hits
menu

Kambodsja/Cambodia

 • 31.03.2017, 23:48

Kambodsja, offisielt Kongeriket Kambodsja (khmer: ព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា, Preah Réachéanachâkr Kâmpuchea) er et land i Sørøst-Asia. Det grenser til Thailand i vest og nordvest, Laos i nord, Vietnam i øst og sørøst, og Siambukten i sør. Kambodsja dekker et areal på ca. 181 035 km², og har en befolkning på om lag 14,8 millioner. Hovedstad er Phnom Penh.

Innbyggernavn Kambodsjaner, kambodsjansk (khmer)
Hovedstad Phnom Penh
Tidssone UTC+7
Areal
 ? Totalt:
 ? Vann:
Rangert som nr. 89
181 040[a] km²
2,5 %
Befolkning
 ? Totalt:
Rangert som nr. 68
15 708 756[b]
HDI 0,584 (rangert som nr. 136)
Styreform Konstitusjonelt monarki
Konge Norodom Sihamoni
Statsminister Hun Sen
Offisielt språk Khmer
Uavhengighet fra Frankrike
9. november 1953
Valuta Kambodsjansk riel (KHR)
Nasjonalsang Nokoreach 

 

#kambodsja

 

 

 

STJERNE TEGN STATUS

 • 31.03.2017, 21:54

Sjekk ut disse flotte statusen! Dette er fra byen Purset #purset

 

Fredagen min er ØDELAGT

 • 31.03.2017, 18:55

...

Fredagen min er ødelagt. Jeg var i godt humør, helt til det ble snudd opp ned. Jeg fikk plutselig kraftig vondt magen, svimmel, trøtthet, og jeg er så kvalm. Jeg skulle overnatte hos ei venninne idag, men jeg måtte dessverre avlyse det. Når jeg føler meg dårlig, så liker jeg best å være hjemme i min egen seng. Med en gang jeg kom inn døra, så måtte jeg raske meg inn på badet for å spy. Uff, det er ikke min dag idag. Håper på å bli bedre om noen timer til.

BELLA

 • 30.03.2017, 20:16

Nå kjeder jeg meg. Laura dro nå nylig, og jeg kjenner det på humøret at noe mangler. En så GOD og HERLIG jente skal man lete lengeeeeeee etter! Imorgen er det helg, og jeg har booket helgen til å tilbringe tiden med mine venninner. Fredagen skal jeg treffe, Rubi og på lørdagen skal jeg treffe Nina. Har ikke sett noen av disse to jentene på evigheter. Det skal bli hyggelig. 

vi skrives. smask :*

Ei GAL jente utenfor DØRA min

 • 30.03.2017, 00:27Idag fikk jeg besøk av ei av mine nærmeste, Laura. Dere hører navnet hennes ofte på bloggen min, men er det noe rart da? Det er ei venninne som jeg trives godt å være rundt med. Vi kan snakke sammen om ALT og INGENTING. Galningen stod utenfor døra min uten at jeg viste det. Slapp henne inn i huset, og vi har bakt sjokolade kake og lagd oss mat. Nå sovner vi snart av trøtthet. Vi sier god natt til dere herlige lesere. Natta fra meg og Laura :*
 

DANMARK - AALBORG

 • 28.03.2017, 22:35

Noen av selfie bildene vi tok i Aalborg. Jeg er blitt så glad i Aalborg. Flott by, flotte mennesker <3 Vi tok båten tidlig på fredagen, da vi kom frem til hotel rommet. Så slappet vi av i noen timer, så gikk vi ut for å spise oss gode og mette. Tror dere ikke jeg har klart å miste BANK KORTET et eller annet sted? JO. Da hadde jeg kun 7 kroner på meg, resten var på kortet. Takket være min skjønneste bestevenninne som spanderte alt på meg da. Det er hva gode venner er for eller hva? Ho har bursdag snart, og jeg planlegger å gi ho noe sjeldent og FIN bursdagsgave. Jeg pleier som regel å kjøpe det jeg vet ho liker, men nå vil jeg kjøpe noe ho ikke kommer til å "forvente" fra meg. 

<3
 

VLOG FRA REISEN MIN

 • 28.03.2017, 19:55Jeg tenkte jeg skulle lage min første VLOG til youtube kanalen min. Det blir videoer fra reisen til Kambodsja! Jeg suger enda til å redigere og fikse videoene knall bra. Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg ser mange på Youtube klarer det,men jeg tror det bare tar litt tid å lære seg det. Det kommer seg skal dere se :D Gi meg noen dager, så blir videon ferdig. Det er kanskje noen av mine lesere som ikke kan så mye om landet Kambodsja. Kan like godt lage et eget innlegg om det. 

LIFE GOES ON

 • 28.03.2017, 02:06 

LEOPARD

 • 28.03.2017, 02:01

Bladde gjennom gamle bilder, så kom jeg på at jeg har en leopard genser. Hvor er den montro? Av og til så er det kjedelig å ha så masse TØY. Man må leite lenge og tøyene blir liggende på gulvet. Så må man rydde opp igjen alt rotet. Håper på finne den i kle skapet. Skal selge tøyene mine billig, så da skal det leites. Leopard genseren kjøpt jeg ifra Vero Moda for dere som lurer på det! 
 

Helga i ARENDAL

 • 27.03.2017, 18:47Helga i Arendal var BRA den.Takket været Eddie som gjorde at vi alle følte oss hjemme. Han hadde lagd Taco til oss og kjøpt inn drikke. For en koselig helg. Dette skal vi GJENTAS som vi har snakket om. Blir nok i April en gang! På fredagen kom vi sent til Arendal, så da ble vi bare hjemme alle sammen og drakk. Dro dit med Laura og Charlotte. 2 herlige jenter som jeg trives godt å være rundt. De lager aldri drama og det er sånne personer jeg like å henge med. På lørdagen måtte dessverre Laura reise tilbake hjem :/ Grunnen jobb. Eddie kjørte venninna min HELT hjem til selveste Vennesla. Så kom han tilbake til Arendal for å være med meg og Charlotte. Han er bare så GOD <3 Har ingenting vondt å si om han. Senere på kvelden kom noen av kompisene han inviterte over. Alltid hyggelig med nye bekjentskaper. Vi dro ut på byen og hjem igjen. Vi ble ikke ute så lenge, siden vi kom oss så sent ut. Det var helga i Arendal :D #arendal
 

VARMERE DAGER

 • 27.03.2017, 18:16YEY. Nå begynner varmen å komme! Har vært en liten tur til Vågsbygd senteret. Jeg skulle bare skikke.. "SKIKKE". Jeg fikk kjøpt meg 2 T - shorter.  Jeg ble der ikke så lenge, ellers hadde jeg da kommet hjem med flere poser. Hvem jenter elsker ikke shopping?

Snakkes, nyt denne varme dagen så lenge!

HVILE DAG

 • 26.03.2017, 21:22

Idag tar jeg kvelden tidlig. Har vært i Arendal med 2 venninner av meg. Det var koselig med en liten girs trip, litt vekk fra vår egen by. Vi var ute på byen på lørdagen og jeg ble gjenkjent igjen fra Facebook, haha. Satt meg ned på bordet med venninna, så kom en gutt og sa: er dere fra Kristiansand? Du er fra Kambodsja ikke sant? Han viste "ALT" om meg. Grunnen til han viste om meg var fordi, vi har vært medlem av en samme gruppe. Og han fortalte at navnet mitt dukket opp overalt på Facebook. På en positiv måte :D Typisk meg å treffe på kjentfolk. Enten kjentfolk eller så treffer jeg på noen som vi har felles venner med. Jeg har sagt det FØR, og jeg sier det IGJEN. Kommer noen hen til meg og snakker, så er jeg ikke SKEPTISK. Ser ikke stygt på vedkommende og sier: hvem er du?!. Om ikke den personen er frekk i kjeften da, da smeller jeg tilbake med mine ord. 

Vi skrives!
 

Smiskende ORD + utnyttelse

 • 24.03.2017, 16:32

Jeg lukter det på lang AVSTAND. Mennesker som liker å utnytte folk og bruker smiskende ord. Jeg legger godt merke til de samme personene, skriver kun til meg når de trenger noe fra meg. For eksempel å dele nettsiden dems eller hva det enn måtte være. Man ser det så sole klart når de smisker med de beste ordene. LOL. De legger merke til jeg har mange lesere eller hva enn de ser.  Jeg husker på videregående, så var det alltid meg som hadde "mest" penger av venne kretsen jeg gikk med. Husker ei venninne av venne kresten, ho sa til MIN bestevnninne. " Jeg bare utnytter Nicole. Ho er ikke min gode venn". Hvor DUMMERE kan du bli? Sier det til min bestevenninne. Hva forventer du? Ho snakker det videre til meg. Bestevennina sa til Meg, bare legg merke til det. Vi la merke til det hver eneste dag vi hang sammen hele gjengen. Herregud for ei gold digger bitch. Aldri likt ho anyway. Ho baksnakker alt og alle. Tror at ho er ordentlig og den beste. Til ho en dag fikk en slag av ei random jente. Som fortjent.

hollywood glamorous curls

 • 24.03.2017, 07:05

Litt gammelt bildet av håret mitt. Ei venninne som krøllet håret mitt. Vi krøllet hverandres hår bare for gøy, siden vi kjedet oss enormt den kvelden. Og jeg hadde nylig fått en krøll tang som julegave. Så da prøvde vi den ut, og den lagde fantastiske krøller. Jeg synes krøllene ble helt OKEY, helt til jeg så gjennom bildene om og om igjen. Da synes jeg krøllene ble altfor FLOTTE. Hva synes dere for noe? Dere kan se på bildet når håret er rett, og hvor kortere håret blitt når man krøller det. Ble ikke så kort, fordi jeg har langt hår. Overse gjerne den mislykket hår fargen. Frisøren sugde! Den tid, den gang..

Instagram @nicoletouch

HAIR CUT AND TATTOOS

 • 24.03.2017, 04:52HAIR CUT AND TATTOOS

Jeg trenger en helt ny forandring. Hva med å gjøre en stor forandring på håret? Farge håret og klippe i "stykke" håret. Ta piercing og få meg tattoveringer. Har hatt tanken lenge, men det er nok bare i hodet det surrer. Hadde vært gøy å sett en veldig stor forandring på meg selv. Men jeg ser ikke meg selv, med masse tattoveringer på kroppen. Nei GITT. Tattoveringer er ikke noe for meg. Jeg skulle ønske jeg turte å klippe håret mitt til skulderen, men det skremmer meg forsatt. Jeg elsker langt hår, og ikke kan jeg huske sist jeg har hatt kort hår. Meg selv med kort hår? Jeg som er så glad i å krølle håret, og med en gang jeg ser en krølltang på butikken jeg liker, så gaper jo jeg munnen. Jeg er som en liten barn, som går inn på en godteri butikk. Får jeg øyet på en krølltang som jeg tror jeg kan ha bruk for. Så nøler jeg ikke med å kjøpe det... Da får jeg med en gang bilder oppi hodet, hvordan jeg kan style håret. HaHa mentall illness eller hur? Det er vel ikke så ille, men det er bare meg det. 

DEAR KARMA

 • 24.03.2017, 02:57Dear Karma. I have a list of people you missed.

BITCH BLIKK

 • 23.03.2017, 23:56

Er det mulig! Vi lever i en syk verden. Nå til dags så kan man ikke smile og være høflig til mennesker, uten få en BITCH blikk. Folk tror man flørter med kjæresten til andre, når man faktisk bare prøve å være hyggelig. Men noen folk er bare så sykelig sjalue. Jeg fikk en sånn bitch blikk av ei litt rar brunette for noen dager siden. Jeg har snakket med typen hennes før, og aldri hist på henne. Men siden vi fikk blikk kontakt, så smilte jeg til henne. Fordi jeg gjenkjente jenta fra bildene til typen. Men ho var tydeligvis ikke glad, men det var da synd. Sånne oppførsel blir jeg kvalm av, og jeg er ikke den eneste som vet om mange der ute som har vært UTRO med dama si. Ingen liker utroskap, men når du har en stygg personlighet. Så bryr jeg lite, og det er ikke noe synd. Til slike mennesker som ikke har en bra personlighet,  jeg smiler til dem når jeg ser de, men jeg sier til meg selv "du skulle bare ha VISST". 

Imorgen SKJER DET.

 • 23.03.2017, 15:08

Drar til Arendal imorgen. Har avtalt med en venn av meg, mange uker i forkant. Skal på besøk fra fredag til søndag. Jeg har aldri likt Arendal by, fordi jeg har alltid synes det er så liten by. Men etter jeg har besøkt en venn som bor noen minutter fra sentrumet, så synes jeg ikke byen er så liten alikkavel. Jeg synes Arendal er en koselig by! Jeg har aldri vært en stor by jente. Så jeg trives meg best i en by som ikke for stor. Ser frem til helga! Ellers så ønsker jeg alle dere en fin dag videre. 

see yaaah

MAKEUP ARTIST

 • 22.03.2017, 14:25Soon to become a makeup artist. Snart kan jeg kalle meg for en makeup artist, og ikke late som at jeg er det. He He, Noe jeg faktisk vil bli veldig dyktig på, er sminke!

Instagram @nicoletouch

SØKNAD SKJEMA

 • 22.03.2017, 13:46

Hei på dere! Nedtur på nedtur.. Først er mobilen og bærbaren ødelagt. Ikke bare med det, så vil ikke nettet fungere som den skal. What to do? Skal på senteret iløpet av denne uken. Trenger en ny mobil NUUU, Hva gjør dere idag da? Jeg er snart ferdig med søknad skjemaet til skolen. Nå som jeg forsatt er ung, så må jeg bli ferdig med utdanningen. Jeg tror jeg har lite lyst å gå på skolen om noen få år til. Så nå som jeg faktisk har skole lysten, så skal jeg tilbake til skole benken. Varer kun i noen måneder, så er det ferdig, Da er det bare å se fremover, og jobbe HARDT for å oppnå mine goals.

HAR DERE SAVNET MEG?

 • 18.03.2017, 14:22Jeg ser på statistikken at mine lesere er daglig innom bloggen min. Men jeg må dessverre skuffe dere med å si at jeg skal slutte med å blogge. Jeg bare tuller, skal nok ikke slutte med å skrive her. Noe jeg faktisk har blitt veldig glad i det. Har ikke tenkt tanken på å slette bloggen engang :) Jeg fikk dårlig samvittighet når jeg ikke har skrevet et eneste innlegg på noen dager. Mobilen min og bærbaren min har blitt helt USTABIL begge 2.Ganske så kjedelig! Sitter å skriver på min gammel Acer bærbar. Jeg bruker denne menst jeg leiter etter en ny en. Jeg føler når man er desperat, så plinger det alltid en bjelle til slutt. Jeg var hjemme og ryddet rommet. Så kom jeg på at denne bærbaren fakstisk fungerer, og jeg kan bruke den foreløpig. Så da gjør jeg det. Kjeder meg ihjel uten internett!

Love you GUYS

Pontoon

 • 15.03.2017, 18:39

Jeg glemte helt bort disse bildene, før jeg fikk til sendt bildene fra en av de jeg er avbildet med. Mobilen min er soon to be dead, så plutselig poppet bildene opp. Så da var det bare å lagre bildene :) for en kveld med mange råe folk. Glemmer det aldri! Pontoon Club, Cambodia. #pontoon

Jeg må tvinge meg selv til å SMILE

 • 14.03.2017, 07:10

God morgen alle sammen! Håper dere har fått en bra søvn? Det har ikke jeg hatt. Ustabil søvn, sover dårlig. Men men.. Noe jeg hører ofte fra folk er at, jeg ser så sinna/gretten ut! HAHA jeg legger ikke merke til det selv. Det er ikke ofte jeg er sinna, så jeg er nok bare i min egen verden når jeg ikke smiler. Fått kommentarer fra blogg - leserne mine om hvordan jeg reagerer om dem kommer hen til og hilser. Men de er litt skeptiske fordi jeg virker så gretten i trynet, haha stakkars mine lesere. Jeg hilser alltid på mine lesere om de hilser på meg :) er ikke en overlegen bitch som noen visse personer. Ha en fin dag videre mine fine lesere!

SEX på hotell rommet

 • 13.03.2017, 01:57

For pokker da! 2 par rundt 40 års alderen hadde sex på nabo rommet vårt. Jesus for en høy stønne lyd den kvinnen lagde. Man skulle trodd ho fikk 2 store pikk i rompa samtidig. Ubehagelig å høre og en forferdelig stygg stønne lyd. HaHa! De var norske, siden jeg hørte de prate norsk. De som jobbet der, de bare LO. Han ene dansken som jeg kjenner, han sa de har holdt på med siden morgen da han kom for å si hei til oss. Til slutt var det NOK. Og typisk meg jeg har baller til å faktisk si ifra. Jeg sa til vennina mi, nå skal jeg banke ppå døra. Jeg banket skikkelig hardt, for å la de skjønne at det er "noe galt". Han mannen sa:"JAA?". Jeg: Vi hører dere har sex altså. Hele hotellet og folk som jobber på reperasjonen hører dere! Hilsen fra meg som bor på rom nr 230. Etter jeg sa ifra så ble det stille. Vi har ikke hørt noe mer lyder etter det.

Fredag i DK

 • 11.03.2017, 20:08

Noen bilder fra Fredagen :) Er klar og opplagt, sså ikveld blir det en lenger tur ut på byen. Vi gikk til hotel rommet så tidlig. Jeg elsker Aalborg. Så fin By!

Vi AVSLØRER

 • 10.03.2017, 14:36

Vi avslører for dere hvor vi er.. Vi er på tur til Danmark/Aalborg. Elsker denne byen! Egentlig så skulle turen gå til Oslo. Men for pokker NEI. Jeg har sagt det før og sier det igjen. Oslo er dessverre ikke min by. Reiser kun til Oslo når jeg skal gå på besøk til noen. Reiser ikke til den byen bare for å ta en liten ferie reise. Hell NO. Vi koser oss så mye her i Aalborg. #danmark #aalborg

Bye Bye Norway

 • 10.03.2017, 13:31

Kan noen gjenkjenne hvor vi er på ferie? Denne turen var spontant. Noe som er så typisk meg og Laura. Vi liker å ta det litt på sparken vi. Slappe av i 1 time, så ut å spise. Vi gleder oss til å treffe våre buddies senere ikveld. Jeg føler jeg er litt overalt i verden jeg. Men sånn skal det vær!

I dette landet får guttene BETALT av å ha SEX med jentene.

 • 09.03.2017, 03:16

Har dere noen gang hørt om jenter som betaler gutter, for å ligge med dem? Som oftest hører vi gutter som betaler jenter. Og ikke omvendt. La oss kalle min venn for "Alexander". Meg og min venn Alexander satt på hotel rommet og pratet, før vi skulle videre ut på byen. Han fortalte meg at hans favoritt land var Tokyo og han sa hvor mye han likte byen. Han fortalte til meg at de er veldig åpent seksuelt der nede. I Japan/Tokyo så ligger ikke kinesiske menn med jentene. De liker blonde jenter som er lys i huden. Det samme gjelder det for jentene, de er veldig glade i turister. Jeg fikk sjokk, jeg viste ikke at det var så "ille". Tenk at mannfolkene der nede ikke ligger med jentene fra samme land. Er de så lite tiltrekkende? Han fortalte at han satt på en cafe, så kom en mann med penger til Alexander og pekte på jenta som satt noen meter bak han. Pengene var fra henne. Min venn Alexander lurte på hvorfor, og var nysjerig. Så han ba henne fortelle mer om det. Så da tuslet de videre på en annen cafe og pratet i 2 timer om det. Kort fortalt, så er jentene villige til å betale turistene for SEX! Grunnen kinesiske menn ikke vil ha sex med dem. Beste kompisen til Alexander skulle bare være i Tokyo på en liten ferie, men han kom aldri tilbake hjem. Han bare ble der nede, og der har han bodd i 4 år til nå. Hvordan han lever i Tokyo er å ha sex med jentene og får betalt for det. Når han blir "sliten" av det, så skrur han av telefonen i 2 uker. Vist ikke maser de gale asiaterene på han. Nå venter min venn på pass for å få bohold tilatelse der nede. Han skal vel ha masse sex og nyte det avslappende livet der nede. HAHA! Jeg digger han ;)

Jeg er så GLAD

 • 08.03.2017, 07:26

Jeg er så GLAD fortiden Har ikke fått sovet et eneste minutt på grunn av det. Her var det ikke snakk om negative tanker. Jeg håpte 2017 ville bli et bedre år og det ble det.

YES I HAVE OVER 100 NUDE LIPSTICKS

 • 08.03.2017, 05:49

Måtte bare!!

HVORDAN JEG FÅR VOLUM PÅ HÅRET

 • 08.03.2017, 00:39

Svar til dere som lurte på hvordan jeg lagde volum på håret, på dette bildet. Her brukte jeg hårføner og en rundbørste. For noen år tilbake så var jeg lite glad i volum. Det var kun midtskille og håret rett! Hva tenkte jeg med? Det er jo så FLOTT med volum.

Instagram @nicoletouch

REGNBUE FESTEN

 • 07.03.2017, 23:34

Ble invitert på Facebook av venninna, til regnbue festen på Rederiet til helga. Det blir på fredagen fra klokka 23:00 til 02:00. Ser jeg noen av mine lesere der? Kjærlighet er kjærlighet! Første gang på lenge jeg faktisk gleder meg til å gå ut på byen. Får tvinge latineren min med!

Bading med DEG

 • 07.03.2017, 20:36

Så trist å ha venner spredt rundt i forskjellige land. Vondt å savne noen man er så glad i <3 jeg har planlagt å ta turen til Kambodsja om 2 år til! 2 år til høres lenge til. Men dagene går så FORT. Jeg ble kjent med mange turister der nede. Jeg holder kontakten med de fleste, og vi ble så knyttet til hverandre i så kort kort tid. Og verden er LITEN skal jeg si... Nesten alle jeg ble kjent med, vi hadde felles venner. Noe vi alle fikk sjokk. Men det er fantstisk!

:)

 • 07.03.2017, 19:38

Titter innom for å ønske alle mine lesere en god dag!

NEW BIKE

 • 06.03.2017, 16:23

Jeg trodde snøen ikke skulle komme mer. Men det var like greit det. Etter så mange dager jeg var i en kokende varme strøk. Så er det avslappende for meg med all den snøen! Har vært på utskikk etter en bra sykkel, så da har jeg forsatt tid til å leite nå som snøen er her. Skal begynne å sykle igjen. Noe jeg ikke har gjort på en evighet. Det er lenge siden det! Lurer på om jeg forsatt kan sykle? He He. Vist ikke er det over til sparkesykkel (not).

HVEM KAN LESE BLOGGEN?

 • 06.03.2017, 11:58

Jeg har blitt spurt flere ganger av folk, om de får lov til å lese bloggen min. Ja det er GREIT. Når jeg mener "de", så vil det si foreldrene til min venn også videre.. De spørr for å få "tilatelse". Bloggen min er ikke privat, så versegod. Profilen er offentlig og hvem som helst kan søke på blogg navnet mitt. Når som helst og hvor som helst :) politet, legen, faren din, kjæresten din. Føl deg fri til å lese!

I love MONDAYS

 • 06.03.2017, 09:37

Er jeg den eneste som er glad i Mandager? Jeg ser alltid frem til hva uka har å by meg på. Klar for å ta uka med en storm. Love my life!

Be PROUD

 • 05.03.2017, 22:05

Be strong, but not rude. Be kind, but not weak. Be bold, but not bully. Be humble, but not timid. Be proud, but not arrogant.

Love YOU

 • 04.03.2017, 18:12

Barnevakt for verdens skjønneste kids!

FLETTA

 • 04.03.2017, 01:01

Kult? YAAAS.

Blir fletta i UNDERTØY

 • 04.03.2017, 00:03

Er det ikke bare så sexy når gutter kan fikse hår? Vil dere se resultatet, så skal dere få det. Er bare så trøtt nå, så jeg sier natta!

FRENCH BRAID FROM BEHIND

 • 03.03.2017, 21:07

French braid, med en messy bun :)

SNEAK PEAK HAIR STYLE

 • 03.03.2017, 20:35

Ta en liten snik titt på dagens hår stil! Bilder kommer og video kommer på min YouTube kanal.

YouTube/Snapchat @nicoletouch

My SEXY

 • 03.03.2017, 18:49

My sexy! Gjett hva jeg gjør på en fredags kveld montro? Sitter hjemme og øver på forskjellige fletter. Jeg publiserte et bilde på snapchat, der jeg kysser denne hode dukken i munnen. Folk spurte om de kunne være i mellom oss. Helt til de så den andre snappen deretter.. Det er ikke en ordentlig menneske. Kun en plastikk dukke. Mannfolk altså. HA HA!

JEALOUS OF ME.

 • 03.03.2017, 02:21

I dont hate people who are jealous of me. In fact i need more of them because they make me realize how amazing i am. It's my awesomeness that triggers the feeling of jealousy in them...

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign