hits
menu

FASHION ARMY - LARGE SIZE

 • 30.09.2016, 22:37Jeg elsker den nye demin shorten! Den er stor i størrelsen, og jeg digger det slikt. Det er RÅTT med en topp eller kjole til. Lovelove!

 

TOMT ROM

 • 30.09.2016, 19:13

Nå er det nesten ingenting på rommet mitt lenger! Deilig å flytte tingene mine over til den nye leiligheten min :) Takk til min bror som hjalp meg idag. Jeg hadde mange søppel sekker som vi har flyttet over. Det gjenntår bare sminkebord, seng og litt mer tøy. Så er alt på plass! Så må jeg ikke glemme all klærne jeg også har liggende i kjelleren hos pappa :)

Imorgen skal jeg på barne bursdag, og jeg skal ta Kerim med dit. Sønnen til ei god venninne av meg <3 Har kjøpt gave, så jeg må bare få pakket den inn. Ser frem til å være med de skjønne barna! På søndag skal jeg tilbringe hele dagen på å brette alle tøyene på plass. Skapet skal bli FYLT opp godt for å si det sånt. 

MIDDAG MED EI AV MINE NÆRMESTE

 • 29.09.2016, 11:26

Takk for en koselig middag i går, min kjære godeste Laura! Det er alltid like godt å se deg igjen, alltid. Det er ikke lett å få truffet hverandre så ofte, når begge er opptatt med sitt og vi ikke bor så nærme hverandre. Menmen.. så lenge vi fortsatt holder kontakten, så er det fantastisk eller hur.. Høstferien nærmer seg, og vi har planer om å reise til en annen by. Hmm, hvilket blir det montro? Bergen har meg og Laura aldri vært å besøk. Så Bergen hadde ikke vært galt :D Vi får se når det nærmer seg til datoen, så finner vi ut av det. 

A strong friendship doesn't need daily conversation or being together. As long as the realtionship lives in the heart, true friend never part.

<3

SPARER TIL LANGT HÅR IGJEN

 • 28.09.2016, 02:56

Når jeg ser tilbake på bildene mine.. Der jeg hadde veldig veldig langt HÅR. Så savner jeg det fryktelig mye! Husker godt da jeg klippet meg, og de fleste fikk jo sjokk. Fordi de trodde jeg ikke kom til å klippe meg så "kort". Jeg sa flere ganger at jeg skulle klippe meg, og for hver gang jeg var hos frisøren, så klippet jeg ca 3 cm. HAHAHH! Etterhvert så gikk jeg lei av å ha LANGT hår. Jeg elsker langt hår, men jeg hadde lyst på en liten forandring. Da klippet jeg mer en de 3 cm klippet..

Nå har håret mitt vokst, og det begynner å bli langt igjen. Jeg har min faste hår tabletter jeg bruker, som fungerer veldig bra for hårvekst!! Men jeg vil ikke svelge tablettene, fordi jeg vil ikke ha LANGT hår så fort. Vist dere skjønner hva jeg mener. Jeg trives med denne lengden jeg har nå, så om jeg svelger de tablettene. Så vokser håret fortere enn forventet. Thats why :D

NEW CURLING TONGS

 • 27.09.2016, 23:54

Si hei til mine nye krølltang! Jeg har skikket rundt overalt på butikkene, og jeg finner forsatt ikke det jeg er på ut skikk etter! Nemlig en stor og rund krøll tang. Har bildet oppi hodet, men jeg finner ikke det noen steder. Til slutt endte jeg opp med denne. Jeg har testet den ut en gang, og den er bra den! Masse krøllete hår på meg, skal det blir fremover :D 

DVD PLAYER

 • 26.09.2016, 18:01
 
Jammen med på tide med en ny DVD player! Den jeg har nå er så ustabil, så idag blir det film på meg. Skal se på filmen da vi var på vei til Kambodsja. Jeg sier alltid at jeg skal sette meg ned og se på film. Men det skjer ALDRI... Jeg er en dårlig menneske når det kommer til film. Til og med på kino, så får jeg ikke med hele filmen engang. Tanken min er i en annen verden, ellers så sovner jeg var kjedsomhet. 

SÅ IRRITERANS!

 • 25.09.2016, 19:47

 

Men for pokker da! Hvorfor legger jeg aldri merke til det? jeg har tatt mange fine bilder idag, men tror dere ikke det ikke lagres? Minne brikken satt ikke ordentlig inn.. Dette har ikke bare skjedd idag, men flere ganger. Knipset så mange bilder i idag, som jeg ville legge ut. Men JA, skal huske å sjekke om den er ordentlig inne til neste gang!

Søstra mi dro for litt siden, savner allrede Zarah <3 som da er datteren. Ho er herlig! Mannen hennes begynner å irritere meg grusomt mye, æsj.. jeg takler ikke ansiktet hans. Må han dinge på døra vår, når han bare kan ringe på telefonen hennes? Hvem vet om han gjør det for å irritere meg. Men dette skal tas stopp! For de som har fått det med seg, så flytter jeg iløpet av uken som kommer. Og da skal jeg hente de svarte søppelsekkene som er stappfullt med mine tøy oppi. De ligger i kjelleren, og jeg håper da ikke han kommer med nøkkelen. For det ender som oftest med kjefting og skriking. Typisk han, han må absolutte være så jævla stor i kjeften sin. Og jeg er ikke den som tier stille for å si det sånt.

SNX 

SISTER TIME

 • 24.09.2016, 22:06

Koselig lørdag med de nærmeste! Jeg fikk besøk av min søster, og min vennine. Begge hadde med barna sine <3 Morro med selskap når man bare er hjemme og føler seg dårlig. Vi spiste god mat og dessert som mamma har lagd. Love you MOM. Meg og vennina mi, vi fikk håret vårt fletta :D Av min kjære store søster, som alltid. Braid on fleeeeeeeeeeeeeeek.

EXTENSIONS JENTENE I OSLO CITY

 • 24.09.2016, 16:01

Fikk dette bildet tikkende inn på messenger! Vennina mi som står ved ventre av bilde, ho sendte den til meg. Dette var da vi var i Oslo by :D Jeg husker ikke konkret åssen måned det var, men det var kald måned haha! My sister, from another mister <3 Her stelte vi oss pene, for å vorse med noen kompiser. Så gikk turen deretter til utestedet Lawo.

Jeg husker det var en gut som stirret så mye på meg og vennina mi. Han bare stod ved siden av oss og stirret, ikke en enneste ord sa han til oss. Vi bare lo og tenkte ikke så mye over det. Da en av oss skulle på toalettet så spurte han meg om jeg hadde Extensions. Jeg svarte nei.. Da vennina mi kom tilbake fra toalettet, så spurte han ho om ho hadde på seg extension.Hahaha, det var så vittig! Han er ikke den enneste som har lurt på om vi begge 2 har falskt hår på oss. Mange gutter synes vi har så pent hår, så de tror det er Extensions. Men nei, det er vårt ekte hår. Gode gener kaller vi det for! #oslo #oslove #lawo #hotel #hår

 

GREEN MASK

 • 24.09.2016, 09:12

Jeg var innom Lindex og titta på sminke, og jeg kom over denne Loreal masken! Den luktet så godt, så jeg kjøpte en med meg hjem. Trengte en ansikts maske og huden min fortjener en god pleie. Hadde på masken i ca 10 minutter, så renset jeg huden med lunken varmt vann. Herlig! Jeg kan lukte den gode lukten på ansiktet mitt. Mmmmm. Ser ikke ut som det blir noe Arendal tur for meg i dag :( Fortsatt syk, så jeg skal bare drikke masse varmt drikke, se på film og ta på meg en god hår olje maske!  

Snap @nicoletouch

 

 

ENDA EN SHOPPINGS RUNDE PÅ MEG!

 • 23.09.2016, 18:08 

Jeg er fortsatt ikke blitt frisk.. Jeg holdt å sove bort dagen i dag. Når jeg er dårlig, så velger jeg å sove det "bort". Men jeg gjorde ikke det da. Har pakket alt ferdig til jeg skal flytte, jippii! Ny BY, nye muligheter. Har vært på senteret og shoppet med Maria :) Klarte ikke å dy meg når det var masse fint på butikkene.  Dere skal få se alt jeg har kjøpt, når jeg har fått knipset bildene. Har ikke så mye energi i kroppen. Er ikke så glad i å være syk for å si det sånt. Vekten raser ned :( Og jeg har alltid vært den som har prøvd å legge på meg. Men det er ikke bare bare.. Når det blir lite blogging, så blir det mye SNAP!

Snapchat: nicoletouch :*

NULL ENERGI TIL Å BLOGGE

 • 23.09.2016, 02:45Dere lesere lurer sikkert på hvorfor jeg ikke har blogget noe særlig i de siste dagene. Jeg sitter her hjemme, med FULL feber! Ganske så kjedelig nå som det er helg, og jeg som hadde mine planer. Vist jeg er frisk som en fisk til lørdagen, så skal jeg til Arendal hos min venn. Han tenkte å en feiring, siden han har fylt år for  noen dager siden. Jeg har lyst til  kunne bli med å feste sammen med de fra Arendal, men dessverre så må jeg avbryte mine planer om jeg ikke blir frisk til i morgen. 

Hva er planen deres for helga?

DAGSTUR TIL ARENDAL

 • 22.09.2016, 10:51

Dagens antrekk for i dag! Svarte strømper, svart kjole, og en grå skjerf som skal hjelpe meg og holde meg varm. Det begynner å bli kaldt ute nå, og jeg har litt feber. Har tatt paracet for å forebygge feberen! Smart gjort eller hur.. Det blir null sminke på meg i dag :) Skal ta en dagstur med bussen til Arendal by i dag. Skal shoppe litt, og sette meg ned på Egon med Vennina mi som jeg ikke har sett på en evighet. Blir så koselig!

Vi snakkes!

JEG SKAL FORTELLE DERE MIN HEMMELIGHET!

 • 21.09.2016, 08:22

Til dere som sier jeg ikke kler blondt hår, og sier jeg bare burde skalle meg. For pokker da, hva er det fornoe å fortelle meg? Det er mitt hår, det betyr at jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil med mitt HÅR! Dere alle prøvde bare å nedtrykke meg, for at jeg skal bli lei meg. Og ja, dere klarte det. MAKAN til frekkhet.

Men fra TULL, til alvor... Jeg ler meg i hjel! Til dere som trodde jeg var seriøst når det kom til det blonde håret. Folk spurte meg på snapchat og spurte om jeg kunne sende flere bilder av det blonde håret, og ikke bare med det. Folk begynte å bli frekke mot meg fordi de skjønte det var redigert. Ja, det er redigert. Cry me a river. Noe å være frekk for? går jo ann å spørr om det faktsk er redigert. Gøy med litt selv ironi, det forlenger livet har jeg hørt. Skal bli blond om noen måneder til, men folk kommer nok ikke til å ta meg seriøst denne gangen, HAHA!

OVER TOO BLONDE HAIR, YAAAAAS!

 • 20.09.2016, 18:04

Da har jeg gått over til den blonde siden! Blondes have more fun, er det ikke det man sier? :* Har vært på frisøren og farget det.

Jeg går alltid, til min favoritt hår stylist. Der kan jeg alltid føle meg i trygge hender! Ikke mange som er flinke med å farge håret fra svart, og over til så lyst hår som jeg har det nå.

Ha en fin dag videre! Instagram @nicoletouch

 

MONDAY LIFE QUOTES

 • 19.09.2016, 22:10

"Forget what hurt you, but never forget what it taught you"

VELKOMMEN TIL FILLERKLINIKKEN

 • 18.09.2016, 10:44Velkommen til Fillerklinikken! Her har jeg vært å tatt Restylane i under leppene. Og jeg må si jeg er super fornøyd med resultatet. For ca 3 år siden så prøvde jeg ut Restylane her i byen et plass. Stedet skal jeg ikke nevne navn, fordi jeg ikke ble så fornøyd med resultatet. Og Vennina mi som har tatt Restylane der som jeg tokk for 3 år siden, ble heller ikke noe særlig fornøyd. Det er ikke akkurat billig å ta fillers, så blir man ikke fornøyd.. Da vender man seg ikke tilbake, til den samme plassen. 

Siden det var gått en lang stund siden jeg har gjort noe med leppen mine, så ville jeg prøve ut Fillerklinikken. Jeg kontaktet dem for å bestille time, og jeg spurte om hvor mange ml jeg trenger for leppene mine. Og de sa 1 ml holder, fordi de bruker en fillers som gir  veldg bra volum! Jeg fortalte til de at jeg trengte mer enn 1 ml, fordi jeg hadde tatt Restylane her nede i byen og da trengte jeg mer enn det. Og da måtte jeg til og med fylle mer enn 1 ml for 3 år siden,  da jeg sprøytet inn leppene. Det ga forsatt ikke noe særlig volum.. Det er som å kaste pengene rett ned i dassen!

Jeg var skeptisk, men de på Fillersklinkken sa at om jeg trengte mer. Så kunne de fylle inn mer, om jeg ikke ble fornyød. Jeg må si at jeg ble veldig fornøyd leppene! Så det holdt med 1ml. Her skal jeg komme igjen :D De er så dyktige, og veldig hyggelig ansatte! De er flinke til å forklare fra begynnelsen, til slutten. Jeg har funnet min favoritt klinikk <3 Jeg anbefalte til vennina mi, om å komme her å ta fillers om ho trengte det. Venninna mi har også vært å tatt Restylane/Botox her i byen, der fikk ho dårlig resultat som meg. Så jeg ble med henne hit til Fillerklinikken, og ho ble så glad for at ho hørte på meg. Vi 2 la virkelig merke til forskjellen mellom klinikkene vi har vært innom. 

Den klinikken vi var innom i byen, den sprøyte stikkken vi fikk i leppene da vi skulle ta Restylane. Vi kjente ikke stikket, det var ikke noe vondt å ta Restylane. Men på Fillers, så kunne vi kjenne den. Og ja, det er litt smerter. Men hva gjør vi jenter ikke for skjønnheten? Det var så rart, fordi jeg sa til de som jobber der at det er så lenge siden jeg har tatt det. Men jeg gruet meg ikke, fordi jeg kommer ikke til å kjenne noe. Og de sa det var rart at jeg ikke synes det var vondt da jeg tok det for 3 år siden. Men denne gangen kjente jeg det, og det er sånn det skal være. Før og etter bilder skal jeg vise frem, når jeg har fått bildene sendt.  

Her får vennina mi Botox i Panna! Lider for skjønnheten. Min nydelige vennine <3 Følg de gjerne på Instagram for før og etter bilder @fillerklinikken

 

HAIR ROLLER - CURLS/KRØLLER

 • 17.09.2016, 06:57

WBS4gFESSzw
 
Nå er videoen ute folkens! Filmen sluttet å spille, den stoppet opp plutselig. Men jeg  fikk alt med meg, på filmen heldigvis. #krøller #curls


 

Omtrent 1 time, 58 minutter gjenstår.

 • 16.09.2016, 03:21Da holder jeg på å laste inn videon over til YouTube kanalen min. Omtrent 1 time, 58 minutter gjenstår. På videoen så viser jeg dere step by step, hvordan man får inn disse hår rullene inn i håret. Mange har lurt på det, og da er det godt med en video der folk kan klikke på for å se. Slitsom å hele tiden måtte skrive hvordan jeg gjør det, så videoen er ute snart folkens!

KISSES :*

DE GENIALE HÅR RULLENE - STEP BY STEP

 • 15.09.2016, 23:26

Jeg har fått spørsmål om hvordan disse hår rullene fungerer. Hvordan man får håret "inn". Jeg skal lage en video om det, der jeg viser hvordan man skal sette de inn. Det kommer video om det, snarest som mulig. Jeg skal teste ut noen nye sminker jeg har kjøpt. Så skal jeg spille inn videoen. Det kan ta noen timer fra og med nå.. Det tar sin tid å måtte laste den videre til Youtube kanalen min. 

Instagram & Snapchat: NicoleTouch

CANT GET ENOUGTH

 • 15.09.2016, 23:17Dagens innkjøp for idag! Får aldri nok av nye klær, aldri! Imorgen skal vi jentene feire bursdagen til Marina <3 Det kommer til å bli kanon BRA. Jeg digger Marina, og det er aldri kjedelig å være rundt henne. Imorgen er det aller første gang Marina skal ut på BYEN, jøss. Ho går så og si aldri ut på byen, så det blir gøy å feste med deg ute på byen. Om jeg i det hele tatt skal ut etter kvelden hos deg, kjære Marina :* Jeg skal finne antrekket nå, den skal ligge klart. 

Ses imorgen mine jenter, dere vet hvem dere er!

ANGER ISSUES

 • 15.09.2016, 07:16

Sinne er noe mer enn et ytre uttrykk for smerte, frykt og frustrasjon. Inatt har jeg ikke fått sovet en eneste time! Jeg har hatt mye sinne inni meg, som jeg har holdt lenge for meg selv. Jeg har ikke fått sinnet mitt ut på noen helst måte. Dette fører til mye tenking og søvn problemer. Alle sammen har vel vært i den samme skoen som meg. Der tanker surrer rundt i hodet, og det kan surre i mange timer.. Det at jeg har hodet stappet med mange tanker, det gjør at ikke klarer å sove noe godt. Enten det, eller så prøver jeg å sove det bort. Når jeg har dager som dette, der jeg tenker for mye. Så hjelper det å gå en lang lang tur, helt alene.

Anger is nothing more than an outward expresson of hurt, fear and frustation.
 

JEG FLYTTER!

 • 14.09.2016, 23:54Jeg flytter! Denne måneden kommer til å bli en stressfull måned for meg. Jeg har så mye og gjøre, at timeplanen min for September er stappfull! I løpet av denne måneden så flytter jeg :( Forandring fryder, og jeg trenger å bo alene nå..  Konsentrasjonen min blir MYE bedre for meg. Jeg trenger alene tid, det er sånn jeg liker det. Jeg jobber best når jeg ikke har folk rundt meg, som snakker uten NON STOPP! JEZEEES. De som har vært hos meg, vet at jeg har så masse TØY. Og ikke bare har jeg tøy her hjemme.. Hos faren min så har jeg kjelleren stappet med klær og sko. Jeg savner de tingene jeg har liggende hos faren min. Har bruk for meste parten, men jeg har ikke giddet å la de ligge her hos meg.

Når jeg er på besøk hos faren min, så kan jeg skifte tøy om jeg vil ha på meg ett nytt antrekk.  Så derfor ligger mange fulle søppel sekker, stappet med klær og stuff der borte..... Når jeg får nøkkelen til den nye leiligheten, så skal jeg hente tingene min hos min far. Jeg er så og si aldri der, fordi jeg liker ikke mannen til min søster. De bor der nå, fordi faren min bor i noen måneder i utlandet. Mannen til min søster er ekstrem, jeg hater personligheten hans. Han lever i et helt annet verden. Han er virkelig KOKO! Men han er jo der han kommer ifra, så sier vell sitt. For en apekatt :) i hate YOU! 

SÅNN BLE DET - CURLS RESULTAT

 • 14.09.2016, 18:48Mange som følger meg på snappen, har lurt på hvordan krøllene mine ble. Sånn ble det! Takk til de fantastiske hår rullene :D Hvem av dere har prøvd ut disse geniale hår rullene? Veldig enkel i bruk. Curly hair, dont care!

Instagram: nicoletouch

KRØLLER OVER NATTA

 • 14.09.2016, 03:10

tar håret i en rett skilt

sprayer håret

Jeg skal sove med disse hår rullene over natten, og våkne opp med mange fine krøller! Mangler bare litt hår igjen, så er jeg ferdig. Jeg elsker disse! Du kan ofte lage krøller med det, og håret ditt blir ikke slitt. Er du glad i å rette håret eller krølle håret, hva du enn gjør med håret. Så bruk fantasien og style håret med noe  som ikke gjør at det sliter. Som for eksempel dette jeg bruker på håret :)

HA EN GOD NATT

 

JUMPSUIT

 • 14.09.2016, 01:17

Jumpsuit fra New York. #jumpsuit

WHAT'S IN MY MAC BAG?

 • 13.09.2016, 01:30
What's in my mac bag?

Mascara og en leppestift. Jeg har faktisk aldri prøvd mascarene til Mac. Skal se om de er bedre enn de jeg kjøper fra H&M.  

Nydelig farge!

Hva synes dere om mascara'ne fra Mac?

 

SØSTRA MI ER FLINKEST PÅ HÅR FLETTING

 • 12.09.2016, 17:13

Søstra mi er RÅ, når det kommer til fletting av hår! Det har ho alltid vært, siden ho var ei liten skjønn pike. Jeg elsker denne fletta her, som er på bildet ovenfor. Ser ikke så tydelig, grunnen bilde ble tatt på en lang avstand. Skal ta ett bedre og nærmere bilde til neste gang. Ho kommer på besøk om noen dager til, og da er jeg klar med hår strikk. Haha, med en gang jeg åpner hendene mine med de søte små hår strikkene. Så skjønner søstra mi med en gang, at ho må flette meg. Denne fletta skal ho definitiv flette igjen. Rå fletting! Ho pleide alltid å lage en fiske flette på meg, den var min favoritt nr 1. Men etter jeg så bilde av ei annen på Instagram, med denne hår stilen. Så spurte jeg med en gang, om søstra mi klarte å flette akkurat som på bildet jeg viste til henne. Fra min Instagram profil. Det klarte ho, og vi satt i gang med flettingen. Blir like fornøyd med hår stilen, hver gang. Du skuffer meg aldri..

 Tusen takk søster, for at du er min private frisør <3

GOING FOR A MORNING WALK

 • 12.09.2016, 07:20

Stod opp tidlig nå, og jeg har ingenting å gjøre nå. Hvorfor ikke ta en morgen trim ute? På med trenings tøyet, og jeg skal gå en LANG runde her på Hånes. Så hjem og drikke en morgen kaffe. Ser dere snart! #trening # jogge #trening

 

jeg tenker KUN på meg selv, ingen andre

 • 12.09.2016, 07:03

Nok er faen med nok! Jeg har alltid vært den personen, som bryr meg så mye om de jeg er veldig glad i. Kanskje litt for mye! Jeg har blitt sviktet av ei av mine nærmeste, som jeg aldri i mitt liv skulle tro ville vende ryggen sin mot meg. Det var som om hele verden min raste ned. Den følelsen av å bære på mye sinne, savn, irritasjon, hat og det å være dypt nedfor.. Den følelsen går om og om igjen. Nå etter år er gått, så sitter jeg forsatt her med tårer i øynene mine. Selv om den personen ikke er lenger i mitt liv, så får jeg tårer av de gode minne vi delte sammen. Ho var mitt ALT, min bestevenn.. Men mer som en søster for meg.

Etter så mange fucking's år med en sterkt vennskap, så hadde denne personen en iskaldt hjerte til å bare glemme meg, og ALT det jeg har gjort for henne. Alle de gangene jeg har vært der for deg, når ingen andre var til stede. Jeg har sett deg langt nede, og hvem var det som ga deg en hard trøste klem og lyttet til alle problemene du hadde? jo det var meg, og bare MEG. Jeg har hatt mye sinne, og grått meg til SØVN av det. Jeg har kontaktet deg mange mange 1000 ganger for å prøve å bygge opp vennskapet vårt igjen. Forsatt ingen svar fra deg..

Selv om ALT var din FEIL. Hver gang jeg prøvde å kontakte deg, så ble jeg avist og fikk bare kalde svar fra deg. Kan du ikke den dag idag, bare innse dine FEIL.. og gå videre med hatet du har for meg? Det jeg alltid har prøvd å si til deg. Vi begge har "vokst" opp fra hverandre som du en ga sa til meg. Voks opp fra hverandre? Virkelig bitch, det var du som sviktet meg på all slags mulig måter. Etter så mange gode år, så setter du deg ned meg, for å fortelle at du har funnet ei annen bestevennine. Det kokte inni meg!

Jeg var langt nede og jeg trengte deg ved siden av meg. Hadde du faktisk bare vært der i samme rom som meg, i en dag bare og  sett hvordan jeg hadde det med meg selv, så hadde verden din kanskje gått opp. Dette var ikke en LEK, jeg var dypt nede. Helt ærlig, så sårer det meg at du forsatt trodde jeg lekte "syk".  Jeg står forsatt på mitt, og jeg kommer alltid til gjøre det. Vennskapet tok slutt, pågrunn av deg. Av all de stygge tankegangen du hadde i den knøtt lille hjernen din. og HEY, jeg ser du "gjemmer" deg på bussen eller hvor du er og går. 10 år etter, så er du forsatt livredd rykter. Jezeeees!

Nok er faen med nok, og det er på tide å komme seg videre i livet. På tide å være litt egoistisk å tenke på seg selv. Den dagen idag har jeg nådd veldig langt, suksess er det riktige ordet. Jeg har nådd målet mitt som jeg har lenge ønsket å oppfylle, og enda høyere opp skal jeg komme. Jeg kunne faktisk ikke hatt det BEDRE! Jeg har blitt en sterkere person.. Og hver dag som går forbi, så lærer jeg noe nytt hele tiden. Og den erfaringen jeg har lært, tar jeg med meg videre. Jeg hever hodet og smiler til verden. Livet er herlig! 

Ingen kan ersatte deg, for det finnes bare en av deg i denne verden. Men du er glemt.

HÅR PRODUKTER JEG BRUKER

 • 12.09.2016, 05:56

Hår produkter jeg bruker for å holde håret mitt sunt og friskt! Shampo, hår kur, balsam. Alle fra samme merke, Redken. 

Etter jeg har dusjet håret, så tar jeg på en av disse 2 hår oljene. Liker å variere litt når det kommer til bruk av hår olje. Den til venstre er en hår parfyme, men det er en hår olje liksom. Lukter sterk og godt den. Den andre er ikke så værst på lukten, kunne luktet bedre. Men det er en av mine favoritter. Så den skal ikke bare ligge på hylla for ingenting, når den er god og til bruk! #redken #kerastase
 

DENNE BRUKTE VI PÅ HÅRET

 • 12.09.2016, 01:48

Fikk spørsmål på snappen om hvilket krølltang jeg brukte for å få disse flotte krøllene. Jeg har vist bildet, men jeg viser det igjen. Denne tanga brukte vi på å style håret mitt! Hvor kul er ikke det? Først er den tynn, så blir den tykkere og tykkere..YAY eller NAY?
 

MY LITTLE CURLY PONYTAIL

 • 11.09.2016, 23:12Her har jeg tatt håret opp i en hestehale. Så har jeg krøllet håret, og håret foran som stakk ut :D 

LONG TIME, NO SEE

 • 10.09.2016, 23:46

Det er en evighet siden jeg har lastet opp hår videoer og hår bilder, der jeg krøller håret på en pent måte. Jeg vet at mine Instagram følgere vil gjerne se mine forskjellige hår frisyrer jeg legger ut av håret mitt. Jeg har fått en hel haug på innboksen om jeg kan legge ut bilder av håret mit oftere, og folk sender hår videoer til meg som jeg kan prøve meg på. Ja, litt forskjellig. Det er ikke bare jenter som er interressert  i håret mitt, mange gutter sier at dem elsker håret mitt! Det blir jeg veldig glad i å høre. Så koselig! 

Husker dere da jeg nevnte på bloggen at jeg har bestilt med hjem en krølltang? Den har forsatt ikke kommet, og jeg kjenner det koker inni meg. Gledet meg så mye å prøve den tynne krølltangen ut. Trengte enn som var veldig tynn, nå som jeg har mange krølltanger som er både tjukke og medium tjukke. Jeg skal vente i noen dager til, er den ikke kommet enda. Så kan jeg bare glemme den, blir så oppgitt. #hår #krølltang 

nicoletouch på SNAP :* Og Instagram: nicoletouch :*

VIL DU INN I MOTEBRANSJEN?

 • 10.09.2016, 20:18

Da har jeg vært på kurs foredraget til Donna. "En dag med Donna". Jeg rakk ikke å stelle meg noe særlig, fordi jeg holdt på å forsove meg. Alarmen hørte jeg heller ikke, men jeg våknet perfekt til tide for å si det sånt. Jeg rakk ikke å spise frokost, men da jeg kom frem til sentrumet så bestilte jeg en deilig kebab. Venta på vennina mi skulle komme, så tok vi følge videre til Ernst Hotel.

Antrekket til meg og Rubi. Vennina mi Rubi er så HOT!Meg, Donna og Rubi

Snapchat: nicoletouch

 

SKJØNNHET SØVN

 • 10.09.2016, 05:06

Nå må jeg legge meg.. Sjekk klokka! Jeg trenger min skjønnhet søvn for imorgen dagen, eller idag siden klokka er over 12. Tidlig opp for meg for å spise meg mett på enn sunn frokost. Viktig at magen er mett, og kroppen er full av energi før jeg tar dagen med storm. Ser frem til imorgen :)

SJEKK UT DE STORE FLOTTE KRØLLENE MINE

 • 10.09.2016, 01:20Hairstyle by Thevy Belinda. Frem tiden's flinkeste frisør!

IKKE TA PÅ DET FINE SUNNE HÅRET MITT - DO NOT TOUCH MY HAIR

 • 10.09.2016, 00:42

For noen år tilbake så var jeg så nøye med håret mitt eller hva jeg skal si. Jeg likte ikke at noen skulle ta på håret mitt, eller dra fingene igjennom håret. Haha.. Jeg sa alltid "ikke ta på håret mitt*. Så skada når jeg tenker tilbake. Vet ikke hvorfor det ble sånn, men jeg har alltid likt å fikse håret mitt selv. Nå har det heldigvis blitt bedre, og jeg elsker å bli krøllet av noen som vil gjør det på meg.

Meg og Thevy Belinda holder på finne en god krølltang vi kan bruke å krølle håret mitt.  Denne ble valgt ut:

Spent på å se de flotte krøllene ho lagde på meg? IM IN LOVE!

I THINK IM IN LOVE AGAIN

 • 09.09.2016, 23:27

nOzz8qkbYcE
 
<3


 

FREDAG OVERNATTING I SØGNE

 • 09.09.2016, 22:28

Ikveld sover jeg over hos mine bardoms venner. Levin og lille søsteren Thevy, er en av de! Jeg har kjent dem siden vi alle var små og lekte sammen som barn. Litt trist å se hvor fort årene flyr forbi. Husker da vi var små uskyldige barn, nå er vi alle sammen blitt så store!

Hei fra Søgne og vi ønsker dere alle en fin helg!

O TOO THE FIT (OUTFIT)

 • 08.09.2016, 19:52

Grey outfit! Jeg digger denne lange kjolen, så komfortabel å ha på seg.

Snap @nicoletouch

FEELING DEPRESSED

 • 08.09.2016, 14:13

NOT at all! Jeg er alltid glad og smilende hele tiden :D Men når folk ønsker meg deprimert og ned trykker meg, fordi de ikke liker bloggen min. Så har dere synket så lavt, og jeg synes virkelig synd på dere som ikke ønsker andre suksess.Typisk sånne mennesker har det ikke bra med seg selv. Og de må få ut all negative energier de har i seg og få det ut på noen andre de ser har det godt. Virkelig.. jobb med dere selv først!

"before you start pointing fingers at me, make sure your own hands are clean" 

PÅ TOPPLISTEN - HVORDAN KAN BLOGGEN MIN BLI BEDRE

 • 08.09.2016, 05:31

Hvordan kan bloggen min bli bedre for dere? jeg stiller dere lesere om dettte spørsmålet. Hva synes dere jeg kan bli flinkere med, når det kommer til bloggingen? Alt for dere :*

SVART ELLER BLONDT HÅR PÅ MEG?

 • 08.09.2016, 03:20Nå har jeg svart hår, og i de siste så har jeg lyst til å gå over til blondt hår. Hvilket farge synes dere jeg kler? Jeg klarer aldri å ha den samme hårfargen i mange måneder, før jeg vil ha en ny hår forandring. Det er ikke bra for håret, men tenkte å kjøre på med en skikkelig blond farge. Skal til Polen med venninna mi i løpet av dette året, mot vinteren tror jeg. Meg og henne har begge planer om å bli lysere på håret.

Hva stemmer dere for? Black or Blonde?

DU FINNER MEG PÅ INSTAGRAM

 • 07.09.2016, 23:51Til dere som ikke følger meg på Instagram, og har lyst til det:

@nicoletouch

DENNE KJEKKASEN HAR MYE SPENNENDE PÅ GANG - DØHLEN

 • 07.09.2016, 22:13


Eivind Von Døhlen har akuratt begynt å blogge for Nettavisen SPillmagasinet. Han ønsker å nå ut til dem som er spillinteresserte. Om noen dager kommer han til å gjøre giveaway på Gigacon biletter så da er det viktig at du følger med der. Han jobber også som fotograf og Youtuber på heltid så du kan også finne han på:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC7m0p-8TBPQQ7RW26-Lq3oA

FB: https://www.facebook.com/EDPhotographyOfficial/?ref=bookmarks

Instagram: evdphotography

Hvorfor han startet å blogge: Han syntes ikke vlogg var nok og siden han allerede har erfaring innenfor blogging for fotografering så er han også ganske spillinteressert. Eivind's venn jobber i nettavisen så han fikset en fin plass til han hos Spillmagasinet.no
 
 
EN BLOGG SOM ER VERDT Å TITTE INNOM:
 

HASTVERK TIL NESTE SITTE PLASS - JORDBÆR PIKENE

 • 07.09.2016, 19:26

Dere finner meg og Charlotte sittende ved jordbærpikene på Sandens :* Her skal vi sitte å prate helt til det stenger. Vi har ikke hatt en skikkelig jente samtale på lenge. Så her sitter jeg med fineste Charlotte! Neste helg så tenkte Charlotte å dra meg med til Oslo, denne gangen er det ikke meg som drar venninne mine til Oslo. Hehe! Ho kjenner noen i Oslo som ho gjerne vil besøke og det samme er det med meg også. Dette gleder vi oss til :* #jordbærpikene

<3 heart

LASAGNE

 • 07.09.2016, 18:37

Dagens lunsj. Denne lasagnen måtte jeg spise opp innen 10 minutter. Sånn går det når man ikke ser på klokkeslettet. Bestilte maten rett før det stengte :/

#lasagne

 

BÆRBAR PC'EN MED PÅ CAFE

 • 07.09.2016, 18:05Første gangen jeg drar på cafe med bærbaren min. Hvorfor ikke blogge litt herifra imenst jeg venter på lasagne min :) Sitter på Waynes Coffee med Charlotte, så koselig. Okei.. Det stenger nå, og jeg må spise opp maten før jeg ikke rekker å ta noen bit av lasagnen. Det stenger nå og vi kom her for ingenting egentlig. Tenkte ikke på klokka det stengte, er det mulig. Nå er det bort til neste Cafee!

Snapchat  @nicoletouch

BEAUTY TIME

 • 07.09.2016, 16:06Renset ansiktet med en god ansikst rens, tørket ansiktet forsiktig. Og nå blir det 30 minutter's avslapping med denne masken på. GOLD MASK! Hahah, jeg ser ikke ut med denne masken på. Jaja, weirdo.. Hva gjør man ikke for skjønnheten.

SNX

FROKOST - MAMMA'S SALAT

 • 07.09.2016, 14:48Spist meg god og mett på salat. Mamma's salat som ho lagde. Vet ikke hva man kaller dette på norsk, menmen.. Veldig godt var det, og nå skal jeg ta på meg en skjønnhets maske!
 

HARD TIMES

 • 07.09.2016, 12:47

Everyone goes through hard times at some point. Life isn't easy. Just something to think about. Did you know the people that are the strongest are usually the most sensitive? Did you know the people who exhibit the most kindness are the first to get mistreated? Did you know the ones who take care of others all the time are usually the ones who need it the most? Did you know the three hardest things to say are I love you, I'm sorry, and help me? Sometimes just because a person looks happy, you have to look past their smile to see how much pain they may be in.

NÅ HÅRFARGE PÅ MEG - GRANNY HAIR

 • 07.09.2016, 11:18Meg og Marina har fått nye hårfarge, granny hair på meg som man kaller det. Granny hair, dont care!

hva tycker dere om våres nye hårfarge, eller parykk som er rettere sagt.. ?

I MADE IT

 • 06.09.2016, 23:49

F_7baOCYg-Q
 
This song THOOOOOOO!


 

MANGE HAR SPURT OM JEG SKAL FLYTTE TIL EN ANNEN BY!

 • 06.09.2016, 23:40

Mange har spurt om jeg skal flytte til en annen by! Jeg får telefonen stappet av spørsmål om jeg skal flytte, og hvorfor. Men ja, jeg har vurdert lenge å flytte til en annen by. Jeg vet hvilket, men jeg vil ikke røpe det, før jeg vet at det er 100 % prosent sikkert. Jeg elsker Kristiansand, og det er her jeg alltid har følt meg hjemme. Jeg trodde aldri jeg kom på tanken at jeg faktisk vil oppleve å bo på andre plasser enn her hvor jeg bor. Hvor mye har jeg ikke skrytt av Krstiansand? Det gjør jeg fortsatt, for det er den koseligste byen jeg vet om. Men forandring fryder! Jeg blir eldre, og tankegangen blir større.

Grunnen til jeg flytter er først og fremst utdanningen jeg har tenkt til å ta. Det er det aller første og viktigste grunnen til jeg flytter. Det andre grunnen er avstanden mellom meg og min MANN blir nærmere hverandre. My love! For more update, stay turned.

SMASK :*

HOME FROM A LONG SHOPPING DAY

 • 06.09.2016, 21:03

Jeg var på senteret for å kjøpe noen nye klær til meg selv. Skikket fort innom alle butikkene på Sørlandet senteret, også gikk jeg innom Bikbok fordi de har alltid mye fine tøy der. Jeg skulle bare på en raskt shopping runde med meg selv, helt til jeg fikk en telefon fra skjønneste Marina! Ho var på vei til senteret og lurte på om jeg ville bi med. Skulle til å gå mot bussen i det jeg fikk telefon ringen fra henne. Så bestilte jeg noe mat og drikke fra Burger King, og ventet.. Det ble mer shopping på meg, og mer penger måtte jeg svi fra kortet. Sånn kan det gå :D Marina takk for dagen bestis :*

MY LITTLE BLACK PURSE

 • 06.09.2016, 12:51My little black purse. Jeg trengte en ny veske, ikke en som er for stor eller for liten. Men denne er en mellom ting. Perfekt når jeg bare skal putte oppi litt sminke, busskort, og litt av vært av små ting jeg trenger å bære med meg.

VELKOMMEN TIL TIRILS BLOGG VERDEN

 • 06.09.2016, 12:26

En blogg jeg har begynt å titte ofte innom hverdag, er Tiril's sin blogg. Ei supersøt jente som er bosatt i samme by som meg, nemlig Sørlandet! Ho er opprinnelig fra en liten by som ligger ved Haugesund, men studerer her i Kristiansand. På bloggen hennes er det så mye gøy å lese om, ho varierer innlegg etter innlegg så det ikke blir så fort kjedelig å lese. Alltid noe nye flotte bilder, og bra tekst!

Tiril's blogg handler mote, trening og mat. Ho deler alt fra treningsopplegget ho driver med, treningsøkter, matoppskrifter, antrekk og motetips. Ho er samboer med en toppidrettsutøver som trenger og reiser veldig mye. Så på bloggen kommer dere til å lese hvordan det er å bo i lag med en toppidrettsutøver, og hva slags erfaringer ho har med det.

Sjekk bloggen ut da vel:

www.tirilgrindheim.blogg.no

<3

 

MIMRER TILBAKE

 • 05.09.2016, 23:25

TROWBACK! Gud som tiden flyr, det er 4 måneder til Julaften. Synes dere tiden har gått fort forbi? Husker sist år så begynte jeg med julegaver altfor tidlig.. Jeg hadde så mange jeg måtte kjøpe gave til, så jeg startet tidlig med gavene. Det var deilig å pakke alle gavene inn, og bli ferdig med det. Stressa mindre sist år, så det var bare godt det. Jeg synes synd på de som ikke har noen familie å feire med, på sånne dager :/

Slenger inn et av bildene fra julaften for ca 2 år siden. Me and my babygirl. Første julefeiring for prinsessa, Zarah <3 Datteren til min søster, ikke min bebi da :*

MY SEXY FILIPINOOOO GIRL!

 • 05.09.2016, 22:05

MJypRpSV7r4

Liane V er så HOT, spesielt  i denne musikk videoen! Fin kropp, fin jente. Jeg hadde tatt ho <3 DAMN! Jeg husker jeg så danse videon til ho og faren sin som gikk vibralt på Facebook. Viste ikke hvem ho var, men etter hvert så var ansiktet hennes overalt på sosial medier og det er grunnen til jeg fant ut hvem ho var. Liane V, keep up the good work.
 

GJETT HVOR JEG ER HEN? Begnnner med S og slutter med R.

 • 05.09.2016, 21:24Gjett hvor jeg er hen mine kjære lesere? I dag morgen reiste jeg til en koselig by! Er hos ei venninne av meg som jeg ikke har hengt sammen ordentlig på en stund. Jeg er i selveste Stavangeeeeeeeeeer. Ny dag, ny by :) Kom frem tidlig på morgen, la kofferten min hos venninna også dro vi ut på shopping. Det var en ganske spontant tur. Når jeg sier spontant, så er det det.. Fikk en telefon på morgen og ho spurte om jeg ville ta turen til Stavanger. Jeg hadde ingen planer her i K - Town, så jeg pakket alt jeg måtte ha med meg, og satt meg på en første toget jeg rakk. Haha, superwoman! Kjører tilbake i natt klokka 4 tida, sitter på med snilleste Jonas da. Savner Allerede Kristiansand, my home <3 der jeg alltid føler meg hjemme!

KOSTE HVA DET MÅTTE KOSTE - NYE PUPPER

 • 05.09.2016, 17:00

Jeg skal snart få nye pupper, og jeg gled - gruer meg som bare POKKER! Gruer meg mest, jeg blir så nervøs av bare tanken. Det er en grunn til jeg har utsettet opperasjonen måned etter måned. Haha, men nå er timen booket og jeg er klar for å legge meg under kniven. Har googlet silikon pupper og lest hva folk synes om å legge inn sillikon puppper. De fleste synes det var VONDT, uffa meg.. Det trengte jeg ikke å lese flere ganger for å si det sånt. Men men, alle har overlevd operasjonen og da skal jeg også det.

Til dere som har gjort det.. Hvor mange gram la dere inn første gangen? og hva synes dere om hele operasjonen?

#silikonpupper

Snapchat  @nicoletouch

BODY - AFRICAN XIMENIA SRUB

 • 04.09.2016, 19:45

Ny body scrub, som gjør huden myk og det lukter så godt! Det samme med body kremen, den luker bra den også!Body scrub - The body shop

Body creme - Apoteket
 

JEG ELSKER DEG

 • 04.09.2016, 17:08

Jeg elsker deg min skjønneste og vakreste niese! Så koselig at du kunne komme på besøk en liten tur i dag :*

PLANEN FOR KVELDEN

 • 03.09.2016, 22:03

Dagen idag har bestått av kake baking! Lagde en god sjokolade kake til min søster, som hadde bursdag for noen dager siden. Vi feiret den idag sammen med verdens beste mamma <3 Kjøpte en fin genser til henne som gave. Knipset bildet av gaven, men den ble ikke lagret grunnen minne brikken satt ikke ordentlig inn. Gadd ikke å ta nye bilder, woops!

Noen som ville kjøre samme hår sveis som meg! Håret i en liten tutt :D

Ha en fin kveld så lenge! Snart blir det film, så en tidlig lørdags natta på meg.

HEADER

 • 03.09.2016, 21:45

Noen som har lagt merke til at jeg har en ny header nå eller? Noen av dere husker vel den gamle jeg hadde :)

 

VÅKNET OPP SMILENDE - JUICY LIPS

 • 03.09.2016, 10:06


 

Dere som følger meg på snapchat, vet at jeg har vær på klinikken og fylt inn leppene mine. JUICY LIPS :* Jeg gjorde det igår kveld, sprøtt! På bildene her så får jeg bedøvelse krem på leppene. Som dere ser så har jeg naturlige tjukke lepper, men jo større jo bedre eller hur? Jeg kunne ikke blitt mer fornyød, og de var så koselige også. Det kommer før og etter bilder, stay turned for more lips :*

Snapchat @nicoletouch

ALL I EVER NEED

 • 01.09.2016, 11:40

iVDuU6GvQJs
 
Today's song <3


 

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign