hits
menu

BAKING

 • 01.04.2016, 00:41

Takk for en superdag, min godeste vennine <3 du vet selv hvem du er, miss Marina. MUAH :* imorgen skal Marina lage en god brownies, og jeg skal lage boller. Vi er så snille og skal la guttan våre på båten få spise alt sammen opp :) blir morro å henge med min Bulgaria venn før han også henger på med de andre videre, til et annet land :/ fuck!

Jentene fra idag :)

KVELDSFILM

 • 31.03.2016, 20:43

Ser på en skummel film med Marina og hennes fillipinske bestevenn, Hah! Vi spiste oss stappmette med kebabpizza. Pokker, jeg viste ikke de folkan fra skipet drar allerede tidlig på mandagen :( noen har reist tilbake til hjemlandet og noen er forsatt på skipet. Blir kjedelig uten de. Vi alle har kontakt over Facebook, men det er ikke det samme. Håper vi får til en fest igjen på lørdagen. Jeg har vil si hadebra til alle :)

COCONUT

 • 31.03.2016, 15:03

Mmm, det lukter coconut fra håret mitt. Tok på meg en hår maske igår ikveld 😌har farget mitt hakk mørkere! Snx, nå er jeg opptatt med å lese bøker.

STEMMEN MIN

 • 30.03.2016, 21:13

Det er så rart å høre min egen stemme på videoer. Har testet ut for å se hvor bra det ble. Ikke verst skal jeg si, hehe. Det er som å høre jeg snakke med meg selv foran speilet. Jeg har alltid vært den personen som er interessert i å prøve forskjellige hår stiler, og lære alt som hår med hår og gjøre. Hvilket produkt som gjør håret glansfullt ut og alt det. I det siste så har jeg lyst til å begynne med å eksperimentere med sminker. Jeg vil bli flinkere på å sette på sminke, på en fin måte. Men det skal se naturlig ut, og ikke for overdrevet.

Huda Beauty er ei som inspirerer meg, når det kommer til å begynne med sminke video og tips. Viste ikke hvem ho var før jeg var innom Instagram profilen hennes, og begynte å følge henne derifra. For en skjønnhet! Kjenner ho ikke personlig, men ho virker som en godhjertet jente! Og ho reposter ofte andre sin videoer, så de får flere følgere og kommer høyere oppover.


 

CLASSY NOT TRASHY

 • 30.03.2016, 04:55

FULL VIDEO

 • 30.03.2016, 04:48

Endelig klarte jeg å få lastet opp denne videon! her kan dere se hele videon, fra starten til slutten. ENJOY!
 

STARTING

 • 30.03.2016, 02:13

Kamera ledningen er satt på plugg, og jeg venter til den er blitt full ladet. Skal prøve meg på mitt første YouTube kanal :) der jeg snakker og gir litt tips. Følg gjerne med :)

KHMER

 • 30.03.2016, 00:14

Nå er det bare 19 dager til Kambodsjansk nyttårsfeiringen vår :) Jeg kan ikke tro hvor fort tiden har flydd avgårde! Det er 19.April vår nyttårsdag er. Om jeg ikke tar feil nå? Men ja, ser frem til en ny opplevelse og nye bekjentskaper. De som kjenner meg godt, vet at jeg ikke er skeptisk. Når det kommer til å hilse på nye folk, og bli bedre kjent med dem. Håper på å se kjente ansikter og ukjente. Vi ses i April folkens :* 

SNAPCHAT FAIL

 • 29.03.2016, 22:23

Hvorfor klikker snapchaten min? noen som vet grunnen, eller andre som har problemer med å logge seg inn? Hver gang jeg skal skrive passordet, så går appen hjem igjen. Og sånt skjer det hver gang. Har prøvd å logge meg inn siden morningen idag. Kanskje fordi jeg har for mye app på mobilen? haha, skal prøve å slette noen. En dag uten å se på snap history, og jeg føler meg lonely. Jeg kom på en fanstatisk god ide for månender siden, og igår tenkte jeg å gjøre noe RÅTT noe. Først må jeg prøve å få det til, så skal jeg fortelle dere hva det er.

Ellers, hva har dere drevet med idag?

SOMMEREN

 • 29.03.2016, 02:12

Jeg gleder meg virkelig til sommeren kommer. Jeg håper på solskinn gjennom hele sommeren! Liker ikke når det regner, så og si hele sommeren. Småregn i blant i sommeren skader ikke det :) Det er så typisk tankegang man har. Når det er vinter, så ønsker man varmen, og når det er sommer, så ønsker vi vinter eller regn.

Sommer, kom fortere! Sitte med vennegjengen rundt en bål natten lang, og ha piknik på stranden. Fuck yeaah! 

MOBIL BILDER

 • 29.03.2016, 01:05

Jeg ser hvor lite pent det er når jeg laster opp bilder fra mobilen hele tiden. Bilder jeg legger ut fra bloggen er knipset med mobilen min. Fordi jeg har ikke orket å levere sony kameraet mitt på reperasjonen igjen. Noe jeg skal, IMORGEN! Jeg håper ikke jeg har drøyet dagene, så jeg ikke har garantien lenger? Hmm.. De sa de hadde fikset den ferdig sist gang. Og nei gitt, de hadde ikke fikset den i det hele tatt. El kjøp, here i come!

COLD AS FUCK

 • 29.03.2016, 01:01

Det var så kalt på Ocean Gala skipet vi var på, jeg hadde jo på meg skjørt, topp og en cardigans på meg. Men beinan var jo "naken", så det hjalp lite. Frøys som bare det fordeom. Vanskelig å konsentrere seg når man står og skjelver hvor enn man beveger seg. Gikk ned til rommet for å skifte. Tok på meg jeans, og en t shorte. Og da ble jeg VARM, ahhh deilig følelse! Jeg tok med skift fordi jeg gadd ikke å ta bussen med antrekket jeg skulle ha på meg den kvelden, det var for kaldt for det. Så det var bra at jeg hadde med skift. Skulle jo sove hjemme, men var litt usikker, så det er nok grunenn til jeg tok med meg litt tøy for sikkerthetskyld. Ser frem til neste båt kveld med crewet :)
 

 

MEMORIES

 • 28.03.2016, 17:00

Memories last forever. Etter hvert når bloggen min er fylt "opp" med masse gøy innlegg, så skal jeg lage en dagbok ut av det. Det som er greit med blogg, det er på en måte som en dagbok jeg kan se tilbake til, og jeg kan bare bla gjennom arkivet. Blogge til bok, skal jeg gjøre når jeg føler for det.


En venn fra Philipinene :)
 

LONGER VERSION ON YOUTUBE

 • 27.03.2016, 22:53

Her er en kort hårvideo. Denne er lagt ut på IG og FB. En lenger og saktere versjon av denne kommer. Har litt problemer med å laste det ned osv.. Se denne imenst dere.


 

OCEAN GALA 2

 • 27.03.2016, 22:28


Bilder fra båten :) vi storkoste oss, ikke vel jenter?

LAST NIGTH

 • 27.03.2016, 19:18

Kveldens antrekk til meg og Marina.

OCEAN GALA

 • 27.03.2016, 17:50

Første gangen min på Ocean Gala skipet! Marina og de andre venninan mine har vært der før, så da inviterte de meg bort dit denne gangen. Vi ble kjent med mange fantastiske mennesker. Skikkelig internasjonalt :D Kjente noen fra før av, så det var bare koselig å få truffet de igjen. En av de har jeg ikke fått truffet på mange år. En av venn av meg, som bor på den andre siden av verden.


De måtte åpne "porten" for oss, så vi ble henta av noen gutter, så tok de oss videre mot skipet. Vi la tingene og veska vår pår rommet, så gikk vi i spisesalen for å spise en god middag. Så gikk vi opp hvor baren er, og da startet kvelden. Da alle hadde samlet seg, så tok vi en gruppebilde sammen! Kan desverre ikke publisere den, fordi det var noen som ikke likte å blitt tatt bilde av. Og heller så kunne de ikke vise seg på bildene :/ Men sånn er det, og jeg skal ramme inn bildet. Minner for livet!

Er blitt så glad i vennina mi, Marina! For en god og grei jente, skal sei <3
 

SKIP

 • 27.03.2016, 12:11

God morgen fra skipet! Nå skal vi spise lunsj med de andre som bor på skipet. For en kveld igår, haha :)

SLEEP

 • 26.03.2016, 16:41

Stod opp tidlig idag hos Charlotte. Ho måtte videre til Grimstad og jeg måtte til Sørlandet senteret og kjøpe noe før det stengste. Jeg sovna etter en halvtime sa jeg var hjemme. Såå trøtt var jeg. Måtte sove i noen timer før jeg vandrer videre mot den store båten vi skal være på. Hadde jeg ikke sovet, så hadde jeg ikke klart å komme dit. Og jeg har gledet meg i en uke til dette!

Første gang jeg besøkte i Grimstad her :)

THE OTHER WOMAN

 • 25.03.2016, 23:38

Er på overnatting hos Charlotte, og vi har sett filmen "the other woman". Som handler om en mann som har flere elskerinner. Og etterhvert finner de ut, at har flere kroner og er utro mot alle sammen. Morsomt og spennende film :) 

TOMORROW

 • 25.03.2016, 16:23

Skal på overnatting besøk hos, søteste Charlotte! Pakker ned veska mi, med alt jeg trenger til imorgen dagen. Gidder ikke å ta bussen hjem til Hånes, for å he te tøy, så til båten. Skal på en båt imorgen med "gjengen" fra utlandet! Outfitet for imorgen er pakken ned, så er jeg klar for å ta bussen direkte mot byen. Så gå mot båten, med de andre herlige menneskene. Ser deg snart, Charlotte :*

ROLLER

 • 24.03.2016, 21:11

Denne jeg snakket om hele veien. Oh yeaah! Like bra som den ser ut som, og det folk anbefalte med den. Kan krølle håret med den så mye jeg bare vil, uten å slite håret ;) sjekk så fine krøller jeg fikk.

PAKKENE ER FREMME

 • 24.03.2016, 12:00

Noen av tingene jeg har bestilt har kommet i posten min! Åpnet begge pakkene og prøvde ut den ene pakken, som inneholder masse hår ruller :D Gud så gøy det er å dulle med håret sitt.

NEW

 • 24.03.2016, 00:29

Vært å shoppet masse fint idag. Og etter det dro jeg hjem for å sminke meg, noe jeg ikke rakk da jeg stod opp tidlig. Gikk egentlig sminkefri for å bli brunere på ansiktet :) men det var ikke så mye til det idag. Døds kaldt, selvom det er sol ute. Kom meg hjem, etter shoppingturen med Laura og Per. Stelte meg, så tok jeg turen til kirken med, min beste Marina. Jeg digger DEG <3 vi gikk til en katolikk kirke, bare fordi noen inviterte oss dit. Så hvorfor ikke dra dit, når vi hadde lite å finne på? Pluss så har vi aldri vært der før. Den var dagen idag. Nå skal jeg legge meg! Skal vise dere noe imorgen. Yippiii

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 23.03.2016, 10:02

MINNER PÅ DERE AT DU FORSATT KAN STILLE MEG SPØRSMÅL, SÅ VIL JEG SVARE PÅ DET, PÅ VIDEO!

ohsnap

 • 22.03.2016, 09:25

SKATE

 • 22.03.2016, 00:38

Første gang jeg prøver meg på dette! Morro!! Hva skal jeg si? Øvelse gjør mester. Veldig ubehagelig første gangen, men kan teknikken nå. Takket været Levin ;) du er en flink og SÅ tålmodig lærer!

STRESS

 • 21.03.2016, 16:27

Hvor mange ganger har jeg ikke skrevet ordet, stress på bloggen? Jeg har stressa fra da jeg våknet, til nå. Og det er så deilig å være hjemme på rommet. Skal finne bank kortet mitt. Har vært å shoppet med min skjønneste vennine, Marina! Dette ble en kort innlegg, fordi alt jeg skrev for ca 1 min siden ble slettet. Idot PC! Finne bank kortet mitt, så til butikken for å handle inn bake varer. Skal bake en god kake til min godeste venn, Levin. Love you, min barndsomvenn siden vi bare bitte små, og min enneste bestvenn som er gutt :) Og Marina, det var veldig koselig å henge med deg idag. Det er alltid liv i deg, og jeg gleder meg til noen dager til vi får vært sammen igjen.

Ha en fin dag videre, i denne solskinn været :*

SPØRSMÅL

 • 21.03.2016, 11:12

Okei mine følgere! Jeg tenkte å en spørsmålsrunde . Spørr meg om det dere føler for, så skal jeg prøve mitt beste å svare på de så bra som mulig. Denne gangen skal jeg svare på video :) Og jeg skal lage en video om hår og hårprodukter der jeg snakker, enn å skrive et innlegg om det. Det starter jeg med når tingene jeg har bestilt, er framme i posten! #spørsmålsrunde


Imenst det titter spørsmål under kommentarfeltet, så skal jeg ut å shoppe med denne jenta her :*
 

GOD PÅSKE

 • 20.03.2016, 14:53

Jeg ønsker alle sammen en god påske!

Jeg sitter ute på verandaen og blogger, men en god varm kakao ved siden av meg. Holder på å se igjennom bildene som ble tatt igårkveld med en herlig gjeng. Alle sammen var så fantastiske hyggelig, at det gjorde stemningen så bra. Jeg var så inmari trøtt igår, så jeg dro hjem når de andre skulle dra mot byen. Jeg synes ikke utelivet er noe gøy lenger.. Jeg husker ikke hvorfor det ikke ble noe på båten igår, som vi skulle være på. Så da ble vi bare hjemme hos vennina mi, som bor i byen. På lørdagen som kommer, så skulle de prøve å få det til denne gangen. Jaja, det var bare bra at det ble utsatt. Så får min bestevennina, Laura få slengt seg på. Perfekt at ho har fri neste uke :* #påse #godpåske


 

COME SUNSHINE

 • 20.03.2016, 14:27

Sola titter frem nå i de siste dagene, og jeg håper været blir slik fremover :) yippii yeeeey! Jeg kan ikke vente til det blir varmere, så kan vi ut å grille på stranden. Og vet dere hva.. Sist år, så har jeg ikke svømmet ute en gang! Wtf, jeg vet ikke om jeg klarer å svømme lenger da? Hehehe. For sikkerhetskyld, så skal jeg ikke hoppe utti fra noen meter, skal bare legge meg på magen og begynne og svømme! Jeg husker jeg var veldig god til å svømme de siste gangene, jeg var utti vannet.

DARK BLONDE

 • 19.03.2016, 10:00

Denne fargepakken brukte jeg å farge håret med. Jeg trenger 2 pakker for håret mitt. Inviduelt hvor mye pakker du trenger, etter lengden og tykkelsen på håret ditt.

DONE

 • 19.03.2016, 09:54

Mange spennende hår "greier" er bestilt, og jeg gleder meg så til å prøve de ut :D Fyfaen går det ann å være så besatt av hår? Ja, sånn er det å være jente! Føler man seg ikke fin på håret, så føler man seg ikke fin på ansiktet. Faktisk så husker jeg ikke ALT jeg bestile fra Geek for noen dager siden, så for vel få det som en liten overaskelse når de pakkene kommer på posten.

Planen min idag er å finne kveldens antrekk for idag. Jeg og flere andre ble invitert til en båt, der vi skal hygge oss sammen og bli kjent med flere folk på båten :) koselig det.

HAIRDOPENESS

 • 19.03.2016, 04:22

Nå har jeg laget en annen Instagram konto, der jeg vil reposte mange av de fantastiske hårvideoene, verden rundt! Feel free too follow!

DAGENS INNKJØP

 • 18.03.2016, 18:32

Støvletter, topp, sollbrille og en deilig hette genser.

BEFORE AND AFTER

 • 18.03.2016, 12:53

Det brune er etter bilde! Mye finere i virkeligheten. Før og etter farging :) skal ta bilde av farge pakken idag senere.

PINK

 • 18.03.2016, 10:51

Like mother, like daugther <3 meg og mamma fant en veldig fin skjorte fra, Mango! Vi begge kjøpte den samme skjorten, hihi. Egentlig liker jeg ikke rosa farger, men siden jeg hadde lyst på matche mamma litt. Så hvorfor ikke :)

MOBILFRI

 • 18.03.2016, 07:31

Hey blogger's! Grunnen liten blogging, er fordi jeg har lagt mobilen hjemme.. Faktisk!! Så da kunne jeg ikke blogge, og heller hadde jeg ikke pc i nærheten. Følte meg ensom uten mobilen min :( aldri igjen for å si det sånt. La den bare ligge hjemme, fordi mobilen er i mine hender 24/7 liksom. Men ihvertfall, imorgen tenkte jeg å dra til danskebåten med en venn av meg :) vil kjøpe masse sminker og parfyme.

HÅR BØYLE

 • 16.03.2016, 13:34

Har prøvd å laste videon til datamaskinen, så videre til YouTube.

Men neida, den vil ikke fungere enda. Her får dere se et bilde imenst da :) lagde hår bøyle, med mitt eget hår.

SVINDEL

 • 15.03.2016, 05:19

Jeg er så skeptisk til å bestille ting over nettet, spessielt når jeg ikke har hørt om, navnet til butikken eller noe fra før av. Har bestilt ting på Ebay, takket været vennina mi som hjalp meg med å bestille. Det var første gang jeg skulle bestille derifra, så jeg skjønte ikke hva jeg skulle trykke på, haha. Har hørt masse bra om appen geek og wich. Og det er jo så billig å handle derifra. Gjett hva jeg har lagt til på handlekurven? Jo, det er en del hår greier og litt av hvert. Gleder meg som en liten å unge å få de pakkene hjem til meg. Bli morro å prøve de ut, noe som jeg har alltid hatt lyst til. Skal teste hvor gode de er, så får jeg bare bestille flere om jeg blir fornyød.

Noen andre av dere som har kjøpt noe fra geek?

SNEAK PEAK

 • 15.03.2016, 01:41

Ny video! Kommer på neste innlegg #hår

DYKTIGE FRISØRER

 • 15.03.2016, 01:36

Hvem ønsker seg ikke å sitte i stolen til dyktige frisører, som gjør en kjempe jobb?Jeg føler alle de flinke jobber i Stocholm! Jeg kjenner mange av de frisørene i Stocholm som er expert når det kommer til å fikse håret! Man får så masse inspirasjon av videoene de legger ut. Dumt at jeg må ta FLY for å få håret mitt som jeg "vil". Snakket med en venn av meg nå nylig, vi planlegger Stocholm turen sammen :D Vi har lyst til å besøke byen, og ikke bare besøke. Men jeg har noe planer der borte, fikk mail for ikke lenge siden. One happygirl!

IBUX

 • 14.03.2016, 23:58

Den følelsen.. Jeg føler meg såå dårlig! Har svelget ibux og drukket mase vann. Håper på å bli bedre snarest, så jeg kan forsette med hår videoene mine. Har mange ideer på lager, men akkurat nå så orker ikke hodet å tenke. Har bestilt masse hårgreier som jeg gleder meg til å gi dere tips. Følg med videre for mange spennende hårstiler. Tenkte å blogge om makeup og negler også.

FASHION FOR MEN

 • 14.03.2016, 03:28

Jeg har sagt til mine gutte kompiser, at de må gjerne starte å blogge! Hvem har sagt at det bare er KULT med jenter som blogger? En blogg jeg vil anbefale er en blogg, der 2 gutter deler bloggen sammen. Gjerne følg Faisal og Massood for mer style og tips: http://faimas.blogg.no/. Gutter med stil er bare så h to the o to the t, HOT! 2 kjekke gutter som er bosatt i Kristiansand by, som virkelig brennner for mote. JA til flere mote bloggere for gutter og menn! #krsby

#fashionforpassion

 

 

2 SIDERS SPILL

 • 14.03.2016, 03:19

Av og til spiller jeg med venninan mine, og lytter på hva de har og si. Det er ei vennine som jeg i det de siste månedene har hatt skikkelig kontakt. Men ei ting jeg la merke til ved ho, er at ho spiller 2 siders spill. Det jeg missliker ved henne er at ho alltid skal ta en hvit løgn, og ho tenker ikke før ho snakker. Da mener jeg at ho løy for ca 5 minutter siden, og glipper ut sannheten noen minutter senere ho åpner munnen sin. Vi ble gode venniner, helt til jeg ble ordentlig kjent med henne og la merke til personligheten hennes.

Hver gang det er drama, så skal ho alltid "løpe" til meg og fortelle meg ALT om det som foregår rundt livet hennes, bare for at jeg skal tro på ho, gi ho råd, og støtte henne med dramaet. Shcreenshotter hele samtalen og sender meg for å bevise at ho har rett! Faen din lille løgner, ikke tro jeg støtter deg på alt, når jeg vet godt innerst inne at du er ei løgner. Jeg har funnet ut ting om DEG, og jeg har snakket med de du har snakket med. You name it, du skulle bare vist sier jeg bare.

TOPPLISTEN

 • 13.03.2016, 22:50

Jeg husker første gangen jeg så meg på topplisten, jeg ble så GLAD. Det var jo der jeg ville komme, og jeg "viste" jeg kom til å komme der. Men viste bare ikke når jeg kom til å ligge der. Det handler om viljestyrke! Jeg har blogget snart i 1 år, om jeg ikke husker feil? skal sjekke ut datoen når dette innleggeter er publisert. Men uansett.. En dag så tittet jeg innom topplisten over hele Norge, og de som kom på topplisten på mest aktive. En dag så så jeg meg selv, på mest aktive på nr 54, og jeg fikk litt sjokk. Etterhvert sjekket jeg bloggerene på topplisten, og så blogg navnet mitt ligge der. Da ble jeg enda mer glad, og fikk mer motivasjon til å bloggge. Den plassen jeg ligger på nå, er den høyeste jeg har ligget på. Og enda HØYERE håper jeg på å komme. Haters gone hate, desverre..

Ønsker alle sammen en fin natt <3

BEFORE AND AFTER

 • 13.03.2016, 21:58

Jeg har ikke tatt før og etter bilder av hårfargen min. Men jeg kan jo finne før bilde, så ta en etter bilde å vise dere. Det er det samme, bare det ikke er tatt på samme dag jeg farget håret da. Ble superfornøyd! Gjorde det mørkere, og når det nærmer seg sommeren så skal jeg stripe det lysere. Jeg fikk ikke sove, og hårfarge pakkene lå rett ved meg, så det gribla veldig på hendene. Mix og triks, så var det blandet og hår er nå farget. Her er en liten sneakpeak av fargen, skal ta det ute på dagen, når det lyst ute. 

 

ICE COLD

 • 13.03.2016, 21:33

Vann er den beste tørstdrikken når man er tørst! Når man er tørst, og drikker brus foreksempel, så blir man bare tørstere og har lyst på mer. Siden det er smaker så søtt og inneholder masse sukker oppi, så man drikker automatisk mer. Har drukket 3 sånne glasser nå etter en gåtur ute med vennina :)

KONTAKT INFO

 • 13.03.2016, 19:31

Hotmail: nicoletouch@hotmail.com & Instagram @nicoletouch.

HATER

 • 13.03.2016, 19:19

:D :D :D
 

GOALS

 • 13.03.2016, 18:54

Den følelsen når du ligger enda høyere opp på topplisten!

MAKE BEAUTIFUL VOLUM

 • 13.03.2016, 03:50

En video, der du kan lære å lage flotte volum på :D check it out! Skal pakke veska mi og sove hos en god god venn av meg nå. Ingen av oss får sove, hihi. PREIKAS


 

TWO BRAIDS

 • 12.03.2016, 20:17

NY FARGE

 • 12.03.2016, 18:31

Jeg farget håret mitt med en gang jeg våknet idag. Skal vise dere bilder :) den ble nydelig! Kan dere gjette åssen farge?

VOUGE FRISØR OSLO

 • 12.03.2016, 09:13

Fikk en skikkelig RÅ hårstil fra, Meena <3 vant konkurransen dem hadde, også fikk jeg med meg et hårprodukt hjem. Ho er så flink og så pen jente! #vougefrisør

NESTE BY TUR

 • 12.03.2016, 02:34

Nå er jeg er pokker med så lei av oslobyyyy og alle de andre folkan jeg treffer når jeg tar turen der på besøk. Aldri om jeg setter beinen min der igjen. Neida, bare tuller. Men er bitte små lei av å hele tiden, reise til Oslo, når jeg har lyst til å komme meg litt vekk. Jeg planlegger neste by tur jeg vil besøke. Jeg tenkte å dra til Sandnes/Stavanger denne gangen. Rundt April en gang.. Har to venner av meg, som bor i den andre siden av  verden som kommer til Sandnes/Stavanger. Jeg fikk melding av de på facebook, nesten på samme tidspunkt. Begge de to skulle reise til Norge! Da slipper jeg å stresse. Kan jo gjenforenes med de samtidig. De kjenner ikke hverandre, men jeg kjenner begge to. Jeg har lovet meg selv, at dette året 2016, så skal jeg bruke tiden min på å reise og REISE rundt. Både til utlandet og her i Norge :D Så vi får se om dette blir til en "reiseblogg", hehe! Hvem vil bli min reisepartner?


Laura & Meg!

FINE STINE

 • 11.03.2016, 23:51

Stine 27 år, whoopp to the whoooooop!!

STORESØSTER

 • 11.03.2016, 20:00

Gjenforenes med min latinske søster <3 vi sminker oss, så skal ho stramme på flettet min. Den har blitt løs etter jeg ble flettet på mandagen. Nå skal vi feire Stine. See yooou!

LONG TIME SINCE

 • 11.03.2016, 04:46

Jeg beklager for dårlig blogging i det siste. Etter jeg var på helgtur i Oslo, så har jeg bare vært hjemme og tatt det helt med ro! Kommer sterkere tilbake, når energien er på plass.

OSLO I BILDER DEL 1

 • 10.03.2016, 21:15

Sven og Avon, og meg <3

KRYDRRET TE

 • 10.03.2016, 18:41

Ewwwww!! Denne iskaffen smakte bare helt forferdelig! Navnet sier vel sitt hva den er blandet med. Har smakt de andre kaffene og de var alle gode, så ville jeg teste ut denne. Æsj til å spy av. Har noen av dere smakt denne? #iskaffe

KAPUTT BÆRBAR PC

 • 09.03.2016, 22:43

Ehm, hadde kjøpt bærbar pc'en min ny og hadde den i noen uker, før dette skjedde. Tror jeg miste den for mange ganger på gulvet. Muliiiig! Må lagre alle bildene mine på minnebrikken før det er forsent.

DONT FEEL WELL

 • 09.03.2016, 16:44

Lite blogging i de siste dagene nå! Har ikke følt meg bra, det er grunnen. Feber på gang.. Her blir jeg flettet av, flinkeste Meena!

HÅRFARGE

 • 08.03.2016, 21:18

Jeg er så usikker.. Skal jeg stripe håret mitt blondere? Fargen har missfarget seg etter jeg hadde stripet det. Så nå ser håret brunt ut. Så lysere striper eller en fin golden brown farge? Skal tenke på dette til helga!

AVSLAPPING

 • 08.03.2016, 20:07

Var ute på byen i Oslo med disse jentan mine, og noen andre. Hehehe :) har ikke tatt så mange bilder fra helga, men har noen på mobilen som dere skal få se. Til helga så får jeg besøk av finisen fra Oslo, Sandra :*

WE RUN THE WORLD

 • 08.03.2016, 18:26

UPLOAD

 • 07.03.2016, 23:47

Hva tycker dere om fletta?

BACK TOO MY TOWN

 • 07.03.2016, 18:13

Hjem kjære hjem, til Kristiansand. Er sååå sliten av stress. FY for en dag. Det var mye mye jeg stressa med idag. Var hos frisøren og ble fletta. #stayturned

NIGHTY

 • 07.03.2016, 05:46

BLOGGES

 • 07.03.2016, 01:48

Jeg har hatt en hektisk helg, så jeg har ikke fått blogget så mye. Så dere vet! Blogger mer idag senere ikveld når jeg har tid!

OUT

 • 05.03.2016, 23:48

Carolina her nå. Avon krøller håret mitt og guttan venter på at vi skal bli ferdig stelt. Så er vi klare for å gå ut :) skal vise dere Avon sitt hår!!! WOOOW

HANDYMAN

 • 05.03.2016, 21:44

Ble henta av mine 2 kompiser fra buss terminalet. Nå er jeg hos de på Torshov :) steller meg, mens jeg venter på Carolina og Avon kommer bort til oss!

BAG

 • 05.03.2016, 16:44

Sitter på bussen nå! Vi ses mine Oslo venner :) blir gøy å se dere igjen. Er svimmel i hodet, håper jeg får noen minutter eller timer's søvn på bussen. Lots off love!

LA OSS DØGNE

 • 05.03.2016, 03:34

Jeg har ikke fått sovet enda, så derfor skal jeg ut en liten gåtur etter jeg har skrevet dette innlegget. Spørsmålet er, skal jeg sove i noen timer? så våkne, eller skal jeg bare holde meg våken til jeg skal ta den lange bussen, så sovne på bussen til jeg er fremme? What too do?


 

 

YOU SAID NETFLIX AND CHIL

 • 05.03.2016, 00:46

HAHAHAHAH MÅTTE BARE! You feel me?

HERE WE GO

 • 04.03.2016, 21:53

Skulle bli ferdig med hårvideon min til nå, men er utmattet! Skulle sove over hos min godeste venn, men sparer energien til imorgen istedenfor. Skal til byen å ta en kaffe med vennina, så hjem og lage hjemmelaget pizza. Kofferten er snart ferdig pakket.. SNAAART. Er klar for oslo city, og gjenforenes med mine oslo venner og bekjente. Dere vet hvem dere er, ser deg imorgen <3 ha det trivelig så lenge.

HJELP MEG

 • 04.03.2016, 19:29

Hvilket av disse tre kjolene skal jeg bruke på lørdagen? Tenker på den svarte jeg. Men jeg vet ikke.. De andre er også fine. Er jeg forsatt usikker til imorgen, så pakker jeg bare ned alle de. Like greit det!

FØR DØDEN TAR MEG AVGÅRDE

 • 04.03.2016, 19:11

Hvem vet hvor lenge jeg har igjen å leve? Ikke alle blir gammel, og dør "naturlig". Folk havner jo i ulykker og alt det tragiske som ender livet til oss mennesker. Så jeg tenker å prøve all slags hårfarger før det. Jeg har så LYYYST til å farge håret mitt akkurat NÅÅÅ!! Jeg har virkelig lyst til det. Så jeg skal se hva jenta mi, Avon synes om det? Må ha andre meninger når jeg er usikker. Reiser mot Oslo imorgen på dagen, så er jeg der på kvelden. Jeg har seriøst maur i rompa akkurat nå, er virkelig gira på å farge håret. Ingen frisør salonger er åpent nå, men tenkte på en fin brunfarge som man kan kjøpe på kiwi. Akkurat den farge pakket jeg liker! Tror ikke det blir noe hårfarging på meg idag, men skal vurdere når jeg er i Oslo. Har også frisør time på mandag, hos de flinkeste på Vouge frisør i Osloooo :) Savner å blir stelt på håret av en som virkelig kan det med hår å gjøre.

Masse masse bilder kommer til helga! Ha en fin helg så lenge :*

ANTREKKET

 • 04.03.2016, 16:11

Dagens antrekk!

FLASH TATTOOS

 • 04.03.2016, 14:34

Mens jeg pakker tøyene mine ned, og ikke blir ferdig med hår videon før på kvelden en gang. Så kan dere få se denne flash tattoos videon jeg lagde for ikke lenge siden. #enjoy


 

THATS RIIIIGTH

 • 04.03.2016, 08:38

BEYONCE CURLS

 • 04.03.2016, 06:12

Når jeg ikke får sove, så tar jeg frem krølltangen og øver meg på nye krøller ;)

GEEK AND WICH

 • 04.03.2016, 02:46

Okei, hvem har ikke hørt opp disse 2 appene? geek og wich. Jeg har blitt anbefalt det av mange venniner, og jeg er alltid skeptisk til å bestille fra nettet. Har hørt masse bra om det, så da var det min tur til å laste den appen. Nå skal det bestilles!

SNEAK PEAK 2

 • 03.03.2016, 21:49

Denne rosa hårtingen skal jeg bruke på videon imorgen. Gleder meg til videon er ferdig. TADAAA :)

WHITENESS

 • 03.03.2016, 21:13

CHOOSE YOURE FAVORITE

 • 03.03.2016, 21:11

JOYEUX ANNIVERSAIRE

 • 03.03.2016, 21:07

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, BELLA! JEG ØNSKER DEG EN FANTASTISK BURSDAGSDAG! GLEDER MEG TIL Å TREFFE DEG IGJEN, PÅ KAMBODSJANSK NYTTÅREN ❤

Slenger på med bildet fra sist år! Kiss

SCAMPI

 • 03.03.2016, 20:31

MY ENERGY

 • 03.03.2016, 15:42


Det føles som om det ligger noen steiner oppi hodet mitt nå, hodet føles så tungt! Den gir signaler.. Kroppen sier at den trenger en times hviling. Så nå skal jeg legge meg litt, så opp å stå igjen. Må lade batteriet på full guffe!
 

PEACE AND LOVE

 • 03.03.2016, 15:24

DOLLAR

 • 03.03.2016, 15:00

"Money can buy happines"

NIKE AIR MAX THEA

 • 03.03.2016, 11:53

Behagelig sko å gå med!

SNEAK PEAK

 • 03.03.2016, 04:57

Her ser dere en sneak peak av, hår oppsettet jeg skal lære dere på fredagen. Følg gjerne med!

RELAX

 • 03.03.2016, 02:50

WoooOoops! Tiden flyr avgårde. Var ute og gikk en tur, som alltid. Noen timer til så er det morgen, men det går bra :) Kan være våken og sove når jeg vil idag. Idag er planen min å bare være hjemme. Ta det helt med ro bare. Har vært så aktiv i de siste dagene, så jeg føler for å bare være for meg selv idag. Må ha energi til fredagen. Skal på besøk, også skal jeg lage en ny hårvideo til mine fans som hyler etter nye videoer. Den jeg skal vise dere denne gangen, den er GENIAL.

STAY TURNED

LANGT SUNT HÅR

 • 03.03.2016, 00:53


Noen få år tilbake da jeg hadde for LANGT hår. Når håret går over rompa, så synes jeg det blir for stygt. Men så langt hadde jo jeg?..
 

BORTE BRA, HJEMME BEST

 • 02.03.2016, 20:37

Borte bra, men hjemme best. Jeg har jo vært hos min gode venn, Levin. Har vært på overnatting besøk. Mitt hjem nummer 2. Jeg føler meg så velkommen der, og alle søskene er så hyggelige. Spiser alltid gode mat og bare koser oss veldig mye! Velkommen til vinterlandet, det snør her i sørlandet. Hvorfor akkurat nå? Det er Mars, hallooooen. Men pytt pytt, snart smelter all snøen bort, så får vi håpe været skinner skikkelig snart :D Nå skal jeg finne frem alle kjolene jeg skal bestemme meg for å bruke til helga. Skal laste opp bilde, så får dere leserene hjelpe meg litt :D

KRØLLER

 • 02.03.2016, 16:21

Dagens hårstil, krøller :) får hjelp fra Belinda.

FOOD

 • 01.03.2016, 17:52

BARNDOMSVENN

 • 01.03.2016, 17:03

Er på besøk hos min barndomsvenn, Levi! Vi pleide å leke med hverandre når vi var små. Nå som vi eldre, så fikk vi kontakten med hverandre igjen. Nå skal vi spise lunsj sammen.

DONT TOUCH

 • 01.03.2016, 01:14

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign