hits

Hva er forskjellen mellom "lesbisk", "homofil", "bifil", "transgender ", og "skeiv"?

  • 08.12.2016, 15:09

'

Homofile menn er menn som er seksuelt tiltrukket av menn. Lesbiske er kvinner som er seksuelt tiltrukket av kvinner. Forskjellen er ganske grei; homofile menn er menn og lesbiske kvinner. Du kan vanligvis henvise til lesbiske som homofile kvinner også.

Biseksuelle mennesker er seksuelt tiltrukket av både menn og kvinner (og hvis du er åpen for at det finnes hele kjønn spekteret, typisk alt i mellom, selv om definisjonen blir litt vage der). Forskjellen er ganske grei også. En lesbisk og bifil kvinne er begge tiltrukket av kvinner, men bifile kvinner er også tiltrukket av menn, hvor lesbiske ikke.

Når det gjelder transpersoner, må du ta et skritt tilbake fra seksualitet vinkel, fordi kjønn er liksom en annen sak helt. Transpersoner er mennesker som identifiserer seg som en annen enn den man vanligvis forbundet med sex de er tildelt ved fødselen kjønn. Noen tildelt kvinnelig ved fødselen kan identifisere som en mann, for eksempel; han ville være en transmann.

Sammenligning kjønnsidentitet med seksualitet er som å sammenligne epler og appelsiner - sikker, de er begge frukt, men utover at de ikke er like. En transkvinne kan bli tiltrukket av menn, eller kvinner, eller til begge eller ingen; hennes seksualitet og kjønnsidentitet er ikke knyttet. Kort sagt, er forskjellen at de er forskjellige ting helt.

Hva er LEGNINGEN din?Nicole Touch

morsmiddag

08.12.2016 kl. 15:20
Det viktigste er ikke hvile legning man har, men at man godtar at andre har en annen seksuell legning en en selv. Ingen burde rettferdiggjøre noe slikt, det er en menneskerett, også hvem man er glad i. :-)

Sentrumjenta

08.12.2016 kl. 15:26
fint skrevet :) alle har forskellige ledninger , jeg fks er hetrofil og liker menn :) men har ingenting i mot andres ledninger, fettern min frk er homofil :) ha en fin dag videre <3

08.12.2016 kl. 19:29
Har du skrevet dette selv?

Nicole Touch

08.12.2016 kl. 23:27
Anonym: ja, hvorfor det? tror du ikke jeg er så flink til å skrive? ..

Henriette

09.12.2016 kl. 01:04
Hva betyr "vage"? Ser du har brukt det ordet, og jeg skjønner ikke hva det betyr. Hjeeeeelp Nicole!

Elsker bloggen din <3 vil ha håret ditt

Nicole Touch

09.12.2016 kl. 07:58
Henriette: ordet vage betyr: svak, uklar. Hjeeelp Nicole.. trodde du jeg ikke viste hva det ordet betyr? Takk. Sånn er det når man klarer å ta godt vare på håret sitt :)

09.12.2016 kl. 09:58
Ser på kommentarene du skriver, Nicole. Og jeg synes du er så frekk i tilbakemeldingene dine. Her er det ei jente som velger å spørre deg om hjelp, også svarer du henne på den måten? Hvorfor ikke være litt mer glad for at noen faktisk velger å spørre DEG enn noen andre....? Hun tyder ikke på at hun ikke tror du vet hva det betyr, så jeg skjønner ikke hvor du får det fra...

Med slike tilbakemeldinger skjønner jeg hvorfor du har generelt så få kommentarer på bloggen din..

09.12.2016 kl. 21:38
Er panseksuell
Nicole Touch

For sponsor og samarbeid: nicoletouch@hotmail.com - Instagram: nicoletouch.

Search

Bloggdesign