hits

Aloe Vera PLANTE

  • 15.05.2017, 02:01


 

Kjøpte Aloe Vera plante fra IKEA. Jeg har leitet etter planten, men fant det ikke før min mor kjøpte det. Så da vet jeg det til neste gang, hvor jeg kan finne det. Aloe Vera er veldig sunt og kan bruke til mye forskjellig. 

 

  • For en fuktighetskrem som ikke etterlater en fettfilm i ansiktet ditt, se ikke lenger enn Aloe Vera. Det myker huden uten tette porene. Aloe Vera gel kan også brukes som etterbehandlingsbehandling, da det både vil hydrere huden og bidra til å helbrede barberhøvel og små nicks.
  • Siden den er rik på vitamin C og E og beta karoten (en for-markør til vitamin A), kan Aloe ha noen anti-aging kvaliteter. Dens antiinflammatoriske og antimikrobielle egenskaper, og dets evne til å lette flekker, hjelper også det å ta mange år av ansiktet ditt.

  • Dens antibakterielle, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper beskytter huden mot bakterier og andre patogener som fører til infeksjon og betennelse. Den inneholder stoffer - gibberelliner og polysakkarider - som stimulerer veksten av nye celler, mens glykoproteiner reduserer betennelse og rødhet.

  • Aloe Vera kan bidra til å aktivere ny hårvekst ved å øke blodsirkulasjonen til hodebunnen, og levere flere viktige vitaminer og mineraler. Den inneholder proteolytiske enzymer som reparerer døde hudceller i hodebunnen.

  • På samme måte som det fukter huden, myker Aloe Vera og stiller håret. Regelmessig bruk bidrar til å gjenopprette glans og vitalitet

 

Dere kan lese mer om hvor og hva Aloe Vera kan brukes til. Trykk HER

suttung

15.05.2017 kl. 09:03
Å så fin å bruke på brannsår eller gnagsår. Bare te en bit av bladet, split det og gni på skadestedet, det blir en mørk hinne over. Heilt super 😉

Nicole Touch

15.05.2017 kl. 11:23
suttung: :)yepp
Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign