hits
menu

DEAR BESTIE

 • 30.01.2018, 05:04

Hei kjære Nicole Touch. Jeg logget inn på bloggen din jeg. Jeg har en liten overaskelse til deg når du leser dette. Ingen er som deg, du har et hjerte av gull. Det vet jeg vi er flere om! God morgen bestie, så håper jeg du får en flott dag videre.

 

No matter how many friends i have. no matter how much i talk to them, and spend time with them. Always remember that no one can replace you. You were, are and will always be irreplacble. You will always have a special place in my heart. Someone yours till eternity.

 

- Laura Cooper ♥

 

EN GANG MÅ BLI DEN FØRSTE

 • 29.01.2018, 13:47

Hei.

Sikkert mange der ute som ikke vet det om meg. Men jeg har aldri vært i en kjendis konsert. Da mener jeg de som kommer fra typisk USA. For meg så har jeg aldri likt konserter, det er bare ikke meg. Den dagen idag så det forsatt ikke min greie. Smaken som er baken, er det ikke det man sier? En gang må bli den første gangen, ikke vel? Så neste måned så blir det bestilling på biletter til konserten. Ikke fordi jeg har lyst, men min bestis vil så gjerne ha meg med. Så da klarer jeg ikke å si nei ♥ Det blir i Mars måneden, så dere kan vel skjønne hvem vi skal på konsert til? hint hint * #oslo

WORKOUT CLOTHES AND SHOE

 • 29.01.2018, 12:23

Trenings topp

T - shirt + drikke flaske

Nike trenings shorts

T - Shirt igjen

Treningssko

 

Dette er innkjøpet for treningen. Nå har jeg alt i boks (tror jeg). Det finnes mange valg muligheter på trenings tøy. Men jeg fornøyd med kjøpet mitt nå. Det jeg mangler er en sånn små ipod. Det er lenge siden jeg har hatt en, så jeg lurer på om de selger det forsatt?

Huskeliste til imorgen:

 • Ipod

DU ER IKKE SYK OM DU GÅR UT FRA HUSET DITT (DIN LØGNER)

 • 28.01.2018, 17:29

  

Du er ikke syk om du går ut fra huset ditt. Viste du det? Om du en dag er syk, alt fra feber til influensa til usynlige sykdommer osv. Går du ut, når du er syk. Så er du en løgner. Når man er syk, så skal man bare være hjemme. Kun være hjemme og slappe av. Man kan ikke bevege kroppen, lage mat eller noe. Heller kan du ikke knipse bilder og legge det ut på sosiale medier. Du skal sitte på ræva din helt til du blir frisk. Det er normalt å sitte på sofaen og se på tv. Slappe av på den måten, det er normalt det. For hvem gjør ikke det når man er syk? Okei. Dette var sarkasme til nå.

Det er vel ikke første gangen eller den siste gangen. Jeg kommer til å få høre det. " du er ikke syk, hvorfor lyver du? jeg så deg ute på butikken". Man må ha et liv, selv om man er syk. Folk kan ikke forvente at man skal være hjemme, til man blir helt frisk. Det er fortsatt noen som ikke forstår det til nå. Vi mennesker har nødt til å ta i hvert fall en liten minutters tur ute til daglig dags om ikke så kan vi fort bli deprimere. altså psykisk syk. 

 

Ellers ha en fin dag videre, mine kjære lesere. Klem fra meg!

ER SELVMORD EGOISTISK? KAN VI BYTTE UT ORDET EGOISTISK MED HÅPLØSHET!

 • 28.01.2018, 07:34

SELVMORD

 

Mange sier at selvmord er egoistisk. Men er det egentlig det? Kan vi være så snille å bytte ordet egoistisk med håpløshet? ♥

Jeg tror de fleste som har tatt selvmord eller som har selvmordstanker. De har hatt en alvorlig sterk depresjon, før de valgte å forlate verden. Det er ikke sånn at de våkner opp en dag for å velge å ta sitt eget liv. Tro meg når jeg sier det, de har hatt mange tanker i hodet. Dessverre mange kjiper tanker i hodet som surrer rundt i samme sirkel. Det vil si tankene som å ta sitt eget liv. Det forsetter å gå rundt i sirkelen oppi hodet. Mange har klart å få tankene bort og mange har klart å ta livet sitt på grunn av det. Når et menneske sier at dem har selvmordstanker, så er det alvorlig.

Jeg kjenner personlig mennesker som har tatt livet sitt. Før de døde så har jeg spurt dem alle. Hvorfor de har mistet livsgleden. De svarte med å si at de er deprimerte. De ser kun mørkt på alt. Det som var gøy for deprimerte mennesker, det er ikke like gøy for de nå.. De ser kun mørkt på alt. Fargene forsvinner for dem. Er det synd på de som har tatt sitt eget liv? Så klart er det synd på de. Jeg blir så irritert på de som sier at det ikke er synd på dem. "Fordi de er så egoistiske som forlatet familien sin, forlatet alle som var så glad i de." Det er egoistisk å forlate barn, ektefeller og andre familiemedlemmer bak, så sier de. De tenker ikke på de overlevende, ellers så ville de få oss til å tro.

Hvorfor valgte de som ikke er med oss idag. Hvorfor tok de ikke livet sitt med en gang de fikk de selvmordstankene. Vet dere hvorfor? De prøvde å lys på livet, men det var den depresjonen de aldri klarte å komme ut av .Og ikke bare med det, jeg vet de prøvde å se lys på sitt igjen. Fordi de tenker på familiemedlemmene sine. Ikke kom å si fordi de var egostiske, for det var de ikke. De sleit, men det er mange spørsmåler vi kommer forsatt til å lure på.

Jeg selv har mistet noen nylig av selvmord. Jeg sorger og jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg videre i livet. Leve som normalt igjen. Men jeg har aldri sagt at de er egoistiske. Jeg har alltid hørt om de som har mistet noen av selvmord. Helt ærlig jeg trodde faktisk det aldri kom til å skje meg. De som har selvmordstanker de føler jeg håpløs. Håpløshet føler de på alt! Derfor jeg synes vi skal bytte ordet med håpløshet.

Still spørsmål til de som lever med konstant selvmordtanker, så får dere vite at de ikke tenker på seg. Men de føler seg håpløs! Det er den følelsen av at det ikke finnes noe alternativ. Den eneste måten å komme seg ut, er å velge bort. 

BUT DEPRESSION IS WHEN YOU FEEL NOTHING!

 • 27.01.2018, 04:41

De menneskene som sliter med Depresjon. Ser dere bildet øverst? Om dere ser riktig. Det er sånn mennesker med depresjon ser på livet sitt. Det er sånn de føler seg innvendig. Fargene forsvinner helt. Det finnes flere grad på depresjon: liten, mildt og alvorlig. Er mennesker alvorlig deprimert, så det er vanskelig å komme ut av depresjonen!

Det er trist å si det, men det er dessverre sannheten. 99 av de som har depresjon, de har har selmvordstanker (det er en av de mange symptomene på depresjon). Prøvd å ta sitt eget liv, prøvd/går på gå på anitdeppresive, planer om ta sitt eget liv eller har tatt sitt eget liv. Så ille er depresjon. Det er mange ganger du ikke kan se at det mennesket er deprimert. Så flinke er de med å smile hele tiden. Mine alt tok livet sitt av depresjon. Dere har det bedre der oppe!

 

KJEDELIG LIV

 • 27.01.2018, 03:02

For et kjedelig liv jeg har nå. Ikke har jeg lyst til å gjøre noe. Det som var moro for meg for en liten stund tilbake. Det er ikke noe moro for meg den dagen idag. Jeg prøver å tenke på at jeg ikke er den eneste i verden. Som faktisk kjenner på den følelsen å sorge. Jeg har bare lyst til å være hjemme hver eneste dag. Når det kommer til helg, det er de værste dagene for meg. Når jeg hører ordet helg. Så er det den dagen, alle sammen skal bruke tiden sin på å kose seg. Kjenne på den følelsen å leve, være glad i livet og livsgleden er der den burde være.

Jeg kjenner ikke på den følelsen å være sosial lenger. De som kjenner meg godt. De vet at jeg ikke er sjenert av meg selv. Når det kommer til å ta intativet til å bli kjent med andre folk. Den dagen idag, så bryr jeg ikke hvem jeg blir kjent med. Angsten sier at jeg må ta vare på familien min og mine venner som jeg er så glad i ♥ Jeg tenker konstant på at jeg kommer til å miste noen jeg er glad i. Jeg klarer ikke å tenke tanken på leve videre med et mindre menneske som betyr alt for meg. Det er et helvette å leve med dårlig samvittihet. Jeg har det sånn nå. Var det noe jeg kunne ha gjort?.. Det er angsten som snakker. Det er vel grunnen til jeg tenker slik jeg tenker :/

 

 

Savnet er stort mine alt. Take care!

 

NÅ NÆRMER DET SEG (disse personene er ikke velkommen til festen)

 • 25.01.2018, 23:32

Nå nærmer det seg til bursdags feste min. Som jeg gleder meg så mye. Det blir på en stor fest, på en stor lokal. Jeg har invitert ca 200 folk. Denne festen skal bli uforglemelig. Kanskje 200 var for mange folk? Men det er alltid sånn, at ikke alle de som jeg er inviterer kommer! Til nå så er det over 30 som har trykket på skal. Siste frist for å trykke på skal blir den 3.Februar. Må ha oversikten, så jeg kan beregne hvor mye mat vi må lage.

Jeg er glad for at jeg har en god familie og gode venner, som kan hjelpe meg med det jeg trenger. Det blir fantastisk å se hvor mange som kommer for å feire med meg ♥

 

Disse personene er ikke velkommen til festen:

De som ikke er velkommen til min fest, er de som kommer bare for å slåss eller lage drama. Og de folkene som bryr seg om RYKTER er heller ikke velkommen. Jeg har erfaring med de som sier: "ikke si til noen at jeg er på fest der det gutter". "ikke ta bilde av meg for familien kan ikke se det" "jeg får ikke lov av kjærsten egentlig" også videre. Jeg er ei jente som ikke bryr meg rykter i det hele tatt. Jeg vet hva som er sann eller ikke. La de snakke om meg, de har ikke noe bedre å gjøre. (Jeg skjønner godt hvorfor de snakker om meg) :)

 

Stay tuned yall

 

SPØR MEG OM HVA DU VIL NÅ (spørsmålsrunde)

 • 23.01.2018, 23:52

Det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde. Det er sikkert noe dere lurer på nå? som dere ikke har spurt meg om før. Eller om noen av dere har noe på hjerte som dere vil spørre om. Spør i vei.

 

(useriøse kommentarer vil bli slettet)

NULL SØVN SOM VANLIG

 • 23.01.2018, 07:18

God morgen mine solstråler. Om det ble tidlig opp for meg? nope. Her ble det null søvn på meg, som vanlig. Satt oppe hele natten og bare tenkte. Det gjør så vondt å tenke på de som jeg var så glad i ♥ De har blitt til engler som våker over meg. Dere vil alltid være i hjertet mitt. Savnet er så stort :( Jeg føler på så mye tomhet inni meg. Uten dere så er alt så mørkt. Mine solstråler som alltid ga meg gode råd. Tårene mine klarer ikke å stoppe å trille for dere. Jeg tror alle englene som er i himmelen, dere har det bra alle sammen. Jeg må prøve å tenke på at vi alle en dag skal ses i himmelen. Vi skal alle sammen en vakker dag gjenforenes i himmelen. Det er på den måten jeg får fred. Vi skal gjenfornes en dag!

Jeg må innrømme at det gjør så vondt. Denne følelsen unner jeg ingen. Det er knall tøtft å miste noen på den måten. Hverdagen er tøft og det er så hardt å våkne opp på morgen. Du mister med en gang all enerigen på kroppen. Det er å stå opp er ett ork, fordi du sorger. Når noen dør, så lever man videre med en dårlig samvittighet:

 • Hva kunne jeg gjort?
 • Om jeg hadde sagt dette, så kanskje det mennesket ikke hadde vært død?
 • Hvorfor tok jeg telefonen med engang?
 • Hvorfor skjønte jeg ikke hintet?
 • Jeg skulle ønske jeg var til stedet det tidspunktet, så hadde mennesket vært i livet.
 • Hvorfor svarte jeg så frekt en dag?
 • Hvorfor tilbringte jeg ikke mer tid.

Og slik forsetter den dårlige samvittigheten...

Til dere som har mistet noen for godt. Vit at dere ikke er alene om det. Det er flere som kjenner på smerten. Vi går gjennom et helvette, men det blir bedre.

VÅKNET OPP TIL BURDAGS FEST

 • 21.01.2018, 19:15

Hei. Gårsdagen var så gøy! Noe jeg har lagt merke til meg selv, er at kroppen min tåler ikke alkohol. Jeg blir så dårlig i humør av det og jeg blir så kvalm. Det er vel en grunn til jeg ikke drikker. Drikker etter humøret mitt. Som dere vet, så sorger jeg veldig mye nå. Og da føler jeg at jeg må sorge bort med alkoholen. Det hjelper ikke så mye, det vet vi alle. Men det er den triste følelsen som sier at vi må misbruke alkoholen. Jeg er veldig trist nå om dagen. Til og med de som jeg er glad i, de klarer ikke å få meg til å smile.. Men de er grunnen til jeg er så sterk idag! Til sammen er vi sterke og sånn skal det være fremover.

Igår var vi en helg gjeng som var samlet. Vi spiste Taco og Kambodsjansk mat. Vi feiret min store bror som fylte år. Jeg trodde vi skulle bare spise sammen den kvelden. Helt til noen fortalte til meg at det blir bursdags fest for min bror. Kanskje jeg ikke fikk det med meg noen dager før? jaja. Det er så koselig når mange folk er samlet. Bare det ikke bllir for mange folk. Ellers dro jeg ut på byen med min pappa, Lars og Vihea. Det var ikke så gøy ute, så vi alle dro tidligere hjem enn forventet.

 

SKRIVE SPERRE + SLETTING AV BLOGG PROFILEN MIN

 • 20.01.2018, 01:33

Hey loves ♦ Jeg er så stolt av meg selv. Jeg synes jeg har kommet langt med bloggen min jeg. Uansett hva folk måtte si og mene. Om jeg har fått masse hat kommentarer på bloggen? Uten tvil! Jeg er sikker på at alle sammen som er offentlig på sosiale medier. De får både hat kommentarer og fine kommentarer. Hva kommer hatet av montro?

Det finnes forskjellige grunner til det, som for.eksempel uenigheter og sjalusi. Mistforstå meg rett, det er en grunn til jeg nevner uenigheter og sjalusi.  Jeg vet at hver gang jeg får negative kommentarer. Så er det fordi, noen er unenige med det jeg skriver om rett og slett.  Selv om de er uneige, så er det ikke sånn at de automatisk er sjalue av meg. Nei, alle sammen må få lov til å være uenige i ting. De har sine meninger og det skal de få lov til  mene.

Men ikke bare med det. Noen av de styggeste kommentarene, kommer fra at noen er så misunnelige på meg. Man kan skjønne det med en gang! Måten dem skriver det på. Jeg kan lukte det på lang avstand av at det kommer fra sjalusi. Folk som er så misunnelige på andre, det er de som er så usikker seg selv. De har nødt til å nedtrykke alle andre en seg selv. Kun for å føle seg mye bedre. Dem kan gjøre det så mye de bare vil. Innerst inne, så vet de selv at de krenker andre. Kun for å føle seg på toppen!

Det tredje punktet er: hver gang jeg får flere negative kommentarer. Så er de veldig flinke på en ting.. De er utrolige flinke til å hakke ned på meg. Prøv det gjerne flere ganger a gitt. De gjør det kun for at jeg skal klare å trykke på "slett profilen" knappen. Og selvfølgelig er meste parten de skriver anonymt, så koselig. Ikke tale på om jeg sletter profilen kun fordi jeg får masse dritt fra folk.

Det er mange ganger jeg har tenkt å å slette bloggen min helt. Hver gang jeg får skrive sperre, for å starte alt på nytt. Det kommer ikke til å skje med det første. Kjedelig å miste alle de bildene og innlegget jeg har skrevet fra dag til dag. Jeg kommer en dag til å se tilbake på de gode minnene å smile for meg selv. Jeg kommer til å le av de innleggene som jeg skrev tilbake, som jeg kommer til å synes var så teite om flere år til.

 

 

KLEM FRA MEG ♥ N.T

 

 

 

SPASERTUR ALENE

 • 18.01.2018, 22:19

Idag fikk vi besøk. Synes det alltid er så koselig, for de lager så mye liv. De er ganske høylytte, men jeg takler det bra. Jeg er så vandt med det, de sitter aldri i ro. HAHA. Etter å ha vært hjemme i ukevis, så ble det en kort spasertur alene. Jeg tok bussen til byen, for å kjøpe inn flere trenings tøy. Da er det endelig ferdig :D Sorry not sorry. Kan dere tro hva jeg kom hjem med? Alt det jeg kjøpte er i svart farge, en i hvit og lilla da. Men jeg har en hel haug med svarte klær eller hva det en måtte være. Alt er liksom i svart, skjerpings! Fikk også kjøpt en nike trenings sko itilegg. Yay. Det var veldig deilig å ha litt alene tid. Jeg er ikke avhenging av folk hvor en jeg går. Av og til så elsker jeg bare å være alene for meg selv.

Nå er jeg frisk som en fisk, så blir det opp å stå tidlig imorgen for å trene.

IKKE KOM NED I EN DYP DEPRESJON!

 • 18.01.2018, 05:35

Nå man sorger som jeg gjør. Så føler jeg meg så håpløs, jeg er så nedfor. Jeg vet ikke hva jeg skal tenke på lenger at jeg drar meg selv i håret. Når noen dessverre dør,  så er det så tungt. Det er viktig å passe på hverandre på denne tiden der det skjer en tragedie, for vi alle vet hva psyken kan gjøre. Jeg er nok ikke den eneste som har mistet noen for godt.

Den følelsen som går om og om igjen i hodet: hva er mening med livet nå? Det er et helt jævlig følelse. Jeg unner ingen den følelsen, til og med ikke min erkefiende! Det er utrolig viktig å ha en god familie og gode venner rundt seg ofte. Om man sorger helt alene, så kan man fort havne i en dyp dyp depresjon.

Jeg vet at det er mange, som forsatt ikke har peiling på hva depresjon er. Jeg blir faktisk litt irritert. Prøv å les dere opp til symptomene eller les om hvordan deprimerte mennesker oppfører seg og hvilket tanker de har som surrer rundt i hodet.

Om noen som ikke har hatt en type depresjon i løpet av sitt liv eller aldri hatt familie medlemer som sliter/har slitt med depresjon.  Da tror jeg ikke de en gang vet hva depresjon er, de hører bare ordet depresjon gjentatte ganger både på sosiale medier, på film, venner som nevner det osv. Men de vet ingenting om det usynlige sykdommen. De tror det bare er å være trist og lei seg i noen dager, så kommer man seg opp igjen. Nei det er en STOR forskjell på å være nedfor og det være deprimert. Lev hverdagen med en som er deprimert og du skal se hvor hardt det er å prøve få den personen på positive tanker. De orker ikke nesten ingenting, man må dra de ut av sengen og spørr de tusen ganger. Det kommer selvfølgelig ann på åssen grad depresjonen er.

Det ordet: Depresjon. Det er en usynlig sykdom og det kommer alltid til å være! Det er en SYKDOM som alle kan ramme. Men hva feiler det folk egentlig? Hvem har ikke hørt at dem sier at depresjon ikke er en sykdom. Hvor lite kan de egentlig om sykdommer? Bare fordi det er heter usynlige sykdommer, så betyr det ikke at det kan være like ILLE som synlige. Tro meg, usynlige sykdommer er livssfarlige!

 

TA VARE PÅ HVERANDRE

INNKJØP TIL TRENING

 • 17.01.2018, 18:26

Wow. Så deilig det er å være frisk igjen. Jeg var så dårlig i over 3 uker. Ikke bare det at jeg var syk, men så sorger jeg også. Ord kan ikke beskrive hvordan det føles! Det jeg pleier å gjøre for psyken er å gå lange turer ute eller trene. Jeg har som sagt meldt inn på trening senter. Føler meg mye bedre i formen idag, så jeg skal gå på trening imorgen. Ikke tidlig denne gangen. Skal ut på sørlandet senteret, for å kjøpe inn nye trenings tøy. Har mesteparten i svart farge, så tenkte på noe i gul farge. Skal gå for lys farge denne gangen. Skrives imorgen!

GAVE TIL HAN (Armani watch)

 • 17.01.2018, 01:53

 

Hey loves. Hvem skulle trodd jeg var så flink til å kjøpe gave? Han ble så fornyød med gaven. Det var det som gjorde meg så glad. Jeg kjøpte som bursdagsgave/julegave en RÅ Armani klokke til Edmond Pepa. Fordi han fortjener det. ♥ Når jeg jaktet på den "perfekte" gaven til min venn. Så tenkte jeg med en gang på å kjøpe en dyr fin klokke som han kan bruke ofte. #emporioarmani #armani

Hva skal jeg si.. De som kjenner Edmond, vet at han er veldig glad i klokker. Han har de fleste klokkene i alle slags merker. Så hvilket klokke, er det ikke han har liksom? hehe. Jeg skikket på nettet, grunnen til det er flere valgmuligheter å velge mellom.

Muligheten var mellom Cluse, Daniel W, Faber, Marc Jacobs, Michael Kors, Skagen eller Emporio Armani. Så selvfølgelig valgte jeg den siste (Armani). Jeg leste overskriften og jeg trykket meg inn på Emporio Armani klokker med en gang. Så fikk jeg øye på klokken som dere ser på bildene. Jeg bestilte den med en gang hjem. Etter jeg hadde bestilt den ferdig. Det var da jeg bladde gjennom alle de andre merkene, for å se om noen av de var finere. Men NEI, ingen var finere. Vet ikke hvorfor jeg hastet så med å kjøpe den med gang. Tror jeg ble redd for at den ble utsolgt. Velfortjent gave!

Edmond er faktisk min første godeste venn som er gutt. Jeg har kun hatt bestevenner som er jenter. Det har alltid vært normalt for meg å ha nære venner som er kvinnfolk. Men sånn ble det. Jeg er så takknemlig for at han kom inn i livet mitt .Tro meg når jeg sier det. Det er så godt å ha en bestevenn som er det motsatte kjønnet. Det har vært flere år med drama med de jentene mine. Men hvem skulle trodd at jeg skulle bli gode venn med en fra samme land som min ex bestevenninne? Fra Kosovo, haha. Takk gud for at ho er ute av livet mitt og han er i livet mitt.( Det kommer ett innlegg om hvordan vi ble kjent og hva som skjedde videre med vennskapet)

Jeg har ikke noe vondt å si om Edmond. Han skal alltid sette alle andre før seg selv. Jeg er stolt av å kalle deg for min godeste venn. Glad i deg!

IKKE SI DETTE TIL DEPRIMERTE MENNESKER!

 • 15.01.2018, 16:21

Står til alle sammen? ♥ Jeg er bare hjemme værende. Jeg står opp på morgen, sitter og tenker til det blir kveld, så til det blir natt. Så sovner jeg til det blir morgen igjen. Sånn går dagene mine på! Jeg våkner opp på morgen, gjør ingenting ut av dagen, venter til det blir natt. Sånn at jeg kan sove meg vekk fra de vonde tankene. Går det ann å savne noen så mye? Jeg prøver å tenke på at engelen har fått fred og våker over meg.

Jeg er på en måte forsatt i sjokk. Jeg må prøve å komme meg videre i livet og leve som normalt igjen. Om livet mitt noen gang kommer til å bli det samme igjen, det tror jeg ikke. Jeg føler veldig mye på savn og ensomhet. Selvom jeg har en fantastisk god familie og gode venner rundt meg. Så er det noe som mangler. Jeg har mistet en menneske fort godt. Det mangler en brikke til pusslespillet. Han er i himmelen og vi alle skal gjenfornes der oppe en dag. Jeg gråter hver dag. Så ufattelig trist. Jeg tror ikke jeg aldri kommer til å få en perfekt liv som jeg har drømt om, men det blir bedre. Jeg håper alle englene har det bra der oppe. Jeg lurer fælt på hva som skjer etter døden.

Det kommer et innlegg om hva du ikke MÅ si til deprimerte mennesker.  Så livsviktig kan det være.Take care.

FORSATT DÅRLIG I FORMEN

 • 13.01.2018, 15:53

Dagene har gått og jeg føler meg forsatt dårlig i formen. Nå lurer jeg på om det kan være noe annet enn influensa? Ellers så har jeg gått ned i vekt. Det liker jeg ikke... Jeg føler meg syltynn nå. Så er det bare å spise meg opp i vekt etter jeg er helt frisk og sorgen er borte. Tror sorgen har mye å si på hvorfor jeg går ned i vekt. Når man ikke har det bra, så går man enten opp eller ned i vekt. Og jeg går som sagt ned. Ha en fin dag alle!

NÅR SKAL JEG BLI FRISK?

 • 10.01.2018, 15:36

Håper på å bli bedre om noen få dager til. Ønsker ingen å være syk for å si det sånt. Om dagene så har det blitt ett ork å gå ut, jeg har ikke lyst til gjøre NOENTING når jeg sorger. Jeg vet ikke åssen dag det er, helt til jeg tar frem mobilen for å se. Jeg er veldig mye glemsom! Husker dere da jeg skrev at jeg skal begynne å jobbe på klesbutikken? Jeg har utsatt det til noen måneder. Begynner der så snarest mulig. Jeg elsker å jobbe med klær og kle meg pent. 

Imenst så prøver jeg å trene veldig mye. Trening mot STRESS. Dem sier at det skal hjelpe veldig mye mot psyken. Stolt av meg selv. Hvem skulle trodd? Jeg vet at mange trener for å bli ripped, men jeg gjør det bare for å ikke tenke så mye. Trener igjen når influensen er bortevekk. Ingenting er gøy for meg lenger. Etter tragedien så har jeg mistet lysten til alt. Når jeg mener alt, så mener jeg ALT. Om jeg hadde fått millioner kroner rett i hånden min, så hadde jeg ikke reagert så mye.

Når man har mistet den personen som du elsket av ditt hele hjerte, så skal det mye til, for at man blir glad igjen som før. Livet blir aldri som før igjen, men man lærer å komme seg videre i livet, på et eller annet måte. Det at vi alle sammen står sterke sammen, det er viktig det! Aldri la noen sorge alene. Når man mister noen for godt, så føler vi på håpløshet. Vi føler: hva er meningen med livet nå?

 

Ta vare ♥

EN ENSOMT MORGEN

 • 09.01.2018, 06:36

Tidlig opp igjen. Jeg får absolutt ikke sove noe godt om natta. Jeg er den personen som ikke klarer å sove om jeg hører musikk eller om noen lager lyd. Jeg våkner opp med en gang om jeg hører en liten lyd. Det er så irriterans, for det er vanskelig å få sovnet igjen. Den dagen idag så våkner jeg brått opp med en gang. Jeg nøler ikke med å stå opp uansett hvor trøtt jeg er. Jeg står opp sittene med gang og ser rundt meg. De jeg er glad i, har de det bra nå?.. Om noen bare hoster, så banker hjertet mitt til tusen. Jeg skriker høyt og sier vi må til sykehuset med en gang NÅ .. Det er vel den angsten som bestemmer over meg. Vi alle mennesker har vel hatt en form for angst. Jeg føler meg så ensom hver morgen jeg våkner uten deg. Det vet jeg de andre også føler, selvom de later som de har det bedre nå.

Det var så MANGE som kom til begravelsen din. Jeg har alltid sagt det til de andre.. Du ble godt likt av alle, når jeg mener alle, så mener jeg faktisk ALLE. Du fikk alle til å smile uansett om de ikke kjente de. Du smilte til randome folk på gata til og med. Du hadde et hjerte av gull vår alt. Gledespreder til alle ♥ Uansett hvor mye du sleit, så holdt du det for deg selv. Så ikke andre skulle beskymre seg. Til og med læreren du hadde på ungdsom skolen, for mange mange år tilbake. Han kom for å vise sin støtte. Jeg ble så glad for å se hvor mange som kom. Du brydde deg om alle og alle brydde seg alltid om godeste deg. God morgen vår engel. Du skulle bare vist hvor mye jeg savner deg og hvor mye du betydde for meg :(

LIVET ER KORT

 • 08.01.2018, 13:33

Så trist, livet er så kort. Jeg har vært på en til begravelse. Jeg kom for å vise min støtte ♥ Hvem setter ikke pris på det? Hvil i fred engler. Helt siden jeg var liten, så har jeg lovet meg selv en ting. Det var å aldri gå til en begravelse uansett hvem som kom til å dø. Jeg vet at det kommer til å bli for tøft for meg. Når jeg fikk høre at det mennesket er død og jeg har innset at jeg aldri kommer til å se de igjen. Da endret alt det jeg lovet meg selv til. Jeg har nødt til å gå til begravelsen, for det er siste gangen man kan ta farvel. I år så har jeg vært på 2 begravelser etter hverandre. Det var noen dager etter hverandre. Dette er så ufattelig trist :(

LESTE MEG SELV OPP TIL SYMPTOMENE

 • 07.01.2018, 06:40

Her sitter jeg med frysninger over hele kroppen. Jeg har vært så dårlig i uker nå, det er unormalt for meg å ha feber så lenge. Skjønte etterhvert at det er noe mer enn bare feber. Jeg leste meg selv opp til symptomene, jeg har influensa ser det ut som. Itilegg til jeg har influensa, så føler jeg ikke meg bra psykisk.

Jeg hyl gråt før jeg logget meg inn på bloggen. Tror alle vet hvorfor, om dere har lest innleggene mine. Etter jeg har grått ferdig, så har jeg klart å "roe" meg ned. Nå kan jeg skrive dette innlegget ferdig, ute at fingrene mine skjelver. Sorg tar tid og krefter. Ord strekker ikke til hvor vondt jeg har det innerst inne.

Med engang jeg våkner, så ser jeg til om alle puster og har det bra. Om jeg så må ringe til de hundre ganger innen en dag. Når jeg vet at alle har det bra, så kan jeg slappe av. Men når jeg slapper av, så begynner jeg bare å tenke mer. Jeg må prøve å gjøre noe hele tiden, jeg har nødt til det. Jeg har så ekstrem angst for å miste flere. Angsten som jeg har nå, den tror jeg aldri vil komme vekk. Jeg kan ikke miste flere, livet vil aldri bli det samme da. Når man drar seg selv i håret, da er det ikke noe som stemmer!

 

 Dypt savnet og høyt elsket ♥ Nicole Touch

TIDLIG OPP FOR Å TRENE

 • 05.01.2018, 13:17

Så stolt av meg selv, Jøsses. Dette er første gangen i mitt liv jeg har meldt meg på en trenings senter. Kan dere tro det? Haha. Jeg begynte å trene klokka 08 på morgen. Trente med trenings partneren min, Kristian. Fremover så blir det opp tidlig på morgen for å trene. Trener ikke for å gå ned i vekt eller noe, bare fordi jeg stresser så mye :) det hjelper litt.

ISOLASJON FØRER TIL?

 • 05.01.2018, 05:47

God morgen alle sammen. Gjett hvem som stod opp så tidlig, bare for å gå på trening? Jo det er meg det. I de siste ukene så har søvnen min vært så ustabil. Det er ikke en god følelse skal jeg ærlig innrømme. Det kjennes på en måte som at du ikke har kontroll over deg selv. Du vet ikke klokke slett du klarer å stå opp til. Og planen for dagen blir ikke som planlagt, grunnen til søvn problemen som står i veien. Før var det enkel for meg å våkne opp, når jeg satt vekke klokka fem på morgen. Men den dagen idag så har det blitt mye mye verre. Det kjennes som om du har 500 kilo på kroppen og nå overdriver jeg ikke engang.

Jeg har bare fått 45 minutter søvn inatt og alle mennesker trenger minst 8 timers søvn, for å fungere bra helse messig. Menmen, vi får se hvordan det går idag med meg. Jeg skal trene meg vekk fra alt stresset som har skjedd i det siste. Om dere har fulgt med på bloggen, så vet dere at jeg sorger. Det er tungt og det vanskelig. Alt føles så håpløs ut, jeg og vi andre kommer aldri til å få det menneske tilbake til livet :( Han er i himmelen ♥ Jeg kjenner tårer renner ned bare jeg skriver om det. Jeg må tvinge meg selv ut å ha det gøy, velger jeg å isolere meg dag etter uker, uker etter flere måneder så blir jeg sykere! Det vet vi alle, ikke vel? Isolasjon er ikke bra. Du blir psykisk syk av det. Grunnen til jeg får motivasjon til å trene så tidlig, er for å ikke TENKE. Jeg blir gal av det, rettere sagt syk.

Fremover nå så skal jeg stå opp tidlig hver morgen, for å starte med å trene. Jeg velger å trene på morgen og ikke på kvelden. For å komme tilbake til døgnrytmen. Grunnen til hver morgen jeg står opp, så kan jeg stirre flere timer opp på taket. Så kan jeg ligge der i flere timer. Etter tragedien som har hendt, så har jeg det ikke så bra. Det er lov å si at man ikke har det bra, når man ikke har det bra. Det helt normalt det, etter å mistet noen for godt. Let's do it. Det skal bli godt å trene for psyken.

Ikke glem å ta vare på hverandre folkens. Dessverre så kan man ikke lese fremtiden, ALT kan skje. Livet ditt kan bli snudd opp og ned i det sekundet. Være snille med hverandre og forsett å si hvor glad du er hun/han. GOD KLEM.

MIN BURSDAG FEIRING

 • 04.01.2018, 01:44

Hey loves. Det ser ut som jeg må feire bursdagen min 2 måneder før.  Fyller år i Mai, men feirer den tidligere i år, sånn at jeg kan planlegge å reise til en varmere strøk snarest mulig. Jeg tenker og stresser så mye etter tragedien. Dette er bare så uvirkelig for meg :( Jeg trenger virkelig å komme meg vekk litt. Vil helst at hele familien skal reise samtidig, det er så lenge siden alle har reist på likt.

På bursdagen festen min så skal mannfolkene gå i dress og kvinnfolkene i noe pent. Egentlig var planen min at alle sammen skulle gå med alt hvitt. Fra topp til tå! Meeeeeen, hver gang jeg har hatt kleskode på bursdagen. Så er det alltid noen som skal komme med en annen farge! Så irriterans, menmen. Ser frem til dagen min ♥

HO TAR ALLE SINE VENNINNER'S EX

 • 03.01.2018, 04:10

Hvem kjenner ikke de personene, som absolutt bare må ta andre sine ex kjæreste? Uansett om det er snakk om han eller hun. Tror vi alle kjenner igjen flere av dem. Jeg vet om mange som gjør det. Ikke det at jeg bryr meg, for jeg bryr meg lite om hvem som tar hvem. Så lenge det ikke er snakk om de jeg er glad i, for da kan jeg snakke :) hihi. Jeg vet om ei jente, som jeg var veldig veldig god venninne med. Rettere sagt bestevenninne med. Siden barndommen har vi vært nære venninner .Men en vakker vakker dag, valgte ho å svikte meg for å unngå sin egen rykte. ALT for hva guttene ikke liker (LOL jeg vet). Alle sjeler der ute har rykter på seg, dette er noe man aldri kan unngå! Du kan være den snilleste i verden og forsett er det umulig å ikke ha noen rykter på seg.

Den jenta der trenger virkelig hjelp, uten tvil på det. Hva tenker ho med? Grunnen til ho tar andres sine kjærester, er for å redde sin egen rykte. Ho tror det å ligge med andre sine i skjult, så snakker de ikke om henne.  Ho aksepter ikke å få hore rykter blant guttene.. og jentene. Om ho får ryker blant jentene, så kan jentene snakke det videre til guttene. Etter lange år med vennskap siden barndommen, så valgte ho å svikte meg fordi jeg fikk rykter såkalte hore rykter blant guttene. LER MEG IHJEL! Når man er god venn med noen, så vet man godt åssen rykter som er sann eller ikke. Men jeg hadde og har mange falsker rykter på meg, men uansett om det var snakk om falske rykter. Så sviktet ho og sårte meg på alle salgs mulig måter. Alt for å unngå å være sammen med meg. Ho viste selv det var falske rykter, men siden det er rykter så kan man tro det er sant. Når man ikke kjenner vedkommen personlig. Hennes patetiske ordbruk: "om jeg er god venn med deg og folk vet at vi er gode venner. Om du har rykter på deg, så tror de at jeg er det samme som deg. Så derfor må jeg unngå deg, for å være perfekt for guttene i verden. 100 år etter og fortsatt livredd rykter. Alle mennesker i jordkloden har rykter på seg, halloen. Våkn opp.

Realy?

TENN LYS

 • 03.01.2018, 03:13

Love - Peace - Joy

Vi tenner flere lys for deg vår engel ♥ savner deg så, hvil i fred.

 

NYTTÅRSAFTEN 2018

 • 02.01.2018, 04:28

Jeg ønsker alle sammen et godt nyttår ♥ Nyttårs feiringen i år var helt okei for meg, jeg var borte i en helt annen verden. Dessverre så sorger jeg forsatt og jeg vet at det kan ta sin tid når man minster noen man elsker.Av og til så tenker jeg på barndommen, hvor lite beskymringsfulle er ikke vi da? Vi leker og tenker bare på å ha det gøy. Når man blir voksen, så forandrer alt seg. Noe som er normalt, man blir eldre og ting forandrer seg. Alle mennesker skal en dag bli gammel.

Jeg håper alle hadde en knall bra år, uansett hvem det er med. Jeg feiret med familien min som jeg elsker til døden!

GJØR OG IKKE GJØRE FOR SUNN HÅR PLEIE

 • 01.01.2018, 22:41

KAN NOEN HJELPE MEG Å FINNE EN SLIK KRØLLTANG?

 • 01.01.2018, 20:47

Jeg har leitet så og si OVERALT på nettet og jeg har vært  innom frisør salonger å spurt dem. Men nei, ingen sted å finne. Ikke kom her å si at jeg ikke har leitet godt nok, for det har jeg. Er faktisk desperat! Jeg er villig til å betale mange tusen for det.

Ser dere bildet øverst her? Jeg vil ha en krøll tang som er like tykk som rund børsten som dere ser. Den trenger ikke å være lang, så lenge den er TYKK på bredden. Jeg vil gjerne ha en som er like god som GHD sin. Som blir fort varm med en gang, og som holder krøllene seg bra. På forhånd takk!

NYTTÅR KJOLEN

 • 01.01.2018, 04:04

Nyttår kjolen min for i år (2018)

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign