hits

LOVE IS IN THE HAIR

  • 12.05.2017, 21:34

Imorgen så skal jeg til frisøren, for å teste ut K.Murphy sine hår produkter. Alltid lurt på hvor gode de er. Så da får jeg vel ta sjansen å teste de ut. Må bare se hvilket som er beregnet til håret mitt. Alle har forskjellige hår typer, noen trenger proteiner og andre trenger fuktighet. Jeg får ofte spørsmål om hvilket hår produkter jeg bruker. Og da svarer jeg selvfølgelig på hvilket slags jeg bruker. Men det er det jeg sier..  selvom enkelte produkter passer for noen er det ikke sikkert de passer for deg. Vi får se hvilket jeg kjøper med meg. Kommer innlegg om det, for dere som er nysgjerrige.

KEVIN MURPHY ? SHAMPOOS

Angel.Wash - Moisture rich volumising shampoo for fint farget hår. Inneholder grønn te ekstrakter og lavendel Rose Hip, rik på vitamin C.

Balancing.Wash - En frisk blanding av botanicals gjør dette til den perfekte daglige sjampoen for hårstyrke og vitalitet.

Hydrat-Me.Wash - Kakadu Plum infundert fuktighetskampanje for normalt å tørke hår. Vitaminer A, E og C låses i fuktighet for å skape en silkeaktig følelse.

Luxury.Wash - Fuktighetsgivende utjevnings sjampo for tykt, farget hår. Inneholder ekstrakter av Aloe og protein enzymer for å forhindre ytterligere fargefading.

Maxi.Wash - Dyp rensing og avgiftende sjampo. En botanisk blanding av Papaya og Tea Tree ekstrakter stimulerer og avgifter stresset ut scalps.

Born.Again.Wash - En ultra rik fuktighetsgivende sjampo for kjemisk skadet og dehydrert hår. Hydrolyserte hveteproteiner fungerer som en permanent balsam,

mens det naturlige pigmentmelaninet bidrar til å beskytte hårfarge.
Blonde.Angel.Wash - Fargeforbedrende sjampo for blondt hår. Optiske brighteners redde dulled farge og gjenopprette glans. For blond eller grått hår.

KEVIN MURPHY - CONDITIONERS

Angel.Rinse - Volumiserende balsam for fint, farget hår. Moisturizers fra Mango, Kakaosmør og essensiell olje av Tangerine, glatt, tørt hår.

Hydrat-Me.Rinse - Kakadu Plum infundert fuktighetsforsyningssystem for normalt til tørt hår. Vitaminer og Alger ekstrakter gir stråling og glans.

Luxury.Rinse - En rik balsam for tykt eller grovt farget hår. Peruvianske barkekstrakter og essensielle oljer av rosa grapefrukt tilsetter og reparerer farget hår med rik fuktighet.

Hvem av dere har testet Kevin Murphy sine fantastiske produkter? Erfaringer?

suttung

13.05.2017 kl. 10:19
Du har jo så lang fint hår så jeg håper det går bra.

Nicole Touch

13.05.2017 kl. 16:06
suttung: tusen takk!
Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign