hits
.

Its all about me - bursdags feiring

 • 31.05.2017, 15:19

Fylte år i Mai, og feirer bursdag i Juni måneden med jentene mine! Planen var å leie en stor lokal og invitere mange folk. Men jeg endret planen. Tenkte å bare feire det hjemme hos meg selv, men det hadde jeg heller ikke lyst til. Så det blir ut på restaurant og spise, så bort til Bowling på Lund for å spille noen runder. Så når klokka nærmer seg klokka 23.00, så drar hele jente gjengen ut på byen :) her blir kles koden hvitt eller svart farge. Blir gøy å se de vakre jentene mine med stilen sin .

NATTA

 • 31.05.2017, 01:25

Natta. Blir en ny stressfull dag, med nye muligheter!

PINK 2 SET JUMPSUIT

 • 30.05.2017, 22:38

Helt ærlig.. så har jeg aldri vært noe fan av rosa farge, når det kommer til klær. Jeg har alltid synes rosa er en nydelig og søtt farge. Men noe sjeldent farge jeg går med. Jeg synes ikke det noe pent å gå med babyrosa farge fra topp til tå. Da jeg kjøpte med denne hjem, så hadde jeg flere valg muligheter. De hadde andre flotte farger, så jeg var mye frem og tilbake. Til slutt valgte jeg den rosa fargen. Så lenge det matcher stilen, så kjører jeg på med rosa. Men ikke for mye eller for overdrevet. Nei og nei! Har ikke mye tøy i rosa fargen i garderoben min. Vet dere hva som irriterer meg? Ja det irriterer meg faktisk. Det er ikke mitt problem hva folk går med. Men hørt om å kle se etter alderen sin? Jeg har mange ganger sett kvinnner i 35-40 års alderen kle seg i rosa farge fra topp til tå. Altså det er ikke noe pent i det hele tatt. Men de prøver vel å være MILF som vi kaller det for.. fysj.

FOREVENGER YOUNG

 • 30.05.2017, 17:01

Hvem vil ikke holde seg unge som mulig? Nå som det er sol ute, så bruker jeg solbeskyttelse på kroppen og på ansiktet. Jeg har til og med min egen solbeskyttelse for leppene. Jeg har aldri i mitt liv blitt solbrent og jeg vet ikke hvor vondt det er for de som blir brent skal ha det til. Men uansett, så bruker jeg beskyttelse fordeom. Det er bra for solens farlige stråler og for aldring av huden. Noen gang tenkt på det? Føler mange ikke tenker så langt. Kun når dem skal sole seg og bade. Jeg ønsker å holde meg rynkefri så lenge som mulig! Vi får se hvor lenge disse soldagene kommer til å vare. Jeg gikk med jeans og t-shorte idag. Det var for varmt og jeansen var for stram, så jeg gikk innom Only for å kjøpe en en lett bukse. Ahh deilig!

I MAY STILL CRY

 • 29.05.2017, 22:14

I may still cry at the memories, at the "old times", but that doesn't mean i miss the person in them... It just means sometimes i want to go back to when everything was perfect.

PAKKE UTENFOR DØRA MIN

 • 29.05.2017, 21:51

Satt på bussen da mobilen ringte fra en sjeldent nummer jeg har sett før. Gjenkjenner jeg ikke nummeret igjen, så tar jeg ikke opp mobilen. Eller så sender jeg en melding først, eller søker det opp. Denne gangen tok jeg opp uten å si hallo først. Fikk høre at post mannen har en pakke til meg. Jeg tenkte, det er ikke ofte jeg blir ringt opp for å si at pakken kommer på døra min. Han spurt om jeg var hjemme og sa nei, men han kan legge den utenfor døren min. Skjønner nå hvorfor han ikke bare la den i post kassen. Pakken var stor, så det var ikke plass. Skjønner ikke hvorfor han ikke sendte den til butikken.. men å legge den på post kontor på butikken kunne han ikke før imorgen. Så da lå pakke rett utenfor døren. Jeg håpte på at det var rette aka krølltangen som kom. Og det var det :D Tyme styler for de som har hørt om den.

Punk STYLE

 • 29.05.2017, 16:40

Punk style: nagler er forsatt trendy. Denne naglen pynten kan man ta på og av igjen. Du kan for.eksempel ta det på skinnjakke, kjole osv.. det som passer stilen!

SUMMER TIME

 • 29.05.2017, 10:16

HeyHey! For en nydelig vær ute. Våknet opp med en stor smil rundt munnen. Det var så lyst på rommet og bråkete, så det var umulig for meg å sove lenger. Jeg må snart ta min første bad ute eller hva? Jeg er veldig pinglete når ikke vannet er varmt nok. Men må snart få vennegjengen min bort til Hamresanden. Grille og spille volleyball. Min absolutt favoritt sted å være om sommeren! Før var det Bystranda, men etter de har forandret det. Så har jeg aldri likt meg der, spesielt ikke vannet. Det er så nasty vann. Føler fleste parten går der for å treffe på mange kjent folk. Og for å leke deilige... Hehe neida. Skal ta bærbar PC og kameraet mitt på verksted. Nok er nok. Det må bli fikses!

YESTERDAY OUTFIT

 • 28.05.2017, 17:27

YESTERDAY outfit for kvelden + bølgete hår! Det var så varmt, så jeg måtte sette håret opp. Det var ikke så mange folk ute som forventet, men hvem bryr seg. Trenger ikke andre folk rundt meg en de jeg dro ut med :)

Svimmelhet ute på byen

 • 28.05.2017, 03:01

Jeg hadde en koselig kveld med mine jenter! God stemning og vi dro ut på byen idag. Jeg orker ikke å skrive så mye akkurat nå. Jeg ligger i senga og dør av trøtthet. Jeg følte meg så trøtt og svimmel i hodet. Så dessverre måtte jeg forlate alle de andre litt tidligere enn planlagt. Man MÅ lytte til sin egen kropp, når den sier stopp!

Er du en FAST leser av min blogg? Da trenger jeg din hjelp!

 • 27.05.2017, 02:46

Jeg lurer egentlig på om jeg har noen FASTE lesere der ute? Da trenger jeg din hjelp til å bli en bedre blogger! Dette er min profil og jeg skriver om det som passer for meg. Men jeg prøver så godt jeg kan til å bli mye flinkere for dere. Jeg skriver trosalt det jeg føler for, men også noe som gjør mine lesere interesserte, til å daglig titte innom bloggen min. Det er sikkkert mye som mangler, men som jeg ikke legger merke til selv. Så jeg spørr dere: hva kan jeg bli bedre til? hva har du lyst til å lese mer om? Til mine faste lesere: hvorfor er du en fast leser av akkurat min blogg? Hvor kom du fram til bloggen min, og hvorfor liker du den?

Følg meg gjerne videre på Instagram @nicoletouch

Helt SYKT

 • 27.05.2017, 00:23

Helt sykt hvor varmt det var ute på kveldstid. Jeg hadde på meg en lang topp, og jeg trodde jeg skulle fryse meg ihjel da jeg skulle ta bussen hjemover fra Vågsbygd. Men temperaturen var amaziiiing. Skal tilbringe mye tid på Ravnedalen og Hamresanden mot sommeren! Absolutt mine 2 favoritt plass! Imorgen skal jeg til ei god venninne og grille, deretter blir det ut på byen for oss. Kjenner sommer følelsen allerede har kommet her hos meg.

Bystranda

 • 26.05.2017, 18:12

Herlig vær det har vært i 2 dager nå! Klager ikke :) håper på sol fremover. Frem med sommer tøyene og spise masse is ute. Var på Bystranda idag å sleika sol. Traff selvfølgelig på mange kjente, måtte jeg det?.. yeye. Er i Vågsbygd på besøk. Venter på tilbake melding på venn jeg har avtalte med. Jeg blir så oppgitt av folk som ikke har mobilen ved siden av seg, eller logger seg på for å se om jeg har skrevet noe til de. Har man en avtale, så er det lurt å sjekke mobilen oftere! Får vel nett shoppe når jeg har lite å gjøre. Kjøpt med meg hjem den blåe skinn jakka :) nydelig farge.

Morgen motivasjon

 • 26.05.2017, 06:51

Starter morgen dagen med en kopp med kaffe. Alltid elsket kaffe siden jeg var liten. Husker pappa alltid drakk kaffe og jeg likte det så godt selv. Lukten og smaken var jeg så glad i. Det er jo ikke sunt å drikke det når man ikke er "gammel" nok. Så pappa sa til meg at jeg ikke kan drikke det, det er kun for voksne. Men jeg snik drakk det uansett, haha. Men ja, god morgen til alle dere. På morgen så har jeg lite motivasjon.. lite som motiverer meg til å gjøre noe ut av dagen. Jeg vet at jeg må, men kroppen sier stopp. Det er så irriterande. Det som gir meg motivasjon er følelsen av å MESTRE ting. Det gir meg mye motivasjon. Den følelsen av at jeg har klart det, det gjør meg så glad. Man får automatisk energi i kroppen av det! Jeg har en MÅL i livet, og da gjelder det å ha lykkelige tanker!

If you focus on results, you will never change. If you focus on change, you will get results.

Cafe ved fiskebrygga

 • 24.05.2017, 17:13

For en deilig god varmt vær det var idag! Ahh herlig. Våknet opp altfor tidlig idag, menmen. Meg og min kjære mamma gikk til brygga for å kjøpe oss noe sjø mat. Jeg er så GLAD i det. Jeg kjenner mange som ikke liker sjømat, og jeg kan inne skjønne meg på de :) det er så godt. Spesielt om sommeren. Vi satt deretter på cafe som ligger rett ved. Husker ikke hva cafe'n heter.. Kirkens cafe om jeg ikke tar helt feil? Uansett, en veldig koselig plass å ta en liten pause på. Traff ei skjønn venninne av meg etter det. Har ikke heng med ho på lenge. Så det var fint vi kunne gjenforenes igjen. Var en liten tur innom senteret for å hente smykken jeg hadde kjøpt for morsdagen. Den ble ødelagt på samme dag, så den ble sendt inn. Fikk en ny en :) Kos dere i sola!!

Dette er ULOVLIG å skrive på bloggen!

 • 24.05.2017, 11:27

Ha - Ha! Jeg skakker av latter. Jeg vet hva kan publisere på bloggen og hva jeg ikke kan. Hører det hele tiden fra mine gutte kompiser at jeg må love de å ikke skrive om "det" på bloggen da. "Men ikke skriv om det på bloggen". Lite smart er jeg vel da ikke. Det som er veldig privat eller noe jeg skal holde hemmelig.. Det nevner jeg selvfølgelig ikke på bloggen. Kompisene min trenger ikke å si det til meg engang. Det som skjer rundt meg, blir hos meg!

DAGENS ANTREKK

 • 24.05.2017, 11:16

Dagens antrekk for idag! Sola skinner på Sørlandet :)

GLAD NYHET - STUDIEN OG FLYTTING

 • 23.05.2017, 08:52

For en god nyhet jeg fikk denne morgen! Jeg fikk plassen på studiet og da vil det si at jeg må flytte. Er klar som en fisk for å fullføre studien min. Jeg har vært så ustabil når det kommer til hva jeg faktisk vil bli. Men nå har jeg bestemt meg 100 prosent. Nå er det ingen tilbake vei! Nei og NEI. Lets do this :)

TOP

 • 22.05.2017, 22:39

Super fornøyd med min nye topp. Jeg har nødt til å bestille den samme i en annen farge. Det er en body top! Body toppen kan brukes med og uten bh :)

Nan's Thai MAT

 • 22.05.2017, 22:28

Gledelig nyhet: ei venninne av meg (Nan), skal starte opp thai mat i Juni en gang. Nærmere dato kommer. Det blir Thailandske retter som er laget fra bunnen av. De vil ha take away og catering til ønskede formål. Plassen ligger i Hønegaten utenfor Coop Mega. Del gjerne videre med familien, venner og bekjente! Facebook siden: https://www.facebook.com/Nans-Thai-Mat-984872191627666 #hønesfoss

Dagens irritasjon: Stappfull BUSS med ignorante mennesker

 • 22.05.2017, 21:55

Noe som jeg blir små irritert på bussen, er når det er nesten stappfullt på bussen.. Og dem som sitter på setene legger merke til at folk står og prøver å finne en sete og sitte på. Men de legger vesken sin på den andre seten, så at ingen andre skal sitte ved siden av. Herrejesus, når du ser at det er fult på bussen. Så kan du like godt flytte veska di opp i fangen eller legge den nede ved beinet. Du trenger ikke å flytte veska bort når noen kommer før å spørre om de kan slå seg ned ved seten av deg. Gjør det når du ser at folk faktisk leiter etter ledige seter. Legger merke til dette ofte, og idag. Nå snakker jeg ikke bare om meg selv som har opplevd dette, men også alle andre. Hvem er det som har tatt bussen og ikke lagt merke til det? Ikke vel..

Krøller med rettetang

 • 22.05.2017, 15:11

Da er denne tangen bestilt hjem! Får den rundt i Juni måneden. Er så spent på å teste den ut. Jeg har ikke laget krøller med rettetang på lengeeee. Så det er litt vrien å lage krølle med en helt vanlig rettetang. Men denne tangen derimot, den skal vel ikke være et problem å lage fine krøller med.

Da er jeg klar for å flytte til neste BY

 • 21.05.2017, 07:38

Som overskriften sier.. Jeg flytter fra kjære Kristiansand til en annen by. Jeg skal gå på privat skole, som varer i kun 5 måneder. Så kan jeg stolt si at jeg er ferdig utdannet, det jeg har lyst til å bli. 5 måneder høres kanskje lite ut for dere, men for meg som sliter veldig mye med konsentrasjons vansker. Så blir dette en STOR utfordring for meg! Flytter i løpet av dette året, så begynner skolen for meg i Januar. Håper alt går som planlagt!

Instgram @nicoletouch :*

Online Shopping

 • 21.05.2017, 06:27

Online shopping, no makeup, no pants, NO PROBLEM

You fall, you rise, you make mistakes

 • 21.05.2017, 02:13

LONG SLAY DRESS

 • 20.05.2017, 20:42

Forfra

Bakfra

Bursdag kjolen min som jeg bestilte. Veldig fin på!

WORK HARD

 • 20.05.2017, 06:05

Im blessed with everything i need and i work hard towards everything i want. And most off all i appreciate & thank god for what i have.

FRI DAY

 • 19.05.2017, 08:05

God morgen mine kjære tro faste blogg lesere! Nå skal jeg ut å trimme i en halv times tur. Jeg MÅ det, vist ikke blir det mye tanker oppi hodet. Jeg skjønner ikke hva jeg stresser med?.. men ja, ha en god helg!

Helg tur til Bergen

 • 18.05.2017, 05:51

En av de kommende dagene i Juni, så er planen min å ta en helg tur til Bergen. Aldri vært i Bergen by noen gang i mitt hele liv. Så planen min er å ta flyturen til regnvær byen som man kaller det for. Er det virkelig så mye regn i Bergen, som folk sier? Jeg skal fly ALENE! Oh lord, wish me good luck. Jeg har fly ANGST, for jeg har aldri flydd alene. Jeg kommer til å pisse meg selv i buksa. Jeg gruer meg til å ta fly. Men det kommer når til å gå bedre enn det jeg forventer. Det er i Norge og vist jeg lurer på noe, så kan jeg spørr folkene. Alle snakker norsk, siden flyturen er i Norge. Men uansett, her blir det mye angst og stress på meg. Skal på besøk hos noen gode gutte venner, som venter på meg. Skal bli i Bergen i en helg. Ikke si det er noen fra Kr.Sand som tilfeldig skal ta fly til Bergen i Juni en gang? Dagen nærmer seg.. Holla at me! #bergen

My WISH LIST

 • 18.05.2017, 05:23

My Wish list for denne måneden. Vil ha ALT dette og mer.. Sånn går dagen min når jeg surfer på netttet. Har bestilt noen av tingene dere ser på bildene. Skal gi dere vurdering når det er kommet frem.

OUTFIT & DETAILS

 • 18.05.2017, 01:37

Outfit: hvit bukse, og topp, nude kåpe. Details: chooker, hår klemme, slange armbånd og rose gold solbrille.

Håret MITT

 • 18.05.2017, 00:08

Sånn ble håret mitt for dagen! Hva synes dere? Hår pynten er fra Glitter. Jeg har den i sølv også. Elskbar! Åssen frisyre ble det på dere for 17.Mai?

Instagram @nicoletouch

KAKEN I RØDT, HVITT OG BLÅTT

 • 17.05.2017, 19:54

Ser ikke dette spiselig ut? Her lagde jeg gulrot kake, med bruk av jordbær og blåbær som pynt. 17.Mai flagg!

White

 • 17.05.2017, 19:49

Simple, but elegant outfit!

ALLE HJERTER GLEDER SEG

 • 17.05.2017, 05:31

Ønsker familie, venner og bekjente en strålende 17.Mai feiring! Her var det opp og stå når alarmen ringte på full guffe. Hvem trodde jeg skulle klare å stå opp, med den altfor ustabile søvnen min? På sånne spesielle dager, så pleier jeg som oftest å våkne tidligst som mulig. Føler jeg ikke må glipp av noe og jeg liker å ha antrekket klart, før jeg må stresse med noe annet. Viktigste av ALT, er outfit og hår. Nå skal jeg bake 17.Mai kaken. Håper på å treffe på mange kjente og bekjente :) Ønsker alle sammen en konge dag! Hipp hipp HURRAAAA

KERASTASE

 • 16.05.2017, 18:55

Fikk Kerastase hårolje/parfyme til noen prosent billigere. Første gangen jeg fikk øyet på denne på frisør salongen, så ble jeg forelska i den. Fikk testet oljen på håret, så kjøpte jeg den med en gang uten å nøle. På frisør salong, så koster det 430 kroner, men jeg fikk denne for 156! Mye billigere ja, fordi broren min jobber hos blivakker.no :) jeg har aldri tenkt tanken på det. Så har jeg svidd ut mange tusen kroner på frisør salonger. Når jeg kan få de samme produktene, bare mye billigere! Det er ikke alle hår produkter de har på blivakker.no, som de på frisøren da. Men de har de meste :D

hair straightener and flat curling iron

 • 16.05.2017, 18:11

 

Månedens ønskeliste: Tyme - hair straightener and flat curling iron. Dette er min ønskeliste for denne måneden. Jeg vet ikke hvordan jeg kom til dette produktet, men jeg klarte det på et eller annet måte. Dette er en rette tang + krøll tang. Genialt!

Instagram @nicoletouch

TAKE A SNEAK PEAK

 • 16.05.2017, 04:42

Ta en snik titt av Norges nasjonalsdag antrekket mitt. All white everythiiiiing

BIRTHDAY GIRL

 • 16.05.2017, 02:01

Da har jeg fylt hele 24 år! Jeg husker så godt da jeg var ei lita jente, som gikk i barneskolen. Makan til hvor fort årene går! Jeg skal feire bursdagen min. Det er ikke hvert år jeg feirer bursdagen min. Men jeg skal bare invitere mine nærmeste, og jeg er glad for at noen visse personer er ute fra livet mitt for godt. Hadde jeg invitert ho, så hadde ho sagt JA. Men når den dagen kommer, så hadde ho ikke dukket opp. Grunnen til ho passer så på sin egen rykte, fordi ho er jo perfekt. NOT at all. Livet smiler :)

Sminke Holder

 • 15.05.2017, 07:51

Kjøpt meg en sminke holder. Jo mer sminker jeg har, jo flere trenger jeg mer av disse!

Nå er jeg så LEI av blogg skrivingen

 • 15.05.2017, 02:51

Jeg er så "lei" av å blogge fra en fucked up bærbar. Den nyeste jeg har, vil ikke fungere og den går super treigt. Denne jeg bruker nå, må jeg holde på Fn knappen imens jeg trykker på tastaturen. Og det som er enda kjedeligere, er å blogge fra mobilen! Kanskje det er min feil fordi jeg ikke klarer å ta godt vare på tingene mine? ikke vet jeg, men dette er ikke noe gøy. Folk sier jeg burde kjøpe meg Ipad, så jeg kan blogge når jeg skal reise eller sitte på bussen. Neitakk, ipad er ikke min greie. Jeg bærer heller med meg en tung bærbar pc, enn å bruke Ipad. Thats me. 

Også en ting til, jeg legger godt merke til de dagene jeg ikke blogger så mye. Da får jeg med en gang tanken, at jeg MÅ hjem å blogge for leserne mine.. som faktisk leser bloggen min fast. Jeg diggere DERE. Får høre det fra mine venner som leser det jeg skriver. De er blogg politi.. De sier ifra når jeg skriver altfor lite innlegger, og at jeg burde blogge mer. Det skal BLI, alt for dere.

Nå er det bare å finne frem en penn og min huske liste bok. Ny blogg bærbar pc, må jeg ha!

SMASK

Aloe Vera PLANTE

 • 15.05.2017, 02:01


 

Kjøpte Aloe Vera plante fra IKEA. Jeg har leitet etter planten, men fant det ikke før min mor kjøpte det. Så da vet jeg det til neste gang, hvor jeg kan finne det. Aloe Vera er veldig sunt og kan bruke til mye forskjellig. 

 

 • For en fuktighetskrem som ikke etterlater en fettfilm i ansiktet ditt, se ikke lenger enn Aloe Vera. Det myker huden uten tette porene. Aloe Vera gel kan også brukes som etterbehandlingsbehandling, da det både vil hydrere huden og bidra til å helbrede barberhøvel og små nicks.
 • Siden den er rik på vitamin C og E og beta karoten (en for-markør til vitamin A), kan Aloe ha noen anti-aging kvaliteter. Dens antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, og dets evne til å lette flekker, hjelper også det å ta mange år av ansiktet ditt.

 • Dens antibakterielle, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper beskytter huden mot bakterier og andre patogener som fører til infeksjon og betennelse. Den inneholder stoffer - gibberelliner og polysakkarider - som stimulerer veksten av nye celler, mens glykoproteiner reduserer betennelse og rødhet.

 • Aloe Vera kan bidra til å aktivere ny hårvekst ved å øke blodsirkulasjonen til hodebunnen, og levere flere viktige vitaminer og mineraler. Den inneholder proteolytiske enzymer som reparerer døde hudceller i hodebunnen.

 • På samme måte som det fukter huden, myker Aloe Vera og stiller håret. Regelmessig bruk bidrar til å gjenopprette glans og vitalitet

 

Dere kan lese mer om hvor og hva Aloe Vera kan brukes til. Trykk HER

17.Mai outfit, hår og kake

 • 15.05.2017, 01:16

Da var 17.Mai antrekket satt sammen på plass. Godt å bli ferdig med det. Kle stilen blir hvitt og nude farge. Tror ikke det blir kjole for meg dette året. Hørt at det kommer til å bli kaldt og regne? Håper ikke det da. Men jeg er ihvertfall fornøyd med antrekk innkjøpet. ALT er nytt :) Håret mitt kommer jeg til å sette opp i en hestehale og krølle halen (haha halen). Så på morgen skal jeg stå opp for å lage en god kake i rødt, hvitt og blått. Hva skal dere ha på dere?

HAPPY MOTHER'S DAY

 • 14.05.2017, 22:56

Gratulerer med morsdagen til alle mødre der ute!

There are two types of best friends

 • 14.05.2017, 03:46

Bilderesultat for i miss my best friend

YEPP

For en kjedelig HELG

 • 14.05.2017, 03:19


 

Min oppdatering for helga. Det har ikke skjedd noe stort i helga. Rett og slett en kjedelig helg for meg. På fredagen ble jeg invitert over hos en venn, men jeg ville helst slappe av på Fredagen. Når kroppen min sier stopp, så betyr det stopp. Av og til så klarer jeg ikke å "tvinge" meg selv til å være aktiv hele tiden. Selvom det er helg, og det betyr å være sosial. Så lytter jeg til kroppen min, jeg kjenner aller best til. Så kom lørdagen der planen var å sove over hos en herlig venn av meg. Jeg lagde ingen planer for lørdagen, for å gå på besøk til denne personen jeg lovte å komme til.

Egentlig så skulle jeg til Mandal vist jeg ikke hadde noe annet å gjøre. Men avtale er en avtale, så jeg ble hjemme til jeg fikk en melding på når jeg skulle komme. Men jeg fikk aldri svar på det. Ventet til klokka var rundt 00.00 og da var jeg sikker på at noe var kommet i veien. Får vel svar i løpet av noen dager, på hvorfor han aldri svarte på meldingene mine eller når jeg ringte. No offence, han er en god gutt så ikke noe hard feelings!

Flere grunner til hvorfor du burde bruke Aloe Vera

 • 13.05.2017, 19:02

20 Aloe Vera Oppskrifter for ansikt, hud og hår I tillegg til å bare bruke gelen fra Aloe-planten direkte til huden og håret, hvorfor ikke prøve noen av følgende skjønnhetsreceptene for å naturlig utnytte kraften til Aloe Vera:

1. Grønn te og Aloe Skin Toner - denne tre ingrediens toneren er så lett å lage. Det lover å stramme porer, fjerne giftstoffer, redusere rødhet og fuktighet. Bare bland vann, grønn te og aloe vera for en mild astringent handling. De med ekstra fet hud kan legge til noen heklehassel hvis de ønsker det.

2. Eye Make-Up Remover - Stabil mascara og eyeliner kan være ekstremt vanskelig å fjerne, og derfor inneholder mange øyevernprodukter på markedet sterke kjemikalier. Men disse kan være ekstremt tørking i huden, og ødelegge det ømt øyeområdet. Denne milde, men effektive, hjemmelagde removeren er laget med bare to ingredienser: ekstra jomfruolje og Aloe Vera juice.

3. Barbergel - i seg selv gjør Aloe den perfekte barbergelen - det gir en jevn, nær barbering mens fuktighetsgivende og dreper bakterier. Men det er enda bedre når det kombineres med flytende castil såpe, vegetabilsk glyserin, olivenolje og essensielle oljer, som i denne oppskriften.

4. Beroligende etter solspray - gjør det lettere og beroligende huden etter solens eksponering med de fordelaktige ingrediensene i denne sprayen: E-vitamin, heksehasel og Aloe Vera.

5. Skin Brightening Scrub - lys hudtonen og fjern flekker på ansikt og kropp med denne enkle blandingen av sukker, aloe og sitronsaft.

6. Daglig rengjøring Face Wash - egnet for alle ansikts typer - enten tørr, oljeaktig eller kombinasjon - Denne milde hverdagsvask inneholder ren Aloe Vera gel, jojoba olje, flytende castil såpe, kosmetisk leire og essensiell olje.

7. Beroligende fuktighetskrem - en silkemyk myk ansiktscreme som lukter godt og varer i flere måneder. For å gjøre dette trenger du Aloe Vera gel, søt mandelolje, jojobaolje, bivoks og dine favorittoljeoljer.

8. Aloe og honning ansiktsmaske for akne - en beroligende og helbredende maske som parger honningens antibakterielle evner med Aloe Vera antiinflammatoriske egenskaper for å redusere rødhet, smerte, hevelse og kløe.

9. Agurk og Aloe Face Mask for tørr hud - denne masken kan ikke være enklere å lage og vil lindre tørrheten og tettheten rundt ansiktet og håret. Bare legg agurk og aloe til en blender, vis opp og applicer på huden din i 20 minutter.

10. Tinted glatt øyenbryn Gel - store, dristige penner er i. Forbedre din - og hold urørlig hår under kontroll - med denne ikke-fuss naturlige gelen som inneholder Aloe Vera, Fair Trade kakaopulver, aktivert trekull og litt nærende vitamin E olje .

11. Citrus Body Wash - En forfriskende DIY kroppsvask som sikkert vil vekke deg om morgenen. Med shea smør, Aloe Vera, guargummi, Castile såpe base, og oransje, sitron og lime essensielle oljer.

12. Anti-Aging Aloe Vera Peel - strammer huden, glatter ut rynker og legger fuktighet i ett. Denne enkle ansiktsskallet krever agurk, grønn te, kamille te, Aloe Vera gel og gelatin.

13. "Hold din kule" ansiktsmåke - på de ekstra varme (eller stressfulle!) Dagene, hold en flaske med dette i vesken eller kjøleskapet. Den inneholder bare Aloe Vera gel, essensolje og peppermynteolje.

14. Sugar Foot Scrub - gjenopplive trette føtter etter en lang dags arbeid med en Aloe Vera sukkerskrubbe scented med deilige eteriske oljer av ditt valg.

15. Kokosmango Bath Bombs - forvandle badet ditt til et hjemme-spa, og badevannet ditt til en mango og kokosnøtt dukkert - med godheten til både Aloe Vera og kokosmelk!

16. 3-Ingredient Instant Lift Eye Gel - skjul poser og hengende eller puffete øyne med denne enkle løsningen. Du trenger Aloe, agurk og heksehassel.

17. Hår Gel - tamme ubehagelig hår med denne enkle hjemmelagde gelen (som dobler opp som en beroligende ettersparksbalsam!). Det krever bare tre ingredienser: Aloe Vera-papirmasse, mandelolje og olivenolje.

18. Aloe Shampoo - med så mange fordeler for hår helse, piske opp denne fantastiske sjampoen er et must! Med destillert vann, tørkede urter, flytende castilsåpe, Aloe Vera gel, jojobaolje og essensielle oljer.

19. Conditioner for tørt hår - sitron, aloe vera og essensielle oljer gir en enkel, men effektiv DIY balsam oppskrift.

20. Anti-Frizz Hair Spray - Denne enkle sprayen er en naturlig detangler, stopper frizz, og legger til glans.

Instagram @nicoletouch

New single "dont call me baby" by Liza Owen.

 • 13.05.2017, 18:26


New single "dont call me baby" by Liza Owen. Share and support it. My Cambodian sister! online on Spotify and ITunes:

http://open.spotify.com/album/7rHZOjCEO2pwP1YTPHLduy

LOVE IS IN THE HAIR

 • 12.05.2017, 21:34

Imorgen så skal jeg til frisøren, for å teste ut K.Murphy sine hår produkter. Alltid lurt på hvor gode de er. Så da får jeg vel ta sjansen å teste de ut. Må bare se hvilket som er beregnet til håret mitt. Alle har forskjellige hår typer, noen trenger proteiner og andre trenger fuktighet. Jeg får ofte spørsmål om hvilket hår produkter jeg bruker. Og da svarer jeg selvfølgelig på hvilket slags jeg bruker. Men det er det jeg sier..  selvom enkelte produkter passer for noen er det ikke sikkert de passer for deg. Vi får se hvilket jeg kjøper med meg. Kommer innlegg om det, for dere som er nysgjerrige.

KEVIN MURPHY ? SHAMPOOS

Angel.Wash - Moisture rich volumising shampoo for fint farget hår. Inneholder grønn te ekstrakter og lavendel Rose Hip, rik på vitamin C.

Balancing.Wash - En frisk blanding av botanicals gjør dette til den perfekte daglige sjampoen for hårstyrke og vitalitet.

Hydrat-Me.Wash - Kakadu Plum infundert fuktighetskampanje for normalt å tørke hår. Vitaminer A, E og C låses i fuktighet for å skape en silkeaktig følelse.

Luxury.Wash - Fuktighetsgivende utjevnings sjampo for tykt, farget hår. Inneholder ekstrakter av Aloe og protein enzymer for å forhindre ytterligere fargefading.

Maxi.Wash - Dyp rensing og avgiftende sjampo. En botanisk blanding av Papaya og Tea Tree ekstrakter stimulerer og avgifter stresset ut scalps.

Born.Again.Wash - En ultra rik fuktighetsgivende sjampo for kjemisk skadet og dehydrert hår. Hydrolyserte hveteproteiner fungerer som en permanent balsam,

mens det naturlige pigmentmelaninet bidrar til å beskytte hårfarge.
Blonde.Angel.Wash - Fargeforbedrende sjampo for blondt hår. Optiske brighteners redde dulled farge og gjenopprette glans. For blond eller grått hår.

KEVIN MURPHY - CONDITIONERS

Angel.Rinse - Volumiserende balsam for fint, farget hår. Moisturizers fra Mango, Kakaosmør og essensiell olje av Tangerine, glatt, tørt hår.

Hydrat-Me.Rinse - Kakadu Plum infundert fuktighetsforsyningssystem for normalt til tørt hår. Vitaminer og Alger ekstrakter gir stråling og glans.

Luxury.Rinse - En rik balsam for tykt eller grovt farget hår. Peruvianske barkekstrakter og essensielle oljer av rosa grapefrukt tilsetter og reparerer farget hår med rik fuktighet.

Hvem av dere har testet Kevin Murphy sine fantastiske produkter? Erfaringer?

To: mom <3

 • 12.05.2017, 01:00

Søndagen som kommer så er det morsdag. Jeg fikk det med meg, fordi jeg leste det på sosiale medier. Godt jeg leste det, før søndagen kommer. Jeg skal på jakt etter den perfekte mors gaven. Har dere noen tips på en spesiell gave? Jeg tenkte å kjøpe smykke/øredobber fra gullsmeden :) og bake en god kake!

Dette hjelper mot SELVMEDISINERING

 • 10.05.2017, 17:51

Dette hjelper mot selvmedisinering. Ikke vel folkens? Uansett hvor mye tøy vi jenter har, så har vi forsatt "ingenting" å ha på!

OMPLASSERING AV HUND, LEITER ETTER NY EIER. Er det deg?

 • 09.05.2017, 22:28


 

Ei venninne av meg, leiter etter ny eier til hunden sin, Shadow. Her er en beskrivelse for hva hunden kreves:

Det er med et trist hjerte at vi har bestemt oss for å omplassere huskyen vår shadow. hun er en søt å snill jente som elsker flokken sin å vi er kjempe glad i henne. derfor vet vi at hun trenger mere mosjon å utfordringer enn vi kan gi henne. da mat far kjøpte henne var han i adskillig bedre form og hadde masse tid til henne, men etter et år forandret dette seg drastisk.

vi har prøvd i over et år å finne løsninger hjemme på problemet med aktivitet men for en måned siden innså vi at hvis vi virkelig er glad i jenta vår å vil hennes beste så må vi gi slipp på henne å la noen som kan denne jobben ta over. Hun er alltid full av godt humør å vil ha tur i all slags vær. hun er ikke så flink til å spise så matmor har passet på at hun spiser tørrforet sitt minst en gang daglig.

Shadow er ikke glad i store flokker og skjønner ikke at hun er større enn hun er så hvis du ønsker å overta henne er det lurt om du ikke har barn under syv år. hun er veldig ivrig og klar for alt. dersom du er sliten en dag gjør hun ikke noe av å slappe av på sofan sammen med deg. problemet som er mest dominant vi har hatt med henne er at vi ikke kan gi henne nok mosjon derfor har hun en tendens til å tygge seg gjennom netting gjerdet vårt å stikke av.

Hvis hun får nok mosjon er ikke dette et problem. vi vil være sikre på at shadow kommer til riktig flokk så hvis du overtar må du love å sende oss bilder noen ganger å matmor må få lov å ringe å sjekke hvordan hun har det. høres dette okay ut for deg og flokken din? ring matfar lupin nr 95700845 så tar vi en hyggelig hunde prat.

Del gjerne dette videre!

DOUBLE CURL IRON

 • 09.05.2017, 17:54

Ny krøll tang på meg! Dette er som å se meg på en candy shop.

Instagram @nicoletouch

Shopping 24/7

 • 09.05.2017, 17:33

Hvor lett er det ikke å shoppe fra nettet? Så lenge du har wifi, så er det bare kjøre på med bestillingen. Uansett om butikkene er stengt, så har du nettet du kan handle på. Sånn har det vært med meg i det siste. Etter en app jeg fikk anbefalt mange ganger, så hadde jeg lyst til å teste appen ut. Jeg har alltid vært skeptisk til nett handel, grunnen jeg har hørt mye om svindel. Så har jeg tatt avstand fra det. Men nå handler jeg på appen 24/7. Har jeg ikke så mye å gjøre, så går fingrene fort til handlekurven. Det er så lett å bestille, også kommer pakken rett i postkassen. Jeg klarer ikke å DY meg. Hjelp meg gjerne til å slutte! Appen jeg handlet for første gang, det skulle jeg bare teste ut siden jeg hørte så mye bra om det. Og JA, jeg ble fornøyd med pakken for første gang, også andre gang og tredje gang.. så sånn gikk det. Har aldri vært ufornøyd med det. Og folk lurer på hvorfor jeg ikke kan slutte å handle derfra?..

NIGTH OUT

 • 09.05.2017, 02:50

My partner in crime! Var ute på byen med denne flotte skapningen her. Jeg glemte å ta bilde av hele antrekket for dere :/ sånn kan det gå. Vi var først innom Dis (gamle Havana) Vi har aldri vært innom, siden den gangen Havana ble lagt ned. Så vi gikk for å se hvordan det var der, kjedelig.. Det var mest 18 åringer som var der, og det har forandret seg ja. Haha det var alltid trøbbel på Havana. Den tid, den gang. Vi var bare der i 15 minutter, så dro vi til Kick og ble der.

17.Mai

 • 08.05.2017, 23:58

Gleder meg til 17.Mai :D nå er det ikke mange dager til denne dagen kommer. Planen min er å være i Kristiansand. Det er et vane at jeg feirer nasjonaldagen her hjemme. Har blitt invitert å feire den i Oslo, men neitakk.. Tror jeg står over for denne gangen :) denne uken så skal jeg på jakt etter 17.Mai outfit. Tenkte å kjøre med 2 outfit denne dagen. En antrekk til dagen, og den andre antrekket for kvelden. Håret vet jeg sånn ca hvordan jeg skal fikse.

Benedictes utdrikningslag

 • 08.05.2017, 17:37

Utdrikingslaget til Benedicte:

Vi alle traff hverandre ved Tine Meieri, klokka 08:45.

Vi traff hverandre der og dro da til fots opp til huset hvor Benedicte bor , Da sneik vi oss inn, å vekket henne med masse musikk og sprell.
Så dro vi videre hjem til Carina hvor vi spiste frokost mens Benedicte bakte morrabrød 
Deretter dro vi ned på Vågsbygd senter hvor ho skulle selge disse brødene.
Videre gikk vi til byen hvor Benedicte skulle gjøre noen artige sprell, blant annet gjøre fotballtriks for penger, å klarte ho det ikke, så måtte ho ta en shot og betale pengene tilbake.


Så gikk vi hjem til Benedicte nr 2  på Søm for å spise en deilig lunch og så videre til sørlandsparken hvor vi var på Sport og moro. Vi gikk til garderoben og for å skifte til treningsklær og legge fra oss ting. 
Så var det ned for aktiviteter! Boblefotball, elektrosjokk fotball og hinderløype. 
Dette holdt vi på med ett par timer, så gikk vi tilbake i garderoben, for å ta oss en dusj, skifte til finstasen og opp i lokalet for å grille, drikke og kose oss.
Vi dro fra lokalet i halv ni tiden og videre på fest i hannevika hvor vi også møtes guttene på deres utdrikningslag. Derfra bestemte alle selv, om de vil bli der, ta en tur på byen eller dra hjem.
 

SVARTE SANDALER

 • 08.05.2017, 17:08

H&M

VELLYKKET KVELD

 • 07.05.2017, 03:53

Vellykket kveld med herlige mennesker idag! Jeg har ikke hatt det så gøy på lengeee. Sånn er det å være omringet av flotte mennesker. Jeg tok faktisk ikke så mange bilder, så jeg venter til noen av andre sender bildene til meg. Så kan jeg legge bildene ut. Nå skal jeg legge meg, med en god samvittighet. NATTA

Sommer på Sørlandet

 • 05.05.2017, 21:47

Idag var været ikke noe å klage på. Hvem skulle trodd det ble sommer i Mai? Hehe, ikke jeg ihvertfall. Idag gikk jeg lett kledd og det var ganske så deilig! Skjørt, topp, og en jakke over. Og snake sommer sko/sandaler. Dro til senteret for å kjøpe meg en nydelig leppestift fra Mac (Whirl). Har ikke tid til dra innom Sørland Senteret imorgen, så jeg var nødt til å dra dit idag. Hadde så lyst på den leppestift fargen :) Nå må jeg vaske tøy og pakke ned ting jeg må ha med imorgen. Kveldens antrekk for byen har jeg mixet noen dager før, så det er i orden. Nå gjenstår det trenings tøy og alt det andre som trengst til imorgen dagen. Her er det opp og stå tidlig på morgen. Jeg skal passe på å ha energi i kroppen til jeg skal ut på byen. Jeg kjenner meg så godt.. Blir jeg trøtt og sliten, så velger jeg å bare dra hjem. Noe jeg ikke har tenkt tanken til, for jeg vil ut å treffe de andre som jeg lovet å treffe ute på byen. Vi snakkes dere!

Disse før og etter bilder vil vise deg hvordan urealistiske sosiale medier egentlig er

 • 05.05.2017, 04:05

Ruller gjennom Instagram-strømmen, det er vanskelig ikke å føle seg skremt. Alle de tilsynelatende perfekte bildene av tilsynelatende perfekte kvinner - alt vaskebrett abs.. Det kan få deg til å føle at uansett hvor hardt du jobber, vil du aldri måle deg.

Men du vet hva hemmeligheten handler om alle de treningsinnleggene? De er ikke virkelighet. Ingen ser det perfekt 24/7, og som damene nedenfor viser, er det mye mer å gjøre med kameravinkler, belysning, stilling, og til og med tid på dagen. Perfekte bilder, det viser seg, er det bare: bilder - ikke ekte liv.

Noen ganger gjør en pose et bilde

"Det vi ser på vår Instagram-feeder er ikke alltid det som er sant ... Kraften til en pose, god belysning og bøyning av hver muskel i kroppen din endrer seg så mye."

 

Denne ting du har i kjøkkenet ditt, vil spare håret ditt!

 • 05.05.2017, 03:36

Det er så frustrerende når du kjøper deg en ny balsam eller hårmaske fordi du hørte noen superstjerner bruker den, og det gjør håret ditt forderdelig. Deretter har du en hel flaske crap du ikke kan bruke, til dagen du går tom for balsam en gang til, og du bruker det dårlige produktet igjen.

Åpenbart har jeg hatt mye produkt skuffelser. Men det viser seg at ingen av oss burde plage med en hel rekke forskjellige hårspeser. Det beste mulige hårverktøyet sitter sannsynligvis på kjøkkenet ditt akkurat nå.

Så "kast" alle dine hår produkter bort og lag deg selv en avokado maske.

Fruit: Avocado Isolated on White Background

Avokado er ganske mye en mirakel mat. Du kan sette det på noe og det smaker godt, og legg det overalt på kroppen din, og at kroppsdelen ser langt bedre ut.

Den samme regelen gjelder for håret ditt! Ikke bry deg å gå ut og kjøpe noen fancy avokado maske. Du sparer mye trøbbel og penger ved å mase opp en avokado av din egen. Avokado er full av Omega-3 oljer, så det kan være en livredder på tørt eller livløst hår. Det høye oljeinnholdet bidrar også til å fukte hodebunnen og legge til ekstra glans.

Du får alle disse fordelene, og det er så billig. Du kan lage en maske med en avokado, 1/4 olivenolje og en spiseskje sitronsaft. Bland alt sammen, sett det på håret ditt i 20 minutter, og vask det ut. Håret ditt kommer ikke til å se pen ut med oljen, men det ser flott ut etterpå.

Det er mange oppskrifter for forskjellige masker, og de fleste bruker bare tre ingredienser. Ærlig, hvis du bare blander avokado og kokos eller olivenolje, vil det fungere bra.

Gi denne kjøkkenet hårbehandling et forsøk. 

NAILS INSPIRASJON

 • 04.05.2017, 03:40

Nails inspo! Sjekk så rålekker det var. Har lyst på sånne negler til 17.Mai. Vet ikke om noen på negle salongen driver med det. Skal søke litt opp hvordan man får det til. Er det ikke så vanskelig, så gjør jeg det bare selv. Me LOVE

I garderoben passer de andre på å henge jakkene sine bort fra din, slik at din blir hengende for seg selv.

 • 03.05.2017, 04:03

Tenk deg at du kommer på jobb om morgenen. I garderoben passer de andre på å henge jakkene sine bort fra din, slik at din blir hengende for seg selv. Ingen sier hei. Ingen ser på deg. Hvis du sier hei, er det ingen som svarer. Ved kaffemaskinen står noen å snakker og ler, temaet er fest på fredag, den du ikke var invitert med på, men som du forsto var i gang da du sjekket Instagram fredag kveld.I lunsjen sitter mange sammen, og når du nærmer deg, sier en at plassen er holdt av. Du må sette deg ved et annet bord, alene.

Hvordan føles det? Hvor lenge hadde du holdt ut? En dag? To? Kanskje en uke? Til du hadde vært der så lenge at du kunne gå til legen og sykmelde deg?

Bare her i Norge har 40.000 barn det slik hver eneste dag. 40.000 små mennesker som går hjemmefra med sekken på ryggen og et håp om at kanskje denne dagen vil bli bedre, som håper å komme seg helskinnet hjem igjen, og som vet at de må gjennom det samme i morgen. Og dagen etter. Og dagen etter der.
Jeg håper alle foreldre vet hvordan barna sine oppfører seg utenfor hjemmet. Er ditt barn et barn som erter andre ? Som mobber, lager drama eller utestenger og overser andre ?
Vi som har barn må lære dem og se verdier i ALLE typer mennesker. Lære hva empati og hva utestenging og mobbing kan gjøre med et barn. Hva om dit barn var den som ikke ser en utvei. Som ikke har lys i livet sitt . Det er ikke den som blir utestengt eller den som utestenger som er skyld i det. Det er oss foreldre som ikke har oppdradd barna våre rett.

 

Denne har jeg kopiert fra en venn på Facebook.

Ses vi UTE på lørdagen?

 • 02.05.2017, 22:32Hvem skal ut i Kristiansand på lørdagen? Jeg skal nemlig ta min første tur ut på byen, etter år og måneder. Okei, nå overdriver jeg litt her. Det er ikke år siden jeg har vært ute, men jeg kjenner det er lenge siden. Går aldri ut på byen lenger, om jeg ikke blir "tvunget" med ut. På lørdagen skal jeg på utdrinkningslaget til min kjære venninne som skal gifte seg. Jeg har aldri vært på med utdrinkningslag før, så det blir spennende. Har hørt om det, og vet litt hva det innebærer. Men ellers så vet jeg ikke hva man gjør på en sånn dag. Har fått litt info om hva vi skal gjøre den dagen, så jeg får bare slenge meg med gjengen. Gleder meg!

SES FINE FOLK

FASHIONABLE

 • 01.05.2017, 21:48

I dont CARE what people think about me, im fashionable in my on way!

its okay to not be OKAY

 • 01.05.2017, 03:12

When im sad, i dont want someone to tell me about how "it get better" and that i need to "move on". I need someone to tell me that its okay to be sad, and that my feelings are validated. I dont need someone to tell me about how much happier i could be, i need someone to hold me and tell me that iv'e been strong and that its okay, to sometimes not to be okay.

HELGA

 • 01.05.2017, 02:07

Hva har dere gjort i helga mine lesere? Jeg har bare hatt det gøy hele helga som var, og idag er det chille modus. På fredagen var jeg på bursdags fest, for dere som har følgt med på innleggene og på snappen min vet det :) Lørdagen ble jeg henta av en herlig venn og besøkte han for første gang. Sov over til søndagen. For en nydelig vær å våkne opp til.. Sol og varme! Aahhh. Kan ikke vente til varmere dager. Grilling med venner er et must. See YAH!

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign