hits
menu

SOLNEDGANG

 • 30.01.2017, 21:42

DONT FEELING WELL

 • 30.01.2017, 15:33

Jeg har ikke følt meg så bra i 2 dager nå, så jeg har bare vært på hotellet, spist med de andre, gått på turer. Ellers har jeg ikke gjort no spesielt. Det er ikke lett å tvinge seg selv til å være sosial, når kroppen sier stopp. Av og til leier jeg hotel, kun for å være litt for meg selv og ha det rolig rundt meg. Leilighet jeg bor på med pappa. Herregud det er LYDER hele tiden. Jeg blir gal. Så greit med flere hoteller å velge mellom, som er noen meter fra der jeg egentlig bor. Har besøk av kjekkasen min og han sin "bror". Brother from another mother som man sier, he he! Herlige gutteeeeeer :*

GOD NATT

 • 29.01.2017, 23:01

Natta fra meg og kjekkasen min <3

Every morning..

 • 29.01.2017, 18:21

FANS over hele verden

 • 29.01.2017, 14:34

Stadig tikker det inn meldinger på innboksen (Facebook). Folk fra hele verden. Ikke hele verden kontakter meg, men litt fra forskjellige steder i verden. De fleste har spurt om jeg er frisør/hairstylist. Nei jeg er ikke det og jeg vet ikke hvor de alle får det ifra. Jeg har ikke TID til å svare alle sammen. Men jeg prøver så godt jeg kan :) folk vet om meg, men jeg vet ikke hvem de er. De sier jeg er FAMOUS. Er ikke det, men håper på å bli det!

sihanoukville

 • 28.01.2017, 10:08

I will be back, sihanoukville! Nicole Touch was HERE. Savner allerede de flotte menneskene jeg ble kjent med der borte. Jeg traff noen venner av meg som bor der, og jeg ble kjent med nye folk som alltid. Elsker å bli kjent med nye mennesker. Glad for at jeg ikke er ei overlegen person. Som noen visse mennesker. Seriøst, det går ann å ha mange venner. Uten å kalle dem for dine gode venner. Hørt om høflighet og være sosial? Jeg hilser alltid tilbake på de som hilser på meg. Jeg trenger ikke kjenne de eller har sett de før. Hilser DU, da hilser jeg tilbake. Har fått nok av de skada folkene som kommer i et forhold, så er de overlegen og later som de ikke kjenner deg, på grunn av dama eller typen de er sammen med. Eller de som er blitt skada i hodet, når de er så IN LOVE. De blir manipulert på grunn av kjærlighet gjør de blind. De sier, jeg trenger ikke å ha mange venner eller hilse på de menneske jeg ikke trenger i livet. Har kjæresten min, så blir det slutt. Og det er da de begynner å hilse igjen. Glad for at jeg ikke er sånn. Jeg kunne ha skrevet en bok om sånne folk. Men jeg lar vær.. Savner dere i Norge <3 dere vet hvem dere er. Kjøpt så mye FINT til dere. Vi SES!

BRING ME BACK

 • 27.01.2017, 19:37

Første gangen jeg våknet midt på natta her nede. Kjedelig å ikke få sove... Kan gå nattklubb, men jeg gidder ikke det. Idag feirer de det man kaller for kinesisk nyttår. De fleste fester og drikker seg fulle idag. Vi var hos pappa sin hus med en haug av gjeng. Planen var å dra på natt klubb, men jeg følte rett og slett ikke for det idag! Stelt meg klart, for å vente på de andre som gledet seg for å dra ut på klubben med meg. Men jeg sovnet.. Våknet opp igjen etter 1 time. Perfekt klokke slett for å gå ut. Mange folk på den tiden og spesielt idag er det stapp fullt. Men nei, jeg ville heller være hjemme og slappe av. Har vært så mye AKTIV i de dagene jeg har vært der. Må lytte etter kroppen når jeg kjenner for det. Savner så mye kjekkasen min :( er ikke med han nå. Men vi skal gjenforenes om noen dager til. <3 de som vet, de vet.

MY LOVE

 • 26.01.2017, 17:59

My Italian LOVER :**

DE SISTE DAGENE

 • 25.01.2017, 17:07

Slenger inn noen bilder fra de siste dagene! Har fått opplevd mye her nede i Kambodsja. Takket været verdens beste pappa som tar meg på turer, rundt i forskjellige byer og plasser som jeg aldri har vært før. Det har vært så utrolig gøy i de ukene og dagene jeg har vært her! Nå skal jeg sove med en god samvittighet, og ser frem til en ny dag. Natta :)

HADE BRA

 • 25.01.2017, 01:54

Lite blogging grunnen INGEN WIFI på hotellet! Er på vei tilbake til Purset nå. Må bare si jeg har hatt det helt fantstisk GØØØY. Har kun Internett tilgang på mobilen, og jeg er ikke så glad i å blogge fra mobilen. Men må man, så må man.

MY OWN BESTFRIEND

 • 23.01.2017, 16:39

I've been stabbed in the back by those i needed most. I've been lied to by those i love. And i have felt alone when i couldn't afford to be. But at the end off the day, i had to learn to be my own bestfriend. Because theres going be days where no one is going to be there for me but myself!

På vei til sihanoukville

 • 22.01.2017, 17:31

På vei til sihanoukville, med bussen! Må si jeg er stor fornøyd med bussen. Her er ikke det sitte sete, men sete seng, hvor kroppen min passer perfekt. Ligger her veldig godt og behagelig. De bussene jeg har tatt var bare sitte sete, og heller hadde de ikke stilk kontakt. På denne bussen har de DET. Gjett om jeg ble glad. Haha, jeg ladet mobilen helt fullt på hotel rommet for sikkerhets skyld. Jeg tenkte jeg får maks 1 time til å være på nettet med mobilen, helt til den går tom for strøm. Noe som er typisk meg! Her kan lade den så mye jeg bare vil, og surfe på nettet til jeg er fremme. Det tar MANGE timer til vi er fremme. Ligger i nede "etasjen", men noen hyggelige svenske jenter :) hørte de snakket svensk, så pratet vi litt sammen. De fleste er turister på denne bussen. Koselig det! Blir nok kjent med de når vi er fremme. Nesten alle jeg har snakket med skal på den samme stranden som meg ;)

Folk som prøver å få ORD ut av meg

 • 22.01.2017, 15:19

Jeg legger merke til det, veldig OFTE. Folk som prøver å få ORD ut av meg. Vi bloggere er "kjent for å lyve". Bloggere kan takke JA, til produktet. Kun for pengene skyld. Men å lyve om hva vi driver med i hverdagen. Det tror jeg ikke mange gjør, om de så gjør det. Hvorfor forsetter dere å klikke innom de ulike bloggerne dere leser? Det har jeg lagt merke til, folk som spør meg i virkeligheten. Hvor har du flytta, har du farget håret selv? Osv.. Ja you name it. Som om ikke jeg skjønner det. De spørr, for å se om det stemmer som det jeg skrev på bloggen, eller ventet til å lese det jeg skriver er riktig. Men som sagt, hatere er de som klikker innom mest!

FARVEL

 • 22.01.2017, 13:13

Vet ikke hva skjer med nettet, men den har vært dårlig til nå.. Farvel Siem Reap. Snart blir vi hentet og kjørt tjl buss holde plassen. Vi må sitte hele 8 til 10 timer med bussen. Det er mange timer det. Men de har sove seng på bussen, så det er chill. Vi skal til Shinoville, litt usikker på hvordan det staves. Men der har jeg aldri vært før, så pappa skal ta meg dit. Love you, beste pappa! <3

INSTAGRAM

 • 21.01.2017, 12:47

FREMME

 • 21.01.2017, 09:20

Godt å komme frem til turist byen! Har tatt meg en deilig varm dusj, og nå slapper jeg litt av for meg selv. Litt usikker på hva vi skal gjøre, men shopping kommer det til å bli på meg. He HE! Har ikke fått i meg ordentlig mat, så det må jeg stappe i meg. Åå det er så lenge siden jeg har vært i denne byen. Ser frem til å oppleve byen igjen. Vi snakkes dere!

ABOUT THE NIGTH CLUB

 • 20.01.2017, 22:14

I 2 dager på rad, så har jeg vært på den samme nattklubben. Kun noen meter hvor jeg bor! Kameraet mitt tok jeg ikke med meg. Det var ikke plass i den oppi lille veska min. Og typisk meg, så skal jeg alltid gå TOM for strøm på mobilen. De andre jeg festet med sendte bildene til meg. Ikke så bra mobil kvalitet, men men. Minner som er verdt å se tilbake på etter noen måneder og år! Jeg lo meg ihjeeeeel. Ingen som var på den klubben var noe FINE. Jentene og guttene var ikke noe særlige å skryte av og Ingen av dem hadde STIL! De suger med å kle seg skal jeg si. Var noen jenter som kledde seg litt pent, ellers så hadde ingen noe fin stil. Vaktene der virket deprimerte og heller klarte ikke de å danse. Men så lenge man danser for å ha det gøy. Så har det ikke noe å si. Jeg digger folk som ikke bryr seg hva folk mener og synes. Kommer til å feste i turist byen som man kaller det for. Det er sikkert mye bra uteliv. Jeg fester, men med null alkohol på meg! :)

BLACK HAIR

 • 20.01.2017, 17:17

Jeg har lenge vurdert å bli blond her nede, men jeg tror jeg jeg lar vær. Svart hår er HOT. Trenger ikke å stresse med å bli blond. Er jeg veldig gira og desperat, så får jeg farge det hos min favoritt frisør i Norge. Det er ikke alle som frisører som klarer å få farge det fra svart, til blondt.

Jaja, ikke verdens undergang! Her nede er det natt, så klokka 6 på morgen må jeg stå opp. Jeg skal døgne, så sove på den lange KJEDELIGE bussturen. Aaaargh. Tar bussen fra Purset til Siem Reap. Det tar 4 fuckings timer, og det er GØRR!

lakke negler

 • 20.01.2017, 15:28

Fikk lakket neglene mine i vinrød farge! Fra topp til tå :)

Vippe lim! Blitt en av mine favoritter. Sitter så bra fast. Flere pakker skal kjøpes med til Norge!

good fucking morning!

 • 19.01.2017, 07:52Nå begynner jeg å bli ganske så lei den jævla trafikk lyden! Får ANGST følelse. Sov ikke noe særlig godt inatt, menmen.. Skal spise en skikkelig frokost nå! Viktigste av alle måltider. Reiser imorgen tidlig til neste by, YAAAS :D

Jeg fikk SPONSET fly biletten til Kambodsja GRATIS

 • 18.01.2017, 21:02

For dere som har følgt med på livet mitt, så vet dere at jeg er på ferie i Kambodsja. Jeg er opprinnelig fra Kambodsja, men jeg ble født i Norge. Nå har jeg vært her nede i 1 uke og noen dager. Jeg har fåt en del spørsmål om hvordan det er her nede, og hva som forskjellen mellom dette landet og Norge. Kan prøve å få skrevet et innlegg om det. Har ikke tid til å sette meg ned i mange timer og skrive. Jeg laster opp bilder fra kameraet mitt, over til bærbar pc'en. Når jeg ikke har noe å gjøre, så publiserer jeg innlegger for dere. Som regel tar det 5 - 10 minutter, så legger jeg pc'en til side. Har ikke tenkt til å bruke så mye tid på nettet, når jeg er på ferie og koser meg. Men jeg er aktiv på snapchat. Og NEI, jeg har ikke fått fly biletten sponset! Jeg har blitt spurt om det mange mange ganger. Biletten betalte jeg selv med mine egne penger. Selv om jeg blogger, så får jeg ikke alle reisene mine gratis..

Snapchat: nicoletouch

 

Lei av BYEN

 • 18.01.2017, 15:37

Jeg begynner å bli små lei av denne byen nå. Ikke så mye å gjøre nå i det siste. Same shit everydaaaay! Drar til turist byen om 2 dager til, så jeg prøver å kose meg så mye som mulig. Jeg vet at jeg ikke kommer til å besøke Purset (byen), så ofte. Så det er bare å gjøre noe ut av dagen med en gang jeg våkner og til jeg skal legge meg. Har blit kjent med mange i nabolaget her hvor jeg bor. Greie folk, som jeg kommer til å savne. Har de på Facebook, så kan holde kontakten med dem der. Nå er det STOPP med shoppingen i denne byen. Det er masse flotte greier, men jeg venter med å kjøpe i selveste Hovedstaden. Der er det mye mer  valg muligheter! Jeg liker så absolutt ikke å sitte i bussen i flere timer, men det må jeg. Skal døgne, så sove på bussen til jeg er framme i Siem Reap. Bussen i Kambodsja er ikke noe særlig å skryte av, og når jeg må på do når bussen stopper. Så prøver jeg å holde meg til vi er framme til Hotelet. Ekle toaletter som jeg ikke er vandt med! 

I salongen til pappa, så tok jeg på meg falske vipper og jeg lånte vippe limen som pappa og de har i salongen sin. Den var BRA, så den samme vippe limen kjøpte jeg mange av. Flere skal jeg kjøpe før jeg reiser tilbake til  Norge. Den satt bedre en de jeg pleier å bruke fra Norge! Mine nærmeste er heldige, fordi jeg kjøpte det til de også!! Er så glad for at jeg testet limen ut, ellers så hadde jeg ikke tanken på å kjøpe meg det engang. IN LOVE :*
 

FACE MASK

 • 18.01.2017, 14:52Ansiktet trengte fuktighet, så jeg tok på denne ansiktsmasken. Lot det virke i  15 - 20 minutter. Kan ikke klage på lukten heller!

NYTER VARMEN

 • 18.01.2017, 08:30

Nyter varmen og livet her nede i varme strøken! Jeg har vært på shopping nok en gang. Det er så mye fint som Norge ikke har, så da klarer jeg ikke å la vær å kjøpe når jeg ser det. Dagens innkjøp idag ble: hår strikk, vippe lim, lipgloss og diverse ting jeg trenger. Tok ikke med meg så mye fra Norge, men det gjør ingenting. De har ALT her jeg trenger, vist det er noe jeg må ha bruk for. Ønsker dere alle en knall bra dag videre. CIAO!

NATT KLUBB

 • 17.01.2017, 16:23

Klar for natt klubb!

WHAT A NIGTH

 • 16.01.2017, 19:14

For en kveld! Har bare fått noen timers søvn, så jeg kjente det på kroppen da jeg våknet. Jeg var helt utmattet, selvom jeg stappet i meg mat for å få energi. Var ute med mine Kambodsjanske venner. HAHA, lo meg ihjel hele kvelden. Er så trøtt nå, så vi skrives om litt. Jeg bor på hotel idag også. Den ligger rett overfor natt klubben vi var på. Jeg viste ikke om den, før venninna sa det. Så vist det er noe, så kan jeg bare gå hen til pappa og dem. Som bor noen meter fra meg. Jeg blir kjent med turister hvor enn jeg går jo. Gøy det! Alle de jeg har blitt kjent med er veldig hyggelige!

COCONUT

 • 16.01.2017, 10:28NAM. Så deilig med Coconut! Det er sunt og veldig bra for koppen. Drikker masse av det her, før jeg reiser tilbake. Det er ikke sukker oppi, så det er bare ett PLUSS.  

 

LANDET SOM ALDRI SOVER

 • 15.01.2017, 19:29

Seriøst, Kambodsja er en av de landene som ikke SOVER. Jeg hører absolutt lyd hvert eneste sekund. Ganske irriterans, men jeg begynner å vende meg til det. Jeg som hater folk som snakker mye, så hører jeg lyder hele tiden. Alle sammen sover, utenom meg. Jeg klarer ikke å sove i mange timer i dette landet. Vist jeg bor på hotel, da er det noe annet. Da kan det bli stille og rolig. Det er en grunn til jeg trengte litt alene tid for meg selv igår. Her hvor jeg bor, så høres det ut som en stor TRAKTOR skal kjøre inn mot huset! 

Ser frem til å dra videre til turist byen, Siem Reap. Reiser dit om 3 dager til. Har vært der en gang før, men kan ikke huske så mye fra det. Jeg vet at det er mange turister som pleier å være der, hører det ofte.

DEAR SELF

 • 15.01.2017, 19:08

DEAR SELF. If you keep going backwards with the same people that God has intentionally removed from your life, you will continue to stay stuck. There is no joy in being confused and unhappy. Get rid of old bad habits and leave them where they belong. What is meant for you will be yours, learn to let go. 
 

GOOD NIGTH

 • 15.01.2017, 18:10

God natt fra my home land! #kambodsja

HAIR VITAMIN - VITAMIN FOR HÅRET

 • 15.01.2017, 14:23

<3 Hair vitamin.

  

INNKJØP

 • 15.01.2017, 10:01Dagens innkjøp! Sko, kjole, veske, kåpe også videre....

NY DAG, NYE MULIGHETER

 • 15.01.2017, 05:29Klar for å ta denne dagen med en STORM. Ny dag, nye muligheter. Vet ikke hva som er planen idag, men får høre med min kjære pappa!

Next TOWN

 • 14.01.2017, 16:11

Da reiser vi av gårde til neste by om noen dager til. Tror det blir til selveste Siem Reap. Der pleier det å være mange turister, og jeg er glad i å bli kjent med nye mennesker! Kan ikke vente til å komme tilbake til hovedstaden, min favoritt by. Slapper av på rommet mitt nå, pokker det var deilig å svømme litt. Deilig vann og deilige gutter. De andre guttene jeg ble kjent med er på rommet sitt, de drikker tror jeg. De spurte om jeg ville bli med, men nei ikke vist de drikker. De kommer til å sjekke meg opp alle sammen, hahah!

ALONE

 • 14.01.2017, 14:31Hola! Jeg er alene ikveld. Hadde lyst på litt alene tid, så jeg sover alene på KM Hotel. Pappa og de andre sover hos pappa sin hus. Her jeg sover er det mange turister. Skal ta en kvelds bad, de har en SVÆR svømme basseng her. Så skal jeg opp på rommet å slappe av, og ta på meg en bra ansiktsmaske. Huden min trenger pleie. Skal svømme med noen andre som bor på  rommet rett foran meg. De er turister fra Paris og noen andre fra USA. Han ene er så kjekk! De begynte å spør meg hvor jeg kommer ifra, hvor jeg bor og hva jeg gjør her. Jeg er litt forsiktig med hva jeg sier.. Vet aldri om de vil kidnappe meg, jeg er som sagt helt alene. Kjenner ingen her og jeg er heller ikke kjent i områdene her. Vist det er i noe, så kan jeg løpe til pappa. Husker veien dit :) He He He. Det skal nok går bra! Ellers, så må dere vite at jeg har det greit og jeg har ikke blitt syk. Takk gud for det. Jeg hater å føle meg dårlig når jeg ikke er i Norge. 

Kos dere!

 

TIRED

 • 14.01.2017, 11:06

Sliteeen... Til nå har jeg kun drukket iskaffe. Man blir så tørst i denne varmen! Kjenner kroppen er sliten, så må få meg i noe ordentlig mat. Vært på en lang tur igjen. Min far viste meg hvor han ble født :) Fint å se. Det er ikke bra for kroppen å bare drikke, mat må til. Kjenner jeg blir trøtt og har null energi på grunn at jeg drikker mer enn det jeg spiser. Snakkes!
 

This is SEX

 • 13.01.2017, 15:16Masse neglelakk'er i FLOTTE farger! 

<3

STATUS

 • 13.01.2017, 14:02

Vært på tur! Det går seriøst ikke an å sitte 1 dag INNE, det går bare ikke! Jeg er på ferie og jeg nyter det vært minutt. Man blir deprimert om man ikke går ut her borte :) På en positivt måte. Jeg liker å sitte på motorsykkelen, mens den andre kjører. Gøy å gå på tur og se ting jeg aldri har sett før. Idag kjørte vi avgårde på tur og så på en status som ble laget for 3 år siden. Ut på tur, aldriiiii sur! 

SNX

UNDERTØY

 • 13.01.2017, 09:13Nye innkjøp av bh'er. Flotte farger og de er behagelige å ha på seg.

 

FRESH AND CLEAN

 • 13.01.2017, 08:28
Fikk en skikkelig hårvask! Prøvde ut Shampo'en fra Pantene. Har alltid vært nysgjerrig på hvordan produktene fra det merket fungerer bra eller ei. Første gangen jeg prøvde, så jeg må teste det ut flere ganger for å si min mening om det. Men det lukter godt, og håret mitt lukter også godt. Det var godt å vaske håret. Jeg tørker det litt med håndkle og lar resten av håret tørkne i sola. Når håret er vått, så gnir jeg hår olje på håret. Som dere ser på bildet nederst. 

PONYTAIL CURLS

 • 12.01.2017, 16:13Hairstyle for today!

  

WINE AND DINE

 • 12.01.2017, 12:44

Drikker Vin alene. Ingen som har lyst til å drikke med meg ikveld. Så da får jeg drikke noen par glasser alene. Æsj, det faller insekter ned på bordet, den ene etter den andre. Må sette meg inne :/ kjedelig. Men det faller insekter på meg, jeg blir kvalm. Hvem vil komme å drikke med meg? Ser fram til vi skal på natt klubb og feste litt! 

 

HAIR BRAID

 • 12.01.2017, 12:28Vi prøvde oss på fletting istedenfor. Ho synes håret mitt var så glatt nå, så da får vi vente til imorgen for å krølle håret! Ho er bare så skjønn og så god personlighet. Ikke sånn bitchy. Jeg betaler ikke en eneste krone for å komme innom salongen for å vaske håret, bli stylet, bli stellet på neglene også videre.. Pappa sin salong, så da trenger jeg ikke å betale. Deilig det!

 

YSL

 • 12.01.2017, 11:52

Vært på tur med folkene her, og nå sitter jeg på salongen å blir stylet på håret. Jeg vurderer å bli blond faktisk. Hva synes dere? Skal jeg go with the flow eller la vær? Hmm... Kan bare farge det over til svart, om jeg blir misfornøyd. Ikke verdens undergang.
 

For BREAKFAST

 • 12.01.2017, 01:48Spiser nudler som frokost idag. Spiser ikke det ofte, men idag unner jeg meg det. Vin skal jeg drikke ikveld, for kos og roe tankegangen litt ned. Sjekk den lilla chipsen da dere. Den skal jeg smake på litt senere. Chips til frokost? Nei takk. Venter litt med det. 

HVEM SKULLE TRODD?

 • 12.01.2017, 01:30

Hvem skulle trodd jeg skulle være på nettet så ofte. Har tilgang til nett hvor enn jeg går, så da blogger jeg ofte som mulig. Så dere kan følge med på livet mitt her nede. Mange som er nysgjerrige så versegod! Det er umulig å sove bort dagen.. Her hvor jeg bor, så hører man trafikken 24/7. De sa at jeg skulle være klar over det, men jeg trodde det ikke var å "ille". God morgen! Her er det morgen, og hos dere i Norge er det natt. Sov godt dere!

Calvin Klein

 • 12.01.2017, 00:38

<3Me and MY <3 Jeg synes de bilde vi bli tatt av, ble råkule. Og jeg bryr lite om hva folk synes om bildene, meg eller åssen rykter jeg kommer til å få. Er en grunn til vennskapet til meg min bestevenninne ble avsluttet. Ikke på grunn av meg, men fordi ho var piss REDD rykter. Er en grunn til jeg hater å omgås med folk som bryr seg så jævla mye om rykter. Er du verdens godeste personen i verden, folk vil forsatt snakke. La de ha noe å snakke om! Jeg er glad for at noen visse personer ikke er i livet mitt lenger. Vil aldri tilgi de når de ikke klarer å innse sine feil. Men 2 bad, jeg har et bedre liv nå. Med mye suksess vil jeg si. Noe mine nærmeste alltid var misunnelige på, og de prøvde å stoppe drømmen min.

Er man såpass gode venner, så skal man gi blanke F''en i hva andre snakker og mener om den andre venninna di. Som faktisk DU kjenner bedre, enn det de andre gjør. Men det var sånn at vist noen trodde jeg var sånn jente, så tror de automatisk at venninna jeg går med. Er det samme som meg, og får den samme rykten. Ler meg ihjel av bestevenninna mi, jeg en gang trodde faktisk var min venn! Kjenner til hennes svakheten, så vet hvor ødelagt ho kan bli av å høre rykter om seg selv. Haha, ho hadde ihvertfall ikke turt å legge ut sånne bilder som dette. Utrolig, men sant!

BTW, her ett til. 

DETTE HAR JEG KJØPT I KAMBODSJA

 • 11.01.2017, 14:00

Her er en del ting og tang jeg har fått kjøpt til nå! HEAVEN. Mer skal det selvfølgelig bli. Tar ikke flyet tilbake til Norge hånd hendt hjem, for å si det på den måten. Det er mye jeg har lyst til å kjøpe, som Norge ikke har jeg. Kjedelig når alle har de samme greiene. Så da kommer jeg tilbake med masse nytt, som ikke alle andre har. Jeg leiter forsatt etter en skikkelig TYKK krøll tang. Har kjøpt 1 til nå, men den må være enda tykkere!! Oohh lord, si at jeg finner en sånn før jeg reiser tilbake!

JEG NYTER LIVET

 • 11.01.2017, 12:52

Det er så varmt og deilig! Jeg nyter livet her nede i varme strøken <3 Det er alltid mye lyd og støy her.. Tar litt tid for at jeg kan sovne, men da er det bare å putte på litt musikk. Jeg og pappa var nettopp på det ene hotellet og spurte om hvor mye det koster for ett døgn. Og i det pappa skal betale, så endret jeg mening. Vil ikke sove på hotellet alene og kjede meg. Hehe, så kjørte vi motorsykkelen videre hjem til pappa. Tar liksom bare 30 sekunder å kjøre. Sa til han at jeg hadde så lyst på iskrem før vi går hjem. Og plutselig ser jeg en bensinstasjon, med plakater av iskrem. Hvorfor har jeg ikke sett det før nå? Den er rett ved der vi bor, bare noen skritt unna. Er det mulig.. Av og til kan jeg være litt blind. Men gud å deilig det var med IS! Spiste den fort opp, og nå skal jeg spise den andre opp. 

Når jeg gjør noe gøy eller spiser noe godt, så tenker jeg alltid på de jeg er GLAD i. Skulle ønske de var her med meg <3 De andre som jeg ikke er glad i, hvorfor skal jeg bruke tiden min på å tenke på de. Hell NO. Jeg nyter livet hvert sekund her jeg er! Fortjente så mye denne turen, og våknet opp med et smil rundt munnen hver eneste dag :D Akkurat nå sitter jeg "ute" med bærbaren.. Foran leiligheten. Gidder ikke å sitte inne, når jeg kan surfe på nettet mens jeg kan se på utsikten og snakke med andre folk som går forbi. 

Hei fra den andre delen av verden!

BYTTER HOTEL

 • 11.01.2017, 12:25Bytter hotel ikveld. Har sovet i leiligheten til pappa i 1 dag, men nå vil jeg sove på hotel. Jeg liker det slikt! So yummyyyy.. Vet dere hvor godt is kaffene i Kambodsja er? De er så gode. Minn meg på det, så skal jeg gi dere oppskriften på det når jeg er i Norge igjen. Meg, papp og noen andre har vært på tur og spist mat og drukket brus. Nå som det er så varmt, så drikker jeg mer enn å spise. Det er ikke bra for kroppen, så jeg prøver å stappe i meg mat flere ganger om dagen. Vet dere hva jeg har lyst på?.. Jeg har så jævla lyst på en skikkelig BURGER, også iskrem. Jeg har ikke spist iskrem siden den dagen jeg landet, fyfy. Blir sulten av tanken. Har shoppet litt i dag også :) Skal visere dere hva jeg har handlet, fordi mange skriver til meg om jeg kan få lastet opp bilder av det jeg har kjøpt. Og det kan jeg selvfølgelig.

Nå skal jeg ta en dusj, slappe av i 20 minutter. Så sminke meg litt.. Jeg tar kun på øyesminke, ikke noe mer. Hva er vitsen å klæsje på seg pudder/foundation når det sola steker? Ikke meg i hvert fall, men ser mange gjør det. Er det fordi de ikke tørr å vise seg uten sminke eller? herregud, jeg kjenner nesten ingen her. Så hvem bryr seg. Går sminkefri i Norge også, når jeg føler for det. Bryr meg lite, for de som ikke kjenner meg så godt! Jeg håper dere koser dere MYE, for det gjør nemlig jeg!

SHOPPING ALL DAY LOOOONG

 • 10.01.2017, 16:08Jeg har kjøpt masse FINT til meg selv, og til de andre hjemme i Norge. Det er så mye fine ting her, jeg klarer ikke å dy meg. Skal vise dere hva jeg har fått handlet. Har fått kjøpt noe hår greier, som ikke Norge har. Om jeg ikke tar feil.. Jeg har ihvertfall ikke sett de hår oljene hjemme i Norge. Jeg og HÅR greier, jeg blir gaaaal. Så mye som jeg elsker hår!

De GJENKJENTE meg igjen.

 • 10.01.2017, 14:55Midland Hotell. Min favoritt plass å sove på når jeg er her! Som jeg har nevnt det før.. Det som har endret her, er at de har fått basseng nå. Deilig det, nå som det er kun sol og det koker. Så er det godt at vi kan bade litt. Ble kjent med mange turister som bor på samme hotell som meg. Verden er liten, jeg hadde felles venn med noen til og med. På dette hotellet sover jeg GODT, og jeg føler meg trygg itillegg. Noe som er viktig for meg, vist ikke får jeg ikke sove noe godt. Tenkte litt på det som skjedde med Kim Kardashian, da ho ble ranet på hotell rommet hennes. Ble litt skremt av tanken, men jeg overdrev litt. Det er ikke bra å tenkte for mye på hva som kan skje, da får man automatisk dårlige tanker. Jeg spurte de som jobbet på reperasjonen, hvor de andre folkene jobber nå. De som pleide å jobbe der, den tiden jeg bodde på hotellet. De sa at de har skiftet jobb, og det er bare nye folk som jobber her nå. Det var trist, fordi de gjenkjente alltid meg og mine igjen da vi bodde der. Og de var så hyggelige med oss. Så jeg ville overaske de, men de var ingen plasser å se :(

Jeg er 4- 5 timer unna Phnom Phen. Pappa vil vise meg rundt i forskjellige lands byer. Og ikke bare være på et plass. Har spist på mange forskjellige resturanter, og sett mye jeg ikke har opplevd før. Fantastisk at jeg har min egen frisør her, som jeg får stylet håret GRATIS. Ho er så flink! 

BRUN & BLID

 • 10.01.2017, 10:38

BAR with my crew

 • 10.01.2017, 10:15Nå som jeg er på ferie, så drikker jeg ikke alkohol. Jeg drikker så og si ALDRI alkohol når jeg er på ferie. Ser ikke vitsen med å drikke seg full. Jeg drakk ett glass med baileys & cafe, men ikke mer. Meg og mine 2 venner som dere ser på bildene, vi var på bar. Den hotellet jeg sov på første dagen, den hadde bar på 4 etasje. Der var det mange turister, og jeg ble kjent med noen franske gutter. De som vet, de vet. Hvem er ikke glad i Franske gutter? De er KJEKKE! Så vittig at min bestevenninne bor rett ved det hotellet jeg bodde på. Og ho fortalte meg at de alltid pleide å komme her for å ta seg ett glass øl og ha det gøy.

<3 love you, my friends. 

 

5 TIMERS BUSS TUR

 • 10.01.2017, 07:10

Jeg var sov så godt, helt til jeg ble vekket. Måtte så opp tidlig for å pakke med kofferten, for å besøke et nytt sted her i Kambodsja. Her hvor pappa bor! Det tok 5 timer med bussen, oooh lord! Jeg er glad jeg var trøtt. Sov på bussen, det hjalp at tiden gikk fortere. Det begynte å bli varmt på bussen, og jeg begynte å bli rastløs. Ville bare dra meg selv i håret. Men Jaa.. Vi er framme nå. Nye opplevelser tar jeg med videre i livet eller hur? Pappa har sin egen frisør salong her, så jeg skal la en av de som er her, krølle håret mitt. Må bare nevne hvor moro jeg har det med, Maream! Vi har tatt mange HOTTE bilder, og vi bryr oss lite hva folk synes. Ho jenta er halvt fra samme land som meg, og halvt fra Ghana. Sånne blandings barn, kaller man for blasian. Love HER!

BADING

 • 09.01.2017, 18:21

 

Her er det natt, og i Norge er det kveldstid. Jeg må prøve å legge meg snart, fordi jeg skal tidlig opp i morgen. Vi skal dra til en annen plass i morgen. Nå har jeg vært i hovestaden, Phnom Phen i 2 dager. Jeg kan ikke huske navnet, på den andre plassen vi skal være på i morgen. Kjenner jeg sovner snart.. Får ikke så mye søvn når jeg er her nede på ferie. Det er alltid noe å finne på, og jeg kjeder meg så og si ALDRI. Vi har vært på tur i dag, shoppet, spist på resturant, badet og vært på spa.

God natt fra meg og Maream. Vi love you GUYS :*

DAY 1

 • 09.01.2017, 17:50Dag 1 i bilder!

 

VENTER..

 • 09.01.2017, 09:15

Fy flate det koker for å si det sånt.... Synes synd på dere andre i Norge som fryser. Om jeg kunne sende dere sol, så hadde jeg ikke nølt med å gjøre det. Mohaa. Venter på ei av mine nærmeste, Maream <3 Jeg har vært å kjøpt ting og tang med verdens beste pappa. Nå venter vi bare på min halv søster, så skal vi avgårde. Er ikke kjent på navnene her, men jeg følger bare etter de andre. Hade BRA så lenge!

SLAPPER AV

 • 09.01.2017, 09:01

Gårsdagen var uforglemmelig! Jeg kom i går klokka 9 på morgen, og da var det bare å sette all bagasjen til hotellet, skifte, så RETT ut og nyte livet. Det føles ut som jeg har vært her i flere dager. Det er sikkert fordi jeg gjør noe UT AV DAGEN. Vi bodde på en "ghetto" hotell i går, og nå bor vi på min FAVORITT hotel. (Midland Hotel). Her pleier jeg alltid å bo, når jeg er her nede i Cambo. Nølte ikke med å velge den igjen! Spiste en skikkelig frokost med pappa og kona, og nå slapper vi av på hvert vårt rom. Slappe av i en halvtime nå, så skal vi på SHOPPING.

TRAFIKKEN I KAMBODSJA

 • 09.01.2017, 03:31

Traffiken i Kambodsja, be like....

Helt KAOS. Her er det ikke snakk om rødt og grønt lys a gitt..

MYE STØY OG LYD

 • 09.01.2017, 01:48

God morgen fra, Kambodsja! Når man er på ferie, så skal man ikke sove bort dagen ikke sant? Det er alltid liv her, så jeg våkner så altfor tidlig. Det er så mye støy og lyd uansett hvor jeg er. Så det er umulig å sove bort dagen ihvertfall, men det skal jeg ikke gjøre. Starter denne morgen dagen med en god frokost, så bytte et finere hotell, også skal jeg shoppe!! Kjøpte noe fra første dagen jeg kom :) klarte ikke å DY meg som sagt.

SO MUCH FUN

 • 08.01.2017, 15:16

Laderen til bærbaren har ikke lyst til å fungere. Så jeg prøver å holde dere oppdatert alikkavel. Mobil blogging er plan nr B. Koser meg såååå mye her!

JEG HAR LANDET

 • 08.01.2017, 08:42

Jeg har landet dere! Jeg får ikke TID til å blogge nå, fordi jeg nyter varmen her nede. Har landet for timer siden, og vi har shoppet masse allerede. Jaa, typisk meg. Jeg må ha TØY for at dagen skal bli bedre, hehe. Endelig fikk jeg drukket masse iskaffe, de lager så gode drikker her nede. Jeg har fått skille.. Sola steker her. Bilder kommer senere, nå må jeg avgårde igjen.  Null soving på meg på ferien! Er bare ute og koser meg. 

Vi skrives snart :*

JEG HAR LANDET

 • 08.01.2017, 08:42

Jeg har landet dere! Jeg får ikke TID til å blogge nå, fordi jeg nyter varmen her nede. Har landet for timer siden, og vi har shoppet masse allerede. Jaa, typisk meg. Jeg må ha TØY for at dagen skal bli bedre, hehe. Endelig fikk jeg drukket masse iskaffe, de lager så gode drikker her nede. Jeg har fått skille.. Sola steker her. Bilder kommer senere, nå må jeg avgårde igjen.  Null soving på meg på ferien! Er bare ute og koser meg. 

Vi skrives snart :*

TRAVEL OUTFIT

 • 07.01.2017, 12:05

GARDERMOEN

 • 07.01.2017, 11:38Da slapper vi av på Gardermoen. Med ett par glass øl, og baileys med cafe! Baileys er min favoritt, YUM. Alt som smaker kaffe liker jeg veldig godt. Reiser med guttene, Lars, Toval og Chhervik. Om ca 1 time til, så sitter vi på flyet mot Bangkok, så videre mot Kambodsja. Orker ikke tanken på å sitte på flyet i timevis, men jeg skal se film og prøve å sove gjennom hele turen. Cambodia, here we come!

SITTER PÅ TOGET

 • 07.01.2017, 02:34

Sitter på toget med guttene! Vi er på vei til Gardemoen. Alle vi er veldig klar for reisen. Kjeder meg ikke på toget, man har internett tilgang så det er bra. Det går fortere enn forventet, så plutselig er man framme. Trøtt er jeg ikke, så da kan jeg ikke sove. He He He.

I GODE OG ONDE DAGER

 • 06.01.2017, 19:13

Jeg pleide å bry meg om deg, før jeg innså hvor patetisk jeg skulle gråte over noen som rett og slett ikke bryr seg. Du såret meg, du fikk meg til å føle at jeg var verdiløs, dum, og uviktig. jeg lot deg komme til meg; faktisk jeg lot deg kontrollere meg. men jeg har endelig kommet meg videre. selv om du gjorde lærte meg en ting: å aldri holde på noen som ikke holder på deg. Som for meg, jeg vet bedre. som for deg, du har mistet en person som faktisk brydde seg.

Det vennskapet vi en gang hadde, som vi alltid har lovet hverandre. Vi skulle stå sammen i tykt og tynt, i gode og onde dager. Du vil bare ha meg tilbake, fordi jeg er DER du ikke er. Jeg kjenner deg så godt, du er så misunnelig over hvor langt jeg har kommet. Og jeg er kunne ikke hatt det bedre her om dagene. Du ser meg lykkelig, og det dreper deg. Vær så snill, og slutt å prøv å kontakte meg.

INATT SKJER DET!

 • 05.01.2017, 22:22

Da tar jeg toget mot Gardemoen klokka 2, natt til lørdag. Jeg har faktisk aldri tatt toget fra K - Town og jeg skal se hva som er mest behagelig mellom å ta tog og buss. Alt er pakket ned (snart), og jeg er så klar for avreisen. Innleggene fremover blir på en måte en reise blogg :) om jeg skal reise alene? NEI, jeg får angst av å ta fly så langt alene, he he he. Må lære meg å bli flink, når det kommer til å fly. God natt, så blogges vi!

LIVET SMILER

 • 05.01.2017, 07:00

         

:D

1 DAYS LEFT

 • 05.01.2017, 03:37

Det føltes så rart.. Jeg kan ikke glemme min aller første tur til hjemme landet mitt. Jeg var veldig spent på hvordan det så ut det, og hvordan leve måten var der borte. Jeg som er født i Norge, jeg hadde aldri vært å besøkt landet, der jeg opprinnelig er ifra. Og da kan dere tenke tanken på hvor SPENT jeg var for å reise ned dit. Jeg kan språket og jeg forstod alt de sa, men det var forsatt så rart. Jeg var på ferie i ett land der alle var som "meg". For aller første gang i mitt liv. Menmen, det var ett herlig opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme.  Jeg gleder meg vannvittig mye, til å ta meg noen ukers ferie der nede. Jeg har fått flere venner der nede, så det blir gøy med flere bekjent skaper. Skal bli tatt imot av noen venner og min far på flyplassen. Ser dere snart <3 love you ALL.

take me somewhere and make me forget EVERYTHING

 • 04.01.2017, 17:18"I havent been everywhere, but its on my list".

KUN 2 DAGER IGJEN..

 • 04.01.2017, 08:20Ohhh looord! La tiden fly litte granne fortere da! Reiser om kun 2 dager til. Home town number 2, here i come! Blir borte vekk i noen måneder, men jeg lover å holde dere jevnlig oppdatert. Herregud, girls problem eller hva? Jeg har sett på tøyene mine, og jeg har satt sammen reise antrekket mitt mange dager i forveien. Er det kun meg, eller er det flere som er sånn? Planlegger alt fra topp til tå, selv om det er lenge til man skal reise avgårde ett eller annet sted.

Det blir en pent antrekk, og en avslappende antrekk når jeg er framme i Gardermoen. Bytter til et mer relaxing og lettere tøy når jeg er i Oslo, fordi når jeg lander til Bankkok, så blir det varmt. Det har jeg lært etter min siste reise for å si det sånt, da kledde jeg meg altfor VARMT. PS: Jeg som er så glemsom.. jeg må ihvertfall ikke GLEMME passet mitt. Det hadde blitt en skikkelig nedtur for meg!!!

Instagram, trykk på navnet NICOLETOUCH

new accessories

 • 03.01.2017, 13:18

TILBAKE TIL SKOLE BENKEN!

 • 03.01.2017, 10:09

Det føles ut som en evighet siden jeg har gått på skolen. Må innrømme jeg savner å gå på skolen da, jeg hadde veldig mye motivasjon og skole lyst den tiden jeg gikk på videregående skole. Det som gjorde at jeg stoppet opp, var fordi jeg fremdeles var så usikker på hva jeg ville bli. Det er ikke bare bare.. Klarte aldri å bestemme meg. Men jeg har tenkt å gå tilbake til skole benken, iløpet av dette året. Har mine planer, men spørsmålet er om jeg får utført det? Får håpe på det beste. Skal ikke røpe alt nå, men skolen varer i 5 måneder så er jeg utdannet ferdig!

:*

NULL ENERGI

 • 03.01.2017, 09:49

God morgen. Jeg har null energi i kroppen, men jeg må stå opp fra senga nå. Men det er hardt! Tror alle har opplevd det ett eller flere ganger i livet sitt, hehe. Det er dager der man orker ingenting.. Menmen, sånn er det. Prøver å drikke energi drikkene, for å få energi. Men det hjelper lite skal jeg si. Og heller prøver jeg ikke å bli så avhengig av det. Jeg er livredd diabetes!! Nå må jeg ta den første bussen som kommer, hjem til meg selv. Mangler en del ting å pakke ned til reisen. Skal bare ta med et par tøy, fordi jeg kommer til å shoppe mye der nede :) og noen tøy som skal gis bort til venninna min som bor der nede. Ho er halvt Khmer og halvt Afrikaner. Kult blanding eller hva? Mhmmm..

JEALOUSY

 • 03.01.2017, 01:40

Some of your friends will not want you to go on. They will want you to stay where they are! Jealous people have been put in your life to strenghten your resolve and push you closer to your destiny!

GOOD HAIR DAY

 • 02.01.2017, 17:43

Til dere som lurer på om jeg har naturlige krøllete hår.. NEI, jeg har rett hår til vanlig. Takk gud for det! 

Da jeg var mindre, så ønsket jeg så mye at jeg ble født med bølgete hår. Jeg husker godt da nabo venninna min kom og viste meg det nydelige bølgete håret ho hadde fått stylet permament hos frisør. Jeg var så misunnelig og jeg ønsket så mye å ha det selv. Den tiden er over, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd for at jeg ble født med rett hår. Folk med krøllete hår, ikke nødvendigvis alle. Men mange av de synes det er STRESS med å ha krøller. 

Jeg har ikke krøller selv, så jeg kan ikke si noe på det. Men grunnen er vel at de synes det er vanskeligere å gjøre noe med det?  Fordelen med å ha naturlig rett hår, er at man slipper å rette håret...For så å krølle det. Det sliter mindre på håret. Er du flink med hår, så kan du lage krøller uten å bruke varmetanger. Det gjør jeg, og trooo meg.. Krøllene blir som oftest vakrere enn når jeg faktisk bruker krøll tangen.
 

FLYBILETTER BESTILT

 • 02.01.2017, 09:12

For en deilig start på nyåret. Jeg reiser om kun 4 dager til. Denne ferien skal nytes! Og jeg kan ikke vente til å se kjente ansikter igjen. Blir godt å gjenforenes med min far, som har bodd der nede i noen måneder. Jeg savner han! Jeg er ei pappa jente, så dere vet. Eller begge deler. Det er en fotograf som har lyst til å ta modell bilde av meg i Calvin Klein undertøy. Ser fram til det. Leke litt modell for en dag, om ikke jeg snart blir en undertøy modell for ett eller annet reklame. Gud vet hva året 2017 tilbringer.. Vi skrives!

2017

 • 01.01.2017, 12:08Fikk tatt et bilde av meg og min vakreste niese. Har flere bilder fra nyttåret, men dette var det fineste bildet av oss to. I LOVE YOU!

PÅ TIDE Å STELLE I STAND FACEBOOK VENNELISTA.

 • 01.01.2017, 08:43

Okei okei.. Snart har jeg 5000 venner på vennelista på Facebook profilen min. Og man kan ikke ha mer enn 5000 venner på Facebook. Idiotisk gjort av Facebook.. Hvorfor er reglen sånn at man bare kan ha maks 5000 på vennelista? Hvorfor ikke hvor mange vi bare har lyst til. Når man oppretter en Facebook side, så kan mange som mulig følge hverandre der. Men jeg er sånn som ikke liker å ha mange profiler på en gang. Så det hadde vært fantastisk om det var det samme med vennelista. Har mange venner der, samtidig som man har "venner" som følger deg på grunn av dine oppdateringer.  Men men, sånn er det!

Når jeg er tilbake fra ferien min, så skal jeg begynne å slette mange av DERE. De som blir igjen, er de som står meg nærmest og de jeg holdet kontakt med. Altså jeg skal beholde mange av dere, på grunn av mange jeg har i lista liker å følge med på oppdateringene mine. Og ja, til og med de som baksnakker meg. Haters kaller man de for. Men de skjuler seg bak skjermen kan man si. Jeg MÅ slette noen, fordi jeg må la andre folk kunne legge meg til som venn. For å holde kontakten med de jeg trenger. 

Jeg må bare LE.. Mange av mine venner som kjenner meg, holder KUN kontakten med meg. Fordi jeg kjenner mange kjekke gutter og pene jenter. Så de holder kontakten med meg, for å prøve å komme nærmere hverandre. Som om ikke jeg ser det på LAAAAAAANG avstand. Ha Ha Ha.

Til dere som blir slettet, NO OFFENCE!

THANK YOU

 • 01.01.2017, 03:29Sometimes i forget to thank the people who make my life happy in so many ways. Sometimes i forget to tell them how much i really do appreciate them for being an important part of my life. So, thank YOU. Just for being here for me.

Jeg er så glad i deg, Laura. Det vet du. Er så glad, for at vi fikk muligheten til å bli kjent med hverandre. Se nå.. 3 år er gått og vi er som pepper og salt. Ønsker deg ett godt nyttår vennen min. Du fortjener alt godt i livet.

Ubeskrivelig glad i deg, you knooooow!

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign