hits
menu

MY FAVORITE JEANS

 • 31.10.2016, 22:39

 YES! Da var endelig favoritt jeansen min ankommet og det var bare å hente den i posten. Den er så GOD å ha på seg, så jeg nølte ikke med å bestille den samme. Den gamle ble så slitt, så jeg hadde lyst på den samme igjen. Er ikke hjemme hos meg selv nå, så vet ikke om den er prikk lik på fargen. Den nye som jeg har på meg nå, ser ut som den er noen hakk mørkere på fargen. Skal samme ligne buksene, når jeg er hjemme igjen. Ellers så satt jeansen som en skudd på. Jeg bestilte heldigvis den riktige størrelsen, takket været at jeg så på den gamle buksen åssen strl jeg hadde på den.Jeg bruker XS/S. Men bukser fra H&M bruker "tall" på buksene. Så det er ikke alltid like lett å bestille den riktige, når man ikke kan prøve den på først.

MISTET BANK KORT

 • 31.10.2016, 02:13

Er det mulig! Hvor mange ganger må jeg miste bank kortet mitt? Altfor ofte.. Hallo i luken. Jeg blir så irritert på meg selv. Føler meg fattig uten kortet, og jeg trenger den snarest. Får kortet innen noen dager til nå da, men jeg vil shoppe på nettet. Da blir jeg ei GLADLAKS. Har litt å bestille igjen, så kan jeg ta en pause fra all bestillingen en stund.  

Nå er det julegave shopping som gjenstår! Jeg skal kjøpe de fleste gavene i November måneden, så kan jeg bruke tiden min i Desember på å slappe av. Ikke trenger jeg å tenke på hvem jeg mangler å kjøpe til. Julepynt må jeg kjøpe, masse jule lys og jule musikk. Dette året skal jeg prøve å få julestemning på TOPP. Har i mange år aldri fått det til :/

Jeg prøver så godt jeg kan å holde fingrene min unna de flotte nettsidene, som selger så masse spennende ting! Jeg blir GAL. 

KAN DERE HJELPE MEG MED Å FINNE EN SLIK KRØLLTANG?!

 • 31.10.2016, 00:54

(Bildet hentet fra google.no)

HJELP MEG! I måned vis så har jeg prøvd å leitet etter en slik krølltang, som er VELDIG TJUKK. Akkurat som den på bildet overfor her. Like tjukk som den, om ikke TJUKKERE, helst tykkere! Har skikket på butikkene og leitet på nettet. Men ingen sted å finne :( Faen, blir så OPPGITT!

HELP ME! In month view, I have tried to find such a curler, which is VERY thick. Just like the one pictured opposite here. Equally thick as that of, if not thicker, preferably thicker! Does fit in shops and Leiter online. But no place to find :( Damn, is then NOTED! If any of you out there know about it, so feel free to leave the website link.

Instagram: Nicoletouch

LUFTE TUR MOT STRESS

 • 30.10.2016, 18:11

Idag sov jeg til klokka 3 på dagen. Jeg la meg så seint igår, etter byturen. Det var så godt å komme seg hjem, etter en heftig kveld med fine folk! Stod opp og tok meg en varm bad. Spiste salat og drakk masse vann, var så TØRST. Deretter ringte jeg ei venninne og spurte om ho hadde lyst til å en liten lufte tur ut. Da labbet vi til sentrum, og spiste. Så gikk vi hjemover igjen. Skal si TUR, hjelper veldig mot stress og tenking. Undersøkelsen viser jo at trening hjelper mot depresjon og greier!

#depresjon #stress #tur #høst

HOME SWEET HOME!

 • 30.10.2016, 05:31

Hvor deilig er det ikke å være hjemme i sin egen SENG? JO, ganske så deilig! For min del så har jeg ALDRI likt å sove over hos noen andre. Uansett om de er en av mine nærmeste. Ikke at jeg misliker det, men jeg elsker å sove over hos meg selv. I min egen seng! Jøsses navn for en kveld, det var ikke noe særlig å gå ut på byen. Jeg har vokst opp fra det.. for lenge siden. Så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg dro ut i dag. Kanskje fordi de andre hadde så lyst til å dra ut, og jeg ble tvunget? Hehe. Men det var moro da :) Jeg ble kjent med nye mennesker og jeg fikk nye venner!

Hvordan feiret dere Halloween dagen?

BLOGG TIME + UT PÅ BYEN I KRISTIANSAND

 • 29.10.2016, 16:57

Uansett hvor jeg er og hva jeg driver med, så tenker jeg så mye på bloggen min. Hver gang jeg "gjør" noe, så tenker jeg: dette må jeg blogge om. Av og til blir det så slitsom, men jeg elsker å blogge. Å ta en liten blogg pause går ann, men jeg gjør dette for mine lesere! Som faktisk er innom den daglig og er en fast leser av meg. Får på en måte dårlig samvittighet, når det går kun 1 dag uten noen inn legger så føler jeg meg dårlig. 

Det er dager jeg rett og slett ikke har energi i kroppen til å skrive. Da går det dager der jeg ikke publiserer noe. Prøver å "presse" fingrene mine på tastaturen, men det er også godt å kunne legge bort pc'en i noen dager.

Som for eksempel idag, så skal jeg kose meg veldig mye. Siden det er blir Halloween feiring med venne gjengen! Forsatt så tenker jeg nå MÅ jeg publisere ett innlegg minst, pågrunn av de som leser bloggen min hver eneste dag. Jeg prøver alltid å blogge når jeg har kost meg ferdig, når dagen faktisk er over for meg. Og jeg kan sette meg ned og blogge når jeg har "fri".  Men det blir på en måte en TVANGSTANKE. Jeg kan liksom publisere alle innleggene min, når helga er over. Men jeg liker å fortelle ting når det skjer der og da. Skal bort til venninna mi rundt 18.00 tida. Skal jeg ta med bærbaren eller hva? Det er spørsmålet.

Jeg skal ut på byen idag, i Kristiansand. Håper på å treffe på noen av dere skjønne lesere <3

Dere må ikke NØLE med å hyle ut:

 • Hva synes dere jeg kan bli flinkere med?
 • Hva vil dere lesere mer av?
 • Synes dere bloggen min har blitt dårligere?
 • OSV
 • Snapchat: Nicoletouch

NÅ MÅ JEG TA DET MED RO, NOK ER NOK!

 • 29.10.2016, 14:20

Våknet opp for noen timer siden, og jeg skal bare ta det med ro til kvelden kommer. Jeg føler meg ikke i form, og jeg skal bare slappe av foran pc'en, vaske tøy og lage noe mat til ikveld. Det er hos Aycegull det skjer :* Jeg skal lage nachos med masse ost strødd oppi, kan ikke få nok av ost. Det er jo så deilig!

Har ikke funnet outfitet for kvelden, men det skal jeg finne ut av. Litt usikker på om det blir kjole eller bukse? Jeg skal ta meg en liten tur ut på byen, så hjem deretter. Har ikke planer om å være altfor lenge ute. Har vondt i hodet, også kommer jeg til å se drita fulle folk hvor enn jeg går senere. Ohhh looord! Kjole når man har feber? Naaah. Ser for meg jeg skal ta på den nye røffe skinn buksa min fra h&m og en pen topp på. Vi får se.. Dere skal ihvertfall få se antrekket, så bilder av tøyet skal knipses.

Ønsker alle en knall bra Lørdag! Glem ikke å følge meg på snapchat for dere som ikke har meg der: nicoletouch :)

I ALWAYS GET UP!

 • 29.10.2016, 14:01Life has knocked me down a few times. It has shown me things i never wanted to see. I have experienced sadness and failures. But one thing is for sure.. I always get up!

EI STYKK SYK JENTE

 • 28.10.2016, 21:37

Titthei. Kom innom for å legge igjen en liten spor av meg. NULL blogging på meg i noen timer nå, grunnen blogg.no fungerte ikke som den skulle! Skikkelig deppa følelse, når jeg ikke fikk bloggen gå som den pleier å gjøre. Menmen. Jeg har faktisk blitt syk, så jeg er ikke i form til så mye idag. Jeg får besøk av noen venner nå snart. Jeg sitter her og venter på de skal komme, Vi skal lage mat, og jeg har ordnet opp dessert og kake (gulrot kake). 

Om jeg kjenner på kroppen min at jeg ikke er i form til å reise, så blir jeg her i Kristiansand. Fly billettene er bestilt til imorgen tidlig, men må jeg droppe turen. Så må jeg nesten lytte til kroppen min!

Intervju med SmartBuyGlasses - Fra HÅREKSPERT til populær blogger.

 • 27.10.2016, 16:13

Mange hundre lesere daglig

Instagram var stedet der jeg la ut bilder, og jeg skrev litt tekst under bildene jeg la ut. For meg, så var Instagram bare en profil der jeg delte bildene mine. Jeg følte det ble for mye hvis jeg skulle skrive en LANG tekst under hvert bilde. Men så tenkte jeg; hvorfor ikke begynne med å blogge her og nå? Jeg har blogget for mange år siden, og visste hva dette dreier seg om. For det å blogge, er som å skrive en dagbok der man kan bla tilbake og se på minnene sine.

Nicole Touch elsker å blogge om sin hverdag og sine hårstiler. Det var faktisk hårtipsene som fikk henne til å sette i gang som blogger. Les gjerne dette  intervjuetmed SmartBuyglasses. #smartbuyglasses

Snapchat: nicoletouch

Instagram: nicoletouch Trykk her

Facebook: Trykk her


 

TÅRENE MINE BARE RENNER OG RENNER!

 • 27.10.2016, 03:10Av og til når jeg tenker for MYE, da spretter jeg opp av rastløshet. Det kan være både positivt tenking og negative tanker, uansett hvilket av delene det blir. Jeg er en sånn person, om jeg tenker for mye da sitter jeg der i min egen verden og stirrer i veggen. Det gjør meg "gal", så da må jeg alltid finne på noe å gjøre, for å få STOPP på all tenkingen.

Vet dere hva jeg drev med for ikke mange minutter siden? Jeg tok på meg trenings buksen og toppen og jeg jogget ute i mørket. Ja, dere leste riktig! Biler kjørte forbi og de glante på meg.Jeg tenkte jeg kommer til å bli så varm av å jogge ute, og da er det kjedelig å ha på genseren når man blir varm. Det var kaldt i begynnelsen, men så vender kroppen seg til kulden. De trodde sikkert det feilet meg noe. Jogge ute i det kalde været med så tynt kledd? Og her sitter jeg da, med ovnen på full guffe. Og jeg lurer på hvorfor jeg er forkjølet? Tårene mine bare renner og renner. 

"Sometimes we hurt ourselves by thinking too much..."

HELE KINO SALEN FOR OSS SELV + TYRKISKE MAT RETTER

 • 27.10.2016, 01:32

Tok en spontant tur på kino ikveld. Fikk en telefon fra min bestis, Laura. Ho ville så gjerne ta med meg på kino, men ho var litt skeptisk til meg. Fordi ho er enn av de mange, som vet at jeg HATER film eller ikke hater akkurat. Men jeg er faktisk ikke så glad i å se på film, Det er spennende med film og bare ta det helt med ro med å se på en bra film. Men det er ikke helt meg det. Sovner som regel under filmen eller så får jeg ikke med meg, hva filmen dreier seg om. Kanskje på grunn av min konsentrasjons vansker? Har vært sånn siden jeg var liten.

Men ja, vi begge var små sulten så vi bestemte oss for å dra på en restaurant å spise, før filmen skulle starte. Vi var hjemme hos meg og stelte oss litt først, så dro vi ut av huset. Selvfølgelig har Laura mark i ræva si, ho klarer aldri å sitte med ro ho skjønningen der <3 Hehe. Alltid mye energi i den jenta der. Så glad i deg, det vet du. Tyrkisk restaurant ble det, og maten var god. Vi hadde ikke forhånd bestilt billettene, så vi håpte på at det var flere billetter igjen ledige til oss. Og jada, vi var faktisk de 2 første personen som hadde kjøpt billetten til "Bridget Jones baby" filmen. Så da fikk vi HELE kino salen for oss selv :D

Takk for kvelden og ha en god natt.

Snapchat: nicoletouch

Instagram: nicoletouch Trykk her

Facebook: Trykk her


 

BESTILT TING OG TANG PÅ NETTET, FOR NOEN TUSEN LAPPER!

 • 26.10.2016, 03:41

Da er jeg ferdig med bestillingen min. Jeg har svidd ut noen tusen lapper på nettet nå. Alt fra sminke, til skjørt og skjørt til under tøy OSV. Jeg gleder meg som ei lita unge når pakkene mine kommer i posten. Det er jo så GØY å åpne det man har bestilt, for å se om det er lik som det vises på bildene og om kvalitet er like bra som det man forventet seg. Tenkte jeg kunne lage en video, der jeg viser hva jeg har bestilt. Høres dette noe ut for dere, som vil ta en titt på handlekurven min?  Av og til er det så enklere å snakke på video, enn å knipse bilder og skrive en lang innlegg.

STOR KLEM

Snapchat: nicoletouch

Instagram: nicoletouch Trykk her

Facebook: Trykk her

NOEN SOM ER DYKTIGE PÅ Å LAGE HEADER?

 • 25.10.2016, 22:50

Jeg har lyst på en ny header, men forsatt beholde samme bildet som jeg har på header designet nå. Jeg vill ha 2 bilder i headeren, altså disse 2 bildene her!

Noen som er dyktige med det, og har lyst til å lage det for meg? Gjerne kommenter og send det videre til meg på hotmail: nicoletouch@hotmail.com

På forhånd takk :*

 

ADJØ

 • 25.10.2016, 20:20

Skal sove over på hånes inatt. Mitt hjem nummer 1 <3 Selv om jeg ikke lenger bor her. 

Adjø, må rekke bussen!

COLD AS ICE

 • 25.10.2016, 15:15

Idag våknet jeg med at rommet var iskaldt. Den følelsen der, er ikke en deilig følelse å våkne opp til. Kroppen blir så stiv, og det eneste jeg vil jeg gjøre er å gjømme meg under hele dyna. Idag hadde jeg fri, så da skulle jeg bruken dagen med å trene med ei vennninne. Er det ikke typisk at jeg ALLTID går tom for strøm! Jeg kom til treningen og så ikke venninna min noen steder. Jeg gikk etter jeg hadde ventet lenge nok på henne. Ho kom rett etter jeg hadde dratt derifra. Kjipern, men sånt skjer når man ikke kan kontaktes gjennom telefonen. Kan ikke tro hvordan de i gamle dager, klarte seg uten nett og mobil.

Dro til butikken for å handle inn mat. Spaghetti blir det for meg til kvelds mat. Fikk så lyst på igår natt før jeg skulle legge meg. Jeg dro også på en liten shopping's runde for meg selv. Fortjente det, så det var prikken over i'en :)

Snakkes om litt, ønsker alle dere en fin dag!

HVOR SKJER DET PÅ HALLOWEEN DAGEN FOLKENS?

 • 25.10.2016, 03:42Hva er planen deres på halloween dagen? Jeg har ikke lagd en konkret plan enda. Festen blir mellom, Kristiansand, Aalborg eller Oslo! Jeg har ikke sagt JA til ett eneste arrangament jeg har blir invitert på. Jeg har blir bedt på mange fester den kvelden, men jeg har ingen aning på åssen retning jeg skal gå. Skal jeg går NORD OVER eller SØR OVER?..... LOL. Jeg hater når ting nærmer seg, og jeg stresser for ingen grunn. I løpet av imorgen dagen, så skal jeg få bestemt meg. Blir det andre steder enn i K - Town, så må jeg få booket hotell fortest mulig før det blir full booket. Typisk sånne dager så blir alt stapp fullt!

Snapchat @nicoletouch

Instagram @nicoletouch, Trykk her.

VASKE KOSTENE

 • 25.10.2016, 00:51

En gang i måneden så vasker jeg alle sminke kostene mine! Bakterier fører til uren hud folkens, så husk å vask ut alt det drittet som ligger igjen. Husk å ikke la kostene ligge med "hodet" opp til været. Da løsner det seg.. 

Når jeg har vasket kostene mine ferdig, så legger jeg en håndkle under. Så legger jeg sminke kostene mine til tørk,med denne sminke kost hengeren. Den er holder seg stram og bra rundt kostene. Bestilte den fra nettet, og den er genial. Når vannet drypper, så drypper det på håndkleet.

FOR DERE SOM IKKE FIKK SETT HÅR VIDEOEN MIN

 • 24.10.2016, 20:58

 
WBS4gFESSzw
 
Her er den! 
  

JEG KLARER IKKE Å TA ØYNENE MINE VEKK FRA HENNE

 • 24.10.2016, 03:59

Jeg klarer virkelig ikke å ta øynene mine vekk fra henne. Nå lurer dere sikkert på hvem jeg mener og hvorfor? Det er ei jente, som jeg har følgt med på Instagram og på alle sosiale medier, der ho ofte er aktiv på. Instagram er den ene! Pågrunn av DEN lange, tykke og vakre håret hennes. 2 DIE FOR! Så her sitter jeg da.. Hver gang jeg kjeder meg, så glaner jeg på bildene og videoen om og om IGJEN. Det er 2 jenter jeg følger fast for bilde oppdateringer av hår :* This girl cant get enough.

Instagram @nicoletouch

 

HER SITTER JEG Å BLOGGER FOR MEG SELV

 • 23.10.2016, 20:16

Her pleier jeg sitte og skrive. Dette er min sminkebord som jeg pleier å sette meg ned for å sminke meg, og det er også min lille kontor. Der jeg arbeider foran pc'en med bloggen.

BURSDAGS FEST I MANDAL + IKEA HANDEL

 • 23.10.2016, 00:43

Jeg våknet opp tidlig idag, for å dra til Mandal. Stressa og pakket antrekket jeg skulle ha på meg idag. Planen var å dra til bursdagsfesten jeg ble invitert på i Mandal by. Men jeg måtte til slutt bli hjemme :( Det var ikke plass til meg i bilen, og jeg skulle sitte på med min kjære bror, som ikke orket å dra allikavel. Grunnen han var TRØTT, etter så og si null søvn inatt. Menmen, ikke verdens undergang. Men jeg hadde veldig lyst til å dra til akkurat denne bursdagsfesten.

Ønsker bursdagsbarnet en fin feiring! Har ryddet, og lagd meg en heftig sunn frokost da jeg måtte bli hjemme. Turen gikk til IKEA og jeg fikk handlet noe mer, til leiligheten min. Dette var alt jeg fikk handlet. Gleder meg til min walk in closet blir ferdig. Alle jenters drøm eler hur? :*

DETTE FÅR DU LANGT HÅR AV - JULEKONKURRANSE

 • 22.10.2016, 20:55

For dere som ALDRI har testet ut, sugarbearhair. Som da er vitamin bjørner, som er gode å tygge på og lette å svelge. Nå får 2 av dere sjansen til å vinne. Jeg trekkere ut 2 heldige vinnere. Hår vitaminer for å få sunt og sterkt hår. Har du ALDRI prøvd ut disse søte små bjørnene før? Bli med i konkurransen da vell. #sugarbearhair

Det du må gjøre er:  

1. Følg meg på Instagram: nicoletouch

2. Legg ut dette bildet og skriv blogg navnet: www.beonite.blogg.no + du må tagge meg på innlegget.  Skriv hvorfor du ønsker å vinne sugarbearhair. 

3. Legg igjen en kommentar, og e mail adressen. ALT VIL BLI SJEKKET!

Du kan også la dine venner følge meg på INSTA, da blir vinner sjansen større. Ikke glem å skriv hvor mange venner som da har begynt å følge meg.

Vinneren blir trukket på hotmail, på mandag klokka 15.00

 

Masse bjørne klemmer <3

 

GLED DERE TIL IMORGEN!

 • 22.10.2016, 03:15GLED dere til imorgen, mine søte lesere! Imorgen så kjører jeg på med en GIVEAWAY på bloggen. Og den kommer dere til å elske. Om du liker å ta vare på håret. Da burde du være med i trekningen. Gir bort til 2 personer denne gangen. Høres dette noe ut for deg?  FØLG MED DA VEL!

FALSKE VENNER, DE KOMMER OG DE GÅR..

 • 22.10.2016, 00:31

Så lei av falske venner, de kommer i livet og de går. Til syvende å sist, så blir ekte venner igjen. Når man har det TØFT, det er da man virkelig får øynene opp for hvem som blir igjen. Da ser du hvem som faktisk er der for DEG, når du trenger de aller mest! Dette har har hendt med meg, 2 av mine nærmeste som har dolket meg så hardt i ryggen. De var mitt ALT. Helt jævlig følelse av å se 2 mennesker, som man var så glad i. Bli til en helt annet person. Men sånn er det å være kald hjertet og egoistisk som det de var. Jeg er ei sterk jente, og jeg har kommet meg på beinene mine igjen. Det tok sin tid.. Det var tøft, og det gjorde så vondt i hjertet. Det ble mange måneder med søvnløse netter og tårer i øynene. Men jeg har endelig klart det! 

Stay real, stay loyal, or stay away from me! 

 

DET BLÅSER UTE

 • 21.10.2016, 16:49

Den følelsen når det blåser ute, og du får håret på leppene når du har på deg lipgloss. Ekkel følelse, men hvem jenter har ikke opplevd dette? Hehe. Idag skal jeg ut for å treffe noen jenter som kommer til Kristiansand, helt fra Stavanger. Vi får se om det blir noe treff med de jentene ikveld da.. Venter på telefonen min skal tikke inn meldinger!  New black jacket på meg!
 

ENDELIG HAR JEG DEG RUNDT MINE ARMER

 • 21.10.2016, 01:30Herregud hvor MYE jeg har savnet min lille Bella! Min godeste venninne, Laura har hatt bebien min i noen dager, og jeg er så glad for at ho er hjemme hos meg igjen. Går det ann å være så glad i hunden sin! Det blir overnatting på besøk hos meg i dag også. Helt siden jeg flyttet inn til den nye leiligheten min, så har jeg så og si hatt overnatting besøk hver eneste dag til nå.

BESTILLE BILETTER TIL OSLO

 • 20.10.2016, 23:03

Aiii. Da kommer Charlotte til meg i morgen tidlig <3 Vi skal bestille fly billetter. Planen er å reise neste uke, til varmestrøken. Blir moro med ei venninne tur, åjaddaaa. Jeg har aldri tatt en girls trip til utlandet med noen venniner, så da blir dette min første gang. Vi tenkte å være borte i 5 dager, om ikke litt mer. Jeg skal selvfølgelig ta med bærbar'en så jeg kan blogge for dere, så den skal pakkes ned. Teller ned dagene!

 

SALAT MED BAGUETTE

 • 20.10.2016, 01:06

Lagde salat med Charlotte. Her brukte vi: salat, mais, agurk, avocado, tomat og pasta.Nå er vi gode og mette! Gjett hva vi driver med nå? Vi ser etter flybilletter til utlandet. Vi skal nemlig ta oss en velfortjent ferie :D #ferie
 

LITT OVER 2 MÅNEDER TIL

 • 19.10.2016, 17:09

Nå nærmer det seg jul, og det er litt over 2 måneder til julaften er. Typisk meg, hvert år som kommer så har jeg mange jeg skal handle inn jule gaver til. Sånn er det å ha en stor familie, og gode venner rundt seg. Jeg tror denne gangen så blir det flere jule gavehandel hos meg, enn i fjor. Jeg har allerede en tanke på hva jeg skal kjøpe til hver enkelt, så da blir det ikke så mye styr og stress.

Jeg gleder meg til å pakke inn gavene, jeg synes det er så GØY! Noen andre som synes det? Det er en glede å sitte ned på rommet og pakke inn gavene med en fin papir og pynte det skikkelig til :D Og dere lesere må bare følge med videre, jeg skal nemlig kjøre en JULE KONKURRANSE. Alt for dere mine kjære lesere!

EN GOD OPPSKRIFT PÅ SALAT

 • 19.10.2016, 16:26

Senere ikveld så får jeg besøk av Charlotte! Jeg tenkte meg og henne kan lage, en god salat sammen. Jeg har handlet inn alt det vi trenger, og nå er det bare å mixe og trikse. Prøver å spise sunn som mulig og drikke masse vann, for å holde huden stram og fin! Vil ikke se gammal ut når jeg er i 30 års alderen. Blir sulten av tanken, men venter til Charlotte kommer til meg. Koselig å lage mat sammen, når jeg har noen jeg kan stå å prate med imens mat lagingen foregår.

Snapchat @nicoletouch

HAIR SHAMPOO WITH ALMOND OIL

 • 18.10.2016, 18:16

Nytt hår produkter - Hair shampoo & Hair conditioner! kan ikke klage på den deilige lukten :)

LATER TODAY

 • 18.10.2016, 03:20

Lite bloggingen i de siste dagene som er gått, grunnen jeg er på overnatting besøk hos min kjære mamma <3 Og bærbar pc'en tok jeg ikke med meg desverre. Kommer sterkere tilbake senere ikveld! SMASK

Avhengighet av bestilling!

 • 17.10.2016, 01:15

Jeg har alltid vært skeptisk til å bestille ting over nettet. Men jeg har hørt mange synes det er billig og bra å bestille fra Geek. Jeg lasta ned appen og skikka rundt på tingene de selger. Det var masse fint som jeg hadde lyst på. Så da prøvde jeg det ut, og jeg bestilte de tingene jeg la oppi handlekurven. Da jeg fikk pakken med meg hjem, så ble jeg stor fornøyd med alle varene mine. Etter den gangen, så har jeg bestilt masse til nå :) Nå venter jeg på enda en pakke!

JORDBÆR MED VANILJE SAUS

 • 15.10.2016, 01:14

Fikk besøk i dag og jeg lagde dessert til gjestene mine :)
 

PAKKEN MIN ER PÅ VEI TIL POSTEN

 • 13.10.2016, 22:11

Da skal pakken min ankomme innen noen få dager til! Jeg har nemlig bestilt favoritt jeansen min med meg hjem. Den har jeg leitet på kles butikken uten å finne den :/ Og på nettbutikken hadde de ikke flere av i min størrelse, så jeg ventet og ventet til det dukket opp flere på lager. Siden den jeansen min ble slitt, så ville jeg ha den samme igjen. For den er så GOD å bruke! En dag bestemte jeg meg for å forsette og leite etter den på nettbutikken, og tror dere ikke jeg fant den riktige størrelsen da? ÅJODA. Når jeg har en kles tøy som blir min favoritt, så kunne jeg kjøpt 10++ stk av den samme kles plagget!

 

JEG SAVNER HENNE SÅ MYE!

 • 13.10.2016, 20:05Laura stjal Bella med seg hjem i dag <3 Ho skal passe på hunden min til Mandag. Kjenner aldrede lengsel etter bebien min!  

OVERNATTING BESØK AV BESTIS

 • 13.10.2016, 00:42

I dag tidlig kom ei av mine bestevenninner hjem til meg, og vi spiste en god frokost sammen! Turen gikk deretter til Sørlandet senteret der vi shoppet masse tøy, som vanlig. Dette er det jeg fikk handlet i dag. Jeg får ALDRI nok av klær, det er jo som en terapi mot hode pinne kan man si :D Ei god venninne av meg, sover over hos meg til i morgen. LOVE YOU :*

 

KRØLLET MARIA'S LANGE HÅR - FØR & ETER

 • 11.10.2016, 20:58

Before/AfterMaria har så langt hår, og tjukt. Trodde det skulle ta lengre tid å krølle den, men det gikk fortere enn forventet. Vakkert hår!

 

SLAPPE AV I BOBLE BADET

 • 11.10.2016, 18:14

Da skal jeg hoppe i boblebadet og bare ha alene tid for meg selv. Skal bare slappe av etter en lang dag med stress. Jeg får snart besøk av Maria! YAY

Ny skinnbukse. Får aldri nok av skinn bukser, love it!


 

DE BESTE CHIPS'ENE FINNER DU PÅ ASIATISKE BUTIKKER

 • 10.10.2016, 23:11

Nam, denne reke chipsen er så GOOOD! (den posen til høyre, som står opp.) Til dere som aldri har smakt chipsene som selges på asiatiske butikker. Så anbefaler jeg dere å ta turen innom en av de asiatiske butikkene. So yummyyy! Masse godt å finne der :) Idag har jeg følt meg helt forferdelig dårlig, jeg var så kvalm og svimmel. Hodet føltes så tung fra jeg våknet, men nå har det begynt å roe seg ned. Imorgen har jeg fri, da har jeg tid til å ta turen til IKEA. Leiligheten må møbleres. 

DRØMMEN OM Å BLI FRISØR

 • 09.10.2016, 18:43

Drømmen om å bli frisør har lenge vært en stor drøm for meg! Men jeg vet ikke om den er stor nok, til at jeg virkelig brenner for det? Jeg har alltid synes det har virket helt fantastisk å kunne å klippe andre mennesker. Jeg elsker den følelsen å gjøre andre glade! Hår for meg er VIKTIG, og om jeg har en "bad hair day", så sier selvtillit en del. Til uka dere, så skal jeg begynne å klippe hår :D Gjett om jeg er blitt frisør nå eller hur? Følg med videre! Kisses :*

Snapchat: nicoletouch

DO WHAT YOU LOVE, LOVE WHAT YOU DO

 • 09.10.2016, 14:45

Iv'e failed over and over and over again in my life and that is why i succeed.

NICOLE, LISA & OLE'S B.DAY PARTY

 • 09.10.2016, 10:30

Hotte hotte Therese :*

nydelige Liza!<3

Meg, Nathalie & Christian

Bilder fra gårsdagen bursdags fest! Koselig med kjente ansikter og nye bekjentskaper <3 Jeg dro ikke ut på byen med de andre, synes ikke det er noe særlig gøy lenger! Ho ene venninna min fikk besøk fra noen venner fra Arendal, og de ville ha meg med ut på byen. Men det fristet ikke, og jeg var så sliten i kroppen itillegg. Fikk sovet veldig dårlig. Kom hjem og la meg nesten med en gang.

We had a BLAST. Takk for igår alle sammen!

KVELDEN

 • 09.10.2016, 02:06Flere bilder fra kvelden kommer i morgen. Jeg er så innmari trøtt nå! Med en gang jeg kom hjem, så laget jeg mat. Jeg var så sulten, og kvalm. Har ikke spist så mye siden jeg våknet opp. Jaja, heftig bursdags fest! Meg og Christian :D

#stayturned

SMINKE MEG TIL BURSDAG FEST

 • 08.10.2016, 19:43

Sminket meg ferdig, og tatt på meg kveldens antrekk! Nå er det bare å finne fram høye sko, så er jeg klar for å gå ut døra. Vi blogges!

FOLK SOM DØMMER MEG UT FRA BLOGGEN

 • 08.10.2016, 02:44

Folk vil alltid dømme, og folk vil alltid snakke! Jeg har blitt dømt mange ganger ut fra bloggen. Nicole er ditt, Nicole datt! Jeg har hørt så mye rart om meg, at man skulle trodd de virkelig kjente meg. Jeg har hørt alt fra A til Å. Og de som har fått det meg seg, så er jeg veldig glad i håret mitt og hår generelt sett. Hører altfor ofte at jeg rar og en SELVDIGGER. Jeg er så innbilsk når det kommer til håret mitt. Rart å tenkte på hvor mye man blir DØMT uten å kjenne personen personlig.

Da jeg var ute på byen i Arendal, så var det 2 jenter jeg ofte la merke til. Grunnen var fordi de stirret så mye på meg, og de gikk ofte forbi meg. Jeg tenkte ikke noe stort over det, fordi vi var ute på byen.. og utestedet i Arendal er ikke noe særlig stort. Etter hvert gikk jeg ut for å ta meg en friskt luft, jeg satt med ned på en av stolene som var ledige og bare slappet litt av. Etter 5 minutter så ser jeg de samme jentene igjen og de spurte meg, om det var greit for de om de satt rundt det samme  bordet jeg satt meg ned på. Jeg smilte og sa på en hyggelig måte "jaa, versegod".

Jeg snoker på mobilen min.. Som vanlig! Etter hvert så snakker ho ene jenta til meg. Ho spurte meg åssen krølltang jeg brukte på håret mitt, siden det var så pent. Og den lørdagen, så krøllet jeg håret mitt og tuperte det skikkelig. Jeg smiler mot dem og svarer pent tilbake på spørsmålene. De gikk fra å være sjenerte til å åpne seg mer og mer.

Samtalen gikk, og etter hvert så forteller de at de har stalkett meg på sosiale medier i "skjult". Når jeg mener i skjult, så mener jeg at de ikke har lagt igjen noe spor av meg. De begynte å gi meg komplimenter, og de fortalte at de tittet innom på min Instagram profil hver eneste dag, for å se om det kom flere hår bilder av meg. De var en av folkene som dømte meg, og de sa det selv. De trodde jeg var ei overlegen innbilsk BITCH!

De sa til meg, at de først var skeptiske til å prate med meg. I tilfelle jeg var bare var kald og svarte frekt tilbake. Men de beklaget seg så mye, og de angret ikke et enneste sekund på at de begynte snakke med meg, og de synes det var så koselig å få truffet meg i virkeligheten. Jeg elsker å bli kjent med nye folk, og jeg hilser på de som hilser på meg. Om du ikke kjenner meg, så trenger du ikke nøle med å si HEI til meg. Jeg hilser gledelig tilbake :*

De spurte hva jeg heter på Snapchat, og de la meg til der og da. Etter vi hadde pratet litt, så måtte jeg gå inn for å se etter venninna mi. Jeg spurte om de ville bli med inn for å leite etter venninna mi, og det ville de. Vi danset og hang sammen med hverandre til byen ble steng. Så raskt kan man bli dømt, av å drive med noe man er glad i. Den dag idag, så har meg og  de jentene kontakt med hverandre. Fantastisk helg, som jeg aldri kommer til å glemme!

Instagram/Snapchat @nicoletouch

LOVE NAILS TOO, NOT JUST HAIR

 • 08.10.2016, 00:40Disse neglene er fra H&M og de er RÅKULE! Jeg har aldri likt å ta på meg falske negler, fordi  mine negler er stein harde og det er ikke et problem for meg å spare neglene mine lange. Men i de siste måneden så har jeg klippet neglene mine korte hver eneste gang de blir lange. Deilig med korte negler iblant. Fra første øyekast så synes jeg neglene var så lekre, så jeg kjøpte en lilla med meg hjem og klistret de på neglene. De har lim under neglene, så man trenger ikke å kjøpe med seg lim.

Men jeg synes de sitter ikke sitter noe GODT fast! Det som er det kjipeste, for de er veldig fine å ha på seg. Man må liksom være så forsiktig med alt man tar på. Ellers så faller en negl etter den andre. Jeg skal på en bursdags fest i morgen, og da skal jeg prøve å sette på super lim! Jaa, jeg skal huske å være forsiktig med limet. Det er ikke bare bare å bruke super lim. Skal ta på en smule lim på hver negl, så skal jeg se hvordan de holder seg :D

 

SMILELAB FOR HVITERE TENNER

 • 07.10.2016, 20:12Hva synes dere om Smilelab? jeg kjøpte den for noen dager siden, og til nå har jeg brukt kun 2 strips. I pakken så inneholder det 15 strips til sammen. Inni hver ark, så ligger det 2 strips. En til øvereste tanna og en til nede. Til dere som har prøvd smilelab :D Synes dere tennene ble hvitere? #smilelab 

FOR OSS SOM SLITER MED SØVNEN

 • 07.10.2016, 03:25

I de siste årene som har gått, så har jeg slitt skikkelig med søvnen. Når jeg sier til folk at jeg sliter med søvnen, så tror de på en måte ikke på meg. Siden jeg er for UNG til å ha søvnproblemer! Men hallo, det kan rammes alle uansett aldersgruppe.. Jeg synes synd på de som har MS, for jeg føler med dem. Det å sminke seg kan være et ORK! Ingen vil kunne forstå hvordan det føles, uten å ha vært i den samme skoen. Sjekk klokka, jeg har så ustabil søvn som er vanskelig å snu om. Skal ut på en 30 minutters tur, og høre på musikk imens. Når jeg kommer hjem igjen, så skal jeg drikke et glass med rødvin og prøve å få lagt meg.  

NEW HAIR STYLE - STORE KRØLLER

 • 06.10.2016, 00:45

Husker dere jeg hadde fått meg en ny krøll tang? Den har jeg brukt 2 -3 ganger til nå, og den fungerer kjempe bra! Sjekk de KRØLLENE da. Supert dupert lekkert!

Snapchat  @nicoletouch

PÅ KVELDSTUR

 • 06.10.2016, 00:38

Er ikke meg og Maria bare skjønne? Synes dette bildet var så søtt av oss <3 sterk vennskap! Vi har gått en lang tur ute, BRR.... Det var kaldt skal jeg si. Første gang jeg bruker Parajumperen min. Angrer ikke et enneste sekund på at jeg kjøpte den! Hyggelig å få en telefon fra ei god vennine av meg. Ho bor ikke langt unna ifra meg. Vi tok turen innom henne i en halvtime, før vi drasset videre hjemover til meg. 

<3

DRESS 2 IMPRESS

 • 05.10.2016, 21:44New in - Svart lang Coat

M**** SOVER OVER HOS MEG IDAG!

 • 05.10.2016, 21:07Kaaaaaaaldt her hos meg nå! Har tatt på varme ovnen, så rommet begynner å bli varmt. Har besøk av Maria <3 Ho skal sove over hos meg. Tok en spontant ring til henne for å høre hva ho drev med. Ho var hos foreldrene å spiste middag. Så kom ho over til meg, og her skal ho sove over til i morgen. Gøøy. Jeg kjedet meg så mye, og var små redd for å være alene.

Funnet min nye favoritt brus, med pæresmak! NOM

Snakkes, nå skal vi ut på en liten tur :*

RYDDE BUTIKKEN MIN

 • 03.10.2016, 23:43FØR

ETTERJeg har så MYE tøy som jeg må brette! Rommet mitt er som en butikk. Sånn ser det ut, og jeg er ferdig med å brette. Nå gjenstår det bare å vaske! Har flere tøy med søppel sekker liggende hos min far, som jeg skal få hentet snarest mulig. Er bare så sliten nå etter dager med STRESS. Ønsker alle en fin fin mandag!

GOD NATT

 

DET SPØKER HER JEG BOR!

 • 02.10.2016, 22:40

Vet dere hva? Levin skremmer livet ut av meg! For det første hater jeg å høre alt om spøkelse. Bare ikke nevn det ordet, når noen vet at jeg skal være alene hjemme. Levin sa at han skulle hjelpe meg videre med brette tøyene, imenst jeg venta på den andre rommet og var på nettet. Tror dere ikke han åpner døra med de store øynene hans og sier at det SPØKER her! Jeg ble livredd og begynte nesten å gråte. Jeg sa til han med skjelvende munn, at han ikke skal nevne noe med spøkelse å gjøre, jeg er piss redd for sånn åndenes makt greier.

Jeg TROR på at det finnes noe mellom himmelen og jord. Opplevd det i virkeligheten for mange år siden, og jeg vet at jeg kan se noe når de først og fremt vil dukke opp foran meg! Jeg kødder ikke når jeg sier det, han har skremt meg NÅ. Og jeg kommer ikke til  sove hjemme alene etter denne dagen. Jeg har hunden min ved meg, men det hjelper lite. Vist jeg ikke finner noen som kan sove over hos meg imorgen, så sover jeg seriøst over hos noen andre. Mamma, jeg tror jeg kommer tilbake til deg <3 

Vi gikk en tur til bensinstasjon en liten tur, for å la meg glemme tankene bort. Men klarer det forsatt ikke, den sitter permament oppi hodet! Min venn Levin dusjer nå, og jeg sa til han at han skal la døra stå ÅPENT mens han dusjer! Hahaha stakkars, mens jeg er på rommet som ligger rett ved badet. Slapp av folkens, jeg ser ingenting. Er bare altfor PARANOID! En liten lyd for meg til å se i alle vinkler og hjørner. Levin du Levin!! 

FØRSTE DAG I NY LEILIGHET

 • 02.10.2016, 19:24Da sitter jeg er her, med all tingene jeg må rydde og brette på plass! Idag er det første dag i min nye leilighet. Jeg har brettet masse masse tøy nå, og jeg mangler en del igjen. Har vært på det ene rommet og bare brettet tøy i noen timer nå. Takker til min bror og alle dere andre som hjalp meg med med de tungene tingene! Dette er min første dag, og jeg har allerede en gjest på besøk. Det er en av mine nærmeste beste kompis, Levin. Jeg var skrubb sulten etter all stresset jeg har hatt idag, og lite søvn. Glemmer jo helt å spise da, og jeg var skrubb sulten da han kom til meg. Vi bestilte pizza fra pizza bakeren :D Nam, nå er jeg god og mett.Klar for å forsette å brette tøy. 

FARGER HÅRET PÅ NYTT - DARK BLACK

 • 02.10.2016, 00:19

Som dere ser på dette bildet her, så er hår fargen min ikke helt svart. Det er blitt rød skjær/brunt på håret, på grunn av ALL hårvaskene. Når jeg først og fremst skal ha svart hår, så liker jeg at det ser KNALL svart ut! Farger håret en omgang til, med denne hår pakken. Million color!#schwarzkopf

 

BARNE BURSDAG

 • 02.10.2016, 00:13


bursdagsbarnet og meg, til venstre. Love you bigboy.

Noen få bilder fra barnebursdag i dag tidligere! Andreas som fylte år, ble 6 år gammel. Guuud som tiden flyr! Jeg trodde han bare var 4 år gammel. Ble ikke noen gode bilder.. Kameraet ville ikke fungere da! Typisk når jeg vil knipse fine bilder eller hur.. Barna lekte og koste seg så MYE. Godt å se de glade og lekende!

God natt fra disse skjønne barna!

<3
 

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign