hits
menu

Neste uke er det HELE 80 prosent på SPAR KJØP (synd for de som blir flau)

 • 27.02.2017, 19:59

Neste uke er det hele 80 prosent på SPAR KJØP (synd for de som blir flau). Altså hvor skal jeg starte? Som overskriften sier, så er det ikke 80 prosent neste uke. Det var en misvisende overskrift, som skal gjør at folk klikker innom av nysjerighet. Så det! Hvorfor er det flaut å shoppe på butikker som Spar Kjøp og alle andre "billige" butikker? Det er nok flere grunner til det, man blir sett ned på og LEDD av om man kjøper på butikker som Spar Kjøp. Latterlig, men sant. Sant det jeg skriver at folk blir FLAU? Jaaa! Mange der ute synes det er kleint å kjøpe ting derifra. Nå skal jeg ikke sette alle sammen under en kam og si ALLE blir det. Men av erfaring så JA. Spesielt flaut blant unge folk enn eldre folk rundt 40- 50 alderen og oppover kan man si. De eldre "bryr" seg ikke om klesstil, så for dem er det "normalt" og kjøpe tøy fra SP uten å bli baksnakket. La oss bytte navnet fra Spar Kjøp til Høyer eksempel. Og de selger forsatt samme tingene bare navnet har endret seg. Er det da man ikke skal være flau for å vise seg på butikken? Dere skjønner pointet. Men som sagt: SYYYYYYND for de som blir flau. Jeg kan tenke meg at de fleste som leste overskriften tenkte" åå er det 80 prosent". Så klikket de på linken for å lese videre om åssen dag og dato det blir på. For de vil kjøpe om det var 80 prosent, men på grunn av flauhet så stopper det dem. De som kjenner meg godt, vet at jeg aldri blir FLAU. Heller synes jeg ikke det er flaut når kortet ikke vil fungere på mat butikken eller hvor det er mange folk som står bak meg. Legger merke til dem som sitter bak kassa "snik titter" på ansiktet for å se om man blir flau. Det er ikke noe å være FLAU av. Så high five til DERE som ikke blir det! Kanskje jeg skal være den første bloggeren som skal handle en hel haug med ting derifra og skryte litt? Ja det hadde jo vært noe :) #sparkjøp. Instagram @nicoletouch

Las Vegas BABY

 • 27.02.2017, 16:21

På reise fot igjen for denne jenta! Las Vegas, here we come! Reiser med ei fantastisk flott vennine av meg. Herlige og beste Kongo jenta mi <3 Sephora. Vi reiser for å ta en velfortjent ferie. MEN, vi har også våre planer som vi dessverre ikke kan røpe enda. Da blir overraskelsen ødelagt. Turen blir i Mai - Juni måneden. Som vi GLEDER oss! #lasvegas

Instagram @nicoletouch

I wont settle for anything less then i deserve.

 • 27.02.2017, 00:16

Iv'e made mistakes in my life. Iv'e let people take advantages of me, and i accept way less then i deserve. But iv'e learn from my bad choices and even though there are some things i can never get back and people who will never say SORRY. II'l know better next time. And i wont settle for anything less then i deserve.

Er det noe å skryte av?

 • 26.02.2017, 21:09

Herregud.. Er det noe å skryte av å spise usunt fra morgen til man legger seg eller? En klar NEI! Legger merke til noen visse person hele tiden publiserer det usunne de spiser. Skryter av å spise USUNT. Virkelig ikke noe å skryte av. Leker kul eller? Absolutt ikke bra for kroppen, men synd om man ikke passer på sin eget kropp! Også det omvendte, har noen på snappen som kun legger ut "perfekte" bilder, kun for å leke RIK. Det er ikke et enneste bilde eller video der jeg ser en ikke så fin snap bilde. Alt må være perfekt og se dyrt ut. LOL. Skal jeg publisere for verden at jeg har kjørt en bil til 2 millioner kroner? (Porsche). Har tatt selfies av meg selv inni bilen, men det er ikke noe å vise seg frem for. Jeg er ikke ei bil jente, så jeg eier gledelig en bil til 200.000 istdenfor en til 2 millioner kroner. Som jeg kan bruke pengene på masse annet fint. Gjett hvem som eier denne bilen? Jo nemlig en utenlandsk mann som er bosatt i Oslo. Folk er flink til å dømme og ned trykke andre. Som man sier "never judge a book from its cover". Han fortalte meg om hvor mange mennesker som lett nedtrykker han. Men han er STEN RIK! Og veldig høflig i munnen. Han tror ikke at han er noe, og heller er ikke han FREKK i munnen. Husker da jeg bodde på hotell leiligheten han eier.. Husker ansikt utrykket på de som leverte inn søknad skjema for å jobbe der, skikkelig sinna og bitchy look ga de han. Det de ikke viste, var at det er han som eier hele hotellet og som faktisk er sjefen. Han bare kasta cv'en uten å lese på den engang. KLAPP KLAPP!!

This NIGTH

 • 25.02.2017, 22:33

Hmm..ut på byen en tur eller ikke? Noen venner fra Oslo er i denne byen og jeg fikk telefon om å joine dem ut på byen. Det frister lite å gå ut. Synes ikke det er noe særlig å gå ut på byen. Tror jeg takker NEI. Byen er ikke noe for meg lenger! Dere andre som er ute å har det gøy. Kos dere ikveld. Spesielt til dere som inviterte meg ut. Muaaah :*

Instagram @nicoletouch

HALV PARTEN TIL 50 ÅR'S ALDEREN

 • 25.02.2017, 18:46

Det er ikke lenge til jeg fyller år igjen. Jeg blir hele 24 år! Livet er kort og livet flyr fort forbi. Neste år så blir jeg 25 år. WOW. Halv parten til 50 års alderen. Jeg har tenkt mye på "hva er meningen med livet"? Og jeg har tenkt mye på å ikke sløse bort min ungdomstid og år. Jeg har ikke lyst til å eldres, så tenke tilbake hvor mye jeg faktisk har gått glipp av. Jeg synes virkelig synd på venninna mi, som jeg ei gang trodde var ei av mine NÆRMESTE. 10 år er gått, og ho bryr seg forsatt om rykteeeeer. Vi er på lik alder og ho er piss redd rykter. Isolerer seg hjemme, istedenfor å nyte livet sitt. Absolutt ALLE har rykter på seg. Jeg må bare LE. Når skal ho innse at ho mangler skruer i hjernen? Skriver fra Facebook til sin lillesøsteren sin, for å spørre venninna om ho vet hva nummeren til Ex'en hennes er! Er det mulig. Man skal for pokker da ikke prøve seg på venninna sin EX! Mens ho bryr seg om at folk vet hvem ho er og sin egen rykte. Så har jeg, og alle vi andre kommet oss videre i livet. Noen har gifta seg, andre har kommet i et lykkelig forhold OSV.. Lykke til med å sløse bort livet. Du er forsatt UNG. Det er ikke verdt å tape pågrunn av falske rykter. Jeg elsker livet mitt og jeg ser frem til hva livet tilbringer meg videre <3 jeg har det så bra nå. Livet smiler :)

Jeg flytter fra KRISTIANSAND

 • 25.02.2017, 14:08

Jeg flytter fra Kristiansand! Jeg skulle aldri tro jeg kom til å si det, men jeg flytter desverre fra min favoritt by :( Jeg trives meg best i denne byen. Men må man flytte, så må man det. Flytter i løpet av dette året, har noen måneder på meg igjen. Men tiden flyr fortere enn forventet. Dere lurer sikkert på hvorfor jeg MÅ flytte? Skal gå på en skole, som de ikke har her i K - Town. Så kjedelig, men jeg må bare bite tennene sammen igjen og håpe på det beste. Skal prøve mitt beste å trives i den nye byen. Jeg har 3 byer som jeg kan velge mellom, men jeg er usikker på hvilket by jeg vil flytte til.

Instagram @nicoletouch

Helt KAPUTT

 • 24.02.2017, 19:25

God kveld! Dere har sikkert lagt merke tjl jeg har vært lite aktiv på bloggen? Jeg tar skylden på at bærbaren har blitt kaputt. Mobil blogging er nok ikke like bra som å skrive fra bærbar PC! Må få tatt den til reperasjonen snarest mulig. Kjeder meg til tusen uten den!

Impossible

 • 23.02.2017, 23:01

If they say it's impossible. Remember its impossible for THEM. Not for YOU!

TAKK FOR NÅ

 • 23.02.2017, 05:17

Takk for nå Kambodsja! Slenger inn noen av bildene som er blitt tatt med mobilen. Bærbar pc'en vil ikke fungere som den skal. Så det var nedtur. Har flere bilder å vise dere, men jeg får vente med å publisere til jeg har kjøpt med en ny en!

Mater de herlige fuglene!

Miss you my friend, Alex! Vet dere hvordan meg og han ble kjent? Gjennom Facebook faktisk. Vi har chattet lenge, og vi har vært venner på Facebook en stund nå. Da jeg var i byen, Purset. Så får jeg en melding på innboksen.. Han spurte om jeg forsatt er i Kambodsja. Og jeg sa JA. Han skrev at han kommer nedover og lurer på om vi ikke skal henge med hverandre. Så ja, hvorfor ikke. Da fikk vi festet med hverandre i kun 1 dag. Jeg skulle fly tilbake til Norge deretter. Glad for at jeg ikke ble fyllesyk! Vi holder forsatt kontakt. Som venner.. :)

AEON MALL

 • 22.02.2017, 22:49

I Phnom Phen så har de fått en STOR shopping senter som er ferdig. Den ble laget for ca 4 år siden. 1 dag før jeg skulle reise videre til Norge, så tok min far og kona til pappa meg til senteret for å vise meg rundt. Jeg har aldri vært der før og de ville vise meg den. De vet hvor glad jeg i en sånne stor senter som man kan spise god mat og shoppe! Jeg digga senteret. Det var så MEG! Jeg følte meg hjemme i Norge da jeg var der inne. Det var mye finere enn Sørlandet senteret og større. Det var mye valg muligheter når det kom til kjøp av klær! Mango hadde de også fått der! Gjett om jeg ble glad :D Jeg viste aldri om det senteret. Aldri.. Jeg viste ikke at de begynte å bygge den engang. Men pappa fortalte meg om det, så da var det bare å sette på seg en taxi og komme seg der. Taxi kaller man for Touk Touk.

Det irriterer meg GRENSELØST!

 • 22.02.2017, 00:13

Det irriterer meg GRENSELØST! Den dagen idag så prøver jeg forsatt å komme på navnet til hår shampoen, som gjør håret så MYYYYKT. Det var en dag søstra mi kom med en stor flaske shampo. Jeg brukte den og jeg likte den. Den gjorde håret så mykt og det var så godt å ta på sitt eget hår. Hmmm... Helt oppgitt her. Får bare prøve ut litt av hvert og se om jeg finner en BRA som gjør håret baby mykt :)

Dagens..

 • 21.02.2017, 21:44

Dagens innkjøp for idag! ALT dette er fra selveste Monki #monki

Fikk levert GAVENE

 • 20.02.2017, 19:40

Da har jeg fått levert gavene til de som står meg nærmest! Har fått besøkt bestevennene mine, og kun dem. Som sagt, så trenger jeg å være for meg selv litt. Kjenner på kroppen at jeg er helt utmattet etter turen. Sikkert fordi jeg ALDRI sov. Jeg våknet veldig tidlig, egentlig for tidlig. Og jeg sov ikke før veldig sent på natta. Jeg hadde alltid noe å gjøre, så det er ikke så rart. Kambodsja turen er et minne for livet. Jeg holder forsatt kontakt med de vennene jeg fikk der nede. De er awesome! Vi planlegger å treffes igjen der nede, om ca 2 år til :D

Jeg er TILBAKE

 • 19.02.2017, 01:06

Jeg er tilbake fra ferien min dere! Jeg har lengtet hjem til Norge. Fysøren det var godt å sette foten sin på norsk jord igjen. Jeg har savnet Norge veldig mye må jeg innrømme. Jeg var der nede i 1 måned og halv? Ca så lenge. Savner allerede de andre som jeg ble kjent med der nede :/ jeg er ei sånn person som blir folk glad i andre mennesker, og da savner jeg de ganske fort. Men sånn er jeg! Har vært utmattet siden den dagen jeg kom hjem. Har bare sovet og tatt det rolig. Jeg fikk telefoner om å finne på noe.. Men NEI, jeg orker ikke å treffe så mange folk akkurat nå. Må slappe av i noen dager for meg selv først. Love you guuuuys :*. Instagram @nicoletouch

Kylie Jenner

 • 19.02.2017, 00:48

Kjøpte dette settet til meg selv!

higlights

 • 18.02.2017, 18:32

Farget håret her nede, higlights! Blondt higlights. En liten forandring. Hva skjer med at jeg gjør noe med håret hele tiden? Håret får aldri fred.

Instagram @nicoletouch

Victoria Secret

 • 18.02.2017, 13:28

Shopping på Victoria Secret <3 alle jenters drøm, ikke vel? Kjøpte bare en lipgloss da, he he.

SVARENE DERE HAR LURT PÅ

 • 17.02.2017, 21:47

Kjører snart med en spørsmålsrunde! Det er lenge siden jeg har svart på det dere lurer på. Useriøse svar vil ikke bli besvart og blokkert!

VENNER FOR LIVET

 • 17.02.2017, 12:18

Kambodsja turen har vært helt fantastisk bra til nå. Jeg har fått opplevd så mye, og gjort mye gøy. NON stopp. Her gjaldt det å våkne opp tidligst mulig, for å ikke sove bort ferien. Jeg har ikke blitt så mye brunere enn det jeg var. Bryr meg ikke om å bli brun. Gidder vel ikke å ligge på stranden bare for å prøve å bli brun! Det kokte, så tror dere jeg klarer å holde ut varmen da? Nei :) har fått mange nye venner. Mine venner livet UT. Gode gode minner!

HAIR CURLING

 • 16.02.2017, 15:45

My bebieeees! All NEW. Kjøpt tangene fra Kambodsja.

MY VALENTINE DATE

 • 15.02.2017, 08:17

Fikk dette fra min kjekkas på valentines dagen! <3 lucky me.

NOT FAKE AT ALL

 • 13.02.2017, 19:48

Håret mitt er alt mitt. Jeg bruker ikke extension på håret og jeg takker Gud for at jeg er ei av de som ikke trenger det heller! Jeg var på shopping og spiste på restaurant. De som jeg pratet med, som jobbet der. De spurte om det er ekte hår eller falsk! Jeg sa det var mitt, og de bare WOW. Sååå fint. De gangene jeg har vært i Kambodsja, så er det alltid noen som snakker om håret mitt, ha ha. Til og med turister nølte ikke med å komme bort til meg. De sa, jeg må bare si hvor flott håret ditt er. Om vi får lov til å spørre om du kjøpte extension håret her nede? Og hvor? Så vittig, jeg fortalte de at ALT er mitt eget hår. Jeg har bare krøllet det :) mye arbeid, blir alltid bra til slutt eller hur? Jeg krøllet håret klokka 5 på morgen. Da jeg krøllet halv parten, så orket jeg ikke mer. Men jeg måtte jo det, så da var det bare å stå på badet for å krølle håret ferdig! Fantastisk gøy å få så masse gode tilbake meldinger på håret. Det er bare hår liksom?.. Det er ikke bare fra jenter jeg får KOMPLIMENTER fra, gutter også!! :*

Instagram @nicoletouch

GJENFORENES MED EI AV MINE NÆRMESTE

 • 13.02.2017, 07:05

Hadde det fantstisk gøy igår. Spiste og hang med ei av mine nærmeste! <3 vi snakket om alt og ingenting. Føltes ut som om det var årevis siden vi har truffet hverandre. Men nei, kun en uke og noen dager siden sist. Snakkes!

Phnom Phen

 • 12.02.2017, 07:27

Framme i PP by! Deilig. Her føler jeg meg "hjemme". Er så vandt å sitte flere timer med bussen, så det gikk faktisk fortere enn forventet. Jeg var i godt humør idag, og frisk. Så alt gikk greit :) skal hvile i 1 time, før vi tar turen til shopping senteret. Det er årevis siden jeg har vært på det senteret der. Så det skal bli gøy å komme tilbake dit. Håper det mye mer valg muligheter når det kommer til krøll tanger :D Trenger flere!

THANKS FOR NOW, PURSET

 • 11.02.2017, 18:54

Takk for nå, Purset! Idag tidlig går turen videre til, Phnom Phen. Endelig tilbake min favoritt by for shopping, hehe. Reiser ikke dit bare for å shoppe da, men nå har jeg vært lenge nok her i denne byen. Minner for livet <3 takk verdens beste pappa for alt du har vist meg, tatt meg med på turer, hjulpet med alt jeg trengte hjelp til. Jeg er så takknemlig og veldig glad i DEG. Kofferten er ferdig pakket og nå nyter jeg livet på hotellet for meg selv. Vi skrives dere!

A LION just waked up

 • 11.02.2017, 06:53

Er det mulig... Igår bare sov jeg og sov! Jeg klødde i kroppen, grunnen myggstikk og allergisk. Så jeg svelgte allergisk tablett. Det gjør deg så trøtttttt. Den skal jeg aldri ta igjen, om det ikke er nød krise. Fått i meg frokost, så nå er det bare nyte dagen fult ut. Neste by imorgen! Fått testet den nye krølltangen jeg kjøpte. Tynn tang, men leiter etter en som var tynnere en den. Men ingen steder å finne, typisk. Lagde afro hår klokka 5 på morgen, hadde så lyst til å stoppe ved halve håret. Men nei, kan ikke gjøre det.

ALL BY MYSELF

 • 10.02.2017, 11:44

Innkjøp av krølltanger

 • 10.02.2017, 00:20

God morgen. Jeg føler meg så KVALM. De som kjenner meg, vet at jeg hater å være dårlig i utlandet. Har ikke noe mat lyst, men for at jeg skal bli frisk. Så må jeg spise!! Håper på at kvalmen blir borte om noen timer til. Jeg skal på shopping. Skal kun titte på råkule krøll tanger jeg har lyst på. Bilder kommer!

CK

 • 09.02.2017, 21:10

bukse tights

 • 09.02.2017, 17:32

Behagelig bukse tights!

SLIK TAR JEG VARE PÅ HÅRET

 • 09.02.2017, 15:49

Her nede så har jeg fått kjøpt meg en boks, med hår vitamin kapsler. Genialt å ta med hvor enn du skal gå. De er så småe, så slipper man å bære på de store boksene. Med disse kan du rive av. I en boks, så er det mange småe hår vitamin kapsler. Det er hår olje! Vist jeg ikke har tid til å stelle håret, så putter jeg noen stykker i lomma/veska.

BÅT TUR

 • 09.02.2017, 13:36

Vært på båt tur igår! følte meg ikke bra på den turen. Trodde først jeg hadde fått for lite søvn, men da jeg stod opp dagen derpå. Så følte jeg meg så dårlig! Null energi, lite mat lyst. Ja, da var denne jenta blitt syk. Har svelget Paracet, så håper på å bli frisk snarest. Kjenner jeg får dårlig samvittighet, når jeg har blogget ganske lite for mine lesere. Skal kjøpe noe fra hjemmelandet og lage en konkuranse når jeg er hjemme igjen :)

sleek haircut

 • 06.02.2017, 13:26

Jeg er ikke så glad i kort hår på jenter. Men jeg må si jeg likte denne hår sveisen til Kim Kardashian. Om jeg har baller til å klippe meg så kort? Never ever.. Det skjer ikke! En liten inspo til jenter der ute, som har lyst til å gjøre en forandring på håret.

ALLE BILDENE FRA DENNE TUREN

 • 05.02.2017, 15:55

Lite oppdateringer, grunnen bærbaren ikke vil fungere som den pleier.. Skjønner ikke meg på DEN! Har bare lyst til å knuse skjermen med knytte nevene mine, men tror ikke det er så lurt. Bildene ligger der, så det var nedtur. Har bilder på kamera'en. Men jeg gidder ikke å overføre det om igjen. Må nesten låne bærbaren pcen til pappa. Reiser om ikke mange dager til selveste hovedstaden i Kambodsja. Min favoritt by!

SNAKE BOOTS

 • 04.02.2017, 18:18

Love THIS. Trenger slike skinn boots. Rå lekre! Bildet er fra snappen til Kim K :*

JEANS AND STUFF

 • 04.02.2017, 10:48

A little shoppings round never kills someone!

USYNLIGE BAKTERIER etter toalett besøk!

 • 03.02.2017, 15:33

Så KVALMT. Jeg ser det gjentatte ganger.. Folk som går på toalettet og ikke vasker hendene etter seg! Siden den dagen jeg ventet på flyet fra Gardemoen til nå. Så ser jeg det om og om igjen. Det er ikke mitt "problem", men ÆSJ jeg blir kvalm. Tenk om de er kokk og skal lage mat til gjestene sine, eller hva enn de skal bruke hendene sine til. Bare tanken gjør meg helt oppgitt. Hvordan går det ann å glemme det? Eller ikke gidde å vaske hendene sine etter toalett besøket? faktisk så ble jeg litt små irritert på ei kvinne på Gardemoen toalettet. Ho åpnet toalett døren, så gikk ho videre uten å vaske etter seg. Jeg sa til henne: "skal ikke du vaske hendene etter deg?". Tror ho ble ganske så PAFF! Ho svarte tilbake med å nøle: "ehh.. Jo altså, men de har tom for såpe". Yeah rigth, tom for såpe liksom? Det går ann å bruke hodet sitt til å faktisk sjekke det. Tenkte jeg innerst inne! Ho ble FLAU og gikk mot vasken. Jeg prøvde ikke å være FREKK mot ho eller noe, men jeg ble kvalm av tanken. Og dette har jeg sett flere ganger. Slik forsetter det.. Det var ikke meningen å drite henne ut, så jeg sa svarte med å si: Jaa, altså de som jobber her er ikke så flink med å fylle på såpe eller do ruller. Så jeg skjønner deg, men hade bra da. Jeg må rekke flyet mitt :)

SELGER TØYENE MINE

 • 02.02.2017, 15:47

For dere som har sett min walk in closet, så vet dere at jeg har himla MYE tøy!! Jeg har tenkt til å selge tøyene mine billig. Planlegger å flytte om noen måneder til, og denne gangen så ORKER jeg ikke å stresse med å stappe tingene mine i svarte søppelsekker, for så å strø det ned på gulvet. Så brette tøyene pent på plass. Det tar dager og det er slitsomt. Tilbake til skole benken for denne piken her! Nye muligheter, mer suksessfull.

Vakreste Norge

 • 02.02.2017, 00:42

Må innrømme jeg savner, Norge! Kan ikke vente til jeg kommer hjem igjen. Men jeg koser meg på ferien min jeg :*

KRØLLTANG

 • 01.02.2017, 20:27

Helt håpløs! Finner ikke TYKKERE krølltang enn den jeg holder i hånden. Jaja, fikk laget flotte krøller med den :) skal ikke klageeeee.

PARFYME

 • 01.02.2017, 11:30

Nye innkjøp av parfymer!

PERMAMENT LIPGLOSS

 • 01.02.2017, 10:17

Denne lipglossen sitter så innmari godt på leppene. Det tørker etter noen få minutter, og du kan drikke/spise uten å få det vekk.

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign