette sponser jeg deg, fordi du blogger og fordi du har gjort så mye for meg. Og jeg er så glad i deg!! Gud så herlig ho er. Ei av mine bestevenninner som betyr så mye for meg. Til sammen er vi gale :* Tusen takk atter en gang. LOVE YOU

Slaaaaay. Elsker formen på kjolen. Mye finere på! 

 

15 MINUTTER ETTER..

 • 12.11.2016, 17:43

Spent på hvordan nose strips skal fungere, hmm.. Det skal hjelpe mot:

 • fjerner hudormer, smuss og fett
 • renser og strammer porene for sunnere hud
 • bidrar til å fjerne bakterier som forårsaker flekker

15 minutter etter..

Jeg har kun prøvd dette en gang, men det kom dritt ut ihvertfall.Så THUMPS up for det!

IP adress er GØY

 • 11.11.2016, 22:55

IP adress er GØY, i ny og ne når jeg faktisk gidder. Trenger jeg å si noe mer? God natt, jeg er trøtt. 

DETTE HJELPER MOT UREN HUD + NOSE STRIPS

 • 11.11.2016, 19:43

Shiseido ansikts rens hjelper mot uren heter. Den fungerer godt mot min hud. Fav!

Gleder meg til å prøve nose strips'en. Den skal prøves imorgen når jeg våkner. Først skal jeg rense ansiktet godt, så skal jeg ha på denne i 15 minutter. 
 

BESØK AV LILLE SØSTER

 • 11.11.2016, 19:27Har fått besøk av søteste, Kristine :) Ho er som min lille søster! Si hei til denne latinske jenta. Denne fredagen her, skal jeg bare være hjemme og ta det med ro. Koselig å ha deg her!
 

Han leser GARANTERT ikke bloggen min, så jeg publiserer det NÅ

 • 11.11.2016, 05:12

Dette er min første julegave som jeg har pakket inn. Fikk denne genseren for noen få dager siden, og den ser akkurat slik som på bildet. Jeg bestilte den fra nettet og den måtte jeg bare ha med meg hjem. Dette blir min julegave til Andreas. Altså sønnen til min bror, som da er 4 år tror jeg det var. Og han ELSKER pokemon. Så dette blir den perfekte jule gaven for han! Den kommer sikkert til å bli hans favoritt genser. Han leser GARANTERT ikke bloggen min, så jeg publiserer det NÅ. Jeg våknet så tidlig på morgen og fikk ikke sove igjen. Da fikk jeg ideen om å pakke inn gaven, haha.

SHOPPINGS RUNDE DEL 1

 • 10.11.2016, 18:50

P5odt-QqAec


 

FALSKE FACEBOOK PROFILER

 • 10.11.2016, 16:40

Herre! Det lukter falske Facebook profiler på lang vei. Jeg får hver dag nye  venneforespørsler på Facebook og man kan se det på LANG vei.. At mange av de er falske. Sikkert noen som vil stalke meg, men fra en fake profil. Jaja, dagen i dag har ikke vært noe stort. Vaske og ryddet hele huset, og truffet min skjønne venninne for å handle inn vinter tøy til sønnen hennes og vi har handlet mat. Deilig å komme seg hjem igjen, det er jo så kaldt ute. Og jeg er syk. Var godt å komme seg inn da. Spiser mandariner nå, nam :)
 

HO HAR ALLTID VÆRT SJALU PÅ MEG, ALLTID!

 • 10.11.2016, 02:50

Når skal det faen med ta slutt på den jævla SJALUSIEN din mot meg? Jeg har skrevet en del om min ex bestevenninne her på bloggen, som ikke er så riktig klok i hodet. Vi er forsatt ikke venner den dagen idag, og det tror jeg heller vi aldri kommer til å bli igjen. Jeg har kommet over henne for GODT. Den TANKE GANGEN hennes er så barnslig. En del ting jeg kan nevne ho er livredd for, og da mener jeg LIVREDD! Jeg blir flau over å skrive dette, men heldigvis har jeg ikke den samme tanke måten som ho har.. Here you go:

1. Ho er livredd rykter (alt slags)

2. Rykter blant guttan, kommer ikke til bursdagen din eller på besøk hos deg vist du har rykter blant guttan. 

3. Jobber i en helt annen by, for å unngå rykter. Når ho kan få jobb som er ca 10 minutter fra der ho bor.

Mer er det, men jeg stopper her. Har så vondt i hodet av og tenke på ho! Men måtte bare få det ut. 

Jeg anbefaler henne til å bli LESBISK. 

Lei av at du SVIKTA meg så ALT slags mulig måter, når vi hadde en sterk vennskap. Det jeg forsatt venter på, er at DU innrømmer at det var du som avsluttet og ødela vennskapet for ingen spesielle grunner. Sist vi snakket sammen, så  fortalte du til meg at du beklaget for at du snakket stygt om meg, og du skulle slutte å snakke om meg. Men jeg hørte fra folk, da jeg opprettet bloggen min, så gikk du innom i skjult å tittet innom den. Noe du selvfølgelig nekter (så typisk deg) DU var innom bloggen min fra mobilen din. Du la vel ikke merke til at jeg satt 2 seter bak deg på bussen? LOL. Den jenta der har ALLTID vært sjalu på meg, og den dagen IDAG. Så er sjalusien mye sterkere. Fordi du vet at jeg har oppnådd mer SUKSESS. Enn det jeg gjorde for noen år tilbake. Forsett å være det, man når ikke langt i livet med det.. 

#killthemwithsuksess :)

ENDELIG HJEMME IGJEN + PAKKE HENTING

 • 09.11.2016, 11:26Endelig hjemme igjen hos meg selv! Jeg fryser så mye på føttene mine, selv om jeg har på meg en tykke sokker og sko på. Har 2 ovn på rommet mitt nå, som er på full guffe :D Se hva jeg har fått med meg hjem, PAKKER. Har åpnet alle de og jeg likte det jeg så. Skal dra på butikken nå, for å handle inn mat og hente flere pakker som er kommet. Håper det er det er krøll tangen jeg har bestilt. Lovte dere å lage en video, der jeg viser fram det jeg har shoppet. Jeg lurer på om jeg skal vente til ALLE pakkene har kommet, så lager jeg bare en video i ett? Eller skal jeg lage flere video klipper, del 1, del 2 og del 3..? Tror det blir den siste, vist ikke så må jeg vente til begynnelsen av Desember. Da er alle pakkene ankommet. Hva synes dere?

HEJDÅ

TIL DENNE SYKE JENTA

 • 09.11.2016, 01:43

Nå som jeg er syk, så har jeg lite mat lyst. Men prøver så godt å stappe i meg så mye som mulig, så vekten ikke raser ned. Deilig med CB julebrus og en god pizza. Blitt veldig glad i denne pizza smaken her! Jeg ønsker alle sammen en knall bra uke. Og for å ikke nevne at jeg kommer sterkere tilbake, når formen er på plass. Love my FANS. 

 

MY FUTURE MAN

 • 08.11.2016, 12:14

Kuz3DUNZaC8
 
Er ikke han bare så RÅ til å synge, så vet ikke jeg.. Og han er litt av en kjekkas. My future man fosho!


 

BROWN AND CURLY

 • 07.11.2016, 09:15

video:trim
 
Savner det brune håret mitt, men liker meg best med det mørke håret nå. Elsker håret mitt!

 

 

JEG FØLER MEG IKKE BRA NOK TIL Å BLOGGE FOR DERE

 • 06.11.2016, 20:58Hver eneste dag, så prøver å blogge flere ganger om dagen. Men minst 1 gang om dagen om jeg klarer det. Dere som har fått det med dere, så har jeg ikke vært i form i de siste dagene eller ukene som har gått. Det er sikkert på grunn av den kalde kulden ute, som har gjort meg så dårlig i formen. Men det går bra :) Er ikke ofte jeg blir syk så lenge. Leser kjerringråder som hjelper mot feberen og forskjølelsen. Håper på å bli bedre om noen få dager til. Føler meg ikke bra nok til å blogge, men jeg prøver så godt jeg kan for dere. Som daglig er innom bloggen, for se om det har kommet inn noen nye innlegger!

EN UNG RUSMISBRUKER SOM FORTELLER OM SIN HISTORIE

 • 06.11.2016, 01:09

Først og fremst vil jeg starte med å si: velkomen til blogg verden, Andreas!

 Andreas Sørnes Brandser er en veldig ung gutt, som blogger om sin rusmisbruk. Han er en rus misbruker og sliter MYE. Jeg kjenner denne gutten personlig, og det finnes ikke noe vondt i han. Selv om vi 2, har hatt en skikkelig heftig krangel. Som førte til den ene spyttet i trynet på den andre. (lang historie). Men til slutt har vi klart å ordne opp i vennskapet vårt igjen.

Akkurat nå så er han i en behandling opp i Nordlandsklinikken i Narvik, for rus problemet hans sitt. Følg bloggen hans for å lese om hvordan det føles å være rus avhengig. Hvordan har rusen påvirket Andreas, på både godt og vondt. Hvordan taklet familien og vennene til Andreas å være omkring han? På bloggen til denne til Andreas, så er han åpen om den tøffe livet. Tøft historie som er verdt å lese. Du kan lese om hans sine oppturer og nedturer.

For å nevne noen stoffer han har gått på:

For det meste har det gått i beroligende midler som benzodiazepiner (sedaterende middler som valium, xanor, rivotril og apodorm) og hasj. På slutten eskalerte det seg til opiater og euphoriske stimulanter som MDMA, amphetamin. Disse stoffene har vell vært Andreas sin store svakhet, å uansett hvor godt det føles der og da så er det ikke mye givende og fører bare med seg elendighet og depresjon. #rus #narkotika #stoff #blogg

 Trykk HER, for å komme inn til bloggen.

 

OVERFØRE VIDEO TIL MOBILEN

 • 05.11.2016, 23:28

En liten spørsmål til dere som har peiling på det.. Hvordan overfører man video fra dataen til mobilen? Prøver å finne ut av det, men kommer meg ingen veier. Har en hår video jeg har lagd ferdig, nå mangler det bare å overføre. Sånn at jeg kan publisere det videre for dere!

HVA SA JEG

 • 05.11.2016, 19:25

Hva sa jeg.. Når man minst forventer det, så kommer snøen. Det er masse snø + masse regn her på Sørlandet. Drikker kakao, mens jeg knasker på noen gode sunne nøtter. Kjeder meg litte granne.. Er ikke i form til å gjøre noe. Syk etter ca dag 15 :D Bra for denne jenta å være inne stengt, jeg bruker så mye penger når jeg er ute. Jeg skal liksom BARE "titte", bare.. Dere vet hvordan det er. (only shopaholic knows)

SALE

 • 05.11.2016, 01:45

Kjøpte disse 2 genseren på salgs idag. Gikk en tur innom Bikbok, for å drøye tiden litt. Bussen min kom ikke før etter en liten stund, så jeg gikk for å "skikke" bare. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å DY meg. 

Fikk også kjøpt med denne KULE til halsen, jeg husker ikke hva man kaller de for. Men ihvertfall, denne er RÅ med en stilig outfit på. Aiiiiii
 

LA DAGENE GÅ FORTERE TAKK!

 • 04.11.2016, 05:16

Hvor ustabil har jeg ikke vært i de siste ukene? Jeg får jo aldri bestemt meg hundre prosent hvor jeg skal reise. Det er ikke lett å ha venner overalt i verden :/ Alt hadde vært så mye lettere om jeg hadde vært stein RIK. Men den dagen.. Den kommer!

I løpet av denne måneden, så skal meg og Lars bestille billetter til Asia. Kanskje min bror også, vist han skal bli med på turen. Om broren min blir med, det er fortsatt litt usikkert. Men meg og Lars er super duper klar for Asia reisen. Fyfaen, jeg husker den siste reisen min til Kambodsja. Det var et HELVETTE å sitte i så mange timer. Jeg var pokker med så DÅRLIG og det peip så mye inn i øret. Hva hjelper mot det egentlig? Og min aller første flytur, det var innmari kaldt skal jeg si. Men mest på føttene. Den tiden hadde jeg ikke peiling på hvordan temperaturen var på flyet.

Jeg ser skikkelig frem til turen altså. Gleder meg mest til å komme meg litt vekk og ha "alene" tid for meg selv og mine tanker. Og jeg skal SHOPPPE MASSE! En hel HAUG med klær, hår tang og hår produkter skal jeg garantert være på utskikk etter. Hva feiler det meg egentlig? jeg har nok av krøll tang liggende hjemme, men fortsatt vil jeg ha flere og FLERE! Alt jeg har shoppet, skal publiseres på bloggen <3 Hver eneste liten greie jeg har fått kjøpt skal med på bloggen. Husker sist gang jeg var der nede i Asia, de har så masse shopping butikker å velge mellom. Lets go LOCO.

Reiser i Januar måneden, så følg gjerne bloggen min for innlegger og bilder gjennom turen. Fra Norge, til Asia. Bilder skal knipses, så jeg får holdt dere oppdatert hele tiden gjennom reisen.

Snapchat: Nicoletouch

How unstable I have not been in the last few weeks? I get quite never decided hundred percent where I should go. It is not easy to have friends everywhere in the world: / Everything had been so much easier if I had been stone CIC. But that day .. It comes!

During this month, then me and Lars book tickets to Asia. Maybe my brother also shown he will join the tour. About my brother joins, it is still a little uncertain. But me and Lars is super duper ready for Asia trip. Really capture me, I remember the last trip my to Cambodia. It was a hell sitting for so many hours. I was heck with so BAD and it beeped as much into the ear. What helps against it really? And my very first flight, it was sooo cold I should say. But most of the feet. That time I had no idea how the temperature was in the plane.

I look really forward to the trip that is. Looking forward most to get a bit away and have "alone" time for myself and my thoughts. And I'll SHOPPPE LOTS! A whole BUNCH of clothes, hair tongs and hair products should I guaranteed to be on utskikk after. What is wrong with me anyway? I have plenty of curling iron lying around at home, but still I will have more and MORE! Everything I've shopped, to be published on the blog <3 Every little thing I'd bought should the blog. Remember the last time I was down there in Asia, they have so lots of shopping stores to choose from. Lets go LOCO.

Traveling in January month, so please follow my blog posts and photos throughout the trip. From Norway to Asia. Photos should flips, so I get kept you updated constantly throughout the Journey.

Snapchat: Nicoletouch

VIDEO BLOGG - KORT VIDEO

 • 04.11.2016, 01:02

PdcoTZwP0Dw
 
Snapchat: nicoletouch
Instagram: Trykk HER
Facebook: Trykk HER


 

MORE HAIR VIDEOS TO COME

 • 03.11.2016, 19:33Til dere hår elskere! Nå er det på tide jeg lager nye hår videoer, som jeg alltid pleide å gjøre. Lagde korte klipp, der jeg publiserte på min Instagram profil og på Facebook. Har i de siste måneden falt helt av og hatt null energi til å forsette så ofte som jeg gjorde. Men jeg savner selv å gi litt hår tips til dere. Så snart kommer det nye hår video for dere! Nye krølltang er på vei hjem, så da får jeg testet de ut samtidig. Og noe jeg PRØVER å bli flinkere til, er redigering og klipping på Youtube. Jeg suger på det! Alle andre jeg ser gjør det så bra. Mens min redigering er så kjedelig. Men beklager for det, jeg er ikke en Youtube geni :( Håper på å bli mye mye flinkere til det. Jeg skal bli en proff :)

#peace

DET SNØR DET SNØR!

 • 03.11.2016, 09:12

Ta en titt ut av vinduet folkens, det har snødd. Bare litt snø har kommet, men forvent mer. Plutselig står du opp til en skikkelig snø storm ute. Jeg savner vinteren, så jeg har ingenting imot snøen kommer tidlig. Det er så koselig å være inne i huset, med kose dress og noe varmt å drikke. Og en DIGER tykk ull sokker på. Åjadda!!

BTW, kan noen vær så snill å ta mobilen min ifra meg og slette min favoritt app? Jeg bestiller ting derifra hele tiden!! De har masse RARE og FLOTTE greier der som jeg aldri får nok av. Uansett hvor mye jeg handler, så er det ikke NOK. Jeg har sagt det til venninna mi, jeg har alltid vært skeptisk på å handle ting fra nettet. Men når jeg hørte så mye bra om nettsiden, så bestemte jeg meg for en dag og laste den ned. Jeg skulle bare skikke, og ikke kjøpe noe derifra. Men det frista, så jeg husker jeg bestilte min første bestilling gjennom appen for første gang. 

Da jeg fikk tingene mine hjem, og jeg ble kjempe fornøyd med alle tingen. Det var da jeg startet og bli "avhengig". Det var enkelt å bestille og det gikk RAST. Veldig raskt. Har du registrert personlig opplysningene dine, så er det bare å legge det du vil ha på handle kurven, så trykke på bestilling. Da kan du bare vente til pakkene er på vei hjem til deg :) 

HÅNDKREM FOR TØRRE SPRUKNE HENDER

 • 03.11.2016, 08:45

Nå som det er kaldt ute, så blir hendene forte tørre. Viktig å smøre seg med en god krem som smelter godt inn i huden. Kjøpte meg disse 2 håndkremene igår. Jeg synes de er så gode, og de lukter godt. Den til venstre er min favoritt! #håndkrem #thebodyshop

HALLOWEEN SMINKE/MAKEUP

 • 03.11.2016, 07:43

DOBBEL TROUBEL! Jeg har funnet ut at jeg har en liten kunser i meg. Mer må utforskes! Jeg liker IKKE å kle meg ut på Halloween og heller liker jeg ikke å sminke meg ut. Men dette gjorde jeg bare for gøy, noen dager før. #halloween #halloweenmakeup #sminke #makeup #blogg

DÅRLIG DAG ETTER DAG

 • 02.11.2016, 17:06

Okei, dette er den lengste feberen jeg har hatt på ganske så lenge! Kan ikke huske konkret når jeg følte meg dårlig, men jeg har vært dårlig i 2 uker nå om jeg ikke tar feil. Prøver å spise så mye jeg kan, så ikke vekten raser ned. Trenger ikke å bli tynnere. Skal på en liten shopping runde, skal se hva jeg trenger til garderoben min. Trenger nye vinter sko. Vi får se hva jeg finner, og ser dere meg gretten i trynet. Så NO offence, er bare ikke i form til å smile så mye :DBladde gjennom minne brikken min og fant dette bildet av meg. For en stygg ombre farge! Men krøllene mine likte jeg veldig godt. brukte Gorgerous wand krølltangen. Som jeg fikk fra en jeg holdt på med den jule tiden.

 

JEG SKAL FLYTTE TIL LA OG BLI KJENT

 • 02.11.2016, 02:38

Jeg har alltid hatt lyst til å bli verdens kjent og leve kjendis livet i USA! Men det skjer ikke med det første, det er ikke bare å bli kjent. Man må bli lagt merk til, så kan man bygge seg oppover. De som ikke kjenner meg så godt, så vil jeg aldri flytte vekk fra Norge. Det er her jeg føler meg trygg og HJEMME. Om jeg hadde blitt millionær, så hadde jeg fremdeles ikke hatt tanken å flytte til LA eller andre steder i verden. Lang ferie i utlandet kan jeg ta, men ikke flytte bort fra Norge for godt. Jeg vet ikke hvorfor, men det er ikke meg. Det er mange i venne kretsen som ikke hadde NØLT med å bo i en verdensdel, der byen aldri "sover".  

Jeg har flydd før, men ALDRI alene.. aldri! Så det å sette seg  opp på en fly og prøve å finne alle veien frem selv. Det skremmer livet ut av meg. Men denne jenta har fått seg baller av stål. Jeg reiser om ikke lenger til, til utlandet. Har noen venner som jeg savner så FÆLT. Mer kan jeg ikke røpe, får faktisk ikke lov til det. Grunnen "taushetsplikt" er en av greiene.  

Kiss & Love

 

TIL DERE KILLER CLOWNS, SOM SKREMMER SMÅ BARN!

 • 01.11.2016, 02:14

Jeg skjønner virkelig ikke meg på den PRANKEN, "ciller clown's". Tror dere det virkelig er så jævla morsomt? Det er sikkert verst i USA og drive med det enn det er i Norge. USA sier vel sitt, der er det mye mer "GALE" folk. Det er sikkert og vist! og de som forsetter med den pranken der, og driver å kødde rundt på den måten... Snarest eller senest så kommer det nok i avisa, at noen har blitt drept pågrunn av det. Om det ikke skjer i Norge, så skjer det i Amerika. Jeg har sett de fleste killer clowns prankene på Youtube, der er morsomt. Jeg klarer ikke la være å LE, men hadde dette skjedd med meg i virkeligheten. Så hadde jeg fått hjerte innfart eller noe. Noe hadde skjedd meg meg ihvertfall, og da hadde jeg garantert fått ANGST for å gå ut alene.

 Men same shit, det er skummelt og skal folk gå rundt redde midt på natten FRYKT for å treffe på en av de stygge klovnene? Jeg blir så irritert, skal ikke barn få lov til å være BARN? Jeg skulle bort til venninna min på lørdag kvelds. Det var mørkt ute og kaldt. En liten gutt stopper meg med tårer i øyene og spurte meg om hjelp. Han sa at bussen han skulle ta mot byen, har ikke kommet enda. Den var 5 minutter for sent og den hadde ikke kommet klokke slettet den skulle være på busshold plassen.

Jeg følgte han til buss stoppet og ventet med han, til bussen skulle komme. Jeg så på buss tabellen og jeg sa til den lille gutten, at han så på feil dag..Idag er det lørdag, og da må du se på lørdags tabellen sa jeg. Han ble lettet og glad for at han så feil. Så bussen kommer om noen minutter til. Jeg spurte hvor han var og hvor han skulle. Han hadde vært hos en venn i området og han skulle til byen. Og fra byen videre til Vågsbygd, der han bor.

Jeg spurte om han har mobil på seg, så jeg kan få ringt til en av foreldrene han sine. Men mobilen var gått tom for strøm, og han kunne ringt fra min mobil. Men telefon nummeret til faren husker han ikke. Heller klarte han ikke å stave hele navnet til faren sin korrekt. Jeg jeg skulle søke nummeret på gulesider.no og fått en av foreldrene til å hente han.

Han er flink, og klarer å ta bussen selv hjem. Dette har han gjort mange ganger selv, og jeg fikk han til å føle seg komfortabel og roet han ned så han skulle føle seg trygg.2 gutter som skulle til byen, overhørte samtalen. Jeg sa hadebra og takk for meg. De lovte å sitte med han på bussen og følge han på buss plassen. Og vente til han går opp på bussen, før de drar videre der de har planer om gå. 

Lillegutten var redd, fordi han fryktet han skulle treffe på KILLER CLOWNS'ENE. Og han fortalte at han snakket med ei jente som gikk med en hund. Ho sa til han, at hunden er til ciller klowns (prankene). Fikk så vondt av han. Skal virkelig barn ikke få lov til å være ute, uten noen bekymringer?

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign