hits

ER DET SANT AT ASIATISK HÅR VOKSER FORTERE?

 
Hvor fort vokser håret? Dette er et spørsmål som sannsynligvis kommer opp ofte hvis du er desperat etter lengre hår. Vel, for noen kan svaret være: ikke raskt nok. For andre kan det virke som om håret ikke vokser i det hele tatt. Men sannheten er, så lenge du er i livet, så vokser håret ditt alltid. håret har en bestemt hastighet ved hvilken grad den vokser.
 
Forskere hevder visse faktorer som etnisk, alder og andre faktorer bestemmer hvor fort håret ditt vokser. Den gjennomsnittlige hårveksten for asiatisk hår har den raskeste veksten, med en gjennom snittlig vekst på 6,3 tommer per år. Studien fant at kaukasisk hår har den nest raskeste vekstraten, med en gjennomsnittlig vekst på 5 tommer (13 cm) per år. Afrikansk hår hadde den laveste vekstraten med en gjennomsnittlig vekst på 5 tommer (10 cm) per år.
 
Forskjellen i vekstratene er angivelig tilskrevet forskjellen i form og tykkelse av enkelte hårstråene. Hvis du tar et tverrsnitt av en streng av asiatisk hår, vil hårstrengen ha en rund, sylindrisk form. Hvis du tar et tverrsnitt av en kaukasisk hårstreng, vil hårstrengen ha en flatere, mer oval form. Hvis du tar et tverrsnitt av en afrikansk hårstreng, vil hårstrengen ha en flatere, mer oval form enn noen annen hårtype.
 
Som en del har asiatiske kvinner, spesielt kvinner som følger indiske hårpleiepraksis, tradisjonelt flere hårpraksis som bidrar til å vokse langt hår. Kaukasiske kvinner og afrikanske kvinner har vanligvis hårpraksis som ikke bidrar til å dyrke lengre hår (de har en tendens til å farge, bruke varme tang, style, og bare misbruke håret veldig mye, mer enn andre kvinner).
Sannheten er at det er en standard hår voks,  men det er hvordan du behandler og bryr deg om hvordan du tar vare på håret ditt, som i stor grad påvirker lengden. Enkelte hårpraksis kan forårsake skade på håret, kan gi en langsommere vekst, når håret kan knekke som følge av skade.
 
 

10 GODE TIPS FOR RASKERE HÅRVEKST:

Trykk HER

 
Én kommentar

du har veldig fint haar

Skriv en ny kommentar