hits

Denne ting du har i kjøkkenet ditt, vil spare håret ditt!

  • 05.05.2017, 03:36

Det er så frustrerende når du kjøper deg en ny balsam eller hårmaske fordi du hørte noen superstjerner bruker den, og det gjør håret ditt forderdelig. Deretter har du en hel flaske crap du ikke kan bruke, til dagen du går tom for balsam en gang til, og du bruker det dårlige produktet igjen.

Åpenbart har jeg hatt mye produkt skuffelser. Men det viser seg at ingen av oss burde plage med en hel rekke forskjellige hårspeser. Det beste mulige hårverktøyet sitter sannsynligvis på kjøkkenet ditt akkurat nå.

Så "kast" alle dine hår produkter bort og lag deg selv en avokado maske.

Fruit: Avocado Isolated on White Background

Avokado er ganske mye en mirakel mat. Du kan sette det på noe og det smaker godt, og legg det overalt på kroppen din, og at kroppsdelen ser langt bedre ut.

Den samme regelen gjelder for håret ditt! Ikke bry deg å gå ut og kjøpe noen fancy avokado maske. Du sparer mye trøbbel og penger ved å mase opp en avokado av din egen. Avokado er full av Omega-3 oljer, så det kan være en livredder på tørt eller livløst hår. Det høye oljeinnholdet bidrar også til å fukte hodebunnen og legge til ekstra glans.

Du får alle disse fordelene, og det er så billig. Du kan lage en maske med en avokado, 1/4 olivenolje og en spiseskje sitronsaft. Bland alt sammen, sett det på håret ditt i 20 minutter, og vask det ut. Håret ditt kommer ikke til å se pen ut med oljen, men det ser flott ut etterpå.

Det er mange oppskrifter for forskjellige masker, og de fleste bruker bare tre ingredienser. Ærlig, hvis du bare blander avokado og kokos eller olivenolje, vil det fungere bra.

Gi denne kjøkkenet hårbehandling et forsøk. 

Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign