hits
.

TRANSLATE TOO MY ENGLISH READERS

 • 31.08.2017, 22:27

Jeg trenger hjelp fra noen blogg eksperter der ute.. Jeg har ikke bare norske lesere. Men folk fra andre verdens deler som også stadig klikker innom bloggen min. Som for eksempel mine norske venner som er bosatt i utlandet, men som følger med på profilen min for å ikke gå glipp av noe. Og generelt folk fra USA som har sagt at de prøver å lese det jeg skriver om, men de forstår ikke norsk. Husker da jeg blogget på ungdom skolen, så gjorde jeg sånn at hver gang noen klikket innom profilen min, så kommer det automatisk språk oversettelse fra det landet de holder seg til. Hjelp meg gjerne de som har peiling på dette :)

Hvordan får jeg det til?

ADIDDAS BLACK AND WHITE

 • 31.08.2017, 18:40

Prøver å være frisk og fin for dagens antrekk 🖤

Sko: Monki. Bukse: kjøpt i Kambodsja. T shirt: Mango. Veske: h&m.

any questions?

 • 30.08.2017, 23:35

SPØR OG JEG SVARER

Det er lenge siden jeg har hatt spørsmåls runde. Så nå kan dere spørre meg om hva dere vil. Jeg skal prøve å svare på alle spørsmålene, så bra som mulig. For dere som har fått dere med dere, så er jeg hjemme værende. Jeg ligger her hjemme med smerter. (Syk). Så ei god venninne av meg skal "ta over". Ho skal plukke spørsmålene fra kommentarfeltet, så skal jeg svare på det når jeg har krefter til det. Useriøse svar vil ikke bli besvart!

 

Instagram & Snapchat @nicoletouch

UKENS BLOGG

 • 30.08.2017, 23:07

Ukens blogg anbefaling går til denne vakre skjønnheten <3 Ta en titt på bloggen da vel? Bloggen til Julieta handler om: Opplevelse, utfordring, erfaring,gode tanker og følelser, familieog barn ,kolleksjon , klær og blant annet som skjer i livet. Dere kan sjekke ut bloggen hennes ved å trykke HER

julietalivstil.blogg.no

Le Monde

 • 30.08.2017, 22:02

WdA1f5uYKKI
 
Jeg har fått en ny favoritt mat restaurant her på Sørlandet, og det er Le Monde. Jeg har kun spist der en gang. Det var med noen venninner og maten smakte FANTASTISK.


 

DAGEN DERPÅ

 • 30.08.2017, 18:02

Stikker innom for å si det går bedre i dag, enn det gjorde i går for å si det sånt. Er dessverre ikke helt frisk enda, men det kommer seg. Har fått i meg litt mat og drikke, så kroppen ikke kollapser. Så i dag har jeg ikke gjort en dritt.. Bare vært hjemme liggende og hatt sykt hode pinne. Det peip og dunket i hodet! Uansett hvor syk jeg er, så svelger jeg aldri paracet. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg liker bare ikke smaken som jeg får i munnen. Tror det har veldig mye å si av erfaring som barn. Jeg var ofte syk, og det var helt umulig for meg å svelge en tablett. Jeg klarte det aldri.. Heller ikke en bitte små tablett. Foreldrene mine prøvde alt de kunne, for at jeg skulle klare å svelge. Den dagen i dag klarer jeg det uten å nøle, men det tok sin tid det. Tror jeg ble stolt av meg selv, den dagen jeg faktisk klarte det. The struggle is real.

INNLEGGE MEG SELV PÅ SYKEHUSET

 • 29.08.2017, 17:04

Hei alle sammen! Jeg vil ta en pause fra bloggen, nå som jeg er alvorlig syk. Eller alvorlig syk er kanskje ikke den riktige ordet å bruke? Men jeg er så dårlig. Har vært det i 3 dager nå. Når man er syk så mister man mat lysten helt og smak sansen blir borte. Jeg har ikke spist noe nesten og det er ikke bra for kroppen i det hele tatt. Kjenner at jeg blir svimmel i hodet. Det betyr at kroppen min trenger de nødvendige næringene, for at kroppen skal fungere som normalt. Forsetter jeg ikke å spise på noen dager til, så kommer jeg til se ut som en skrik maske i trynet. Jeg prøver å spise, men mat lysten er BORTE. Vurderer å innlegge meg selv, vist jeg ikke klarer å få meg i noe mat og drikke.

Ha en fin dag så lenge.

MINE NYE PUPPER/MY NEW BOOBS

 • 29.08.2017, 02:27

Mine nye opererte bryster. OVERDREVET stort, men det er sånn vi liker det. Alltid drømt om å legge meg under kniven, og for noen dager siden så hadde jeg baller til å få brystene større gjennom operasjon her på Sørlandet. Dette var bare en drøm dere, så det er ikke mine pupper. Tror jeg har tenkt så mye på det, at jeg til slutt drømte om det. I drømmen så husker jeg at jeg fikk komplekser og måtte under kniven nok en gang. Helt ærlig, så synes jeg puppene var runde og fine. Smaken som er baken da. Hva synes dere? Noen av dere som har lagt dere under kniven? Fra skal 1 til 10, hvor nervøse var dere?

Instagram @nicoletouch

Nå er jeg OPPGITT

 • 29.08.2017, 01:58

Husker dere den dagen jeg kjøpte en splitter ny bærbar? Den klikka etter noen få dager, og jeg fikk den sendt inn på reparasjon. Jeg fikk den tilbake, og den ser ut som den ikke er ferdig fikset. Jeg blir så irritert, og ikke minst OPPGITT. Det samme skjedde med Sony kameraet mitt. Den sendte jeg inn, men når jeg fikk den tilbake og prøvde å knipse bilder. Så var den ikke fikset engang, som de vel trodde. Nå har jeg lært meg at jeg tester greiene på selveste butikken jeg leverte inn. Så slipper jeg å komme flere omganger tilbake. Dagens irritasjon!

GOD GJENGEN SAMLES

 • 28.08.2017, 19:16

I dag så fikk jeg ikke sove før det ble morgen. Da våknet jeg opp når alarmen ringte. Men jeg klarte ikke å stå opp, så jeg bare slo alarmen av. Skulle til tannlege klinikken for en sjekk, men jeg var så trøtt til det. Sendte melding om jeg kunne komme senere, men det var greit. Jeg våknet akkurat den tiden jeg måtte dra dit. Men så tenkte jeg det var for sent, helt til jeg ble oppringt og de spurte om jeg heller kunne komme klokka 3. For da var sjefen der igjen :) Det passet perfekt. Da hadde jeg god tid på meg. Jeg måtte komme dit for å spørre om noen spørsmåler jeg lurte på. Jeg fikk fri konklusjon, fordi jeg ble kjent med en som jobbet der som sa jeg ikke trengte å betale noe. Ikke så mye jeg har gjort i dag.. Vært på besøk hos min søster, så hjem igjen.

Nå er det ikke lenge til god gjengen samles igjen, for å feire herligste Charlotte <3 Samme sted som sist år. Gleder meg til å feire deg. VI SES.

 

 

 

a weekend in my life

 • 28.08.2017, 01:48

Snart kommer det en video, der jeg har filmet en helg i mitt liv. Videon skal ikke være for kort og heller ikke for lang. Sjekk den ut, så kan dere "bli bedre kjent med meg".

BANHEIA

 • 28.08.2017, 01:29

Da er det opp for å stå opp tidlig i morgen, før time sjekk hos tannlegen. Tok meg en lang tur, til fineste Banheia! Skal ta på meg trenings klærne og ta en liten runde. Kjente det var godt for kroppe min.

 

 

RUSSIAN PARTY

 • 27.08.2017, 06:11

Fest med russian people! Blir en kort innlegg, nå som nettet gikk fremover og tilbake. Så innlegget jeg skrev ferdig, ble ikke med.. Så jeg måtte skrive alt på nytt. Blir så irritert! Hadde en bra kveld, men de beste av de beste. Vi skrives!

DRESSED UP

 • 26.08.2017, 22:56

Håper å se mange av dere flottte menneske ute ikveld? ❤cheeeers!

TRUSSEL + SLETTING AV BLOGG

 • 25.08.2017, 22:49

Hva feiler det noen mennesker dere ute egentlig? Jeg kjenner og vet om noen som har slettet bloggen sin. Alt på grunn av det syke syke negative kommentarene de får. Alt fra negative kommentarer til trusler. Jeg vet at mange lykkes med det de driver med. Men folk der ute svir av sjalusi, når de ser noen kommer lengre opp enn det de selv. Hvor går grensa egentlig?.. Jeg har kjent noen bloggere, som ikke har snakket noe særlig pent om meg. Vi har hatt felles venner, og jeg har fått høre om meg selv alt via den samme venne kretsen vi går sammen med. Men det betyr ikke at jeg ønsker den personen alt vondt , når det hagler inn massevis av trusler. Som fører til sletting av bloggen. Så synes jeg mer synd på de som kommer med de negative kommentarene. De må virkelig ha det vondt med seg selv og ha et fryktelig kjedelig liv. Jeg har mange ganger tvunget mine venninner om å starte med å blogge. Jeg synes det er moro å lese om hverdagen til mine jenter, når jeg ikke har fått pratet med de på noen dager. En av de største grunnen til de ikke vil starte opp, er all de kommentarene de kommer til å bli KRENKET med.

FRIDAY YAY

 • 25.08.2017, 22:03

God fredag alle sammen! I dag er hjemme værende og ser på filmer. Har gått en lang tur ute, og sett på den nye leiligheten igjen, den jeg skal flytte inn til om ikke lenge. Jeg har kastet så mye ting og tang, så det er ikke mye som skal flyttes over. Mesteparten jeg eier er KLÆR. Det får jeg aldri nok av. For at jeg skal føle meg fin og vel, så klarer jeg ikke å ha lite tøy å velge mellom, for å kunne sette sammen en awesome outfit.

Ikveld tar jeg det rolig, før jeg skal sjekke ut på byen i morgen. Jeg orker ikke 2 dager etter hverandre der jeg går ut på natt klubb. Det er bare ikke meg. Victoria er den nye plassen for meg.. Neida, jeg går kun ut der når jeg er ute med mamma <3 Jeg skjønner meg ikke de som blir så flau, for å gå ut på byen med foreldrene sine. lol synd. Jeg kunne ikke hatt det gøyere når jeg går ut med min mor <3 love love

SNAKKES

 

ITS NOT WRONG TO CRY

 • 24.08.2017, 23:25

Its not wrong to cry. It's not wrong to want attention. It's not even wrong to scream or throw a fit. What is wrong is to keep it all inside. What is wrong is to blame and punish yourself for simply being human. What is wrong is to never be heard and to be alone in your pain.

Share it. Let it out.

ENGLAND TUREN - FRA STJÅLET VESKA :(

 • 24.08.2017, 21:51

Hei alle sammen. Da var det jammen med på tide å fortelle litt om England turen. Jeg tok toget fra Kristiansand, til Oslo S. Så toget videre til Gardemoen. Jeg ble kjent med en fyr som vi hadde felles venner med. Han begynte å prate til meg på en høflig måte, så da er jeg høflig tilbake. Vi ble kjent med hverandre på den lille tog turen vi satt sammen. Til nå, så holder vi fortsatt kontakten sammen. Verden er liten dere.. Jeg kom frem til Gardemoen, der satt jeg å ventet på Kaia. Vi fikk sjekket inn kofferten og alt. Så nå var det bare å vente på flyet. Vi tok oss noen glasser (uten alkohol på meg). Vi får etter hvert kommet i prat med 2 gutter som skulle sitte på samme fly som oss. Så sosial som meg og Kaia er, så blir vi kjent med de. Og enda en gang blir jeg kjent med noen folk som vi har felles bekjent med.

Når vi alle sammen lander i London, så tar vi samme tog til selveste byen. Vi kom der veldig sent på natta, så vi alle sammen var sliten. Men det fristet lite å sove, nå som vi var på ferie. Meg og herligste Kaia tok taxi bort til hotellet vårt, og de andre gutene måtte finne frem til sin hotell rom. Vi avtalte å legge fra oss tingene, så ut på en bar sammen. Men da vi kom fram, så var vi så sliten. Vi skulle opp om noen timer til, siden toget til Derby gikk klokka 5 på morgen. Da vi våknet opp, så stressa vi.. Vi trodde vi ikke kom til å rekke toget, siden vi forsov oss. Men vi rakk den heldigvis. Jeg var så inmari trøtt, så jeg sov på toget. Jeg måtte prøve å få meg søvn på toget, for jeg vet at jeg ikke å klare å sove når jeg kommer til hotell rommet. Og heller så hadde vi ikke "tid" til å sove. Samme dagen så var festen til vår venn, Carl. Vi gikk på kjøpe senteret som ligger rett utenfor hotellet vårt. Husker ikke hva den heter.. Men vi fikk shoppet litt og kjøpt bursdagsgaven. Vi ble hårfine på frisøren, så dro vi tilbake til rommet, og stelte oss pene til den store festen!

Det var FANTASTISK gøy. Jeg savner alle sammen som var der. Det var INGEN drama på festen heldigvis. Jeg hater å komme til store festen, og det er alltid noen som blir fulle kun får å lage drama. Sånne folk holder jeg langt unna meg. Da vi kom inn til lokalet, så trodde jeg det var Carl som satt på det ene bordet. Men det var storebroren, så det var feil person. Herligfred og de ligner på hverandre :) Vi festa på lokalet, og senere så gikk vi ut på nattklubben. Det var ei drita full bitch aka pille rusa jente som stjal mobilen min, så fikk jeg tilbake. Så stjeler ho Kaia sin veske, som ho hadde alt liggende oppi. Vi stresser og leier etter den, og folk spørr hva som skjer. Så ser vi at ho går forbi oss med veska til Kaia. Så kaia drar den hardt fra ho! Ho fikk den tilbake, så alle hennes venner beklaget seg så mye til oss.

Neste dag igjen, så må vi stå opp tidlig for å rekke toget videre til London. Vi var i London i 2 dager før vi dro tilbake til Norge. Brann alarmen gikk klokka 5 på morgen,det gikk ikke opp for oss at det var brann alarmen. Det tok litt tid før vi skjønte hva det var. HAHA, stakkars alle morgen gretten trynet som måtte stå å vente utenfor hotellet i minutter. Til de fant ut som hva som var årsaken. Det var flere som trodde det var noen som hadde vært fulle og røykt inne på rommet. Men alle sammen fikk brev om beklagelse. Alarmen gikk for ingen grunn. Det var en gutt som tok med kofferten sin ut til og med. lol.   Vi valgte å være i London noen dager, så vi kunne shoppe. De har så mye mer utvalg der borte enn det de har her i Norge. Jeg likte Primark og Topshop veldig godt. Masse fint man kunne velge mellom. Jeg skal definitivt tilbake, kun for å SHOPPE. Det var det, en uforglemmelig reise <3 Until Next time.  

 

HAPPY GIRL

 • 23.08.2017, 23:55

#outfit

One happy girl. Jeg flytter tilbake til gode gamle Hånes <3 Angret så mye da jeg flyttet derifra. Om 2 måneder til så er jeg innflyttet. Er det mulig? jeg overdriver ikke engang.. Siden dag 1 jeg flyttet inn her jeg bor nå. Så trivdes jeg ikke å være her engang. UFFAMEG. Jeg holder ut i 2 måneder til, så dette blir bra. Jeg er så ustabil når det kommer til makeup skolen jeg kom inn på. Det er dager jeg vurderer å trekke meg, og dager jeg sier til meg selv "dette skal jeg klare". Jeg sliter så mye med konsentrasjons vansker. Det å fullføre en bok går ikke ann for meg. Jeg har kjøpt noen bøker for å mestre meg selv. Jeg leser hva boken handler om.. det virker så spennende å lese. Men når jeg starter å lese, så leser jeg noen få setninger og legger boken til siden. Slik forsetter det.. Hvor mange bøker har jeg liggende her hjemme montro.. som jeg har kjøpt, for å love meg selv å lese boken ferdig? Ingen er ferdig lest! Jeg gruer meg så mye til studiet, for jeg vet helt ærlig ikke om jeg kommer til å klare det. Jeg vet at de som har ADHD, sliter med det samme når det kommer til konsentrasjonen. Vær i samme sko som oss, og dere skal se hvor hardt det er!

LANG DAG

 • 22.08.2017, 18:34

Da er jeg hjemme fra en lang dag. Igår så satt jeg barne vakt for skjønneste, Lisa. Vi var i Vennesla sentrum og var innom noen butikker. Vi fikk kjøpt med oss pussle spill og ansiktsmaske + en awesome spinner som er så populære blant barn. Vi klarte ikke å pussle spillet ferdig. Den var ganske VRIEN. Vi skulle kjøpt en som var lettere. Vi fikk bakt muffins, tok på oss hver vår ansiktsmaske og så på film. Mitt barn ❤

SØVN PROBLEMER

 • 21.08.2017, 04:50

Jeg hater å slite med søvnen. Man blir så dårlig av det. Døgn rytmen blir så ødelagt og man blir så fort gretten av en liten ting. Folk ler av meg og sier hvordan er det mulig å slite med søvnen når man er så ung.. virkelig? Vær glad for at dere ikke har alvorlige søvn problemer. Det kan ramme alle alders gruppe uansett alder! Føler meg ikke fin i formen når jeg våkner opp og ser på klokka at jeg har sovet bort for mye av dagen. Jeg må opp om noen timer til, grunnen til det er fordi jeg lovte ei god venninne av meg å passe på datteren. Da må jeg ha energi til å være aktiv med ho ❤Skal prøve å legge meg med en god samvittighet, siden jeg fikk tilsendt dette bildet av min venninne som er i Thailand. Ho kjøpte masse hårfarge og hår blekning til meg. Himmelen for meg som elsker HÅR.

NY HÅR-FARGE PÅ MEG

 • 20.08.2017, 11:11

Ny hår forandring fryder. Jeg lovte meg selv å holde meg til svart hår fremover, men det er ikke lett. Spesielt ikke når man ser så mange flotte hår farger på nettet. Spesielt på Instagram profilen til Guy Tang! Begynner å farge håret neste måneden.. kan dere gjette hvilket farge jeg skal bli? ❤blir spennende å se om jeg kler det.

JEG HAR ALLTID VÆRT SKEPTISK TIL DET

 • 20.08.2017, 04:43

Jeg har alltid vært skeptisk til tattovering av bryn! Aldri synes det er pent med det. Men nå har jeg selv så lyst på det. Jeg er helt gira på å få stelt i stand mine bryn. Er så lei av mine.. ARGH. Jeg liker ikke bryn som er tatovert som en rett strek. Herligland det er ikke noe fint. Ser frem til Zarah fra Trondheim skal fikse mine. Kun ho som får lov til å tattovere. Er veldig skeptisk til andre.

It's Saturday night

 • 20.08.2017, 02:00

Its saturday nigth at Victoria! For en uforglemmelig kveld ❤Dette må gjentas oftere altså. Det er så lenge siden jeg har vært ute på byen med verdens beste menneske i mitt liv. Altså min vakreste mamma! Jeg lovte å ta med min mor ut på byen en dag før. Så da ble det ut på byen for oss. Jeg hadde ikke stelt meg klar til byen, fordi jeg hadde pakket ned antrekket og sminke bagen min for så stelle meg hos min søster som bor i byen. Men ingen var hjemme.. Så vi tenkte å dra hjemover igjen. Kjedelig å gå ustelt til byen. Men vi satt oss på Egon og drakk sjokolade milkshake, så var planen å dra hjem igjen. Men det var forsatt tidlig, så vi hadde lyst til å dra til Victoria å sitte der litt. Jeg hadde ikke outfit til byen, siden jeg skulle stelle hos min søster. Gikk ned på toalettet og skiftet til kjole. Jeg hadde på meg en t-shorte som stod "i survided in Cambodia". LOL. Så da ble det kjole på meg og den samme buksen som jeg gikk med. Det var kaldt, så da ble det ikke en ordentlig ordentlig antrekk som jeg hadde planer å gå med. Until next time eller hur? Jeg drikker ikke alkohol, men jeg tok en glass rusbrus med mamma. Nå sier jeg god natt. Skal slappe av litt og prøve å sove. NATTA.

YSL

 • 19.08.2017, 01:52

Det blir nok ikke noe dags tur til Oslo på meg ser det ut som! Skal sjekke ut utelivet ikveld :) synes ikke det er noe særlig gøy ut på byen, men hva ellers er det å finne på?

DAGENS PLAN

 • 18.08.2017, 07:36

Dagens plan for idag: Ta en tur til IKEA, for å handle inn stoff til sy dama, som skal sy flere vakre kjoler til meg ❤spent på å se resultatene. Skulle ønske ho bare bodde i Norge. Trenger flere proffe som henne. Jeg vet det er en stund til julaften, men jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg. Det blir den lange silke røde kjolen. Skal vise dere når den er sydd ferdig. Det var en grunn til jeg kjøpte den røde silke stoffet da. Det er ikke en kjole jeg kan ta på meg ut på byen liksom, det blir too much. Men på sånn spesielle anledninger passer bra. Planen for imorgen.. Jeg tenkte å ta en spontant tur til Oslo, kun dags tur. Dra dit tidlig mulig og tilbake igjen på etter middagen. Eller ta det neste måneden? Finner vel ut av det. Har noe å gjøre der borte, ellers blir det aldri Oslo på meg uten en grunn. Kunne aldri tenkt meg å flytte dit. Er for glad i Sørlandet!

EN GANG MÅ BLI DEN FØRSTE GANGEN

 • 18.08.2017, 02:12

Tanken av å tenke på det, får meg til å få frysninger. De som kjenner meg vet at jeg får ANGST av å ta fly alene. Ikke det at jeg er redd for å sitte på flyet og tror at flyet kommer til å kræsje! Men jeg har aldri i mitt liv flydd alene, bare med folk jeg kjenner. Og det som skremmer meg, er om jeg ikke finner veien dit jeg skal. Jeg tenker at det er null problem for å finne fram, kan både norsk og engelsk så det holder mer enn nok. Men jeg orker ikke tanken på at jeg kommer til å bruke noen timer, bare for å finne frem til den riktige toget for eksempel. ARG. Jeg kjenner jeg blir små irritert på meg selv, føler meg så mye treigere enn alle andre.. Jeg må egentlig reise bort til Stockholm i September - Oktober måneden. Har noe avtalte der borte, men jeg håper ikke angsten får meg til å avlyse hele greien. Orker ikke å ta verken buss eller toget bort dit. Spesielt ikke alene, kommer til å dø av ensomhet. Selv om jeg er ei jente som er glad i spontane reiser, kun for meg selv. Som sagt, en gang må vel bli den første? Jeg skal VÅGE meg en dag å fly alene!

NOEN I KRISTIANSAND OMRÅDET SOM HAR LYST?

 • 17.08.2017, 19:23

Noen i Kristiansand området som har lyst til å få brynan sine tattovert? Mine flinke venninne Zarah er AMAZING på dette! Ho holder seg til Trondheim, men kommer nedover til Sørlandet for å fikse mine. Her kan dere ser før/etter bilder. Prisen ligger på 1900 kroner. Om dette er noe for DEG, så kan dere sende meg en melding på Facebook. Trykk HER (Nicole Touch)

Jeg er OVERALT sier dem

 • 17.08.2017, 01:33

Jeg er overalt i verden sier folkene.. bedre det enn å ikke reise rundt og oppleve ting. Folk har ikke bedre liv enn deg selv, som må lage falske rykter. Mens jeg reiser, får mer livserfaringer, Så versegod og sitt på ræva å snakk om meg. Jeg planlegger å reise til Europa et eller annet plass med denne vakre skapningen her ❤ var nettopp i England, for de som fulgte med.. nå holder vi to på å finne ut hvor vi skal ta å reise sammen. Meg og Laura ble kjent på ute klubben "Havana" som den en gang het. Etter det har vi holdt kontakten! Første gang vi ordentlig gikk sammen, så var vi ikke gode venner. Vi kjente så og si ikke hverandre da. Noe som er helt normalt når man kun er bekjent. Men begge oss to KLIKKA sammen fra dag 1. Nå er vi blitt så gode venner. Min aller bestevenn. Det tok sin tid for meg å la noen komme inn i livet mitt igjen. Etter over 10 års vennskap med ei, som jeg trodde var mine ekte venninne. Men så feil kan man ta. Ho lever vel sitt eget liv i den lille bobla sin, der tanke gangen er den samme som for mange år siden (rykter). Min vakreste bestevenninne, rettere sagt min kjære søster. Jeg er så innmari glad i deg! Man finner bare en Laura i verden og det er DEG.

JEG SATT MEG INN I FEIL BIL

 • 16.08.2017, 19:29

Jeg ler meg skakk ihjel av meg selv. For noen dager siden så var meg og mamma på besøk hos en familie venn. Ikke så langt fra der jeg bor. Vi skulle innom for å se på den nye leiligheten som han og dama hadde flyttet inn i. Da han skulle kjøre oss hjem igjen, så spurte jeg om han kunne stoppet ved butikken i noen minutter, skulle bare innom butikken å handle fort, så raskt tilbake igjen. Liker ikke å bruke en evighet på butikken, når noen sitter i bilen og venter på meg. Meg og min kjære mamma går ut fra butikken.. så får jeg øye på et kjærestepar som jeg kjenner. Jeg snakker med de imenst jeg går mot bilen. Jeg går mot bilen og når jeg tar min hånd på bil håndtaket for å åpne døren, så sier jeg hadebra til de jeg pratet med. Jeg åpner bilen, setter posene ned. Så setter jeg meg inn i bilen. Så hører jeg mamma rope på meg, jeg ser mot henne og tenker "hva er det", så sier ho du sitter inn i feil bil. Så ser jeg mot han som eier bilen, og jeg går ut av bilen raskere en et lyn. Jeg var så stressa, så jeg fikk ikke beklaget meg for det. Han som kjørte meg, trodde jeg kjente han. Så han tenkte ikke noe når jeg satt meg inn i den randome bilen. Jeg var helt i min egen verden kan man si. Mamma bare: "hva feiler det deg fornoe? Jeg skulle ha filmet deg. Tenkt vist han bare kjørte og du ble kidnappet, HAHAHA. Det var dagens!

FLYTTER FRA SPØKELSE HUSET

 • 16.08.2017, 18:34

Litt over 2 måneder til og jeg er ute fra denne dritt leiligheten! Da har jeg bodd her i 1 år og dager. Leiligheten er faktisk for stor, når det bare er meg selv som bor her! Mye å rydde å vaske.. greit det er stort plass her, men jeg trives absolutt ikke HER. Første gang i mitt hele liv jeg bor på et plass der jeg ikke trives å bo på. Føler det også spøker her! Man blir så deprimert å være her. Aldri igjen ...

BARNEVAKT

 • 15.08.2017, 21:02

Sitter barnevakt for ei venninne i noen timer. Passer bra det når som det regner og blåser fælt ute, uffameg.. Mange har lurt på hvor skinn jakka er ifra. Den er kjøpte jeg i London. Primark heter butikken. Jeg har lyst til å reise nedover igjen, kun for å shoppe! Vi ses igjen London. 🖤

DESIGNE MIN EGEN KJOLE

 • 14.08.2017, 22:51

Ser dere hvordan jeg har tegnet slik jeg vil ha kjolen min designet? Mamma kjenner ei som er veldig dyktig når det kommer til å sy stoff om til kjole. Det hvite stoffet valgte jeg, og en silke rød stoff. Det skal akkurat bli sånn som jeg tegnet det. Jeg har prøvd å finne kjoler med samme design her i Norge. Men umulig å finne noe steder. Så hvorfor ikke la den flinke sy dama sy for meg :D Det blir ferdig innen ca 2 uker, så jeg er spent! Jeg vet at ho er veldig flink med det ho driver med, så kjolene kommer til å bli nydelige. Skal knipse dere bildene av kjolene når de er ferdige. Begge kjolene skal være i samme form, men med ulike farge og stoff. Stay TUNED

 

 

ALT GÅR SÅ TREIGT HOS MEG

 • 13.08.2017, 22:39

Livet med søvn problemer er ikke bare bare.. De som aldri har vært gjennom det selv. Vet ikke hvor hardt hverdagen faktisk kan være. Det er ikke bare å legge seg på tidlig på kvelden, for så å klare å våkne opp tidlig. Nei, det er ikke lett som det høre ut som. Jeg kom hjem fra ferien min 8 - 9 August. Og jeg kjenner fortsatt på kroppen at jeg er helt utamattet. Det å svare tilbake på tekstmeldinger er ett ORK. Jeg vet at jeg MÅ svare tilbake, så det kan gå timer og dager før jeg svarer. Men jeg svarer tilbake kort, bare for at personen får et svar tilbake og ikke tror jeg unngår det for å "slippe unna" å svare på meldingene. Når energien er på topp, så svarer jeg på alt.

Ellers, så håper jeg alle dere som leser bloggen min får en fin uke videre! Jeg fikk en glad nyhet for noen dager siden.. Jentene mine fra Los Angels kommer på besøk til Norge i September måneden. De skal sove hos meg, så det blir så gøy å gjenforenes igjen. Jeg husker vi alltid vare på utestedet havana når vi skulle dra ut på byen. Vi dro alltid ut sammen, men når vi kom dit så hang vi så og si ikke sammen. HaHa.

CLUB NIGTH

 • 13.08.2017, 04:12

Ute på byen med tvillingen min ❤vi var jo like fine på håret ikveld eller hva? Jeg fikset hennes hår og ho fikset mitt hår. Dette var kveldens antrekk. Digger den nye skinn skjørtet jeg har på meg. Går aldri lei av skinn!

CARL'S 40 YEARS BIRTDAY PARTY

 • 12.08.2017, 02:28

Noen av bildene til Carl sin bursdags fest. Mer oppdateringer vil komme.. We love you ❤

Mine innkjøp fra London

 • 10.08.2017, 22:10

Noen av innkjøpene jeg kjøpte fra, London. De har så mange fine kles butikker der nede! Flere oppdatering gjennom turen kommer snart.. stay tuned!

SLITEN

 • 09.08.2017, 11:45

Jeg har kommet meg hjem nå. Jeg er så SLITEN! Det har gått timer uten søvn.. bussturen fra Oslo til Kristiansand synes jeg alltid det går så SAKTE. Jeg sov meg gjennom hele turen nesten. Kroppen trengte søvn. Må ha noen dager som jeg bare skal slappe av for meg selv.. Pakket ut kofferten og gitt mamma gavene jeg har kjøpt til henne ❤my WORLD. Vi preikas!

TILBAKE

 • 08.08.2017, 18:38

Hjemme igjen imorgen tidlig... vi skrives mine kjære lesere!

ONE DAY LEFT

 • 07.08.2017, 11:34

Good morning, London! Vi har 1 dag på oss igjen. Vi reiser hjem imorgen på kvelden. Vi sover på en fancy hotell her i London. Her er ikke frokosten inkludert, selvom vi betaler for en litt dyr hotell. Så betalte vi også for selveste frokosten.. jeg kjenner ingen sult følelse, så her blir det ikke frokost på meg. Sitter nede her ved baren og slapper av.. Det er så fint her nede. Sitter jeg på rommet, så blir jeg slapp i kroppen og kan sove bort dagen.. shopping time om ikke lenge ❤

HAVE A GOOD NIGTH

 • 07.08.2017, 00:37

Vært å spist på en Italiensk resturant. Maten smakte for å si det sånt. Italiensk mat er jo himmelsk! Imorgen dagen skal vi bruke dagen vår på å shoppe i timevis. Vi har ikke så mange planer imorgen, så da har vi god tid på alt. Jeg dør av trøtthet, så jeg sier god natt.

UT Å SPISE

 • 06.08.2017, 20:18

Nå skal meg og herligste Kaia ut å spise middag ❤jeg er ikke sulten, men jeg vet at kroppen min trenger mat. Så vi skal leite etter en god resturant! See yaaah

INNKJEKKING

 • 06.08.2017, 17:28

Nå har vi kommet fram til London. Vi tok bussen fra Derby tidlig på morgen. Vi har sjekket inn på hotellet som ligger midt i sentrum. Vi valgte den perfekte plassen som var nærmest hjem reisen og til shopping butikker. Vi sove litt, før vi tusler til en bra resturant for å få oss i noe mat :)

TRYGG FREMME

 • 05.08.2017, 14:26

Hola! Jeg landet trygt frem i London igår. Så ikke noe å være beskrymret for ❤Jeg har tenkt til å ikke bruke tiden min på å blogge noe særlig når jeg er på denne ferien! Har rett og slett ikke tid til å sette meg ned for å skrive lange innlegger. Men jeg holder dere oppdatert gjennom Snappen med masse bilder og videoer. Meg og frøken Kaia er in Derby idag. Vi skal ut å sjekke shopping senteret om ikke lenge til. Vi skrives!

MORNING

 • 04.08.2017, 08:42

God morgen mine skjønnheter ❤Her var det tidlig opp for denne jenta. Har ikke følt meg så stressa på lenge.. vet ikke hvorfor jeg stresser så mye, nå som alt bagasje er pakket ferdig. Venter bare tiden skal gå, så jeg går videre mot tog stasjonet. La meg veldig sent igår, så jeg kjenner det godt på hodet og kroppen. Slik er livet med søvn problemer. Det er ikke bare bare. Vi snakkes, skal holde dere oppdatert.

REISE KLAR

 • 03.08.2017, 21:18

Klar for å reise imorgen tidlig! Jeg sover hos min søster, som bor i sentrum. Så tar det bare noen minutter for å dra til tog stasjonen. Jeg måtte ta bussen hjem igjen, for å hente noen ting jeg glemte å ta med. Og ikke bare med det, når jeg er halv parten på vei til sentrum. Så må jeg snu og gå hjem igjen. For jeg glemte lommeboka med all pengene og passet. Stress, men sånn gikk det. God natt ❤

KINO MED BARNA

 • 02.08.2017, 21:00

Var på kino idag med Laura og de skjønneste barna ❤ fant igjen den lange kjolen jeg har på meg. Har leitet etter den i flere måneder, men den lå brettet på en av skapene jeg har glemt at jeg hadde. lol

London TIPS

 • 01.08.2017, 20:49

3 dager til London. Here we come! Noen tips til kles butikker som selger masse fine tøy? :D Liker å ha noe sjeldent, som ingen andre i Norge har..  Jeg har pakket ferdig, men jeg føler alltid at er noe som mangler. Jeg må ikke glemme passet mitt, det er det viktigste. Det er så TYPISK meg å glemme det viktigste når det er for sent å snu tilbake. 

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign