hits
menu

HØST ANTREKK

 • 01.11.2017, 00:08

Høst antrekket mitt, eller skal jeg si vinter antrekk? Det er kaldt ute nå. Hodet mitt fryser ihjel om jeg ikke har på meg lue eller tar hette jakka over hodet. Hele kledningen er fra selveste, Vero Moda. Bortsett fra skoen da :)

Jeg takket ja til KURSET

 • 30.10.2017, 18:22

Glad nyhet :) begynner på studie i Januar. Det blir i Sandnes! Det er privat studiet, så det varer i et halvt år. Ser frem til det :) dessverre så har de ikke den muligheten i Kristiansand, ellers så hadde jeg valgt vest agder. Det skal bli helt topp å bli ferdig med det. Halvt år går fort det.

INTERISTING

 • 29.10.2017, 22:26

FIN PÅ VIN

 • 28.10.2017, 22:37

Opp

Ned

Hjelp meg å velge: idag velger jeg å ha side skilt, men skal jeg la håret være ned eller opp? Stresser! Har dårlig tid. Vippe limet er ikke tørket ferdig, se bort fra det :)

ET GLASS VIN MOT SØVNPLAGER

 • 28.10.2017, 08:22

 
I flere år nå så har jeg slitt alvorlig med søvn problemene mine. Jeg har prøvd mitt beste å bli kvitt det, men det er ikke bare å knipse fingrene eller sove på kvelden, så våkne opp på morgen.. Som de fleste tror. Høres så enkelt ut, for de som aldri har slitt med søvnen. Jeg må ærlig innrømme at jeg har misbrukt alkoholen for bedre søvn. Den tiden er over heldigvis, nå har jeg begynt å ta et eller 2 glass vin før leggetid. Det er sjeldent jeg gjør det, men når hodet mitt skriker "desperat". Jaa.. da tar jeg frem vin flasken og et vin glass. Et glass kan fort bli til flere glasser dessverre.
 
Jeg vet om utallige mange som akkurat gjør det samme. Mange bruker alkohol som selvmedisinering mot søvnplager. Leger anbefaler helst ikke at vi gjør det på den måten, grunnen til alkoholen fører til pustestopp om natten. Avhengighet kan man også bli. Overtenking kan være en av de store grunnene. Prøv å stress mindre. Jeg får utrolig dårlig samvittighet, når jeg tenker gjennom at jeg har mista år og minutter av livet mitt bare av å sove og ikke gjøre noe fornuftig ut av dagen. Men jeg får enda dårligere samvittighet, når jeg tenker på hvor langt i livet jeg hadde vært.. om ikke jeg ikke hadde hatt disse problemene? Prøver å slutte å se på fortiden min og heller prøver å fokusere mot fremtiden min. Gjort er gjort.. Ikke noe man gå tilbake å endre på.  Ellers så overtenker jeg  meg rundt og rundt i sirkelen, ender bare opp med at ssamvittigheten dobler seg enda lenger opp. 
 

FOR DERE SOM IKKE HAR FÅTT DET MED DERE - SNAP

 • 28.10.2017, 05:19

På Snapchat kan dere følge meg videre @nicoletouch

TILBAKE

 • 28.10.2017, 00:58

Back on track. Jeg har jobbet så hardt i noen dager i strekk til nå. Ikke har jeg fått sittet på ræva min i 5 minutter engang. Her ble det ryddig, vasking av HELE huset. Bretting av alle klærene jeg EIER. Det å brette alt pent på plass, det tar sin tid. For jeg går aldri lei av klær. Da kan dere tenke gjennom hvor masse tøy jeg har. Som ei tidligere venninne av meg pleide å si, "garderoben din er som en kles butikk". Her ble det bevegelse av kroppen non stopp. Ble så sliten, så jeg bare kastet en del. Jeg spør meg selv: hvor fikk jeg all energiene ifra?! Jeg har jobbet meg "syk". Vet ikke om jeg orker noe halloweenfeiring. Vedder på det kommer til å bli tusenvis av folk ute. Gidder jeg å treffe på drita fulle folk? Hmm.. Får vel ta meg en liten tur ut, så ser jeg hvordan stemningen blir.

Jeg velger å ta PAUSE

 • 25.10.2017, 04:31

Null sminke som vanlig. Hva skjer med at de fleste outfit bildene mine jeg tar, så har jeg på NULL sminke!? Ikke det at jeg bryr meg, for det gjør jeg faktisk ikke. Kan ikke huske sist jeg har brydd meg, når det kommer til gå ut i det offentlig med ingenting sminke på ansiktet. Jeg liker ikke sånne jenter, som aldri tørr å vise seg sminkfri blant folk. Desverre så kjenner jeg til noen. Vi jenter ser så trøtte uten sminke, men allikavel så søte. Har dere lagt merke til oss jenter.. folk spørr om du er trøtt eller syk, når man ikke har på seg sminke. Når vi ikke er noen av delene, haha. Men kjære dere.. jeg velger å ta pause i noen dager. Denne uken har jeg så mye å gjøre og ikke minst: alltid noe å TENKE PÅ. Stor klem fra meg ❤

DIAMOND NECKLACE

 • 25.10.2017, 03:46

Diamond necklace/choker. Pent å bruke til kjole eller topp. Har du på deg en enkel klesstil, så kan du piffe opp antrekket med en smell vakker smykke. En bitte liten tips: unngå å bruk mye accessories, om klærne du har på deg allerede har mye pynt på. Eksempel, har du på deg glitter bukse, glitter topp, så ikke ta på deg overdrevet mye pynt med armbånd, smykke, pluss øredobber også videre.. Det har jeg sett mange gjør den "feilen. Smaken som er baken, men unngå at det skal se "too much ut".

MAGEBELTE

 • 25.10.2017, 03:13

Magebelte kan brukes til litt forskjellig. Til Kjole, t-shirt, topp, oversized genser også videre.. style det mer måte som man sier det :) Magebelte - Lindex

FLOWER GREEN

 • 24.10.2017, 17:55

Grønn antrekk. Jeg har begynt å like grønt farge. Det ser så fresh ut.

FØRSTE JULEGAVE SENDT

 • 24.10.2017, 02:56

Da kan jeg endelig røpe hva julegaven for min kjære, Laura var ❤Høyhælte sko, som er blandet med rødt og svart. Svart på tuppene, så resten er rødt. Jeg kaller skoen for ombre hæler. Lol. Gjett om ho ble glad? JAA! Akkurat som forventet. Jeg kjenner min bestevenninne så godt, når det kommer til sko smak. Som jeg tenkte, ho hadde bruk for de. Så versegod. Rock it :)

Pakket gaven inn så fort, så det ble lite pent da. Men det har ikke så mye å si, så lenge gaven som ligger innpakket er gullverdt. Moha :) så ser dere til høyre.. på det første kortet så står det: god jul, kjære Laura. Fra beste Nicole. Det ligger 20 kort i den bunken. Der står det masse varme fine ord. Som ho akkurat fortjener å høre. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg kjøpte den samme hælene i min størrelse, når jeg var først og fremst var i gang? Skoen er smell nydelig!!

Puttet gaven i en MEGA STOR gave pose. Ser større ut i virkelighet. Gjett om jeg fikk mange blikk stirring gjennom markens.

20 kort!

NEW MONDAY

 • 23.10.2017, 19:28

Da har jeg sendt avgårde min aller første julegave! Det er dårlig vær idag og jeg hadde så mye å bære på. Ringte en venn, for å spørre om han kunne kjøre meg hjem. Og det gjorde han. Så jeg ga min venn gaven, for å legge den utenfor døren til min bestis. Jeg løp inn for å pakke in gaven fort. Jeg liker ikke når noen står å venter på meg lenge. Kjipern.. for jeg skulle pakke det inn fint og pynte det med en stor fin sløyfe. Menmen, venter i spent på hva ho synes om gaven. Jeg vet det er for tidlig, men jeg vet ikke om ho skal feire julaften i år. Så ho får lov til å åpne den med glede! Venter på en telefon ringt snart ❤ho kommer til å elske det. Kan ikke røpe det på bloggen enda, så leser ho plutselig det :)

Guerlain

 • 23.10.2017, 04:12

Guerlain - 04 medium beige 🖤

UTSLITT

 • 23.10.2017, 04:03

Nå trenger jeg hvile. Jeg har ryddet så mye.. Brukte søndagen min på å rydde og vaske. Nå fortjener jeg en shoppings runde altså! Neida :) Har dere lagt merke til hvor mye fint det har kommet på kles butikkene? Herregud. Nå som det nærmer seg jul, så er det alltid masse fine utvalg av jule kjoler & smykker. Hvem jenter elsker ikke tøy? Jeg skjønner ikke meg helt ærlig, på de som ALDRI kjøper noe nytt. De kan bruke det "samme" tøyene i flere år, uten at det frister dem å få tanken på nytt innkjøp. Jeg må minst kjøpe noe hver måned. Om ikke, så får jeg hjerteinfarkt å må innlegges i en gale hjem. Ha en fin dag alle dere :* stor klem fra Nicole.

EN AVSLAPPENDE DAG

 • 21.10.2017, 21:19

En avslappende lørdags kveld for meg! Har vært på besøk hos min bror og spist middag. Følte ikke meg i form for å dra ut ikveld. Så da blir jeg heller hjemme å slapper av. Like greit det :) orker ikke mange folk idag og jeg må prøve å stå opp tidlig imorgen.

JEG BLIR TVUNGET!

 • 21.10.2017, 05:08

Jeg blir tvunget av ei gal jente gjeng. De er ute etter å få meg ut på byen ikveld. Fysøren for et mas :D mast på meg siden mandagen. Altså jeg pleier ikke å planlegge om jeg skal ut eller ikke. Som oftest så liker jeg å ta det spontant. Spessielt når jeg ikke er 100 prosent sikker. Liker ikke å avbryte avtaler. Får dårlig samvittighet :) sjekk klokka da folkens.. Jeg våknet opp av SMS som tikket inn på mobilen min. Nok en gang.. Av en liten lyd, så våkner jeg lett. Det hater jeg! Tar lang tid for at jeg skal klare å sovne igjen. Takk for den.

JEG REISER BORT

 • 20.10.2017, 22:12

Været idag har absolutt ikke vært noe å skryte av. Det å stå opp av senga var lite fristende! Titta ut av vinduet å jeg ser det både regner å blåser ute. Jeg ble kliss våt.. Alt vannet gikk gjennom tøyene mine, så jeg gikk frysende som en zombie. Var en liten tur på besøk i Lillesand. Jeg elsker småe byer :) jeg er ikke ei by jente, som liker å bo midt i byen. Bare fordi alt er så nærme. Mange liker å bo midt i sentrum, der det kun tar noen meter for å komme frem til sentrumet. Nei og NEI, det er ikke noe for meg. Jeg skal reise bort til varme strøken. Det har vært tankegangen min i de siste ukene. Jeg trenger varme takk :)

Tusen takk for gaven - NYTT SMINKE

 • 20.10.2017, 00:58

Tusen takk ❤verdens beste. Fikk nytt sminke av mamma. Trengte nytt pudder, grunnen til den andre er knust og snart tom. Kan ikke leve uten pudder. Bruker ikke lang tid på sminke ansiktet eller dekke til urenheter. Love this one.

JEG GIR TERNINGKAST 1+

 • 20.10.2017, 00:32

Jeg gir terningkast 1+. Plussen er for å være litt snill. Var på kino med disse skjønne jentene her :) Snømannen ble det utvalget av filmen. Den var gørr! Ble søvnig og jeg hadde bare lyst til å sove gjennom hele filmen. Når skal jeg lære meg å ikke dra på kino noe mer? Jeg er ikke glad i å se på film. Jeg er veldig kresen på film utvalg. Menmen. Liker best å se film hjemme hos meg selv eller hos noen andre. #snømannen

Camillo Bastrup

 • 18.10.2017, 23:33

Cafe med verdens herligste venninne. Dette var lenge siden sist.. Altfor lenge siden!! Det må ikke bli lenge til vi treffes igjen. Dibora er ei god venninne av meg. Ei herlig jente som jeg er så glad i. Vi ble kjent gjennom Kvadraturen skole, vi gikk i samme klasse. Vi var kun klasse venninner, ingenting annet. Vi hang ikke sammen etter skolen. Heller var vi ikke sammen i pausene. Jeg husker jeg ikke likte attitude hennes. Jeg synes ho var irriterande. Som alltid klagde på alt og ingenting, for ingen grunn. HAHA. Men den dagen idag er vi bestiser. Den tiden, den gang. Vi fikk kontakt igjen VIA felles venninner. LOVE YOU

SIMPLE

 • 18.10.2017, 20:45

Simple style

BIG SIZE

 • 18.10.2017, 02:38

Big SIZE! Denne deilige jakken er fra Monki 🖤Første gangen jeg fikk øyet på den, så nølte jeg ikke med å kjøpe den. Jeg prøvde den først i størrelse S, men av et eller annet grunn så kjøpte jeg ikke den, samme dagen som jeg prøvde. Kom tilbake etter noen dager, for tanken på at jeg ikke kjøpte jakken irriterte meg. Kom tilbake etter noen dager, så hadde de den i strl xxs :) perfekt. For den er stor i størrelsen! God & Varm. Love Love.

DU VET HVEM DU ER!

 • 17.10.2017, 04:49

Jeg vet det er for tidlig, men imorgen skal jeg levere min aller første julegave 🖤MEN ho får ikke lov til å åpne den før 24.Desember. Til min kjære bestevenninne, rettere sagt min storesøster. Laura, som er noen år eldre enn meg. Ikke så mye alder forskjell. Den jenta der betyr så mye for meg. At jeg har brukt så mye tid og energi på min ex bestevenninne, som jeg i flere år har hatt som venn. Ei venninne som ble min bestevenninne siden barndommen. Det angrer jeg så enormt stort på... men som de fleste sier. "Det er ikke din feil, Nicole". For det var ALDRI min feil at vennskapet tok slutt for godt. At jeg en dag skulle bli stukket med kniv i ryggen av ei som stod meg nærmest. Som viste om min hemmelig, som kjente til mine svake og sterke sider. Som jeg fortalte ting til, som jeg ikke fortalte til min egen familie engang. Vi delte alt og ingenting med hverandre, utenom penger, klær. For spandering av mat å greier var ho så forbaska gjerrig på. Men dag etter dag kom ho med forskjellige unnskyldninger for å ikke tilbringe tiden sammen med meg. Når de forskjellige unnskyldninger ble brukt opp, så kom ho med de samme teite grunnene. lol. Men for alltid ut av MITT LIV, for evig og alltid! Rart at ho var min bestis til å plutselig bli en helt random person. Til dere andre som er i livet mitt nå, jeg setter så mye pris på dere. Takk for de gangene jeg trengte deres gode varme klemmer. Det har betydd så mye. Man ser virkelig hvem som er dine ekte venner, når du er i den vanskeligste situasjonen i ditt eget liv. Laura, Aychegull, Dibora ❤Mine gode venninner som jeg er så glad i.. også må jeg ikke glemme alle dere andre som er mine gode venner. Hundre navn trengs ikke å nevne her, dere vet hvem dere er. Nå gjenstår det bare å kjøpe jule gavene til de 2 siste, altså Ayshegull & Dibora. Etter det så blir det innkjøp til familien. Det er ikke bare bare å ha en stor familie :) men jeg elsker det. Har man en stor familie, så kan man hjelpe hverandre til med alt.

HVORDAN JEG REDIGERER HELT HVITT BAKGRUNN

 • 17.10.2017, 00:01

Lurer dere på hvordan man kan ta bilder, kun med kameraet på mobilen? Sånn at det blir helt kritt hvit på bakgrunnen! Da skal jeg vise dere hvordan jeg har fått det til. Ser dere de øverste bildene.. de har jeg knipset med mobilen min. Her har jeg ikke brukt en dyr kamera fra photo butikken eller noe. Kun med min iPhone jeg bruker til dagligdags. Hvem skulle trodd man kan ta så proffe bilder med mobilen? hehe. Likte godt det aller første bilde jeg tok :) den med IFA lakrisen. Kommer snart et innlegg om det. Hvordan synes dere bildene ser ut?

FINESTE PLASSEN

 • 16.10.2017, 21:09

Er på besøk hos Salina på Hånes. Fineste og mest triveligste plassen for meg. Skal sover over her. Jeg har sikkert nevnt det tusen ganger, men Hånes er min favoritt sted å bo. Selvfølgelig måtte jeg en tur til Hånes grillen for å kjøpe iskaffe cappuccino! BESTE ❤

NYTT PUDDER

 • 16.10.2017, 04:52

Hater når pudderen er knust i fillebiter.. mistet den flere ganger i bakken desverre. Det har kun skjedd over 100 ganger :) Går greit det. Bruker den til den er ferdig, så skal jeg gå over til ett annet merke som jeg liker.

PARTY NIGTH

 • 15.10.2017, 16:22

Part last nigth i BILDER :)

HVA SKAL JEG GÅ FOR?

 • 14.10.2017, 15:52

God dag alle mann! Idag føler jeg meg så BRA. Jeg hjalp ei eldre gammel dame hjem, med 2 tunge bære poser med mat. Jeg bærte det helt hjem til inngangs døren for henne ❤stakkars, jeg klarte ikke å la være når ho sa til meg at ho glemte handle trillen hjemme. God gjerning! Ellers så vet jeg ikke hva jeg skal gå for ikveld? Om det blir ut på byen ikveld for meg eller ikke. Er enda ikke helt frisk, men vil ikke sitte inne på ræva hele lørdagen. HeHe. Skal jeg gå for lyst antrekk eller mørkt? Akkurat nå føler jeg bare for å være hjemme å slappe av. Ser hvordan formen min blir senere :)

Nå er jeg LEI, jeg sletter meg!

 • 14.10.2017, 04:55

Nå er jeg LEI, jeg sletter meg! Av og til så blir jeg så dritt lei av å være på sosiale medier. Jeg kommer aldri til å slette meg for godt på noen plasser. Det går bare ikke ann for meg, men jeg har vurdert det. På Instagram så har jeg nesten sletta alle bildene jeg hadde der. Ble så lei av de bildene, så de ble slettet. Inn med nye og ut med de gamle!

Har dere smakt på VERDENS sterkeste nuddel? Det BRENNER!

 • 13.10.2017, 23:03

Har dere smakt på VERDENS sterkeste nuddel? Det BRENNER! Jeg har bestilt nuddelen som skal være en av de sterkeste på markens. Jeg har bestilt hele 20 pakker, ha ha. Jeg tenkte at flere kan prøve de sammen med meg. Noen av dere som har hørt om den? Det skal filmes og videoen skal lastet opp til YouTube kanalen min. Det brenner sier dem!

JEG SMAKER PÅ MANGO TYGGIS

 • 13.10.2017, 16:31

Jeg elsker Mango frukt! Men denne foretrekker jeg helst ikke å tygge på. Den var ikke noe god å den var litt sterk. Spyttet den ut etterhvert.

EN GOD START PÅ DAGEN

 • 13.10.2017, 13:57

MORN! Sitter å drikker iskaffe på slottet. Her ble min frokost også :) egentlig så ville jeg bare ligge hjemme under dyna mi, men nei.. da blir jeg bare enda dårligere. Er ikke i form, men prøver så godt jeg kan å gjøre noe ut av dagen. Istedenfor å bare ligge i senga og vrenge meg rundt i senga. Ha en god dag alle ❤

GOLDEN BOOTS

 • 13.10.2017, 13:36

High heels boots! NY til sko garderoben min. Fleste parten av skoene mine er svart og det var på tide å ha nye farger.

TORSDAG OPPDATERING = HÅPLØSHET

 • 12.10.2017, 22:02

Her ligger jeg da.. i senga min å stirrer oppi taket. Akkurat nå så føles alt så håpløs. Jeg har blitt syk nok en gang. I dette året så har jeg ikke fått fred.. feberen må bare komme etter hverandre. Jeg pleier ALDRI å være syk. Men hva skjer med meg fortiden? Da jeg gikk på ungdom skolen, så var jeg ofte syk. Mageproblemer, feber, ekstrem hosting.. det klødde så mye i halsen min. Så jeg husker jeg fikk tabletter av legen mot det. Den tiden klarte jeg ikke å svelge tabletter. Uansett hvor småe de var. Av stress og ofte syk, det førte til min menstrasjon ble ustabil. Jeg kunne få det etter måneder.. for meg så var det unormalt. For mine klasse venninner fikk det alltid etter 30 dager, altså hver måned. Men for meg så var det omvendt. Nå har jeg kokt varmt vann med ingefær. Uten tilsatt sukker selvfølgelig. Drikker masse av det. Håper på å bli frisk til lørdagen. Vil så gjerne dra til Oslo for å feire ei venninne ❤Håpløshet er ordet akkurat nå og det dynker så mye i hodet. Har du noen gang bare stirret til veggen og alt ved livet føles håpløs ut? "Hva er egentlig meningen med livet"... Ønsker alle sammen en bra dag!

ROCKE OPP STILEN

 • 12.10.2017, 21:26

Kjøpe eller ikke kjøpe? Jeg har gått frem å tilbake til denne skinnjakka. Er usikker på om jeg skal ha den eller ikke. Det er ikke ekte skinn, men det har ikke noe å si for meg :) så lenge den er FIN! Skinnjakke passer til alt. Enten om det er til jeans, kjole, skjørt også videre.. Kanskje jeg må ha den før det blir utsolgt. Tror ikke jeg har tellingen på hvor mange skinnjakker jeg har! Får aldri nok av det.

FØRSTE KJØPTE LEILIGHET I BOKS

 • 11.10.2017, 19:16

Første leilighet i boks. Gratulerer så mye til, Thavry! Stolt av DEG ❤ Var innom å tittet på hvordan det så ut. Veldig fint :) mangler bare kjøleskap, komfyr og ordne i stand interiør så det ser livlig ut. Må innom Ikea for å kjøpe innflytnings gave. Blir fantstisk å se når alt er ferdig!

PRIVAT BURSDAGS FEST I OSLO

 • 10.10.2017, 22:48

Oslo! Her kommer jeg igjen.. jeg har blitt invitert til en privat bursdags fest til ei herlig jente. Festen blir i Oslo, det betyr at jeg må dra herifra på fredag eller lørdagen. Jeg skal booke hotell ved radisson blu hotel. Er veldig glad i å bo der når jeg tar meg en helg tur, eller om det så blir i uke dagene. Passer perfekt! Alt er så nærme til alt, så det blir så mye lettere for meg. Det er et stort PLUSS at bussen stasjonen er kun noen meter ifra. Har nylig fått hjem noen vakre fest kjoler og en lekker jumpsuit som jeg har bestilt. De har kommet frem og de var rå lekre på. Alltid nytt antrekk til hvert anledning ^^

Jeg er så BETATT av denne barber høvelen

 • 10.10.2017, 13:51

Jeg har kun prøvd barber høvelen 1 gang og jeg ble fort betatt av den. Det har blitt en vane for meg å kjøpe ting spontant. Uten å tenke nøye gjennom om prisen eller om jeg faktisk trenger det. Tidlig på lørdagen så var jeg innom Vung Tau for å handle inn mat vi skulle lage med familien. Jeg får øye på høvelen som ligger rett ved kassa og tenker at jeg har bruk for den ikveld, for planen var å dra ut på byen. Jeg tester den og den var god å barbere med. Den var så myk, så jeg trodde ingen hår ble kuttet vekk. Ny favoritt barber høvel på meg :)

MY VIBE

 • 09.10.2017, 21:41

Rigth about now, nothing can kill my vibe 🖤

ENKELT & GREIT

 • 09.10.2017, 15:19

Enkelt og greit antrekk for idag. (Se bort vekk fra hullet ved kneet). Skjedde ei liten ulykke med sykkelen idag. Når jeg er hjemme igjen senere ikveld, så skal strømpebuksa kastet rett i søpla!!

Jeg trodde jeg skulle DØ

 • 09.10.2017, 14:57

Jeg trodde jeg skulle DØ! Etter jeg har fått kjøpt meg ny sykkel, så er den flittig i bruk. Sykler så og si hver dag om jeg skal ut av huset. Jeg var på vei til sentrum fra venninna som jeg sov over på Suldalen. Tankegangen var i en helt annen verden når jeg syklet. Jeg "glemte" at jeg syklet, så jeg fulgte ikke godt med. Plutselig så faller jeg hardt ned mot bakken. Det gikk så fort, så jeg husker ikke om jeg landet med hendene eller kneet først. Der og da var det ikke vondt.. men da jeg kom innom hos min store søster, så begynner å bli smertefull. Jeg ser ned mot beina å ser et stort hull ved kneet. Strømpe buksa fikk hull og jeg ser blod. Klarte ikke å gå ordentlig i en halvtime, det var vondt. Men det går bedre nå og heldigvis var det ikke bil som kjørte forbi meg i det jeg falt. Det hadde gått galt om jeg tenker om! Overlevde og fikk en skeiv sykkel ødelagt :)

SØNDAG'S TUR

 • 08.10.2017, 19:00

Det ble søndags tur til Baneheia med familien! Det ble en morgen trim på oss alle :) og barna synes det var så gøy på turen. Først gråt de og hadde lite lyst til å være med på turen. Men når vi kom dit, så var det så moro for dem. Da hadde de ikke lyst til å dra hjem igjen. HaHa barn er herlige! Nydelige Baneheia ❤

DIAMOND

 • 08.10.2017, 10:47

Antrekket for byen - Alt svart + Diamond strømpebukse.

SENE KVELDER

 • 08.10.2017, 02:49

Det ble en kort kveld ute på byen for oss! Jeg var så utmattet, så det ble tidlig hjem. Var ute med herlige, Veronica ❤som jeg ble kjent med på bursdags festen til Charlotte. Etter festen har vi holdt kontakten til nå. Gledespredren som kun sprer positiv enegi! Det var liv ute, med mange fulle mennesker :) sånn er det. Noen klarer ikke å ha det gøy uten alkohol, og noen klarer ikke å være seg selv uten alkohol. Mens alle andre kjørte på med drikkingen, så drakk jeg masse masse vann. Jeg kan danse og være meg selv i edru tilstand. Så det går fint. Kommer til å takke meg selv om mange år til. Vann hjelper mot mye!! Vi dro til All in, Havreys og Tollboden. Før dro alltid meg og venne gjengen på Kick, men nå er vi litt overalt :) Antrekket kommer på neste innlegg. Ha en fin dag så lenge.

IT'S SATURDAY

 • 07.10.2017, 14:12

Det begynner å bli iskaldt ute. Jeg skulle bare hjem fra min søster igår, for å stelle meg og hente antrekket jeg skulle bruke ut på byen. Men det blåste så hardt ute, så jeg bare droppet byen. Jeg fant frem antrekket og skulle begynne å sminke meg. Men jeg orket ikke å sminke meg.. det var så varmt og godt på rommet. Så ble hjemme! Skal ut idag :) skal bruke disse vippene. Skal vise dere den nye fine strømpebukse jeg har fått kjøpt :)

SYKKELPIKENE

 • 05.10.2017, 17:40

Sjekk ut den nye sykkelen jeg har fått meg! Kjøpte den fra sykkelpikene. Var på tide.. jeg har ikke syklet ordentlig på årevis! Så idag tok jeg en lang sykkel tur her i fineste Kristiansand by med venninna! Dette skal gjentas oftere. Vi syklet gjennom byen, rundt Lund, så tilbake igjen :) takk for den lange fanatiske turen ❤ #sykkelpikene

SLITEN

 • 04.10.2017, 10:58

God morgen mine fine lesere! Jeg har ikke blogget ordentlig på noen dager nå.. Jeg har vært så sliten i kroppen, både fysisk og psykisk. Har sovet for dårlig om nettene og det ender opp med at kroppen blir så sliten. Jeg har fått kjøpt meg reseptfri tablett fra apoteket mot lett innsovning. Føler den ikke fungerer helt greit nok, etter noen timer jeg har tatt den. Men fysøren jeg sover bort dagen med den. Så den har jeg kutta bort. Sist gang sov jeg til klokka 5 på ettermiddag!! Gjett om jeg fikk dårlig samvittighet!! Nå skal jeg ta en lang gåtur i dette regnværet. Kommer sterkere tilbake :) ha en fin dag så lenge.

Danielle Bregoli is BHAD BHABIE Hi Bich / Whachu Know? (Official Music Video)

 • 03.10.2017, 03:53

5AvtLzMF9wQ
 
Hva synes dere om Danielle Bregoli som har blitt verdens kjent etter ho var med på program tv til Dr.Phil? Mange der ute sier "stop making stupied people famous". Ho var 13 år gammel da ho ble kjent, men i dag er ho 14 år gammel. Altså folk som ikke liker henne i det hel tatt, forsetter å komme med hat kommentarer og følger med på innleggene hennes. Men det ser ut som ikke ho bryr seg i det hele tatt og forsetter å PROVOSERER folk dere ute. Ho som tjener seg styrk rik av folkene som klikker..  Ho er ikke akkurat en bra forbilde for unge jenter, med den attituden hennes.
 
 


 

NOVEMBER

 • 02.10.2017, 13:42

I November måneden, så starter jeg på full gang med jule gavene. Jeg har aldrede begynt med noen gaver til noen av mine venner. Da er det godt å bli ferdig med det da. Jeg kjøpte gavene, fordi jeg vet at det er noe de ønsker seg aller mest. Så nå gjenstår det bare å pakke det inn. Jeg elsker å pakke inn gaver, det er så gøy. Liker å pakke det inn så gavene ser ut som det er blitt pakket inn av noen profesjonelle, haha. Jeg har en stor familie, så det blir mange pakker å pakke inn og mye penger som må brukes. Til dere som har liten familie, da er det ikke så mye dere må punge ut med. Altså, man må ikke bruke så mye penger på julegaver. Det handler ikke om hvor dyr gaven er. Mange som lager noe enkelt og greit hjemme ifra, som er gøy og samtidig spesiell. Så jeg skal prøve å bli ferdig med alle gavene i November. Skal også bestille masse ballonger!! Ei spesiell person som betyr veldig mye for meg fyller år. Og da skal jeg kjøre på med ballonger. Hele huset skal fylles med ballonger :)

HÅR FARGE + barne bursdag

 • 02.10.2017, 02:18

FREDAG: Var hos Ayshegul og slappet av med musikk. Det ble en rolig fredag for oss. Jeg farget håret hennes :) Fra mørke brunt til svart hår. Ikke så stor forandring, men jeg har ønsket lenge at ho skal gå over til svart hår. Det kledde henne og håret så mye friskere og skinnende! Rakk ikke å ta etter bilder, men det skal jeg knipse å vise dere. Utrolig fint!

LØRDAG: Barne bursdag med familien, for Andreas som fyller 7 år gammel. Årene går så fort!

 

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign