hits
menu

BLOGG PAUSE

 • 31.08.2016, 16:13

Jeg vet hvor mye dere savner flittige blogg innlegger. Men jeg tar 1 dag pause før jeg kommer sterkere tilbake. Det er ikke bare bare å blogge. Man vil jo at innlegget skal være bra. Og ikke med det, så har jeg vært så jævlig utmattet etter Oslo turen jeg var i Helga! Nå skal jeg avgårde vekk fra Krisiansand IGJEN.. Denne gangen enda lengre vekk fra Oslo. Skal på spa og på besøk, med noen herlige folk som ville ha meg med. 

Hade bra så lenge!

 

STRAMME PANNA MED BOTOX

 • 30.08.2016, 08:49Så koselig det var å få besøk av mi søster og datteren igår! Tårene mine trilte, jeg har virkelig savnet de 2 :* Gratulerer så mye med dagen, verdens BESTE søster!! I dag blir du 2 år eldre enn meg, det vil si at du blir hele 25 år gammel i dag da <3 Love you to the moon an BACK. Når du føler deg bedre i form, så skal jeg bake en god kake til deg, og vi kan tilbringe mer tid sammen. Ses til helga som du lovte meg!

I dag eller i morgen så skal jeg ta Botox i pannen. Den trenges å STRAMMES! Det er ikke noe pent med rynker, så litt forbedringer skader ingenting.

SNX

BACK TO REALITY

 • 29.08.2016, 16:51

Nå har jeg fått masse masse SØVN! Kom hjem søndag natt og jeg la meg med en gang til SENGS. Kroppen var helt utmattet og jeg har fått feber på full guffe. Welcome to my life.. Værste bussturen jeg har hatt, aldri følt meg så dårlig.

Meg og mine 2 Oslo kompiser <3 er ikke de bare så kjekke? de ble med meg på cafe, før jeg reiste videre hjemover. Så koselig! Gleder meg til neste treff med dere. Atltid gøy å ha skjønne venner rundt selv. Jeg elsker nye bekjentskaper, og hyggelige folk.. akkurat som Carl og Michael! :D

MY BABYGIRL

 • 29.08.2016, 09:19

For en gjensynsglede! Prinsessa mi er på besøk. For en glede da jeg så henne smile, da jeg kom hjem fra Oslo turen igår.! Aldri buss igjen, aldri.. Så jævla kjedelig og slitsomt å sitte på en buss sete og bare glane ut av vinduet. Fly blir det neste, selvom jeg kommer til å gå meg vill, men det går bra det .. SNX haters and lovers!

DEN BLONDE SIDEN AV MEG

 • 26.08.2016, 08:03Savner den blonde meg! Dette er det blondeste og fineste fargen jeg har hatt i mitt liv. Jeg har aldri turt å gå så langt med hårfargen og  farge det såå lyst. Men det ble jo veldig fint og det kledde meg! Kanskje jeg skal bli blondine igjen? One blonde asian! Hvem sier at asiatere ikke kler blondt hår? pøøøhhh :*

BLIR GODT TATT IMOT - DRAMMEN SENTRUM

 • 26.08.2016, 05:42

Røper hvor jeg skal: Drammen BY! Siden mange har vært nysjerrig på åssen by jeg skulle besøke, så er det Drammen. Skal nemlig på overnatting besøk hos min fineste blondine, Sandra. Ohh giiirl, my one and only! Jeg er på vei dit nå, og du burde passe deg Sandra.. Jeg kommer til å hoppe på deg i full fart, og gi deg den beste klemmen noensinne. Bærbaren er med, øreproppen er plukket inn i øret og jeg skal bare ta det helt med ro. Heeeeeelt til bussen er framme i sentrumet.

#drammen

Følg meg på snapchat for mer oppdateringer @nicoletouch

HAR JEG NOEN GANG HATT JENTE SEX? ÆRLIGE SVAR FRA SPØRSMÅLSRUNDEN

 • 25.08.2016, 03:06


 

En av de spørsmålene jeg fikk stilt under kommentarfeltet var:

Har du noen gang hatt jente sex?Kanskje.. Nysjerig nå!? Det kommer et eget innlegg om det. STAY TURNED!

Hvilken mobil har du? Iphone 5

Hvor høy er du egentlig? Høy nok til å være guling

Du har veldig pent hår (misunnelig). Hvilket hår produkter bruker du? Akkurat nå så bruker jeg Redken sine produkter.

Hva liker du best med Kristiansand? Den fine dialekten våres, mange koselige strender, gå turer, resturanter. Passe by, ikke for liten og ikke for stort.

Kle størrelse bruker du? XS - S

Hva heter du på IG? @nicoletouch

#spørsmålsrunde

 

 

TØRR JEG Å KLIPPE SÅ KORT?

 • 24.08.2016, 22:28Det er ofte jeg tenker tanken på å klippe meg KORT (noe som ikke kommer til å skje med det første). Jeg elsker å ha langt hår, og jeg synes langt hår på jenter er noe av det vakreste! Jeg har i mange år hatt ekstremt langt hår, til jeg klippet meg for en stund siden litt kortere. For meg var det kort, iforhold til det jeg er vandt til. Men de andre som kjenner meg, synes jeg hadde fortsatt langt hår etter hår klippet. "Drømmer" om å klippe håret mitt til under skuldrene, hvor deilig hadde det ikke vært? men det skjer ikke med det første. Gi meg 1 million og jeg gjør det :)

AVLYSER TUREN MIN PÅ TORSDAGEN

 • 24.08.2016, 05:50

I de siste 2 døgnene så har jeg ikke fått så mye søvn.. Jeg har hatt vonde mensen smerter! Den første dagen tante rød kommer på besøk, så får jeg ALLTID smerter etter noen timer. Og det varer til neste dag. Da velger jeg å sove det bort, fordi ibux fungerer ikke. Har hørt om en tablett mot mensen smerter, som man kan få kjøpt på apoteket. Seriøst, den trenger jeg til neste måneden. Ahhh, har så vondt i magen og i hodet her jeg ligger i senga. Jeg vurderer å avlyse hele turen min, om det forsetter slikt helt til ikveld. Da er det bare å GLEMME turen for August. Blir jeg er her  i K - Town, så skal jeg definitiv på skeive dager her på Sørlandet. Og den paraden!

LOVE IS LOVE

<3

FAVORITT BH FOR AUGUST MÅNEDEN - FLOTTE BH I FORSKJELLIGE FARGER

 • 23.08.2016, 23:10

JEG FÅR GRATIS FERIE TIL EUROPA - HVILKET LAND SKAL JEG VELGE? (PARIS)

 • 23.08.2016, 07:43

Ny dag, nye muligheter. Er det ikke det man sier? Jeg skal ta meg en deilig fortjent reise til Europa et plass. Jeg får turen gratis, så jeg kan velge hvor i Europa jeg vil reise. Jeg tenker jeg vil reise til Paris :D My home town nr 3! Jeg elsker det fine franske språket og folkene. Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit, men det som har stoppet meg er å ta flyet alene, og finne alle veiene alene. Oh my goood. Nå har jeg en partner jeg kan reise med, så da slipper jeg å tenke så mye på det. Må bare finne ut når begge 2 er ledige, så er det bare å sette seg på flyet å reise avgårde . Og nei, dette er ikke sponset av bloggen! Følg med på bloggen for mer oppdateringer og detaljer :)

Ha en fin dag alle sammen, for det skal jeg!

SPØRSMÅL'S RUNDE PÅ BLOGGEN!

 • 22.08.2016, 23:55

 

Ready, set, GO! Spørsmåls runde på bloggen min nå. Still spørsmål i vei. Svarer når jeg har fått nok spørsmål.

KISS :*

 

OUTSIDE TRAINING

 • 22.08.2016, 21:38


 

Black & White!

NY HÅR BØRSTE PÅ MEG - JAN THOMAS

 • 22.08.2016, 21:05

Jeg har ikke tellingen på hvor mange hår børster jeg har liggende her hjemme. Men MANGE har jeg! Sikkert en full eske med forskjellige børster. Både store og bitte små. Kjøpte en ny en, fra Jan Thomas sin kolleksjon. Jeg digger den! #janthomas #hårbørste #babybliss

SØNDAGS PAKKING - PAKKE VESKA TIL NESTE BY TUR

 • 21.08.2016, 21:28

 Søndag i dag og jeg har ikke så mye å gjøre.. Så jeg driver å pakke ned tøyene mine og alt det andre jeg trenger å ta med. Skal til en by som ligger ca 4 timer fra Kristiansand. Dere som har lest bloggen min, vet at jeg har i de siste måneden har reist ofte til Oslo. Men denne gangen blir det ikke Oslo, men en random by som jeg faktisk aldri har vært før. Jeg burde vel skrive ned alle byene som finnes i Norge, og krysse av på de byene jeg har besøkt. Det hadde vært noe, hahah! Dere lurer nok på hva jeg skal gjøre der? Det er ikke noe stort noe, bare besøke noen av mine skjønne venner.. som savner meg så FÆLT :*

Følg meg gjerne på snapchat, for å se mine oppdatering gjennom turen ---> nicoletouch

CHARLOTTE'S BURSDAGS FEIRING - ITS ABOUT TO GO DOOOOOWN

 • 21.08.2016, 07:04

Noen bilder fra bursdags festen! Gratulerer med dagen, nok en gang.. :* Bursdags barnet strålte. Herligfred så nydelig du var, med den hvite fine kjolen, Charlotte <3 Og så flott på håret med de krøllene du lagde på deg selv, skal sei! Herlig kveld, med mange herlige folk.

hipp hipp HURRAAA!

Snapchat/Instagram  @nicoletouch

RED DRESS OUTFIT - B.DAY PARTY

 • 21.08.2016, 02:08

Nå får dere se hele kjolen på meg. Love this dress :* Elsker at det er "hals" på denne kjolen!

 

LITT FORSINKET + SNEAK PEAK AV KJOLEN

 • 20.08.2016, 18:43

Jeg er litt forsinket til bursdags festen til Charlotte, grunnen stress! Jeg måtte løpe til bussen, for å ta den første bussen til Sørlandet senteret. Alle kjolene mine og tøyene mine er pakket ned i esker. Skal flytte snart, så alt er pakket ned. Orker ikke å ta alt frem igjen, det blir så masse rot. Den første butikken jeg gikk innom var Bikbok, fordi jeg viste åssen kjole jeg skulle kjøpe. De hadde den hengende der! Da slapp jeg å stresse enda mer. Kjedelig å stresse gjennom senteret for å leite etter kjolen for ikveld. Rekker ikke å fikse håret hjemme nå, så jeg tar med krøll tangen ned i veska. Orker jeg å krølle håret som jeg er planlagt, så viser jeg dere bildet av kveldens hår style.

Her er en sneak peak av kjolen:
 

Jeg kunne velge mellom svart eller rødt. Rød farge slår aldri feil :*

LATEEEEEEEEEEER

LIVET ER HERLIG

 • 20.08.2016, 03:47Fra mandagen som kommer, så er uken min helt FULLBOOKET. Mange spennende prosjekter på gang som jeg ikke kan røpe enda. Jeg bare smiler fra jeg våkner til jeg legger meg :D Min første og største operasjon skal jeg gjennomgå til uka som kommer, FUCK.. Gru-gleder meg!

På tirsdag tar jeg flyet med ei venninne til Stockholm. Vi skal overnatte der 1 dag, så tilbake til hjem kjære Norge <3 Jeg har frisør time hos en av de mest flinkeste frisørene i hele Stockholm! De er kjent for å få telefon fra over  hele verden. BARE for å bli stylet på håret. Helt fantastisk! Jeg har aldri vært i den byen før, og jeg gleder meg til å sjekke byen ut. Spise på en bra resturant og shoppe masse. Men mest av alt, så gleder jeg meg så myeeeee til å gjenforenes med en GOD VENN av meg,som er bosatt der, John :* Han er bare så god person tvers gjennom, ingenting vondt å si om han. Jeg er så glad i deg min bestekompis!

livet er heeerlig

BIRTHDAY MAKEUP AND HAIR

 • 19.08.2016, 21:19

I morgen skal jeg på bursdagsfest til venninna mi, Charlotte! Blir moro å feire deg vennen min <3 Har ikke funnet ut hvilket kjole jeg skal ha på meg. Hmm... Tror jeg skal titte innom noen butikker i morgen, for å leite etter noen flott kjoler jeg kan velge mellom. Vet ikke hvordan jeg skal style håret mitt. Rett eller krøllete hår?

Instagram @nicoletouch

SVIDD AV TUSEN KRONER FRA KORTET - HØYER

 • 19.08.2016, 04:57
Da har jeg svidd av tusen kroner fra kortet på en Parajumper! Har alltid hatt lyst på en av de jakkene, og jeg synes denne var den fineste. Nå venter jeg bare på vinteren skal komme. Håper på en skikkelig vinter med masse SNØ! Prisen på denne var 8.500 kroner. Velkommen til Høyer, der prisene ikke akkurat er super lave.

Parajumper - Høyer

WHAT'S IN MY BAG?

 • 18.08.2016, 23:45

Kan dere gjette hva som ligger inni posen? da gikk mange tusen kroner, ut av lomme boken min!
#høyer

 

VELFORJENT SHOPPING' S RUNDE

 • 18.08.2016, 02:39

  

 

I de siste ukene så har jeg bare shoppet og shoppet. Velfortjent :D im a shopholic uten tvil!

GROVIK STRANDEN - SOL & BADING

 • 17.08.2016, 18:55I dag klager jeg ikke på været. Det var masse sol og jeg gikk til Grovik standen med mamma og min bebi for å sole oss! Jeg er egentlig ikke så glad i å bade ute om det ikke er GLOVARMT ute. Så jeg tok ikke med bikinien min.. Jeg angret på det da jeg kom frem, men ingen vei tilbake. Orket ikke å labbe hjem for å hente, så tilbake. Vasset litt med føttene og sleiket sol. Blir det like fint vær i morgen, så skal jeg hoppe uti. Har ikke badet dette året, så det blir forhåpentligvis mitt første bad for i år.

NYE SMINKER FRA MAC

 • 16.08.2016, 22:11

Koselig dag på senteret med Marina og skjønneste Kristine som jeg fikk hilst på i dag. Veldig koselig jenter! fikk kjøpt meg ny Foundation fra Mac.
 

<3

SOMMERENS HOTTESTE SOLBRILLER TREND

 • 16.08.2016, 05:24

Når det er sol ute og øynene vår blir blendet av sola, så er det fantastisk bra med en god solbrille, som beskytter oss imot sterkt sol lys. Og ikke bare med det, så er det deilig å kunne sole seg med sol brillene på. Det trenger ikke akkurat å være sol ute, når man føler for å ha på det. Det er dager jeg ser så sliten ut i ansiktet eller jeg går sminkefri, da tar jeg lett på en av de råeste sol brillene jeg har liggende her hjemme. Har du en kle stil som passer til med det? ta de på deg, og føl deg litt diva YAAAS.

På bildet overfor her, så har jeg på en av brillene fra: http://www.smartbuyglasses.no/designer-sunglasses/Oakley/ .En nettsted, der de selger mange utvalgte sol briller.. Der brillene kommer  i mange farge og fasonger. Der finner du ALT.

Snart reiser jeg ned til en varmere strøk, og da tenkte jeg å bestille denne med meg hjem: http://www.smartbuyglasses.no/designer-sunglasses/Gucci/Gucci-GG-4246/S-168/PG-198294.html Den likte jeg veldig godt :)

 

 

                                                            

                                                                                                                                                                                                                      #sponset
 

LØRDAGEN I ARENDAL BY - UTESTED

 • 14.08.2016, 21:30Meg og venninna kom tidlig frem til Arendal og vi gikk innom til Subway, for å få oss noe mat før vi ble hentet av en venn av oss 2. Viktig å være god og mett når man skal starte å drikke :) Vi satt i flere timer hos Mapenzi, vi hørte på musikk og danset mye! Så gikk turen videre til en av utestedene i Arendal, Castell tror jeg den het. Ble mye dansing på oss!

Så må jeg bare si at det var veldig hyggelig å treffe på deg igjen, Mapenzi. Det var år siden jeg har sett deg, og det var bare koselig å kunne gjenforenes. Veldig hyggelig å hilse på lillebroren din også.

We had so much fun!

ARENDAL BY NIGTH

 • 14.08.2016, 21:06

Etter en lang og slitsomt lørdag i Arendal by med mye skuffelse, så var det deilig å få noen timer søvn da jeg var fremme hjemme! Har mye å fortelle dere fra den kvelden. Alltid noen i venne gjengen som skal bli for fulle, og som selvfølgelig ikke har kontroll på seg selv. FYFAEN noen som trenger å legge bort alkoholen til siden..

PREIKAS

MY SNAPCHAT NICK NAME

 • 13.08.2016, 21:00

Kom frem i Arendal for noen timer siden! Kan dessverre ikke blogge skikkelig når jeg er her. Alle bildene jeg har tatt er på kameraet og bærbar pc'en har jeg ikke med meg! Ønsker alle en god lørdag <3 Nå skal jeg kose meg. Følg meg på snapchat for å se livet mitt i Arendal by :*

ARENDAL - HOLLA AT US

 • 13.08.2016, 14:15

STRESSER nu! Må rekke vinmonopolet som stenger om 3 kvarter til. Blogges når jeg har tid. Arendal, here we come :*

FREDAGS MIDDAG - KJØTTKAKER MED ERTESTUING OG POTETER

 • 12.08.2016, 22:02
 

Kjøttkaker med ertestuing og poteter ble det til middag for denne jenta her! Skal bare spise dette opp, så tar jeg turen til en liten by. Kan dere gjett hvilket by jeg skal til? Begynner med M og slutter med L. Sover over der til imorgen, før turen videre går til Arendal imorgen tidlig:) 

TRAINING TIGHTS

 • 12.08.2016, 05:33

Jeg har fått meg ny trenings tights og topp! De hadde den samme trenings tøyet i en annen farge også. Den skal jeg ha, for de var komfortabel å jogge med AKA gå på tur med :)


 

DU SKAL SNART BLI MIN OG HOLDE MEG VARM NÅR JEG FRYSER MEG IHJEL!

 • 11.08.2016, 21:59Du skal snart bli min og holde meg varm når jeg fryser meg ihjel! <3 Jeg husker meg og venninna var å skikket rundt på butikkene for mange år siden. Jeg fikk øye på deg, og du på meg.. Selv om du bare hang der og stirret på meg. Meg og venninna så på hverandre og bare smilte. Vi begge likte det vi så veldig godt. Når vi skulle få deg med deg hjem, ante vi ikke.

Tidligere her om dagen, så var jeg på sørlandet senteret med min kjære mamma. Jeg var innom den samme butikken som jeg så deg i byen, bare denne gangen på senteret, samme butikk og du var like FIN som første gang jeg så deg. Jeg tenkte: nå skal jeg ihvertfall HA DEG!!! Kjære Parajumper som er så god og varm. Jeg prøvde deg på og du satt på som en SKUDD. Jeg skal kjøpe den flotteste jakken med meg hjem, neste uke.

DA SITTER VI PÅ BUSSEN MOT ARENDAL CITYYYY

 • 11.08.2016, 16:28

Meg og vennina mi sitter på bussen mot Arendal by til lørdagen som kommer ;) Vi tar bussen tidlig for å rekke å shoppe litt på shopping senteret. Før vi skal treffe Arendal guttan! Meg og Alisa har en sterkt vennskap, og vi begge 2 liker å reise på forskjellige byer her i Norge. Prøve noe nytt og  tilbringe tiden sammen med hverandre, og bygge opp flere minner! Jeg har sagt det flere ganger til denne jenta.. Jeg er så glad for at vi har blitt kjent med hverandre, og blitt så gode venner. Vi har samme type humør og personlighet <3 For noen år tilbake så hadde jeg ei bestevenninne som jeg var så GLAD i! Men ho var verdens kjedelig person når det kom til å finne på noe. Bare en liten regn, stoppet det henne for reise til Oslo med meg eller å ta en skritt ut av huset. Heldigvis er ho borte fra livet mitt! Fant ut til slutt at ho var så FAKE, og sånne venniner trenger jeg ikke i livet. Eneste ho brydde seg om var å stappe ansiktet fult med sminke, og spille så ordentlig som mulig. Og ho var LIVREDD rykter, og den dagen i dag er ho fortsatt det. HAHA, for en taper!

Noen blogg lesere fra Arendal? comments down below!

TODAY IS A GOOD DAY - HERLIGE LAND

 • 11.08.2016, 02:02

Nå er håret mitt nyvasket og lukter herlig! Jeg tok meg en lang dusj, da jeg kom hjem for noen timer siden (sovnet da jeg kom hjem, og våknet nå). I går på ettermiddagen så var jeg som sagt på spa dag med min mamma. Så kom vi hjem og jeg måtte selvfølgelig sjekke Facebook'en min som alltid :) Fikk en melding av en kar som bor i Oslo. Vi hadde vært venner på Facebook ganske lenge. Men vi har aldri chattet sammen før, helt til igår da jeg fikk en tikkende melding på innboksen min.

Da kom jeg på noe! Han som skrev til meg, så jeg på Aqurama den tirsdagen. Og jeg tenkte det var noe kjent med han, men jeg kom aldri på det.. helt til han skrev til meg og sendte et bilde inne på spa avdelingen. Da plinget bjella, jeg hadde han fra Facebook vennlisten min ja! Han spurte om jeg ville ut på restaurant og spise sammen, og jeg svarte ja. Jeg elsker å bli kjent med nye folk og ta ting spontant. Da var det bare å legge tøyene i vaskemaskinen, hive på meg sminke og ta bussen mot byen.

Vi slo oss ned på Herlige land og bestilte pizza og drakk en av mine favoritt viner.. Rose vin! Samtalen gikk, og da det stengte så sa vi hadde bra til hverandre :) 

DEILIG SPA DAG - AQURAMA MED VERDENS BESTE

 • 09.08.2016, 20:05Mamma har alltid hatt lyst til å dra på spa, siden den dagen Aqurama åpnet. Så i dag var vi på spa sammen! Det var jammen med på tide å ta verdens beste mamma dit. Deilig med det varme boblebadet, og det altfor varme badstuene. Det kokte for å si det mildt :) Nå skal jeg stelle meg, og ut av huset igjen.. Skal spise middag med en random dude kan man si. Blogges når jeg er hjemme igjen, CIAO! #aqurama #spa

Snapchat: nicoletouch

 

BLACKHEAD MASK REMOVE/ TEST - AUCH AUCH AUCH

 • 09.08.2016, 06:18

Okeiokei, da fikk jeg testet denne masken som man kan dra av! Vettu hva? Det gjorde veldig vondt å dra den av, auch! Det var ikke noe jeg forventet i det hele tatt. Det var som lim som har tørknet på ansiktet, så tar du av det. Bare mildere da, men dere skjønner poenget. Satt fast på, og masse dritt fra ansiktet fikk kommet seg bort ihvertfall, haha. Jeg er vandt med de peel off maskene fra h&m som er veldig skånsome og ta bort. men denne svarte masken ga meg smerter! Denne ansiktsk masken skal jeg bruke 1 gang i uken, for å urenheter bort. Huden ble myk av den da! smuuuud :) Jeg vet ikke om svarte hudormen på nesa har fått kommet seg bort. Vanskelig å se på natta når lyset ikke er bra. Vi får se videre hvordan det går..

Følg meg videre på snap for dere som vil: nicoletouch

REMOVE BLACKHEAD MASK

 • 09.08.2016, 01:30

Hårolje til venstre, og ansikts maske til høyre (remove blackhead mask). Og hansker til bruk av krøll tang.

Oljen var ikke noe særlig å skryte av når det kom til lukten. Men lukt har ikke å si om produktet er bra eller ikke. Har bare prøvd den en gang, og til nå så fungerer den som det skal. Hanskene beskytter ikke mot varmen 100 % prosent, det er tynn stoff. Men litt hjelper den mot å brenne seg på fingrene når man skal krølle håret. Ansikt masken skal jeg teste ut nå :) så blir det natta for meg! 

KORT HÅR KLIPP

 • 08.08.2016, 23:52

justere det rett, så klippet jeg etter clips formen

litt kortere hår

kortere hår klipp, med hjelp av crea clips! Love you babygiiiiiirl <3

SØNDAGS TUR TIL HAMRESANDEN

 • 07.08.2016, 18:57Det nye trenings tøyet er på, og jeg er sminkefri. Deilig å ikke ha på seg noe makeup når sola skinner ute! Jeg skjønner meg ikke på de jentene, som absolutt må ha på seg sminke før de skal trene? Sminken går bort uansett, om de ikke har på seg en tonn med sminke da. I dag gikk søndags turen til Hamresanden, med mamma og min lille hund, Bella <3 Jeg tror Hamresanden er den fineste stranden i Kristiansand. Nydelig plass!

Snapchat/Instagram: nicoletouch

FEEL FREE TO FOLLOW ME

 • 06.08.2016, 05:08Instagram @nicoletouch

FLIP FLAP SANDALER I PØS REGNET

 • 05.08.2016, 02:13

I de siste dagene, så har været ikke vært noe å skryte av. Det har pøs regnet som bare det. Jeg gikk med sandaler og skjørt, tror dere ikke det begynte  å regne skikkelig når jeg ute av huset. Typiiiiiisk! Kaldt var det også :/

I dag var jeg med bestis og sønnen (som vanlig). Vi dro til Ikea for å skikke litt rundt. Det er alltid mye spennende ting på IKEA som man bare må kjøpe, før man går ut av labyrint 'et som man kaller det for :) Vi lot Kerim leke på leke huset, mens vi handlet.

Katte latte og mat. Den var ikke noe god! #buhuu

Etter IKEA turen, så tok vi bussen videre til Sørlandet senteret og shoppet videre! Shopping innkjøpet skal jeg vise dere i morgen. Nå er det natta på meg, god natt!

Snapchat @nicoletouch

 

VINNEREN ER TRUKKET

 • 03.08.2016, 17:12

Takk for alle som meldte på seg konkurransen! Vinneren er trukket. WIN WIN. Sjekk hotmail'en din. Gratulerer til vinneren, håper du blir fornøyd med gaven <3 neste uke kjører jeg på med en enda GIVEAWAY. Enda større denne gangen!!

- Nicole Touch

GIVEAWAY - BEAUTY - GOODIESBAG

 • 02.08.2016, 13:47Nå kan du vinne ALT dette med deg hjem! Jeg brukte god tid for å finne gode produkter som dere kan vinne. Så vist du vil være med, så følg disse stegene:

1. Følg meg på Instagram @nicoletouch

2. Publiser dette bilder på IG profilen din og skriv at du er med i blogg konkurransen til @nicoletouch (tagg meg) og skriv blogg navnet mitt: www.beonite.blog.no

3. Alt dette vil bli sjekket! Husk å skriv ned mailen din. Vinneren blir kontakt på Hotmail.

Vinneren blir trukket i morgen klokka 16.00

LYKKE TIL

PAKKENE - JORDBÆR HÅR RULLER

 • 02.08.2016, 13:31Pakkene jeg skulle vise dere. 2 leppestift og 2 pakker med hår ruller i jordbær form. Så søtt!

Fornøy med fargene. Ser mye finere ut i virkeligheten. Litt dårlig kamera kvalitet..
 

DAGENS LILLE SHOPPINGS RUNDEN + PAKKE

 • 01.08.2016, 17:13

Er dere nysjerige på hva som er inni pakkene? Henta de og gikk til byen og fikk kjøpt meg en topp bare :) en liten shoppings runde på meg.

Topp fra Gina. Neste innlegg skal jeg vise dere hva jeg bestilte fra nettet. Jeg må ut med hunden min + jeg har en avtale med ei vennine. GIRLSTALK <3 be rigth back!

PACK ARRIVED

 • 01.08.2016, 12:26

Stelt meg klar, og jeg er klar for å hente flere pakker fra Grim meny! Små ting kommer i postkassa, men de svære pakkene må man hente. Morgens nedtur.. Jeg holdt på å spille inn video, så går kameraet tom for strøm. Faen så irriterans. Så forvent at jeg er litt morgen gretten idag :( veldig kjedelig å måtte spille inn alt på nytt!!! Og selvfølgelig kjedelig med mobil bilder. Kameraet holder på å lade seg ihvertfall, så den får bli hjemme. Nå skal jeg treffe vennina og hente pakkene mine :) HEJDÅ

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign