hits
menu

spørsmålsrunde del 1

 • 29.08.2015, 08:18

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg har tidligere blogget, da jeg var yngre i 15 årsalderen. Savnet det, og hadde lyst til å starte opp igjen. Istedenfor å lese andre sine bloggere, så ville jeg at andre skulle få lese det jeg skriver og få litt inspirasjon.

Hva inspiserer deg? Det som inspirerer meg, er mennesker som aldri gir opp "håpet". Og som klarer å motivere andre.


Hvor mange lesere har du gjennomsnittlig pr. dag? 100 til 400 ca. Håper på flere etter hvert.

Hvor lenge har du blogget? Startet bloggen for lenge siden, men har ikke vært aktiv før jeg bestemte meg for at jeg vil begynne å blogge fast.

Er drømmen din og jobbe som frisør resten av livet? Jeg jobber ikke som frisør, men jeg elsker å stelle hår. Har vurdert lenge om å bli frisør, og åpne mitt eget salong. Det får tiden vise..

Er du en katte person, hunde person eller noe midt i mellom ? Jeg kan si at jeg er en hundeperson, fordi jeg skal få meg Chiauaua.

Hvordan får du så fint hår? ? Joo takk for at du synes at jeg har fint hår. Hvordan jeg får det fint? Jeg pleier som regel å ta vare på håret mitt, med riktige hårprodukter. Og jeg er veldig glad i å fikse håret mitt på forskjellige måter. Krøller, bølger, midtskill til side skille.. You name it!

Hvor er du opprinnelig fra? Kambodsja,

Burn eller cola? Buuuuuuuurn!

Har du vært i preikestolen? Nei, det har jeg ikke.

Har sett håret ditt mange ganger i virkeligheten. Åssen extensions bruker du? Hva er din naturlige hårfarge? Bruker ikke hårforlengelse, ALT er mitt. Svart er min naturlige hårfarge,

Hårprodukter du bruker?
Akkurat nå bruker jeg disse: Shampo/balsam fra Bead Head. Hårkur fra Redken. Og mythic oil. Alle de lukter så goooodt.

Spørsmålsrunde

 • 28.08.2015, 00:41

Har dere lesere noe spørsmål om meg? Skriv ned på kommentaren og jeg vil svare på den når jeg får nok spørsmål :) kjør på

T-shirt

 • 27.08.2015, 04:05Sjekk ut t-shorten jeg har fått ett av bildene mine på trykk. #me# #myself# #and# #i#

instagram

 • 25.08.2015, 21:31

Noe jeg virkelig har blitt avhengig av er, instagram. Takk gud for at det finnes geniale mennesker som vet hvordan det er å lage gode App. Første gang jeg registrerte meg, så skjønte jeg ikke mye. Synes ikke det var noe særlig gøy, men etter hvert da jeg kom i gang og skjønte hvordan det fungerte, så ble det mer moro. Etter hvert som månedene gikk, ble min instagram konto hacket. Tror noen hadde skiftet passodet eller noe tull. Jeg prøvde å få den tilbake via min Hotmail, som jeg da ikke husket passordet, så da prøvde jeg å logge inn via facebooken min. Men det gikk heller ikke ann, fordi jeg ikke hadde krysset av på det og heller hadde jeg ikke lagt inn mobil nummeret mitt. Jeg ville så gjerne ha den tilbake, men klarte ikke det, så da ble jeg helt oppgitt

Bestemte meg for å ikke lage en ny profil, men savnet det så mye.Så registrerte jeg på nytt. Jeg snooka inn på den gamle instagram kontoen min, og så kom jeg etter hvert på hvordan jeg kunne få den tilbake, via å kontakte de på mail. Så VIPS, jeg fikk den tilbake. Mistenker faktisk ei som klarte å fucke opp kontoen min.. Menmen alltid noen sjalue folk som absolutt må øddelegge for andre. Nå har jeg 2 profiler som jeg bruker flittig. Den ene kontoen min er jeg ikke få nøye hvem jeg følger og åssen bilder jeg legger ut. Men den andre passer jeg litt på å få følgerene mine til å like hva jeg legger ut, you name it. For dere som har lyst til å følge meg videre på instagram, så heter jeg @NICOLETOUCH der. Får over 100 nye følgere hver enneste dag. Det har tatt helt av joo.  Feel free too follow  me :*

kim kardashian blonde

 • 24.08.2015, 02:18
Jeg elsker denne blonde fargen til Kim Kardashian! skal stripe håret mitt i den nyansen. Håret blir så mye finere når det er masse spill i det. Før digget jeg når håret var knall svart, men har gått så lei av det.

Men denne blonde fargen kler i hvert fall ikke ho, uffa meg. Go dark KIM!

fransk manikyr

 • 23.08.2015, 02:13


Step 1. Påfør lyserosa neglelakken over hele neglen. La det tørke helt.


Step 2. Ta fram klistremerkene, og plasser den rett under den hvite randen på neglen og følg den naturlige avrundingen. Trykk klistremerket på plass. Påfør en hvit lakk på flaten over klistremerket.


Step 3. Fjern klistremerket bort, når alt er tørket. Fullfør den franske manikyren med den gjennomsiktige lakken, som gir ekstra holdbarhet og super glans.


Sånn ble det til slutt. Fikk ikke tatt så gode bilder, fordi kameraet mitt har blitt ødelagt. Må sende den inn på reparasjon, fuck..

Hairdresserproblems

 • 22.08.2015, 06:04guy tang

 • 19.08.2015, 20:03

Har dere sett Guy Tang sine kunstverk når det kommer til hår? han er en hårstylist, og han vet hva han driver med!! Skulle ønske de hadde så gode frisører her i Norge.. Sjekk ut youtube kanalen hans for mer, eller følg han på INSTAGRAM.

PC

 • 17.08.2015, 15:09

Hyl ut om dere har en god bærbar pc å anbefale!!! skal ut til seneteret og kjøpe meg en nå snart :D på forhånd TAKK.

jacket

 • 16.08.2015, 14:34
Noe jeg aldri går lei av er, SKINNJAKKER! jeg kan ha på meg skinnjakke i vintertid, uansett hvor kaldt det er. Pleier som regelen å ha en god skjerf på, for at jeg ikke skal fryse så mye. En must i klesskapet er, skinnjakker i all slags fasong og farger. Denne kjøpte jeg nylig fra Gina Tricot. "Pelsen" kan man ta av fra jakken, og kneppe den på igjen om du så har lyst til det. #skinn# #jakke# #lilla# #pels# #gina# #tricot# #S#

sunday funday

 • 16.08.2015, 14:04

Sunday mode.. #sunday #mode# #lese# #blader# #&# #fargelegger#

 

silky

 • 15.08.2015, 19:46Ombre

 • 15.08.2015, 01:36

Savner å ha lyst hår som dette.. #instagram#nicoletouch#meg#hår#

fra mørkt til rødt, uten bleking

 • 10.08.2015, 16:01

Som dere vet så har jeg ALDRI hatt rødt hår før. Så gikk jeg forbi hårfarge hyllene og fikk øye på en fin rødfarge jeg hadde lyst til å teste ut. Her ser dere resultatene. Hadde fargen på i ca 30, før jeg vasket det av med shampo og balsam. Egentlig må man bleke håret først, for så farge det over til rødt. Men funka tydeligvis konge bra med mitt hår. Anbefaler deg den, om du vil gjør akkurat det samme. Fargen heter: instense red. Merke: Schwarzkopf, Til dere som skal prøve ut fargen.. GOOD LUCK!

Morn peepz

 • 10.08.2015, 07:46


God morgen alle sammen! Jeg har laget meg kaffe, med isbiter. Så da blir det iskaffe :) kan drikke dette fra morgen til natt, yum!

gårsdagensantrekk

 • 08.08.2015, 06:47

beach look

 • 06.08.2015, 21:19

#beachlook#


Nå nettopp så fikk jeg  testa ut en føner som lager naturlige fine krøller. Kjøpte den for måneder siden nå, og trodde ikke den var så god som den så ut til å være, når jeg åpnet esken, så jeg lot den egentlig bare ligge til den dag idag. Kjeda meg, så jeg bestemte meg for å style mitt nyklippet hår. Gjorde det ganske fort og ikke så nøye, men når jeg dro ut børsten, så falt det fint sammen. Naturlig look til hverdagen. Du får kjøpt den samme som meg på Clash Olsen, eller andre elektro butikker. Skal føne hele håret når jeg gidder, så det blir mye bedre. Jeg elsker nye forandring på håret, typisk meg det! #krøller# #fønekrøller# #børste# #hår# #clasholsen  #naturlig# #remington# #varm# #kald# #luft

tidlig ute

 • 06.08.2015, 05:45

Okei, idag var jeg innom Sørlandsenteret for å handle inn julegaver. Dette året er jeg tidlig ute, fordi jeg har så mange jeg skal kjøpe til. Og jeg hater å stresse, som jeg gjør vært år. Kjøper alltid gaver når det er noen dager til julaften liksom. Begynner litt og litt så jeg slipper å tenke mer på det. Da jeg var barn, så var det ikke noe GØY med julaften vist det ikke snødde, og det er jeg fortsatt enig i. Det er så koselig å tilbringe tiden inne når man ser det snør ute og er kaldt. Det at familien er samlet rundt bordet, og spise god mat er det beste ved det. Synes ikke det noe med gaver lenger, men for de små er det jo alltid like spennende. Det neste jeg må finne ut er dagens antrekk til den spesielle dagen, haha! Tenkte å ha på meg noe hvitt denne gangen.  Hvit jul #allwhite. Er det noen andre som har begynt.. eller er det bare meg? ^^

WALK IN CLOSET

 • 03.08.2015, 04:55

                                           Har alltid ønsket meg mitt egen, walk in closet <3 

KRØLLER.

 • 01.08.2015, 21:11

video:curls
                              

 

 

Egon

 • 01.08.2015, 16:10Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign