hits

Er du en FAST leser av min blogg? Da trenger jeg din hjelp!

  • 27.05.2017, 02:46

Jeg lurer egentlig på om jeg har noen FASTE lesere der ute? Da trenger jeg din hjelp til å bli en bedre blogger! Dette er min profil og jeg skriver om det som passer for meg. Men jeg prøver så godt jeg kan til å bli mye flinkere for dere. Jeg skriver trosalt det jeg føler for, men også noe som gjør mine lesere interesserte, til å daglig titte innom bloggen min. Det er sikkkert mye som mangler, men som jeg ikke legger merke til selv. Så jeg spørr dere: hva kan jeg bli bedre til? hva har du lyst til å lese mer om? Til mine faste lesere: hvorfor er du en fast leser av akkurat min blogg? Hvor kom du fram til bloggen min, og hvorfor liker du den?

Følg meg gjerne videre på Instagram @nicoletouch

Stine

27.05.2017 kl. 06:21
Ja fast leser her! La merke til bloggen min av typen min faktisk haha. Han sa: håret ditt må sånn ut :) elsker håret og bloggen din!

Atle Lundhaug

27.05.2017 kl. 10:01
Jeg leser din blogg fordi du er jo bloggvenn, men leste din også tidligere da jeg hadde min 1.blogg. Hvorfor ? Enkel og grei blogg som gjør meg glad fordi du ikke skriver om noen sykdom. Hårete grei blogg :-D ha en fin helg.
Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign