hits

Er du en FAST leser av min blogg? Da trenger jeg din hjelp!

Jeg lurer egentlig på om jeg har noen FASTE lesere der ute? Da trenger jeg din hjelp til å bli en bedre blogger! Dette er min profil og jeg skriver om det som passer for meg. Men jeg prøver så godt jeg kan til å bli mye flinkere for dere. Jeg skriver trosalt det jeg føler for, men også noe som gjør mine lesere interesserte, til å daglig titte innom bloggen min. Det er sikkkert mye som mangler, men som jeg ikke legger merke til selv. Så jeg spørr dere: hva kan jeg bli bedre til? hva har du lyst til å lese mer om? Til mine faste lesere: hvorfor er du en fast leser av akkurat min blogg? Hvor kom du fram til bloggen min, og hvorfor liker du den?

Følg meg gjerne videre på Instagram @nicoletouch

2 kommentarer

Stine

27.05.2017 kl.06:21

Ja fast leser her! La merke til bloggen min av typen min faktisk haha. Han sa: håret ditt må sånn ut :) elsker håret og bloggen din!

Atle Lundhaug

27.05.2017 kl.10:01

Jeg leser din blogg fordi du er jo bloggvenn, men leste din også tidligere da jeg hadde min 1.blogg. Hvorfor ? Enkel og grei blogg som gjør meg glad fordi du ikke skriver om noen sykdom. Hårete grei blogg :-D ha en fin helg.

Skriv en ny kommentar