hits
menu

joyeux anniversaire, BABYGIRL

 • 29.04.2017, 01:57

Bursdags barnet i midten!

Fantastisk god kake.

Meg, Charlotte, Ayche gull, og Marina.

Hurra for deg som fyller år! We love YOU

Dette ble min kveldens antrekk.

For en koselig feiring av snuppa idag! Vi alle koste oss så mye. Dette var moro :) super fine mine jenter var idag. Drop dead gorgeous! Må ikke være lenge til denne gjengen må samles for jentekveld sammen. For dere som spurte meg om hvordan jeg fikset i stand håret mitt idag.. Er det ikke lett å se hvordan jeg gjordet det? Ta håret i en midtskille, så ta håret i en hestehale. Hestehalen skal være til nakken. Etter det, så tar jeg litt hår på hver sin side av "luggen" og krøller det. Enkelt og elegant frisyre.

FRIDAY OUTFIT

 • 28.04.2017, 21:57

Fredagens antrekk! Koser meg med jentene mine på bursdags fest. More to come :* må alle dere kose dere i helga!

Hvilket skal jeg velge?

 • 27.04.2017, 20:17

Hvilket antrekk skal jeg velge mellom? Antrekket til venstre eller høyre? Dagene går så fort, det er helg imorgen. Blir burdags feiring til min snuppe lupp! Det er lenge siden jeg har vært på bursdags feiring, så det blir koselig. Det er en topp for dere som lurer på det. Bildet til venstre. Ser ikke så bra ut når den bare ligger der, men når det er på.. Så er den veldig råfiiin. Også er det en rød jumpuis til høyre :) dere får se imorgen hvilket av antrekket det blir. Kanskje jeg ombestemmer meg og velger en annen kjole fra garderoben.

HAIR STYLER

 • 26.04.2017, 16:22

Gleder meg til denne krølltangen er kommet frem! Jeg har gitt bort noen krøll tanger, fordi jeg har mange jeg ikke bruker. Og de er helt nye også. Jeg vet ikke om jeg kommer til å bruke denne tangen så mye. Men jeg føler jeg MÅ ha den!

I LOVE MY LIFE AND I AM SO BLESSED

 • 26.04.2017, 04:21

Thanks to the people who walked into my life and made it better. And thanks to the one who walked out and made it amazing.

Not giving a DAMN

 • 24.04.2017, 22:36

Style is knowing who you are, what you wanted to say, and not giving a damn!

NETT SHOPPING

 • 24.04.2017, 18:39

Alt som dere ser på bildene, har jeg handlet fra nettet. Tar noen få uker til jeg får de i posten. Har handlet mer, men de er ikke med på bildet. Sjekk den kule krøll tangen helt nederst til høyre da. Jeg måtte bare!

ELVITAL GLOSS

 • 24.04.2017, 15:01

Elsker lukten på denne sprayen! Dette er en shine spray, som skal gjøre håret skinnende. Jeg kan ikke klage på lukten. Det er egentlig grunnen til jeg kjøpte den. Jeg har hatt shampo og balsam i samme merke, bare fordi det lukter så goooodt.

DREAMS THAT TURNED INTO REALITY

 • 23.04.2017, 01:39

Dont just sit and wait for magic to happen.. The magic that turns dreams into reality is YOU. When you are inspired by dream, create a good plan. Creating that plan turns your dream into a goal. Then, take action! Live your life in a way that will bring that dream, that goal, to life. The magic is you. 

If you can dream it, you can do it!

Lørdags kveld

 • 22.04.2017, 23:10

På en lørdags kveld så er jeg hjemme og trener. Hvem skulle trodd jeg skulle begynne å trene? Jeg har begynt med hjemme trening. Jeg prøver å legge på meg, så her gjelder det å bygge muskler! Har vært på Sørlandet senteret og kjøpt meg trenings greier. Nå har jeg alt jeg trenger. For at jeg skal legge på meg, så må jeg bygge opp muskler. Det å spise riktig for å trene, det er blir ingen problem for meg. Har ikke gjort så mye idag, enn å besøkt ei god venninne og spist middag. Lets do this! God helg alle sammen :)

Gårsdagen Shopping

 • 21.04.2017, 17:21

KAFFE TIME

 • 21.04.2017, 09:12

Sitter på kaffe med ei god venninne! Føles ut som en evighet vi har vært sammen.. det var deilig å få slappet av etter noen timers shopping! Vi har litt å handle igjen, så er det hjem kjære hjem :) skal vise dere dagens innkjøp senere Ikveld.

NEW HAIR PRODUCTS

 • 19.04.2017, 19:03

Da blir det hår produkt innkjøp på denne jenta. Jeg titter innom blivakker.no, der har de mange geniale produkter å velge mellom. Jeg tror ikke har prøvd en sove maske før. Jeg tenkte å prøve en hår maske, der jeg kan ha masken gjennom hele natten. Vi får se hva valget blir. Skal gi vurdering på produktene og anbefaling. 

Instagram @nicoletouch
 

VOLUME HAIR

 • 18.04.2017, 01:32Jeg elsker slike krøller som Daphne Joy. Utrolig fine volum hun har på håret! Jeg vurderer faktisk å gå til frisøren for å la de style håret mitt. Denne gangen orker jeg ikke å gjøre det selv. Tenkte å gjøre det den helga, vi skal feire ei god venninne sin bursdag. Jeg kan ikke huske sist jeg har sittet i frisør stolen og fått håret mitt skikkelig stylet. Sist var da jeg stripa håret en gang, og de krøllet håret mitt etter håret var farget. Men de var ikke noe flinke til å krølle håret, THUMPS DOWN!

TIPS TO BIRTHDAY FOOD

 • 17.04.2017, 15:22

Om 2 uker skal vi feire ei venninne av meg sin bursdag. Ho trenger noen tips til mat ho skal lage den dagen. Jeg tenkte på at vi kan lage sånn typisk finger mat. Her er noen ideer snuppa!

learning from the past

 • 16.04.2017, 13:42life is about trusting your feelings, taking chances, finding happiness, learning from the past, and realizing everything changes.

Dabur Amla hair oil REVIEW

 • 14.04.2017, 03:07

pl0HpHgUt_4
 
Dabur Amla hair oil REVIEW
 
Knall god hår olje. Min favoritt! Sjekk ut YouTube videon min og hør anbefalingen "how to use".
 

ordered an elegant long dress for my birthday

 • 13.04.2017, 16:52

Sånn går dagen min når jeg absolutt ikke får sove.. Jeg har bestilt en nydelig lang kjole for bursdagen min. Den er så fin, så jeg klarte ikke å DY meg til å bestille den hjem. På bildene ser det ganske lekkert ut. Jeg får bare krysse fingrene, for at kjolen skal sitte perfekt på kroppen. Den er lang og har 2 kutt på kjolen, og V form foran.  Av alle fargene de hadde, så valgte jeg Khaki fargen. Drop dead gorgerous. Litt vrien å forklare konkret hvordan den ser ut. Dere får bare vente til den er kommet til posten, så skal jeg visere den fram til dere. Noe jeg oftest ikke gidder å gjøre, er å returnere varen tilbake når jeg ikke er fornøyd. Det er meg det!

You know what?

 • 13.04.2017, 01:36

You know what? Yes, i've changed. Im not as nice as i used to be, because i dont want to get used or walked over. I dont trust everyone and tell them my secrets, because behind every fake smile there's a backstabb. I distance myself from people because in the end, theyre only going to leave. I have changed because i have realized that im only the person i can depend on.

Mandag OPPDATERING

 • 10.04.2017, 15:03

Er senge liggende.. Forsatt dårlig, kvalm og hodet føles så tungt. Svelgt Ibux og drikker masse tea! Håper på å bli frisk denne uken. Helt jævlig følelse å være så syk. Stakkars meg, jeg raser ned i vekt. Det er så fint være ute, sola skinner og det frister meg å gå ut. Kanskje jeg skal kle på meg og ta meg en frisk luft ute? I slutten av April, så får jeg besøk av en venn/hår fan av meg. Det blir moro, jeg skal prøve å lage vlog så mye som mulig. Jeg bare suger til å redigere videoene mine, det er det som stopper meg. 

Ha en fin UKE!

Bestille time hos legen min.

 • 09.04.2017, 18:24

Jeg vet ikke hva som feiler meg? Men jeg føler meg unormalt dårlig. Blir jeg ikke frisk på mandagen, så tar jeg fram mobilen for å ringe å bestille time hos legen min. Jeg drakk på onsdagen, og da er det normalt å være fyllesyk dagen etter. Men noen dager gått, og jeg føler meg ikke dårlig mer på grunn av alkoholen. Heller så føler jeg ikke at jeg har feber. Det er litt blandet følelser, men jeg kan ikke huske sist jeg har følt denne følelsen før. Ikke har jeg mat lyst heller.. Prøver å få i meg mye mat, for kroppen har alltid bra for det. Jaja, vi ser hvordan formen blir imorgen.

 

Dere ser meg ikke UTE lenger

 • 08.04.2017, 22:27

Jeg er ikke "ung" lenger. Så det å drikke, for så å gå ut på byen er ikke noe for meg lenger. Det frister meg lite når mine venner spør om jeg vil bli med dem ut på byen. Mange har spurt meg om hvorfor de ikke ser meg ute i helgene lenger. Jeg liker best å være hjemme eller hos noen, enn å dra ut. Det er mye koseligere! Vist det er en spesiell dag for en av mine venner og de ber meg om å bli med. Så gjør jeg det for de sin skyld.

Jeg SLUTTER

 • 07.04.2017, 22:38

Jeg har bestemt meg for å virkelig slutte å drikke alkohol nå. Det høres nok godt ut til å være sant, men jeg orker ikke den følelsen av å våkne opp dagen etter og være så dårlig og spy. Jeg kan ikke huske sist jeg har vært så dårlig etter jeg har drukket alkohol. Jeg vet det er på grunn av jeg fikk lite mat i meg, før jeg startet å stappe i meg alkohol. Men men nå er det NOK. Jeg har ikke lyst til å drikke alkohol lenger! Vi får se om dette er noe jeg bare sier, eller at jeg faktisk mener det. Men nei ingen innkjøp av alkohol på meg, ikke skal jeg smake heller. Jeg sitter her hjemme og er så gretten. Prøver å spise meg stapp mett og drikke mye vann og MELK. Det er så godt med melk etter fylla. 

SICK

 • 06.04.2017, 10:56

Takk Laura for en tidlig bursdag's gave! Jeg fikk en IPhone 6 pluss :D glad for det. Jeg drakk så mye igår og nå er jeg pokker med så dårlig! Må sove og hvile meg i noen timer for å bli bedre. Får besøk idag! Vi skal snakke om jente turen vår :)

Utsettelse etter UTSETTELSE

 • 05.04.2017, 09:05

Okei, jeg er ikke en morgen menneske i det hele tatt. Igår så kom jeg til feil time, dag og klokkeslett hos tannlegen. Jeg stressa så mye og heldigvis kom bussen, så jeg trodde jeg rakk timen. Men jeg hadde ikke noe tann lege time igår. Typisk meg, når jeg glemmer å sjekke kortet så kommer jeg på feil dag. Heller så har jeg ikke mobil, så det er bare enda en minus. 

IDAG så jeg ikke feil. Jeg hadde time klokka 08.00, som igår. MEN jeg kom noen minutter for sent. Så da ble timen utsatt, fuuuuck. Jeg liker ikke det. Tann lege time er alltid så full booket, så det kan ta mange dager til neste time. Det er ikke bare bare. Men uansett, god morgen til alle dere! 

Happy Birthday BEST FRIEND

 • 05.04.2017, 00:33On your birthday i am advising you to smile as much as possible, because in the next you may not have all these teeth. Happy b. day to my old friend. Hope your special day, brings you all that your heart desires! Here's wishing you a day full of pleasant suprises. Happy birthday, my bestfriend! I am so lucky to have a friend like you. I love you to the moon and BACK. Let's celebrate this spesical day of your life and party like there's no tomorrow. Glad i deg, Cooper  <3 Hipp hipp HURRAAAAAA for deg!

I LOVE YOOOU

 

Chopstick STYLER by Lee Stafford

 • 04.04.2017, 23:58

Gjett hvem som snart får denne Chopstick styler med seg hjem? Jeg har leitet etter denne en stund nå, og til slutt så fant jeg den. Til syvende og sist så finner jeg alltid det jeg vil HA..Når jeg er desperat det. Vet dere hva jeg har i bak tankene? Jeg har veldig lyst til å lage min egen krølltang merke. Noe som jeg har nevnt på bloggen tidligere. Det hadde vært en drøm kom i oppfyllelse. Merket skal selvfølgelig være mitt hele NAVN. Det skal representere meg og det jeg er kjent for.
 

Disse personene har det VAKRESTE håret!

 • 04.04.2017, 20:16Jeg har nevnt det før og sier det igjen. Det er 2 flotte jenter som jeg følger med så og si hele tiden. På grunn av det LANGE og SMELL VAKRE håret. Går det ann å ha så perfekt hår? ohh gooosh. Men ihvertfall, jeg skal snart ha en spørsmålsrunde. USERIØSE svar vill ikke bli besvart. Har dere noe det virkelig har lyst til å spørre meg om, så kjør på! 

Vi snakkes.

SPONSOR OG SAMARBEID

 • 04.04.2017, 17:58

For dere som vil samarbeide med meg. Jeg kan kontaktes på mail: nicoletouch@hotmail.com

:*

 

Ankor Wat

 • 04.04.2017, 10:29

Fikk knipset noen flotte bilder fra Ankor Wat. Anbefaler alle sammen som skal til Kambodsja å besøke denne plassen. Ligger i byen Siem Reap. #ankorwat #kambodjsa #siemreap #sol


 

Nye hår produkter ANBEFALING

 • 03.04.2017, 21:20

 

Nå er jeg på utskikk etter nye hår produkter. Har dere noen dere vil anbefale? Skal ihvertfall innom A - Salong og titte innom. For dere som vil ha anbefalinger på produktene jeg skal bruke og hvor bra/dårlige det var Følg med!

 

SihanoukVille

 • 02.04.2017, 16:19

Pretty Amazing

SihanoukVille beach
 

For en KVELD

 • 02.04.2017, 03:16En liten blogg oppdatering for mine lesere før jeg tar NATTA. Idag sover jeg hos min søster som bor i sentrum. For dere som ikke kjenner meg godt nok, så liker jeg å ta ting litt på sparken. Jeg er ei veldig spontant jente, men det er sånn jeg liker det. Jeg ble henta på sykkelen av en jeg faktisk ikke kjenner. Kun gjennom Facebook. Når det kommer til å bli kjent med nye mennesker, så er jeg ikke skeptisk og jeg heller ikke sjenert av meg selv rett og slett. Vi chattet med hverandre på Facebook, og jeg spurte hva han drev med nå. Han sa at han var hos en i byen og drakk. Jeg svarte ironi med å si, jeg vil også komme. Selv om jeg ikke gadd. Men siden han svarte meg tilbake og sa ja bare kom. Så stelte jeg meg veldig fort. Jeg fortalte at mobilen min er kaputt og den eneste måten for at jeg skal finne fremme til plassen han er på, er å hente meg på ny byen der med de skeiter. Han hadde ikke så mange bilder av seg selv på profilen, så jeg ba han om å sende bilder av seg selv så jeg kan gjenkjenne han igjen i nybyen. Så han gjorde det. Jeg sminket meg raskt, og venta på at han skulle komme. 

Han var ikke der ute, når jeg stod og ventet. Så jeg ventet noen minutter til. Han fortalte at han skulle sykle, så jeg skikket på folk som syklet. Endelig ser jeg en som sykler, og jeg lurer på om det er han? Han svinger mot den andre svingen, så jeg små løper mot der vi skal treffes. Jeg gikk litt rundt for å "leite" etter han. Så roper jeg, er det deg? Så var det han. Jeg satt foran rattet på syklen, så syklet vi mot festen var. Jeg kjente han som bodde der, ellers så kjente jeg ingen. Jeg ble kjent med alle de andre som var det. Greie folk, som jeg ble kjent med! Kjedelig at jeg måtte hjem igjen. Mage smertene kom tilbake, og jeg ble ikke humør til å være der. Skulle ønske jeg kunne bli der lenger, men av og til så må jeg lytte til kroppen min. #nybyen

Da sier jeg god natt til mine lesere. Håper dere hadde en knall bra lørdag. GOD NATT!

Lørdag OUTFIT

 • 01.04.2017, 21:07Lørdag outfit. 


 

Ravnedalen

 • 01.04.2017, 20:23

 Turen til Ravnedalen med den herligste jenta jeg vet om, var fantastisk. Var der med søteste Nina og hundene våres. Det er hundre år siden jeg har vært på det plasset. Husker jeg likte å leke der når jeg var små, vi gikk alltid på tur til Ravnedalen med familien. Rart å se hvor fort tiden har flydd avgårde. Nina har nylig fått hunden sin med seg hjem. Den er kun 14 uker gammel og heter Oliver. Gud så skjønn Oliver er, akkurat som eieren sin.Herligfred! 

Meg og Nina avtalte å treffes ved Grim Meny, så traff vi hverandre og gikk mot Ravnedalen. Jeg viste at Nina bodde på Grim, men hvor på Grim viste jeg aldri. Jeg spurte hvor på Grim ho bodde, og ho sa hva veien på gata het og jeg sa der bor jeg også. Det var rart, for vi har aldri sett hverandre der. Vi tuslet hjemover, og vet dere hva? Vi var tydeligvis NABOER. Vi bor liksom 10 meter ifra hverandre Er det mulig. Men så koselig å ha venninna min som nabo. Nina er ei person, jeg liker godt å være omkring rundt. Smell vakker jente, med en knall BRA personlighet <3 Takk for turen idag, dette må gjentas oftere nabo :* #ravnedalen

Hunde treff

 • 01.04.2017, 18:08

                                                       Jeg har vært på hunde treff med ei av de skjønneste jenta jeg kjenner! Det var så koselig. Hundene ble kjent med hverandre og vi tok mange flotte bilder på Ravnedalen. Bildene skal dere få se når jeg er hjemme igjen ikveld. Kanskje jeg skal over hos min søster idag, men da må jeg hjem å hente bærbare min. Føler jeg må blogge for dere IDAG og ikke imorgen eller dagen deretter. He He. Jeg har forsatt ikke mobil, så dere som følger meg på Snapchat kan se at jeg er lite tilgjengelig der. Får en IPhone 6 til uka. Får en tidlig bursdagsgave fra min søster, Laura Coper. På forhånd takk min aller beste! God helg alle sammen. STOR klem fra meg.

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign