hits
.

ÅRET 2018 ET HELVETTE ÅR

 • 28.02.2018, 07:14

Året 2018 har vært et helvette år for meg. Jeg har nevnt det før og sier det igjen. Jeg unner ikke min værste erkefiende det jeg har gått gjennom. Den dårlige nyheten.. var at jeg mistet noen som jeg var glad i. Det er så trist. Jeg kan ikke høre stemmen og heller kan jeg aldri få pratet med dem. Det gjør så vondt. Jeg trodde aldri, at mitt første begravelse jeg skulle til. Var til en som var mitt alt, mitt liv. Jeg glemmer det forsatt ikke. Jeg sa til meg selv i flere flere år. Uansett hvem som dør, så kommer jeg ikke til begravelsen. Ikke fordi jeg er respektløs eller slem. Men jeg føler jeg ikke klarer til å komme meg videre i livet. Så det skjedde det, den dagen jeg fikk sjokk. De jeg er glad i, de jeg vet sleit med livet. Jeg har mistet de for godt. Så kommer den følelsen. Følelsen å sitte igjen med dårlig samvittighet. Jeg har aldri sett en død person i mitt liv. Jeg har bare forestilt meg bildene i hodet. Om hvordan et menneske ser ut når dem dør. Så ser jeg det i virkeligheten. For første gang kjenner jeg på en død person, så kald, så gult. Fargene skitfer når man ikke lever lenger. De hadde en sykdom som kalles for Depresjon. Det er en sykdom. Noen mener det ikke er en sykdom, men er det. Søk det gjerne på Google, les og lær. ( symptomer på depresjon). Jeg håper alle dere engler hviler i fred sammen.

 

I still cry. I cried when you passed away, i still cry today. Although i loved you dearly, i couldn't make you stay. Your golden heart stopped beating, we laid you down to rest. My angel. My heart is full for memories, with pride i speak your name. Though life goes on without you. It will never be the same. A part off me is gone forever. A part off you will live forever inside me.

 

LEGGER MEG MED EN GOD SAMVITTIGHET

 • 28.02.2018, 02:13

Profile design. DONE. Jeg er så fornøyd. Jeg holdt på å gi opp, når jeg ikke fikk alt dette til. Jeg klarte bare å endre litt. Jeg er glems, det er enklere en man tror. voila ♥ Her er det nye designet. Jeg har ikke designet dette selv, men takket være noen som lager flotte profil designer. Jeg var så møkka lei av det designet som jeg hadde. Det er fordi jeg ikke husket hvordan man endrer det. Lite husket jeg, men nå kommer det seg. Jeg var så lei av å skrive innlegger, når jeg ikke var fornøyd med hvordan profilen så ut. Men det går greit nå. Nå som jeg har fått en nydelig profil. Nå kan jeg legge meg en god samvittighet. Natta alle sammen, vi skrives.

FESTEN MIN

 • 25.02.2018, 19:59

Hey Loves. Her sitter jeg og blogger fra Hånes. Jeg er på besøk hos Salina. Jeg trvives godt hos henne, det er så fint her.

Festen min igår kveld var amazing. Takk til alle som kom for å feiret meg. Jeg setter pris på alle sammen som kom. Det betydde mye. Jeg er så glad for at det ikke ble noe drama på festen min. Jeg hater folk, som ikke klarer å oppførere seg på fester. Spessielt når de er så hyggelig å inviterer den personen. Det ble ingen drama for denne gangen. Her ble alle kjent med alle. Det var så hyggelig bursdags fest. Så lenge hele gjengen er hyggelig mot hverandre og bare tenker på å kose seg. Det gjør meg veldg glad.

Når klokket tikket 23.00, så tok de fleste taxi til byen. Her var jeg ute med pappa, min bror, Sergio, Aied osv..  Noen gaper litt i munnen, når jeg sier jeg fester med foreldrene mine. Vi er ganske åpent på det, så det er ingen problem. Jeg dro hjem tidlig på lørdagen. Så meg og pappa tok taxi hjem sammen. Jeg var ikke full den dagen, men jeg var drita full. Det er kleint å innrømme. Men jeg husker så og si INGENTING. Det er ikke meg det. Da jeg kom hjem, så drakk jeg enda mer. Jeg sovnet og våknet altfor sent. Jeg våknet klokka 6 på kvelden. Jeg liker ikke å sove bort dagen.

Jeg kjenner til følelsene mine innvedig veldig godt. Når jeg har det gøy eller skal gjøre noe gøy. Da kan jeg lett bli nedfor, så jeg bruker alkoholen som selv medisering. For det å sorge, tar tid. Det er forskjell fra person til person. Den dagen jeg mistet noen for godt, så den enste utveien for meg. Er å drikke meg bort, ikke brisen ikke full, men drita full. Når jeg skal ha det gøy, så tenker jeg på de som ikke lever rundt meg lenger. Livet er urettferdig av og til. Jeg sluttet helt å drikke, ikke smakte jeg på alkohol, Men så kom den dagen jeg fikk dårlige nyheter. Nok om den dagen. Bildene fra festen kommer i neste innlegg. Stay tuned for dere som vil.

TOMORROW

 • 23.02.2018, 23:30

Imorgen skjer det. En liten fest for meg. Jeg har laget gele shots eller ikke shots. Dere får se det imorgen. Jeg gleder meg til å feire med alle sammen som kommer. Dette er første gangen meg og Natali lager jelly. Håper vi gjorde det riktig og det faktisk stivner. Alt for gjestene mine. Jeg tror det blir 2 eller 3 antrekk for meg den kvelden. Ikke spørr hvorfor, det er bare meg det. Når det kommer til å bytte flere antrekker i løpet av kvelden. God natt og stay tuned. Jeg må legge meg tidlig og våkne opp tidlig. CIAO

YIPPI YAY

 • 23.02.2018, 04:33

Beklager for å skuffe dere mine venner. På lørdagen som kommer, så feirer jeg min bursdag. Kun med de nærmeste. Grunnen er fordi de fleste eller de næmeste av meg da. De maste på meg om jeg heller kan feire det, så det ikke kommer for mange folk. Så til slutt så sa jeg ja til det. Jeg vet hvorfor de maste, en viss gal person måtte selvfølgelig alltid lage bråk. Når jeg mener bråk, så mener jeg en stor bråk. Der det nesten blir sloss kamper og greier. Jeg hater foIk som skal drikke, kun for å lage drama.

Så det blir en liten fest nå og i Mai måneden, så blir det en stor fest. Om jeg ikke er bortreist da. Men jeg skal få det til før jeg reiser avgårde. Året 2018 har vært et helvette for meg. For å si det sånt, mer skal jeg ikke utdype på dette innlegget. Ja så ser jeg frem til Lørdagen. Jeg gleder meg til å ta på en av de nye kjolene mine. Jeg elsker å ha på kjole. Håret for kvelden blir big glam curls. Det blir innkjøp for en nye krøll tang på meg. Det er ikke kødd engang. Ikke la meg se bilder av noen krøll tanger. Jeg må bare ha det, selvom jeg kan bare la det ligge på skuffa. For pokker. Det som irriterer meg så mye: jeg har ikke funnet en DIGER TYKK krøll tang enda. Jeg klarer ikke å få tankene mine vekk fra det. Hyl ut om noen vet hvor jeg kan kjøpe det.

UNNGÅ Å BETAL FOR MYE I MÅNEDEN !

 • 23.02.2018, 00:45

Hei mine kjære lesere. Jeg vil gjerne gi de beste tipsene for å spare penger hver måned. Det er utrolig kjedelig å sitte igjen med lite penger i måneden. Etter man har betalt alle regningene for måneden. Spessielt om man ikke har planlagt det godt nok. Men tvil ikke! Mange drømmer om å ta et lån for å reise på ferie, for oppussing eller ta et bil lån også videre. Noen har spart penger andre har ikke spart et eneste krone.

Men det ordner seg. Hos nettsiden Sambla, så har du flere valg muligheter å velge mellom. Det er opp til hver enkel om hva slags lån de har behov for å ta. For min del så har jeg lyst til å ta opp lån for bil. Jeg holder på med serfikatet nå. Den dagen jeg har bestått prøven for bil kjøring. Så er planen min å ta et bil lån hos Sambla.

Jeg har ikke tenkt til å betale alt med en gang. Heller har jeg ikke lyst til å få en regning på mange tusen kroner hver måned. Bare fordi jeg velger å ta opp bil lån. Det er fantastisk at jeg kan ned betale for hver måneden. Jeg slipper også å tenke på å spare opp egen kapital. Ja, jeg slipper å spare. Men jeg har alltid vært den personen som sparer penger hver måned. Jeg synes det er lurt å spare, om det er noe jeg faktisk må betale. Jeg er klapper meg selv på skuldrene av hvor flink jeg er til å spare.

Jeg krysser fingrene for at jeg snart har lappen i boksen. Jeg har lyst til å kjøpe en bil til ca 200.000 kroner. Om jeg velger å ta lån til så mye. Så trenger jeg ikke å beskymre meg.. om jeg i den ene måneden må betale lite og i den andre måneden så må jeg betale mye mer. Man betaler fast hver måned og man kan velge å ned betaltet inn 5 måneder eller 12 måneder. Du kan se selv hva som passer til økonomien din. Med hjelp fra kalkulatoren, så har jeg regnet ut hvor mye jeg må betale hvert måned. Jeg har valgt å nedbetale innen 12 måneder.

Så mye vil jeg låne:

 • 200.000

Nedbetalingstid:

 • 12. Måneder

Omtrenglig månedskostnad:

 • 2053 kroner

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                 I samarbeid med Sambla

CINEMA WITH THE GIRLS

 • 20.02.2018, 23:01

Jeg trenger ikke hele tiden å knipse bilder til bloggen. Jeg kan heller skrive om hvordan hverdagen min har vært og hva jeg har drevet med. Jeg hadde med kameraet mitt i veska min, men jeg gadd ikke å ta noen bilder for idag. Jeg var på kino med min store søster Laura, Kari og hennes søster. Så koselig. Dagen idag har vært helt av slappende. Jeg fikk besøk av hel gjeng på morgen og etter alle dro. Så gikk jeg på kino med de skjønneste av de skjønne! Av og til så tar jeg ting på sparken. Avtaler ikke, men tar det som det kommer. Ha en fin dag videre!

NÅ ER JEG GÅTT LEI !

 • 20.02.2018, 02:39

Ja. Jeg er shit lei av min profil design. Det kommer snart et nytt design på blogen min. Innen 1 uke, så håper jeg har fått det til. Jeg var veldig flink med design da jeg skrev blogg for mange år tilbake. Den tiden jeg gikk på ungdom skolen. Men nå føler jeg meg håpløs, jeg har glemt det meste. Takket være min konsentrasjonsvansker. Jeg holder på med det i noen minutter eller timevis, men så tar det langt tid før jeg får det til. Eller så gir jeg lett opp, grunnen til jeg klarer ikke å konsentrere meg ordentlig. Jeg føler med alle dere som har sånn vansker som meg. Menmen. Nytt design og ta flere gode bilder skal bli.

 

Stay tuned.

SHOPPINGS RUNDE FOR BARNA

 • 20.02.2018, 01:16

Igår brukte jeg tiden på å shoppe for disse barna. Denne gangen kjøpte jeg ikke noe til meg selv. Kan dere tro det? haha. Mine ALT som hadde lyst på rosa farge og samme klær. Er det mulig å være så herlige? Dere vokser så fort. Mine smarte jenter. Tante Nicole er så inmari glad i dere begge ♥

 

MINE INSTAGRAM SPØKELSE FØLGERE

 • 18.02.2018, 19:29

Instagram:

Man kan lett se om noen har kjøpt Instagram følgere eller ikke. Mange har lurt på om hvorfor jeg har så mange følgere. Når jeg ikke får så mye likes på bildene eller får mange kommentarer.Jeg svarer på dette nå, så slipper jeg å svare på hver gang om det samme. Første gangen jeg opprettet profil, så skjønte jeg ingenting av det. Men det er alltid sånn at man lærer etterhvert, uansett hva det er snakk om. Jeg hadde kun noen få følgere og ei venninne av meg sa at man kan kjøpe. Så jeg kjøpte det man kaller for spøkelse følgere, men til slutt sa det stopp for meg.

Det er ikke ekte følgere. De spøkelsene følgere er ikke en følger som følger deg fast. Så her fikk det svaret på det. Jeg har spurt noen om hvorfor de har så mange følgere? Når man kan se at de har kjøpt det. De jeg har spurt svarer ikke at de faktisk har brukt penger på det. De prøver å snakke ut av det eller sier nei jeg vet ikke hvorfor så mange følger meg. LOL. Den dagen idag er har jeg fast følgere. Jeg har snakket med de som følger meg fast. Det er alltid noen som lurer på noe. Det jeg vet er at de følger meg pågrunn av håret, det har de selv sagt. Så koselig!

 

Følg meg gjerne på Instagram for dere som vil @nicoletouch

MY VALENTINE

 • 15.02.2018, 00:54

Hey loves. Hvordan har deres valentines dag vært? Jeg var ute å spiste med denne russiske karen her. Vi spiste på Egon. Så koselig kveld. Har jeg blitt så tynn som bildene viser eller ser det bare sånn ut på bilder? Jeg vet at jeg har gått ned i vekt, men jeg føler ikke jeg har rast ned. Alle som kjenner meg sier jeg har blitt så tynn. Det er vanskelig å spise når man stresser mye.

Og alle bare sier: jammen du må bare spise, bare spis. Stapp i deg mat for å legge på deg, spis til du legger på deg igjen. Jada.. for det er så lett. Jeg er en person om jeg stresser, så kan jeg lett gå ned i vekt. Uten å legge merke til det selv, helt til jeg får høre det. Jeg synes det er vanskelig å gå opp i vekt. Akkurat som folk som vil ned i vekt, de synes det er så hardt å gå ned i kilo. Det er det samme som å vil gå opp i vekt. Like hardt begge veiene.

 

HAPPY VALENTINES

 • 14.02.2018, 20:18

Happy Valentines alle sammen ♥ Jeg er snart ferdig med å stelle meg. Jeg har tatt frem antrekket for ikveld. Egentlig så gidder jeg ikke å gå ut idag, men heller vil jeg ta det imorgen kveld. Men jeg lovte, så en avtalte er en avtale. Det er kun idag det man feirer den spessielle dagen for kjærligheten. Og ikke imorgen eller dagene fremover. Hva tenker jeg med? Men jeg er uslitt idag. Er det ikke en god unnskyldning for å slippe unna? Så kan min partner bare gå ut å spise helt alene. HAHA. Så slem er jeg ikke da :) Nå må jeg snart bli ferdig med sminken og håret mitt.

Jeg vet mange ikke har en partner på denne dagen. Men dont worry, jeg hadde heller ikke partner på denne dagen. Men jeg har aldri brydd meg. Så lenge jeg er glad selv, så betyr denne dagen ingenting for meg. Selvom man ikke har en partner. Masse klemmer til dere som sitter der hjemme og kjeder seg.

Jeg skal alltid sette andre før meg selv, for jeg er en omtenksom person. Ikveld skal jeg bare kose meg. Og noen fortjener bare å råtne der hjemme. Akkurat som min ex bestveninne, som kun tenker på seg selv og sin egen rykte. For ho er jo perfekt. Jeg vet at ho ikke for lov til å gå med gutter. Heller får ho ikke lov til å få besøk av en enneste gutt. Så det var da synd, for ho bryr seg ikke om noen andre enn seg selv. Så sånne mennesker klarer jeg ikke å få sympati for. Kos dere alle sammen!

OPPDATERING FOR LØRDAGEN DEL 2

 • 14.02.2018, 00:22

Jeg vet at alle som kjenner til han psykopaten personlig. Vet hvor hjerteløs han kan være. Om jeg fikk lov til alle sammen som vet om den samme historien som meg.  Så hadde jeg skrevet om alt hva han har gjort og hvordan han er bak lukket dør. Han hilser på alle og han er så overdrevet hyggelig. Men dere skulle bare vist hvordan han egentlig er! Dessverre så tror jeg de andre vil at jeg skal legge dette bak meg og på en måte glemme det. Vi har tatt han på fersken og saken foregår. Dette handler ikke om meg, men det går utover meg og alle andre. For vi er så glad i den jenta som var sammen med han galningen. På søndagen dagen etter var som en film! Jeg skal spørre jenta om jeg kan fortelle den sanne historien, uten å måtte nevne navn eller hvor han kommer ifra. Det jeg vet, er at jeg trenger en lang reise til varme strøken. I det siste så har det blitt for mye for meg. Jeg har ikke hatt det så bra, for jeg skal alltid bry meg om alle andre. Take Care.

JEG FIKK DET GRATIS SIDEN JEG ER KJENT

 • 12.02.2018, 21:09

HAHAHA. Jeg fikk tannlegen timen gratis, den fredagen jeg hadde time hos dem. Men jeg vet at mange tror jeg lyver, for det kan være for god til å være sann! Jeg skrev det også på snapchaten, kun for jeg visste at jeg ei venninne av meg. Som jeg har kjent siden barndommen.. Skulle skrive med en gang ho leste det. Kjenner ho sååå godt. Ho blitt lett misunnelig. Jenter er ikke flink til å støtte hverandre, men istedenfor velger de å hate. Bare fordi det ikke har skjedd med ho eller alle andre. Så betyr det ikke at det ikke kan skje. Jeg fikk det gratis siden ho sa jeg er kjendis. Jeg kaller ikke meg selv kjendis, menmen.

OPPDATERING FOR LØRDAGEN (DEL 1)

 • 11.02.2018, 23:59

Beklager for en sent update. Jeg lovte dere å vise kjolen min senere på lørdagen. Men jeg orket ikke å ta bilder av meg selv. Mange andre som var der hadde lyst til å ta bilder for meg. Men nei. Jeg brukte hele kvelden på å slappe av. Bursdags festen ble ikke som forventet. Jeg var ikke i humør igår. Med en gang jeg så han galningen var på festen.. wops rettere sagt psykopat. Så ble nedtur for meg, men jeg bestemte meg for å komme opp i humøret igjen. Ignorere han, men ikke se stygt på. Det var min pappa sin bursdags fest. Festen skal ikke bli mislykket grunnen til jeg hater en viss person (kvinne mishandleren og psykopaten). Jeg skal ikke utdybe meg mer om hvordan han er bak luket dør. Psykopater er experter på å skjule den onde siden. Men karma har tatt han.

FRIDAY AND SATURDAY UPDATE

 • 10.02.2018, 14:10

God helg mine lesere. Hva skulle jeg ha gjort uten dere?

Det ble ikke noe overaskelse fest på fredag for min helt (pappa). Grunnen til det ble avlyst er fordi pappa inviterte mange gjester. Han sa det blir på lørdag og da blir det stress for meg. For å ringe opp til alle han har ringt, for å si det egentlig blir på fredagen. Så da røpte meg og familien bare det.  Like greit det, for jeg var så dårlig i formen igår.

En liten update fra Fredagen: dagen før sov jeg hos ei venninne av meg på Hånes. Ho bor ca 5 minutter bort fra meg. Tiidlig på morgen dro jeg til byen for jeg hadde tannlege time klokka 11. Jeg dro hjem deretter, jeg "falt" på sofaen fordi jeg var så dårlig i formen. Hos tannlegen skulle jeg spørre dem om noe. Bak kassen der, så var det en blogg leser av meg. Jeg skal fortelle kort. Ho: Hvordan går det med bloggen? Jeg: Jo det går bra med den det. Leser du bloggen min? Ho: ja jeg gjør det. Da jeg skulle gå til kassen for å betale. Så sa ho: du trenger ikke å betale, siden du er kjendis."kjendis" HAHA skjønna ♥ Ho er utrolig pen jente. Jeg elsker å bli kjent med mine lesere!

Update for lørdagen idag: Jeg har mye mer energi idag til å feste fra dagen til morgen deretter kommer. Okei, jeg har aldri vært den personen som fester natten lang. Det er jeg glad for. Kanskje jeg er den første gulingen som er sånn? Har dere noen gang vært på en guling fest? Herreman. De skriker og hyler! Og en ting er sikkert. De går aldri tom for alkohol, hahaha. De har alltid noen flaske med sprit til overs. Ikke at jeg har noe imot det. For de er gøye å være rundt med og de er lite gjerrige av seg. (jeg er ikke så glad i gjerrige folk). Men men, det blir null alkohol på meg. Jeg har funnet ut at jeg ikke tåler det.

Klokka 16.00 starter festen: Nå må jeg finne frem antrekket for idag, så gjøre meg klar for festen. Jeg kjenner på kroppen at jeg ikke orker å sminke meg ordentlig. Kanskje klaske på meg foundation eller ikke gå med sminke i det hele tatt. Mange bekjente og ubekjente kommer. Men jeg bryr meg lite om jeg ikke har på meg sminke. Jeg kunne ikke brydd meg mindre .Jeg liker ikke sånne jenter, som ikke tørr å vise seg en gang uten sminke. Jeg vet at mange jenter vil være pene for guttene og jentene. De liker ikke å bli vist uten sminke for kanskje de tenker så "lite pene" ho jenta er uten. Men vet dere hva. Gi den fingeren i midten opp til de slengt rett i ansiktet. Om de sier det direkte. Nå må jeg videre, jeg skal vise dere kjolen min senere i neste innlegg. Den er smell lekker. Skrives senere. SMASK

POKKER TA!

 • 10.02.2018, 02:58

Pokker ta den ustabile døgn rytmen min. I flere år har jeg slitt med å sove ordentlig, legge meg på tida. De fleste vennner av meg ler og sier: men du er ung, hvordan er det mulig å ha søvn problemer da. Rigth, for det rammer kun eldre folk. Eller ikke. Vet dere hva jeg pleide å gjøre for å sove? Drikke meg drita full. Men det er ikke sunt for kroppen eller helsen min. Så jeg startet med å drikke et glass vin eller rusbrus før jeg skulle legge meg. Det hjelper bitte litt, men ikke så mye. Jeg blir så dårlig når jeg våkner. Jeg våkner opp og kjenner på håpløshet. Må jeg bli kvitt søvn problemen med å drikke alkohol for resten av livet? Eller til den dagen, jeg skal få søvnen min helt normalt igjen. Det ønsker jeg helst ikke. Drikker ikke lenger før jeg skal legge meg. Jeg går en lang tur, så inn å sove. Om jeg i det hele tatt gidder det. Det finnes faktisk alvorlig søvn problemer. Jeg er en av de mange og jeg vet at det er flere en meg som sliter med å sove på riktig tid. NATTA

KJENT ANSIKT, RETTERE SAGT KJENDIS.

 • 09.02.2018, 22:55

Hey Loves. Hvordan har dagen din vært?

Har dere lagt merke til noe som jeg har gjort? Når man har blitt en kjent ansikt, rettere sagt blitt en kjendis. Så nøler folk ikke med å skrive til deg. Eller prøve å henge med deg så de også blir kjent. Før du ble kjent, så tok ikke de initiativet til å kontakte deg. Men med en gang du er på rampelyset da tar de kontakt. Jeg har mange ganger spurt folk ,som er på den samme sosiale medien som meg. Jeg skrevet om å gi hverandre shoutout, så vi begge får flere følgere. Hjelpe hverandre opp.

Noen har sagt ja og noen har sagt nei. Men med en gang de som sa takket nei til det. Når man kommer opp på toppen. Uansett hvor det er snakk om, så lenge du har blitt lagt merke til. Så endrer de sin mening. De nøler ikke å si ja med en gang. Uten å tenke seg gjennom. Så lenge de også blir kjent. Jeg godtar jo om de sier nei, forventer ikke at alle jeg spørr skal si ja. Men noen de jeg har spurt de svarer alltid sånn: nei jeg gir ikke shoutout. Det finnes en grunn som ligger bak det. Da tenker jeg de ikke vil gi noen shoutout. Men så spørr jeg de samme en gang til, når jeg selv legger merke til jeg kommer opp. Da endrer de sin mening og sier ja det kan vi. Men det er bare noen som ikke vil at noen skal komme forbi dem!

Også finnes det de som plutselig kommentere med sitt hele navn og etternavn. Kun for å bli lagt merke til. Er det positivt å bli det man kaller for kjendis? Nope. Mange hater for å hate, noen av sjalusi og mange venner går fra deg da. Det er ikke hele tiden snakk om sjalusi, mange har andre sterke meningen en det du skriver om. Mange drømmer om å bli lagt merke til. Når du blir kjent, så plutselig har du så mange venner rundt deg, Jøss. Plutselig kan de kommentere alt fra deg. Plutselig støtter de deg i ALT. De var sjeldent eller aldri innom bloggen din. Men når man blir kjendis, så har de så lyst til å støtte deg i alt. De skriver med hele navnet sitt.

Som jeg nevner. De drømmer om å bli kjent. Jeg skal ikke kalle meg selv populær. Men jeg hører det stadig ofte at jeg er det. Jeg føler ikke at jeg er det. Jeg er venn med alle som er hyggelige mot meg. Populær eller ei, så barnslig. Jeg har lagt merke til flere venninner av meg. De har ikke så lyst til å hilse på meg lenger, når de ser meg. Det er snakk om de venninnene mine jeg har kjent i flere årevis. Jeg kjenner de så godt. Når de ser jeg får mer oppmerksomhet en de, så vil de ikke hilse fordi de er så pokkeren så sjalu på meg. Jeg har til med hørt de si på lang avstand: ikke hils på ho. De vil at alle skal "hate" meg, så jeg får den følelsen av mindreverdig og at jeg ikke blir godt likt. Sånn er det. Det er ikke positivt å være kjent. Når man får mer oppmerksomhet, så vil mange av dine venner rakke ned på deg. Kun for å føle seg bedre.

DA GIKK JEG GLIPP AV DET

 • 07.02.2018, 22:18

Here we go again. Nå har jeg blitt syk enda en gang, fuck. Jeg har ikke mat lyst og jeg skjelver. Gratulerer så mye med dagen min niese, Thanya. Jeg elsker deg til døden mitt alt. Jeg hadde ikke energi til å gå ut å spise med dere ute. Men du får en gave av meg snart. Jeg holdt på å røpe bursdags gaven. Lite koselig å røpe det, når du leser innleggene mine. LOVE YOU

BURSDAG ETTER BURSDAG

 • 05.02.2018, 19:02

Bursdag etter bursdag. Jeg skal alltid stresse så mye, når det kommer til å overaskere noen jeg er glad i. Hver gang vi skal overaskere så har det blitt velykket, skal sei. Idag hadde vi en liten feiring for mine storesøster som fyller hele 43 år. Ho ser ikke ut som 43 år gammel engang. Ser du ut som 23 haha. Det ligger vel til asiatiske genene. Ho ante ingenting før jeg tok frem kaken og vi alle sang høyt for henne. Så glad i deg min søster! Gratulerer med dagen nok en gang ♥

Nå gjelder det bare å se frem til Fredagen. Nok en til person vi skal overaske. Vi skal feire min pappa denne gangen. Jeg sa vi skal feire burdagen hans på lørdag, men vi løy litt for han da. Det blir på en lørdag :) Denne helgen som kommer blir det. Love my familiy!

Huske liste før Fredagen:

 • Superlim (for å fikse den nye kjolen)
 • Foundation? (trenger ny, gått lei av den jeg har i Mac)
 • Og selvfølgelig kjøpe gave.

DET SUGER!

 • 04.02.2018, 11:48

Det suger å våkne opp etter savn. Men en gang jeg står opp så tenker jeg så mye. Jeg våkner opp, stirrer på taket. Savnet er stort. Jeg prøver å være sterk, for jeg vet mine engler ser hva jeg gjør. Jeg vet at dere passer på meg. Jeg våknet opp mye tidligere, men jeg hadde lyst til å sove bort. Så jeg sov i noen timer til før jeg stod opp nå. Jeg vil aldri glemme det, hver gang jeg var lei meg. Så var det dere jeg alltid skrev til eller snakket med. Dere fikk altid meg opp igjen i humøret. Mine engler har lært meg mye og det skal jeg ta med videre i livet. Livet blir hardt nå må jeg innrømme, men det blir mye bedre sier dem.

Jeg er veldig lei meg for at jeg aldri i mitt liv, kommer til å se dere igjen. Finne på noe eller høre stemmen deres igjen. Faen ta livet av og til. Men det er bra å tro på en ting og det er at vi alle kommer til å gjenforenes etter døden. Alle dør ikke på likt. Kanskje det er meningen med livet? Ikke vet jeg. Men det er lov til å tro. Jeg gråt litt da jeg var liggende i senga. Dere lever ikke lenger, jeg hadde så lyst til å gi dere en god klem når jeg stod opp. Så jeg tok frem mobilen, søkte etter navnet deres. Jeg trykker på ring og lot det ringe litt før jeg la på raskt. Nummeret er ikke lenger tilgjengelig. Dere lever ikke lenger med oss :(

Vær snille med hverandre, vi kan ikke lese fremtiden.

SÅ ER DET LØRDAG IGJEN

 • 03.02.2018, 20:12

Så inmari fort dagene går. Så er lørdagen kommet. Idag gikk jeg på trening, jeg lovte meg selv å trene hverdag mot stress. Men klarte jeg det? nei hehe. Men jeg går turer hver eneste dag, så det er trening det også. Jeg er så glad for at jeg har flyttet tilbake til Hånes. Det er her jeg føler meg hjemme og trygg. Ikveld er jeg bare hjemme, har beøsk av familien og noen venner av familien. Koselig det. God helg til alle. SMASK

DU ER IKKE MIN VENN OM DU...

 • 03.02.2018, 11:55

Du er ikke min venn om du en dag hilser og en dag lar vær å hilse. Eller om du en dag ser meg. Men du snur hodet ditt raskere en lynet, når du tror jeg ikke så det. Jeg har lagt merke til det så ofte. Det skjer ikke bare med meg, men mine nærmeste sier at det skjer dem også. Men hvem bryr seg? så lenge det ikke er snakk om dine nærmeste som er 2 faces mot deg. Ikke det at jeg bryr meg, for det skulle ikke forundre hvor falske noen kan være.

Jeg har mange tusen venner, men få gode venner! Jeg stoler kun på mine nærmeste og ingen andre. Men det betyr ikke at jeg bare skal henge samme med mine bestevenner. Jeg kan ha andre venner og å ha det gøy med dem. Uten å måtte fortelle dem alt.Jeg kan si at jeg er glad i alle mine venner, men det betyr ikke at jeg stoler på dem.

JEG TROR PÅ SPØKELSER

 • 02.02.2018, 23:55

Hei alle sammen. Er det noen andre en meg som tror på spøkelser? Jeg vet at det finnes. Da jeg var barn, så ble jeg skremt av hva jeg så med mine egne øyner. Jeg så en spøkelse rett foran trynet mitt. Jeg vet at de fleste ikke tror på det, men det finnes det som kan skremme livet ut av oss. Jeg har alltid vært den personen som tror på alt mellom himmel og jord. Kanskje det hele startet med at jeg som barn, så noe jeg burde kanskje ikke ha sett? For jeg ble så skremt. Ord kan ikke beskrives hvordan det føltes. Jeg så faktisk en spøkelse. Spøkelsen var ei jente og ho kjente jeg som barn. Kan fortelle mer om det siden.

I 2 dager etter hverandre, så har jeg sett på spøkelse filmer. Det er sjeldent jeg klarer å holde meg våken under filmen. Jeg vet ikke hvorfor jeg sovner hver gang. Men jaja, jeg så med min niese Thavry og Omar. Vi så på spøkelse filmer som er basert på sann historie. Men en gang jeg leser at det basert på en sann historie, så nøler jeg ikke med å se det. For jeg er vel ikke den eneste mennesket som har sett spøkelser i virkeligheten. Vi skrives mer siden, natta.

 

ANTREKKET FOR BURSDAGEN

 • 01.02.2018, 12:43

 

Dette blir antrekket for dagen min! Jeg skjønner meg ikke, på de jentene som ikke liker å gå med kjole? Det er så elegant og pent. Om dere kjenner meg for godt, så bytter jeg antrekket utover kvelden. Jeg må ha 2 outfit i løpet av en dag. Kanskje det blir 3? hihi.

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign