hits
menu

ANGST TIL TUSEN

 • 31.07.2017, 22:53

Jeg har kjent den angst følelsen, etter den dagen flybilletten ble bestilt. Tanken på at jeg skal reise "alene" gjør at jeg får angst til tusen. Skal bare reise fra Sørlandet til Oslo lufthavnen. Deretter treffer jeg Kaia, så tar vi flyen videre sammen til London. Jeg drømte om turen ble helt ødelagt!! Men det var heldigvis bare en drøm. Men der og da så føles det så virkelig, helt til jeg våknet opp fra drømmen :) 4 dager til.. Whop whoooop!

PARTY PEOPLE

 • 30.07.2017, 15:15

Bursdags barnet til venstre ❤

Heftig fest. Vi var på Grim, så dro vi ut på byen senere ❤ han til høyre av meg.. han er helt rå på dansing!

OM 5 DAGER

 • 30.07.2017, 04:01

Antrekket for kvelden! Er ikke ofte jeg drar på fest. Jeg har blitt gammel og grå.. liker best å være hjemme enn å feste. Det var en gøy lørdag. Må jo gjøre noe ut av helgen, så dagene til London går raskere. Later!

SALUTE

 • 29.07.2017, 17:36

SALUTE! Ses vi ute ikveld? Ha en fin lørdag alle mann :)

SIMPLE THINGS

 • 28.07.2017, 14:04

Simple things, like simple outfit 🖤

Forgiveness is not for the weak.

 • 28.07.2017, 01:52

Når jeg ikke lenger vil bli hørt av deg, det vil si når du vil lytte til det jeg har å si. Det blir for sent da.Du kan si beklager en million ganger, si at jeg elsker så mye du vil, si hva du vil, når du vil. Men hvis du ikke skal bevise at de tingene du sier er sanne, så si ikke noe i det hele tatt. Fordi hvis du ikke kan vise det, betyr ikke ordet noe. Rart å se tilbake til hvor godt vi kjente til hverandre svakheter, på godt og vondt. Til å ikke kjenne hverandre lenger. Som om vennskapet aldri en gang eksisterte.

Altfor ofte skjønner vi ikke hva vi har før det går. Altfor ofte var for sta til å si Beklager, jeg tok feil. Altfor ofte virker det at vi har skadet dem skapet til våre hjerter, og vi lar de mest dumme tingene rive oss fra hverandre. Og en dag vil du vende tilbake og jeg vil ikke vente på deg lenger.

Being able to forgive those who have wronged you is a mark, of spiritual strength and confidence. When you forgive, you grow, your heart begins to heal, your back straightenes up, your eyes clear so that you can see the road ahead. Anger is a spiritual sickness, but when you forgives, you live.

PRESIS 1 UKE TIL

 • 28.07.2017, 01:35

Reisen min starter om 1 uke til. Skulle ønske mine 2 jenter dro med meg <3 Ingenting er bedre å reise med noen man er så glad i. Ikke vel? Men man ikke dra hvor som helst med de nærmeste, uansett hvor mye man vil det. Alle har sine liv man er opptatt med, så sånn er det. Vi gjenforenes alltid igjen! Har jeg fortalt dere at den nye bærbaren jeg kjøpte, ble ødelagt? Seriøst, det har skjedd meg ALLE bærbar pc'ene jeg har kjøpt. Nå er den lagt inn på reparasjon, og jeg har fått en låne pc imenst. Det samme gjelder kameraet mitt, jeg tok den på reparasjon. Kameraet vil ikke bli ferdig fikset før jeg reiser, så jeg skal innom neste uke for å få en kamera til låns. 

DAYS UNTIL

 • 27.07.2017, 11:37

10 DAGER TIL

 • 25.07.2017, 06:32

10 dager til!!! Så klar for London og Derby :) gleder meg mest til festen og opplevelsen av landet. Og ikke minst shopping med Kaia. Vi jenter får aldri nok av shopping eller hva? Terapi mot stress. Vi MÅ bare ha!

WHAT'S IN MY SUITCASE

 • 24.07.2017, 08:42

Kofferten er ferdigpakket. Er så klar for turen nå! Her har jeg ikke pakket med meg altfor mye tøy. Kommer til å shoppe der nede. Sikkert masse fine tøy i London. Sikkert og vist! Har hørt at de har mange butikker som er verdt å titte innom. Så her gjaldt det å pakke med seg minst mulig, men med de nødvendige tingene jeg har bruk for der nede. Skal kun være der i 4 dager. Fra 4-8 August. Det er på lørdagen den store bursdags festen til Carl skal være. Han fyller 40 år, men good damn han holder seg bra. Festen skal være i en lokal, så blir det ut på byen med hele gjengen senere den kvelden. Det er over 100 folk som skal komme å feire vår godeste venn. Skal/Skal ikke? Jeg tenkte å bytte om 2 antrekker. Jumpsuit på selveste bursdags festen og kjole når vi skal ut på byen? Hm.. Kan vel se hva føler for når dagen ankommer. Stresser ikke med det :) Jeg skal ta opp video som jeg kommer til å publisere på YouTube og dele det videre (trip too London). For dere som vil følge meg gjennom turen i London, kan adde meg på Snapchat om dere vil. NICOLETOUCH på snapp ❤

PAKKE KLAR

 • 23.07.2017, 23:32

Bruker søndagen min på å pakke til reisen! Så blir jeg ferdig med det, og jeg må bestille togbilletten fra Kristiansand til Gardemoen. Det eneste jeg mangler å gjøre :) imorgen er det å handle inn litt toalett saker, så er alt på plass. Skal også kjøpe med meg kaffe. Han savner det norske kaffen, så han spurte om jeg kunne kjøpe noen pakker med. Så klart kan jeg det! Vi skrives ❤

Det er en forskjell mellom å kjenne noen og høre om noen.

 • 23.07.2017, 03:58

Det er en forskjell mellom å kjenne noen og høre om noen. Bare fordi du "hørte", betyr ikke at du "vet".

UNØDVENDIG MYE TING

 • 22.07.2017, 22:34

Nå har jeg kastet masse ting jeg rett og slett ikke har bruk for. Jeg har hatt sånne syke tvangstanker der jeg absolutt ikke kan kaste noen ting av det jeg eier. Selvom jeg på en måte vet at jeg ikke har bruk for det. Sånn har det vært lenge med sånne tanker. Nå er det over og alt jeg ikke har bruk for skal kastet og gis bort. Har flere poser med søppel sekker med tøy som jeg må ha bort. Vet ikke hvem jeg skal gi det til? Finner vel ut av det snart :) Er flytte klar og alt er nesten pakket ned.

RAVNEDALEN KINO

 • 22.07.2017, 02:08

Det har vært dårlig vær til nå.. men jeg tok en liten tur til Ravnedalen for å se hvordan det stod til der ute. Det var ikke så mange som dukket opp til gratis nattkino i Ravnedalen. Men det skjønner jeg godt. Det regnet jo så MYE! Var bare å tittet, så bestilte jeg baktpotet og spiste det opp. Før jeg drasset videre hjem. Hjem kjære hjem! Flytter snart... Kan ikke vente med det. New place, New life :)

NATTKINO UTE

 • 21.07.2017, 05:34

Det regnet enormt mye ute inatt. Blir deprimert av å se ut av vinduet nå. Har dere fra Sørlandet hørt om nattkino i Ravnedalen? Det blir nattkino ikveld. Jeg håper ikke det blir regnvær.. tror ikke det er mange som dukker opp da. Lite vits å se på filme ute, mens man blir kliss vår og fryser ihjel. Forsatt er det tidlig på morgen og vi vet at været i Norge er ustabil. Så håper på knall bra vær om ikke lenge til. God morgen og ha en fin dag videre!

TIRSDAG KONSERT

 • 20.07.2017, 00:11

Det ble ikke noe konsert på brygga på meg allikavel.. da vi kom dit å var køen så lang. Orket ikke å stå å køen for å vente med å komme inn. Men det var like greit det. Vi kjøpte is og satt oss ved de benkene ved brua. Her ble antrekket. Litt varmt ble det, med de stramme jeansen. Blue Blue Baby!

BRYGGA

 • 18.07.2017, 05:37

God morgen mine flotte lesere! Senere idag tenkte jeg å ta en liten tur til Kristiansand's flotteste brygge, det vil si fiskebrygga :) Det er konsert og stemning hver tirsdag, så det er alltid stappfullt av glade mennesker! Håper på å treffe på ei Italiensk venninne som jobber der om sommeren. Var helt uforventet og treffe ho der ifjor sommer.. Ellers, noen fra Sørlandet som anbefaler noen som er FLINKE på microblading? Har så lyst på nye velstelte bryn. Lei av mine upene bryn som jeg aldri blir fornøyd med. He He.

UTELIV PÅ EN SØNDAG

 • 17.07.2017, 21:03

Det er ganske sjeldent jeg går ut på en søndag for å feste. Men en gang må vel bli den første eller hva? Jeg så på snappen til Dolla Alexandra at ho var her i Kristiansand. Så da skrev jeg til henne hva ho gjør her og hvor ho bor. Vi avtalte for å treffes på søndag for å ta noen drinker sammen (uten alkohol på meg). Vi satt på Egon før vi tok turen til "Både Og". Det var åpent på en søndag og det hadde jeg null peiling på. Jeg vet ikke om det åpent hver søndag? Om det ikke var bransjefest eller noe på søndagen.. ikke vet jeg. Men det var endel folk der, og vi hadde det så gøy ute! Må gjentas vennen ❤

LOOKING FORWARD

 • 17.07.2017, 07:33

18 dager til reisen.. jeg føler dagene har hoppet 3 dager fortere :) velfortent ferie for meg. Nyter bare livet mitt. Bedre det enn å sitte på ræva isolert. Nytt land, nye opplevelser og bekjentskaper. Her kommer vi 🙋

BESØK ETTER MANGE MÅNEDER

 • 16.07.2017, 20:11

Fikk besøk av storesøster på lørdagen. Det var altfor lenge siden sist. Datteren har blitt så stooor nå ❤åhhh er så glad ho lille! De kom på besøk tidlig på morgen, så vi tok turen på besøk videre hos vår store søster som er den eldste av oss alle. Senere på kvelden så gikk jeg på besøk hos Alisa. Vi lagde potet salat og ho hadde laget Kvikk Lunsj sjokolade pudding. Koselig lørdag!

LE MONDE

 • 15.07.2017, 17:37

Maten på Le Monde smakte fantastisk. Det var så godt!

DET MÅ GJENTAS

 • 14.07.2017, 02:44

Hvor mye koseligere er det ikke å spise ute sammen? Jo veldig mye. Dette ble både frokost, lunsj og middag for meg for idag, ha ha! Flere bilder kommer senere idag. Slapper av alene med en film. Jøss. Jeg har begynt å se på film. Kan dere tro det? Jeg er faktisk ikke en film menneske. Jeg har lasta ned popcorn time fra Google. Så nå blir det masse filmer på meg fremover. Vi får se hvor lenge det kommer til å vare. Lol. Takk for idag, big sister ❤jeg kjeder meg aldri 1 minutt uten deg, min bestevenn!!

UT Å SPISE MED JENTENE

 • 13.07.2017, 14:47

Skal ut å spise med jentene om noen timer til. Synes det er så koselig å samles en gjeng på en resturant. Tror det blir Le Monde på oss idag. Aldri vært der før faktisk.. skal finne hva jeg skal ha på meg og begynne å stelle meg.

DVALE MODUS

 • 13.07.2017, 04:20

Ned tellingen til London turen! 22 dager til.. bloggen min har gått i dvale modus i det siste. Får dårlig samvittighet, men av og til så orker jeg ikke å logge inn til og med. Ikke Pågrunn av skrive sperre, men men :) ha en fin dag alle mann. London skal bli heftig! De folkene som har trykket skal på arrangementet, de kan ikke vente med å hilse på meg. Som kommer hele veien bare på grunn av vår godeste venn, Carl skal feire bursdagen sin.

GOLD AND BLACK

 • 12.07.2017, 19:13

GREY

 • 11.07.2017, 18:06Grått skjørt og grått genser topp for dagen i dag. Gud så deilig tøy jeg hadde på meg i dag! Været var ikke noe særlig å skryte av i dag, men den varme kles stilen reddet meg. Har akkurat det samme antrekket i egge hvit farge. De svarte skoene jeg hadde på meg, det gjorde så vondt. Jeg kjente at jeg fikk knag sår, da jeg kom fram til Camilla Bastrup. Så tok jeg meg av skoen, fordi det var så ubehagelig og stramt. Jeg fikk sår og blødde! Heldigvis hadde de plaster på Camilla Bastrup som jeg fikk. Da ble det mye bedre å gå med de skoene. LOL. Jeg er så glad i Snickers Frappen de lager der, så de gjenkjenner meg alltid igjen og spørr meg om jeg skal ha Snickers frappen før jeg i det hele tatt sier det først.

FASHION KILLER

 • 09.07.2017, 23:01

White long dress and gold heels!

LONDON

 • 09.07.2017, 16:59

Teller ned dagene... London med herligste Kaia ❤

BACK HOME

 • 08.07.2017, 17:31

Nå bor jeg ikke sentralt lenger. Broren min er tilbake fra ferien, så nå bor jeg utenfor byen igjen. Aldri vært glad i å bo midt i sentrum, så det skader meg ingenting. Vet dere hva? Jeg veide meg hos broren min og jeg har faktisk klart å gå opp i vekt. Mange jenters drøm er vel å spise så mye de bare kan, uten å legge på seg. Men jeg er omvendt og jeg vet om flere jenter som har det samme problemet som meg. De kan spise så mye og prøve å legge på seg. Uten noen stort forandring i kroppen. Jeg veide 58-59 :) det er det meste jeg har veid i mitt hele liv. Whop whoooop!

SVØMMING PÅ AQURAMA

 • 07.07.2017, 22:19

Tidlig på morgen så ble jeg med mami til Lillesand. Vi ble heldigvis kjørt dit av en god venn av familien, Lars :) vi hentet bare noen genseren som ei flink dame hadde sydd for min mamma <3 veldig dyktig til å sy klær skal jeg si. Applaus for det! Så kjørte vi hjem etter noen minutter.. Lars parkerte bilen og kom inn til oss for å spise frokost. Da han skulle gå, så hadde han fått en lapp hengende i bilen. Han hadde fått bot på 600 kroner, haha stakkars. Fikk ikke spurt han hva som var grunnen til det. Men sånn kan det gå. Fikk telefonen fra Laura om å bli med til Aqurama. Så jeg sa JA. Lenge siden jeg har vært der. Det var ganske deilig å få svømt litt. Ble så sliten. Vi spiste en god middag sammen som mamma hadde laget. God og mett. Nå skal jeg forsette med bok lesingen..

LOOSE SHOULDER SHIRT

 • 06.07.2017, 16:24

Gult er kult 💛dette hadde jeg på meg for dagens handel! Jeg ombestemte meg.. jeg gikk på handles dag allikavel. Våknet tidlig og hadde ingenting å gjøre. Så fikk jeg kjøpt noe jeg trengte til London turen min også. Flybillett, togbillett og hotell er booket. Så nå gjenstår det bare å pakke med tingene jeg trenger til turen. Jeg glemte helt bort at det er sommer på torvet idag, helt til jeg fikk en telefon.. vet ikke om jeg orker det idag. Vil dere se hva jeg fikk kjøpt idag? Ellers, ha en fin dag alle sammen.

SKULDER JAKKE

 • 05.07.2017, 14:50

Love love skulder skinn jakker! Måtte ha en i hvit og en i svart farge 🖤

SNAKES ROUND MY NECK

 • 05.07.2017, 13:32

Snakes accessories!

TATTOO BY IVAN KASKA

 • 05.07.2017, 08:15TATTO BY IVAN KASKA

Ivan the tattoo expert! Sjekk ut Facebook profilen, for flere bilder og mer info. Trykk HER 

 

#Kristiansand


 


 

DAYS UNTIL

 • 05.07.2017, 07:40

30 dager til London/England. Aldri vært i de 2 landene før, så det skal bli knall bra! Har en venn av meg som flytta til London. Så da skal jeg tvinge han med på den store festen jeg skal på. Vi fikk nettopp kontakten igjen, gjennom Facebook :) gleder meg så mye til denne turen. Det er flere fra Norge som skal på den samme avskjed festen som meg. Awesome!

BLUE & WHITE

 • 04.07.2017, 18:54

Blue & White outfit 💙

ALT SKAL FILMES

 • 04.07.2017, 02:08

Jeg vet ikke om dere legger merke til bilde kvalitetene mine? Jeg har i det siste kun brukt mobilen for å knipse bilder. Må få Sony kameraet mitt innlagt holdt jeg på å si.. men den må fikses snarest! Det vil si at jeg tar den inn på reparasjon imorgen tidlig. Jeg skal lage en lang vlogg av turen til London/England. Reiser i begynnelsen av August. Det blir 1 natt i London, før vi tar toget tidlig videre til Derby. Cant wait too celebrate you, Carl ❤

Jeg REISER

 • 03.07.2017, 17:57

Husker dere da jeg skrev et innlegg om avskjed festen? En venn av meg flytter fra Norge. Så jeg ble invitert på avskjed festen. Men jeg tok helt feil.. Det var ikke i Oslo han skulle ha festen, men jeg må ta flyet helt til England. HA - HA. Jeg trodde det ikke ble noe reising på meg. Jeg klarer bare ikke å reise alene og finne veien selv. Men nå blir det reising på meg allikevel. Jeg tar følger med noen fra Norge :D Ser frem til en skikkelig fest, og bli kjent med alle han sine venner! 

VIPPER

 • 02.07.2017, 19:28

Hadde på meg disse nydelige vipper igår kveld :) jeg er ikke så flink til å sette vipper på, men jeg fikk hjelp av Laura. Vet dere om en knakende god vippe lim?

PALMESUS

 • 01.07.2017, 18:42

Det blir ikke noe Palmesus for meg i år heller. Smaken som er baken :) svippa turen innom byen og jeg så mange fulle folk som var på vei til Bystranda. Hehe, det er fint vær idag da. Så dere er heldige med det for de som skal på palmesus. Jeg har ikke vært i humør siden jeg stod opp idag. Er sååå forskjøla og allergisk mot noe.. pollen kanskje? Jeg har kjøpt inn outfit til byen idag. Hadde ikke energi til å dra hjem, bare for å hente tøy med hit. Så ble det bare en lite by tur og shoppe litt. Låner forsatt leiligheten til min bror, som er bortreist :)

WEEKEND

 • 01.07.2017, 06:08

Det var godt med sushi på Food Asylum! Lenge siden jeg har spist der, så det var på tide :) god morgen dere.. jeg har fått null søvn. Er så forskjølet. Skal begynne med sove tabletter så jeg får den ustabile søvnen min på plass :)

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign